ΟΤΑΝ το ΚΚΕ στοχεύει σωστά, ξεσηκώνει την υστερική οργή των ποικίλων λακέδων

Η Αλέκα και γενικά η ηγεσία του ΚΚΕ έκαναν πράγματι καταλυτική παρέμβαση στα γεγονότα κερδίζοντας έτσι την ΟΛΙΚΗ εκτίμηση του ελληνικού λαού, ο οποίος αντιλαμβάνεται, αλλά είναι εγκλωβισμένος στις μυλόπετρες των ποικίλων «νταβάδων», οικονομικών και πολιτικών και των αξιοθρήνητων λακέδων τους, με προεξέχοντα την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.
Ξύπνησαν τα αντανακλαστικά της αγωνιστικής, ταξικής φύσης του ΚΚΕ και έσπασε το κάδρο της τρομοκρατίας των ΜΜΕ και των ιδεολογικών ροπαλοφόρων των πολυεθνικών: πνευματικό και «αριστερό» κατεστημένο.
Γιʼ αυτό άρχισαν τα ουρλιαχτά από τις ύαινες του πολιτικού και δημοσιογραφικού παρακράτους. Όλοι οι πολύχρωμοι λακέδες ξεσηκώθηκαν για να πλήξουν με τις γνωστές συκοφαντίες το ΚΚΕ.
Νέες επιχειρήσεις κατασυκοφάντησης θα μπούνε σε ενέργεια…
Μάταιος κόπος για τους οικότροφους «στοχαστές» και τα μίσθαρνα όργανα των «νταβάδων» και των πολυεθνικών ιδρυμάτων, τύπου Σόρος και ΣΙΑ…
Ο ελληνικός λαός χειροκροτεί το ΚΚΕ και το προτρέπει να συνεχίσει ακόμα πιο τολμηρά!!!!!!!!!!

Απόσπασμα από τη συνέντευξη της Αλέκας που προκάλεσε την υστερία πανικού των λακέδων:

«Η κρατική καταστολή και οι κουκουλοφόροι είναι από την ίδια πλευρά. Συνδέονται, αλληλοτροφοδοτούνται και έχουν στόχο να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους και τη νεολαία. Να αντιμετωπίσουν το οργανωμένο εργατικό λαϊκό και νεολαιίστικο κίνημα. Η δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου είναι αποτέλεσμα του κλιμακούμενου αυταρχισμού, της ενίσχυσης των κατασταλτικών μηχανισμών, της δράσης τους, του πλέγματος αντιδραστικών νόμων και «ευρωτρομονόμων», που διαμόρφωσαν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Οι μολότοφ και οι λεηλασίες των κουκουλοφόρων, που το καθοδηγητικό κέντρο τους συνδέεται με μυστικές κρατικές υπηρεσίες και από κέντρα που βρίσκονται στο εξωτερικό, δεν είχαν απολύτως καμία σχέση με τη μαζική οργή των μαθητών, των φοιτητών, γενικά του λαού. Αντίθετα, αξιοποιήθηκαν για να καλυφθούν και να αποπροσανατολιστούν οι μαζικές κινητοποιήσεις της νεολαίας και του λαού κατά του αυταρχισμού, κινητοποιήσεις που εκφράζουν την αγανάκτηση από τα αποτελέσματα της αντιλαϊκής πολιτικής.»


ΟΛΟΚΛΗΡΗ η συνέντευξη εδώ:

http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=4861977&publDate=13/12/2008

www.resaltomag.gr

Μια σκέψη σχετικά μέ το “ΟΤΑΝ το ΚΚΕ στοχεύει σωστά, ξεσηκώνει την υστερική οργή των ποικίλων λακέδων

 1. http://ventetta.blogspot.com/2008/12/blog-post_2745.html
  Να γιατί έχει δίκιο το ΚΚΕ. Διαβάστε τι απάντησε ένας αυτοαποκαλούμενος αναρχικός. Με πόση απέχθεια μιλα για τους ‘Εργάτες». Η απάντηση αυτή του αναρχικού -κουκουλοφόρου στον Σταύρο Θεοδωράκη είναι όλα τα λεφτά.Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν συμμετέχει στις πορείς απαντάει σχεδόν με αποστροφή.Σαν να είναι βρισιά να είσαι εργάτης.Δικαιωνόμαστε όταν λέμε οτι οι κουκουλοφόροι είναι κακομαθημένα καλόπαιδα των Β.Π
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ……….
  «Δεν μπορώ τους πλούσιους, τους μπάτσους, τους δημοσιογράφους και τους υπουργούς»

  Η μηχανή κυλούσε στο ρελαντί, φορούσα κράνος- η Αστυνομία είναι πολύ αυστηρή αυτή την εποχή με τους παραβάτες- και κατηφόριζα στη Διαμαντίδου. Λίγο πριν είχα περάσει από «το σπίτι του Αλέξη», στα ορεινά του Ψυχικού. Ανάμεσα σε πρεσβείες και βίλες- φρούρια, μια ωραία, μοντέρνα σχεδόν, πολυκατοικία ξεχώριζε. Δεν χρειάστηκε να ρωτήσω. Μικρές παρέες παιδιών στο πεζοδρόμιο μαρτυρούσαν ότι ήμουν στο σωστό σημείο. Ένα ξανθό κοριτσάκι βιάστηκε να μου απαντήσει: «Δεν μιλάμε στους δημοσιογράφους». Την είχα προσπεράσει όταν μου το είπε και το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να γυρίσω και να της χαμογελάσω πατρικά. Λίγα μέτρα πιο πάνω, ένας νεαρός με οξύ βλέμμα παρακολουθούσε τις κινήσεις μου. Το ίδιο και εγώ. Δεν συμμετείχε σε κανένα από τα πηγαδάκια. Ήταν πιο μεγάλος- 16, 17 ίσως. Ένα αδιάβροχο ασπρόμαυρο σακίδιο στην πλάτη και ένα μπλε φούτερ με κουκούλα από αυτά που τραβάνε σαν μαγνήτης τις κάμερες και τους «μπάτσους». Στο καφέ που τον ξαναείδα έπινε μόνο νερό. «Είναι νωρίς για μπίρα» αστειεύτηκε.

  Από πορεία σε πορεία; Άκυρος είσαι. Εγώ δεν κάνω πορείες. Συγγνώμη,δηλαδή δεν συμμετέχεις σε όλα αυτά που γίνονται τις τελευταίες μέρες;

  Συμμετέχω, αλλά δεν κάνω πορείες. Τι είμαι, εργάτης;

  Τον ήξερες προσωπικά; Τι σημασία έχει; Σου είπα δεν θα μιλήσω για τον Αλέξανδρο. Δεν θέλει και η οικογένειά του. Ε,τι θα συζητήσουμε; Για τους μπάτσους που σκοτώνουν 15χρονα παιδιά.

  Τους μισείς τους μπάτσους; Εντάξει, δεν τους γουστάρω. Αν μπορούσες,θα τους εξαφάνιζες δηλαδή;

  Αυτόν τον συγκεκριμένο θα τον σκότωνα. Τους άλλους πώς να τους σκοτώσω; Είναι σαν αρκούδες, σαν στρατιώτες. Με ασπίδες, κράνη, σίδερα στα πόδια. Πώς να τους σκοτώσεις;

  Ε,άμα τους πετύχεις με μια μολότοφ,μπορείς να τους κάψεις.

  Εγώ δεν πετάω μολότοφ. Πέτρες; Πέτρες πετάω. Στο γήπεδο πας; Συχνά. Την Κυριακή όμως δεν πήγα, είχαμε κατέβει στα Εξάρχεια.

  ΑΕΚ; Μόνο. Ο Αλέξης ήταν Παναθηναϊκός. Σου είπα, δεν θα σου πω για τον Αλέξη. Δεν ήταν όμως αναρχικός. Σαν κι εμάς ήτανε. Αλλά τώρα θέλουν όλοι να κόψουν από ένα κομματάκι.

  Τι σου αρέσει στο γήπεδο; Έχει φάση στην εξέδρα. Δεν πρέπει να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα στα γήπεδα;Να δούμε και λίγο μπάλα;

  Ναι, όταν μας κυνηγάνε οι κωλόγαυροι και οι Παναθηναϊκοί, εμείς τι πρέπει να είμαστε, λαγοί;

  Είσαι κι εσύ στο «κλαμπ της Οriginal» της Μεσολογγίου;

  Όχι, εγώ δεν είμαι σε κανένα σύνδεσμο. Ξέρω τα παιδιά δηλαδή, τα περισσότερα είναι ξηγημένα, αλλά εμένα δεν μου αρέσουν οι αρχηγοί και οι πρόεδροι.

  Είσαι αντιεξουσιαστής; Είμαι εναντίον κάθε εξουσίας. Δεν μπορώ τους πλούσιους, τους δημοσιογράφους, τους μπάτσους και τους υπουργούς. Αυτά που λένε οι Εξαρχιώτες,στο indy.gr, για μερικούς φιλάθλους της ΑΕΚ,τα έχεις διαβάσει;

  Υπάρχει μια κόντρα της Μεσολογγίου με τα Εξάρχεια, αλλά εγώ και τα περισσότερα παιδιά δεν έχουμε πρόβλημα. Πάμε όπου θέλουμε.

  Θα χτυπούσες ποτέ έναν άνθρωπο; Όχι. Μόνο αν ήταν χαφιές ή μπάτσος. Ξαναπήγες στη Μεσολογγίου μετά τη δολοφονία του Αλέξη;

  Όλοι πήγαν. Άμα πας εκεί που σκοτώθηκε, θα δεις λουλούδια και κασκόλ. Και της ΑΕΚ έχουμε βάλει. Αυτά κάποιος τα άφησε. Υπάρχουν κάποιοι που τον θυμούνται και δεν τον ξέχασαν σε 2-3 μέρες.

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.