Νου Δου watch

Ο ανασχηματισμός μπορεί να συσπείρωσε τη βάση της ΝΔ έχει προκαλέσει όμως αλυσιδωτές αντιδράσεις μεταξύ των στελεχών του κόμματος όπως μας ενημερώνει το realpress-gr. Αντιδράσεις κατανοητές ως ένα βαθμό αφού όταν μια θέση αδειάζει στην οποιαδήποτε επιχείρηση, αμέσως βγαίνουν τα μαχαίρια για το ποιός θα την καπαρώσει. Εδώ βέβαια ανοίγουν μέτωπα αλυσιδωτά και να δούμε πως θα μπορέσει ο Καραμανλής να τα μαζέψει. Που να μπούμε και σε προεκλογική περίοδο… εκεί τότε θα πέσουνε κορμιά!

«Αγία Οικογένεια» 1.

Την ώρα που ο Καραμανλής έχει βγει στη γύρα, για να πείσει κανένα εκδότη να βάλει πλάτη στο κόμμα του, που πάει απ το κακό στο χειρότερο , ανοίγει νέο μέτωπο με τον Αντένα ! Ποιος το άνοιξε ; Το μητσοτακεϊκο !

Άνω κάτω Μαξίμου και Ρηγίλλης έχει κάνει ο Ισίδωρος Κούβελος που χρησιμοποιεί την Ασπίδα της Ντόρας και αλωνίζει στο παρασκήνιο για να είναι ο εκλεκτός υποψήφιος στην ΕΟΕ κόντρα στο Μίνω Κυριακού. Έξαλλος ο Κυριακού απειλεί θεούς και δαίμονες .Ε ρε γλέντια….
Είπατε τίποτα για στήριξη της Ντόρας στον Καραμανλή;

Αγία Οικογένεια 2. Το Μέτωπο.
Φαίνεται πώς η απειλή της Ντόρας συσπειρώνει όλους τους άλλους στη Νέα Δημοκρατία, επιβεβαιώνοντας όσους λένε ότι τα Αντί Μητσοτακικά αντανακλαστικά στη ΝΔ είναι πολύ ισχυρά.

Μάλιστα ο Αβραμόπουλος έχει προτείνει συνάντηση στον Αντωνη Σαμαρα για να συντονιστούν.Το θέμα πάντως αποκτά ενδιαφέρον!

Τα απόνερα του Ανασχηματισμού
Βιβλίο θέλει να γράψει τώρα ο Ρουσόπουλος ….. Στην εκπομπή του κολλητού του Μ. Κοττάκη ,στην κρατική τηλεόραση είπε ότι ποτέ δε ζήτησε να πάει στην Ευρωβουλη
( λές και αν το ζητούσε θα τον βάζανε ) και ότι θα είναι υποψήφιος ,με σταυρό, στο Υπόλοιπο Αττικής . Εκεί τα κουκιά είναι μετρημένα και οι μνηστήρες πολλοί και άσπονδοι.
Υπάρχει τέλος κάποιος που θέλει να γίνει Αλογοσκούφης στη θέση του Αλογοσκούφη. Τον κατηγορούν μάλιστα ότι οι διαφημιστικές δαπάνες του οργανισμού που διοικεί μάλλον θυμίζουν προεκλογική PR strategy…

2 σκέψεις σχετικά με το “Νου Δου watch

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.