Επιστολή του Κάρλος στον …Ομπάμα !!!

 

Διαβάστε οπωσδήποτε και τους συνδέσμους που παραπέμπει ο FactorX και το www.antinews.gr και βρίσκονται στο τέλος της ανάρτησης. Σέβας Φάκτορα, είσαι άπιαστος.


______________________________________________________________________________________________________________
Ένα τεράστιο θέμα – που αφορά και την Ελλάδα –  ανοίγει ο Κάρλος από τη φυλακή του στην Γαλλία. Έστειλε επιστολή στον … Ομπάμα με την οποία ζητά να μάθει τι έγινε ο σύντροφος του Bruno Breguet που μυστηριωδώς εξαφανίστηκε το 1995 κάπου στη Δυτική Ελλάδα και παρακαλεί τον πρόεδρο των ΗΠΑ να παρέμβει προσωπικά.

Ο Μπρούνο Μπρεγκέ, σύντροφός και πρωτοπαλίκαρο του Kάρλος, ζούσε στην Ηγουμενίτσα και εξαφανίστηκε κάτω από ιδιαιτέρως μυστηριώδεις συνθήκες στα τέλη του 1995, ενώ επέστρεφε με το πλοίο από την Iταλία. Έκτοτε, αγνοείτο η τύχη του και ουδείς γνωρίζει αν έχει δολοφονηθεί ή κρατείται κάπου μυστικά.

Το 1996 συνάντησα στην Ζυρίχη τον αδελφό του Μπρούνο, τον Ερνέστο, ο οποίος υποστηρίζει οτι τον απήγαγαν άνθρωποι των μυστικών υπηρεσιών. Όπως μου είπε τότε,  πριν ο Μπρούνο αναχωρήσει για το μοιραίο ταξίδι είχαν συνομιλήσει τηλεφωνικά και του είπε: «Αν σε τρεις – τέσσερις ημέρες δεν επικοινωνήσω μαζί σου, ψάξε να με βρεις». Λέτε να γνώριζε τι θα του συνέβαινε;

Είναι φυσικό ο Κάρλος να θέλει να μάθει, χρόνια μετά, για τον σύντροφό του, με αφορμή την πρόθεση της κυβέρνησης Ομπάμα να κλείσει το Γκουαντάναμο. Προκαλεί όμως μεγάλη εντύπωση ότι η επιστολή του συμπίπτει με την αναβίωση της τρομοκρατίας στην Ελλάδα,  αλλά και των πιέσεων της Ουάσιγκτον για την καταπολέμησή της. Η εξαφάνιση του Μπρεγκέ αποτελεί μια ακόμα μελανή σελίδα για τη χώρα μας επειδή επιβεβαιώνει, μαζί με τις υποκλοπές και τα άλλα, πόσο ανεξέλεγκτα κινούνται οι μυστικές υπηρεσίες στην χώρα μας.

Και μέχρι να φιλοτιμηθεί κάποιος να μας πει τι έγινε, διαβάστε το μικρό αφιέρωμα που ετοιμάσαμε, συνεχίζοντας την Ιστορία της Ένοπλης Πάλης:

Ο Κάρλος γράφει στον …Ομπάμα για τον Μπρεγκέ

Τι έλεγε ο Κάρλος για τον Μπρεγκέ το 2002