Ντροπή στα Ελληνικά ΜΜΕ

Η χειραγώγηση της ενημέρωσης στην Ελλάδα έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Ως μια ενορχηστρωμένη κουστωδία αναμασούν τις ίδιες στρεβλώσεις και φροντίζουν να αποκρύψουν τις διαψεύσεις ακόμα και όταν βασίζονται σε ατράνταχτες αποδείξεις.

Η περίπτωση με τις δηλώσεις Ρογκ έχει επεκτείνει τα όρια της δημοσιογραφικής αλητείας. Τα κανάλια φρόντισαν να αναπαράγουν τη δήθεν «είδηση» με μέγα οίστρο, πανηγυρίζοντας σχεδόν, την πρωτιά του ντόπινγκ που απέδωσε στη χώρα μας ο πρόεδρος της ΔΟΕ. Όλα αυτά ενώ από την πρώτη στιγμή, σε απ’ ευθείας σύνδεση στο κεντρικό δελτίο του mega, ο Πύρρος Δήμας είχε διαψεύσει το γεγονός. Σε αυτή τη χώρα βλέπετε, οι Ολυμπιονίκες έχουν μικρότερη υπόσταση από τους υπόδικους και τους βιαστές του δημόσιου βίου και πλούτου.

Όταν δε πρόκειται να ειρωνευτούμε και να εξευτελίσουμε τον «μίζερο» και «‘άθλιο» λαουτζίκο, οι λειτουργοί της ενημέρωσης συναγωνίζονται σε μικροπρέπεια. Γιατί κύριοι των καναλιών που αναπαράγατε επί ημέρες την υποτιθέμενη δήλωση του Ρογκ, σιωπάτε τώρα παρότι υπάρχει επίσημη διάψευση; Η χώρα είναι καλή για άρμεγμα αλλά όταν το γάλα τελειώσει γίνεται ψωροκώσταινα;

Ανάξιοι δικτατορίσκοι της μετριότητας, ως πότε θα σας ανεχόμαστε. Ως επίλογο, διαβάστε το κρεσέντο του τρωκτικού: 

Στείλτε τον Κυριακού στο σπίτι του-Δεν μπορεί να είναι πρόεδρος στην ΕΟΕ μετά από όσα είδαμε στον ΣΚΑΙ

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ
Αυτό που είδαμε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ πρέπει να αποτελέσει το αθλητικό τέλος του προέδρου της ΕΟΕ Μίνωα Κυριακού. Με ντοκουμέντα απέδειξε ότι η διαρροή περί δήθεν δήλωσης του Ρόγκ για χρυσό στο ντόπινγκ έγινε από τον ίδιο τον ΑΝΤ1 καθώς η συνάντηση ήταν του Κυριακού και του Ρόγκ και άρα κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να το πει. Στο παιχνίδι μπήκαν τότε όλα τα κανάλια ακόμα και η κρατική τηλεόραση, όμως ο ΑΝΤ1 που είχε υποχρέωση να διαψεύσει το θέμα όχι μόνο δεν το έκανε και μάλιστα είχε εκτενή ρεπορτάζ και το αναπαρήγαγε! Είναι…

ντροπή ο Μίνωας Κυριακού μετά από αυτό να παραμένει πρόεδρος της ΕΟΕ. Όποιος και αν το έκανε αυτό το ίδιο θα λέγαμε. Έλεος πια. Διασύρθηκε η χώρα μας διεθνώς με μια μεταφορά δήλωσης που δεν έγινε ποτέ. Και έγινε ΜΕ ΔΟΛΟ. Το διέψευσε χθες ο Ζάγκ Ρόγκ δια του γραφείου τύπου. Και δεν υπάρχουν παράγοντες με άντερα να του κάνουν πρόταση μομφής; Τι παιχνίδια παίζουν σε βάρος του Ελληνικού αθλητισμού και δεν κάνουν αυτό που το δημόσιο αίσθημα απαιτεί; Στείλτε τον πρόεδρο της ΕΟΕ στην ΕΦΙΠ ή στο σπίτι του. Εμείς μπορούμε να πούμε ότι μόνο αηδία αισθανόμαστε για όλα όσα συμβαίνουν και έχουν σχέση και με την υπόθεση της Χαλκιά. Αυτό υποστηρίζει ο δικηγόρος της Γιώργος Αγιοστρατίτης ο οποίος θα περάσει στην αντεπίθεση πολύ σύντομα.
Από το στόμα του Κυριακού βγήκε η πρόταση: «είπε ότι υπάρχει σπείρα»! Όμως ούτε αυτό το είπε ο Ρόγκ και όταν ρωτήθηκε ο πρόεδρος του ΑΝΤ1 στην βουλή απάντησε ότι : «Δεν θυμάμαι!» Μιλάμε για ΤΕΡΑΣΤΙΟ σκάνδαλο. Χωρίς υπερβολή. Ξέρετε τι είναι να λέει ένας πρόεδρος τέτοιας επιτροπής ΨΕΜΑΤΑ για μια δήλωση που ποτέ δεν έγινε; Το είδαμε στο ΑΝΤ1 ότι μίλησε περί σπείρας. Αλλά και όλες τις αναφορές του δελτίου περί χρυσού μεταλλίου ντόπας στην Ελλάδα. Ο τηλεοπτικός του σταθμός το έπαιξε και δεν το σταμάτησε! Την επόμενη ημέρα το ξαναείπε. Και μπήκε και δήλωση του Κυριακού περί σπείρας. Κανένας δεν ανέδειξε το Θέμα παρά μόνο ο ΣΚΑΙ! Το Mega που έκανε εντυπωσιασμούς και φανφάρες το έθαψε, όπως και ο ALPHΑ αλλά και το ALTER.
Να δούμε και αύριο τις αθλητικές εφημερίδες. Ποιος θα το βάλει στην πρώτη σελίδα; Καλά σφυρίξτε μας, αν το δείτε…
Το troktiko έχει καλή μνήμη και θυμάται την τότε έκπληξη του Ν.Στραβελάκη και το μεγάλο θέμα που έκανε και την απόλυτη τωρινή σιωπή του σταθμού.

Ανέφερε και κάτι χειρότερο στην βουλή ο Κυριακού. Ότι ακόμα και αν το είπε δεν το παίρνει πίσω(έτσι ακούσαμε στον ΣΚΑΙ). Αυτό δείχνει ότι δεν καταλαβαίνει τι ζημιά έγινε στην χώρα μας.

Αχ, Κώστα Παπαναστασιου σήκω από εκεί που είσαι να τον δεις. Σήκω να τους δεις όλους μαζί.

Δείτε και το Βίντεο της ντροπής στο ΣΚΑΪ: http://www.skai.gr/master_avod.php?id=93379

4 σκέψεις σχετικά με το “Ντροπή στα Ελληνικά ΜΜΕ

  1. Γιατί σπίτι του? Ο κορυδαλλός τι έχει? Ψέμματα απο κανάλι τηλεόρασης και δημαγώγηση των τηλεθεατών θέλει κάτι παραπάνω απο το στείλτε τον σπίτι του. Αλλα θα μου πείτε καταχραστές του δημοσίου χρήματος δεν πέρασαν απο κορυδαλλό, αυτός θα περάσει? … Ρητωρική η ερώτηση.

    Μου αρέσει!

  2. Όταν είχα ακούσει τον Κυριακού να λέει ότι ο Ρογκ είπε… σκέφθηκα «καλά γιατί το λέει αυτός δημοσίως; ο Ρογκ αν θέλει να μας περάσει ένα χεράκι δεν ξέρει να βγει να τα πει μόνος του;»
    Μετά βγήκε ο Ρογκ και τον άδειασε. Όμως ο Κυριακού είχε ήδη σπιλώσει αυτοβούλως το όνομα του ελληνικού αθλητισμού εκθέτοντας και τον Ρογκ!!
    «Τέρμα» σκέφτηκα «αυτός έχει άνοια και λέει ό,τι του κατέβει! πρέπει να φύγει απ’ τη θέση αυτή.» Πού να φανταζόμουν ότι θα ερχόταν ένας Κυριακού no2 να κάνει τα ίδια και χειρότερα στην ελληνική οικονομία! Να δημιουργεί τέτοια καταστροφή με το που ανοίγει το στόμα του. Να διώχνει επενδύσεις να εκτοξέυει τα spreads, να δημιουργεί καμένη γη με μια συνέντευξη! Αχ απ’ το κακό στο χείριστο!!

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.