Κωνσταντίνα Κούνεβα:»Τα Έθνη απόλο τον κόσμο να ξαναγυρίσουν προς την παράδοση τους»

«Τα Έθνη απόλο τον κόσμο να ξαναγυρίσουν προς την παράδοση τους για να ξαναβρούν την ευτυχία». Αυτή είναι η ιδιόχειρη δήλωση της αγωνίστριας Κωνσταντίνας Κούνεβα.

Πρόσφατα στο άρθρο μας για την καλλιέργεια φυλετικού μίσους μεταξύ Ελληνικού και Βουλγαρικού λαού είχαμε τονίσει την αξιοπρέπεια της και την αντίσταση της σε όλους αυτούς που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την δολοφονική επίθεση εναντίον της.

Η δράση της Κωνσταντίνας είχε ως γνώμονα το δίκαιο. Το δίκαιο που έχει καταλυθεί από τους σαλτιμπάγκους της προηγούμενης κυβέρνησης και διατηρείται αναλλοίωτο και με την παρούσα κυβέρνηση. Τα πλοκάμια όμως της εκμετάλλευσης και της σήψης ξεκινούν από τις παρυφές του κράτους και φτάνουν εως το κοινό ποινικό έγκλημα. Όλα αυτά με τις ευλογίες του καπιταλισμού που βάζει τα κέρδη πάνω από ανθρώπους. Και βέβαια τα ανδρείκελα που δεν υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή μπροστά στη χρηματική «λεία».

Η Κωνσταντίνα πολέμησε και τα τρία κεφάλια της λερναίας ύδρας. Τους διαπλεκόμενους επιχειρηματίες, τους εγκληματίες συνεργάτες και το σύστημα που τους συντηρεί. Προσέξτε, «τους εγκληματίες συνεργάτες», έχει σημασία για τη συνέχεια.

Η Ασφάλεια λοιπόν οφείλει να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία που έχει. Καθώς και ΟΛΕΣ τις καταγγελίες της Κωνσταντίνας. Για να μάθει ο λαός ποιοί οπλίζουν τα χέρια των Ταλιμπάν με το βιτριόλι και ποιοί εξυπηρετούνται από αυτή την κατάσταση. Γιατί η «Βουλγάρα» Κωνσταντίνα έδωσε και δίνει μάθημα ζωής, αξιοπρέπειας και ηρωϊσμού σε μια χώρα που έχει απωλέσει και τα τρία αυτά στοιχεία μπροστά στη λατρεία της μίζας, της ρεμούλας και του αιματοβαμμένου μαύρου χρήματος. 

Η φωτό από το greekalert.

6 σκέψεις σχετικά με το “Κωνσταντίνα Κούνεβα:»Τα Έθνη απόλο τον κόσμο να ξαναγυρίσουν προς την παράδοση τους»

  1. Έχει την αλληλεγγύη απ’ όλες και όλους μας! Επειδή είναι σωστή και όχι γιατί θέλουμε να τη βάλουμε σε κόμμα για τα ψηφαλάκια.

    Μου αρέσει!

  2. Μπράβο στην Κωνσταντίνα Κούνεβα. Άξια και εκπληκτική ψυχή. Δίνει μαθήματα σε όλους μας… Έκανε πολύ καλά που καυτηρίασε την απόπειρα «κάποιοι’ να εκμεταλευτούν πολιτικά την επίθεση που δέχθηκε ….

    Μου αρέσει!

  3. Κι όχι μόνο αυτό. Σε μια άλλη δήλωση, υπέγραψε με το κανονικό της όνομα, το οποίο φυσικά και δεν είναι Κωνσταντίνα….Δυστυχώς δεν το θυμάμαι ποιό είναι, αλλά ήταν στη δήλωση που έκανε και διέψευδε ότι θα κατέβει με τον ΣΥΡΙΖΑ.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.