Βαρώνοι υπέρ των θρησκευτικών ελευθεριών

Γράφει ο i-reporter
«For some people, it is hard to believe that Greeks are converting to Islam. But it is true. Contrary to popular belief, we are not Turks but Greeks who choose to enter Islam…» – Ελληνες Μουσουλμάνοι.
Ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ενωσης Ελλάδος κ. Ναΐμ Ελγαντούρ περιμένει την απάντηση απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ.Παπούλια για να αποκτήσει η Αθήνα…μιναρέ και νεκροταφείο και να βγαίνει ο…Χότζας να διαλαλεί στο λεκανοπέδιο της Αττικής το κήρυγμα του Αλλάχ! Και όπως συμπληρώνει «εάν και από εκεί δεν έχουμε απάντηση ή εάν δούμε ότι, παρά τη θετική του στάση, εξακολουθεί να μην γίνεται τίποτα, ο μόνος δρόμος είναι τα ευρωπαϊκά όργανα»!
Παράλληλα κινητοποιούν και την παγκόσμια κοινότητα των Ελλήνων μουσουλμάνων και «τους ζητάμε υποστήριξη στον αγώνα μας. Αρχικά, απλώς να ρωτήσουν τους παπάδες στις ενορίες τους εάν θα δέχονταν τη δημιουργία τζαμιού στην Αθήνα». Δεδομένων των πρόσφατων δηλώσεων του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου, ο οποίος έκανε λόγο για «αυτονόητο και απαράγραπτο δικαίωμα κάθε ανθρώπου να απευθύνεται ελεύθερα στον Θεό του», οι Ελληνες μουσουλμάνοι έχουν εξασφαλισμένη τη θετική απάντηση των ιερέων – εκτιμά η «Καθημερινή» και η εφημερίδα του κ.Αλαφούζου συμπληρώνει:
«Η Αθήνα, μια πόλη στην οποία ζουν σήμερα περισσότεροι από 700.000 μουσουλμάνοι, αποτελεί τη μοναδική ευρωπαϊκή πρωτεύουσα χωρίς τζαμί και μουσουλμανικό νεκροταφείο. Για τις λατρευτικές τους ανάγκες, οι μουσουλμάνοι εξυπηρετούνται σήμερα από τα περίπου 100 άτυπα τζαμιά που λειτουργούν σε διάφορες περιοχές της πρωτεύουσας, σε διαμερίσματα, γκαράζ, αποθήκες και υπόγεια. Ακόμα κι αυτός ο τρόπος άσκησης των θρησκευτικών τους καθηκόντων, πάντως, δεν γίνεται ανεμπόδιστα. Πριν από λίγους μήνες, η Νομαρχία Αθηνών επέβαλε πρόστιμα 60.000 ευρώ και 30.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη υπόγειου πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία που χρησιμοποιείτο σαν άτυπο τζαμί, επειδή δεν υπήρχε ειδική άδεια «ευκτήριου οίκου». Η απόφαση αυτή είχε πυροδοτήσει μια από τις μαζικότερες (έως τότε) κινητοποιήσεις μουσουλμάνων στην Αθήνα, το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, με τη συμμετοχή άνω των 1.000 πιστών, οι οποίοι ζητούσαν αξιοπρεπή χώρο λατρείας».
Να θυμίσουμε οτι δεν χτίσθηκε μιναρές στην Παιανία (το 2000 ενόψη υποτίθεται των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 και το…κόψιμο που τους έπιασε όλους που άραγε θα προσεύχονταν οι μουσουλμάνοι αθλητές και επισκέπτες που θα έρχονταν!!) – Ο Χότζας δηλαδή θα υποδέχονταν πρωι, μεσημέρι και βράδυ τους ταξιδιώτες απο και προς την Ελλάδα στο διεθνές αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος, ώστε ΟΛΟΙ όσοι χρησιμοποιούν το αεροδρόμιο της Αθήνας να τους εντυπωθεί στο μυαλό η αίσθηση ότι έρχονται ή φεύγουν απο μια μουσουλμανική χώρα! – χάρη στον αείμνηστο αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο και τις έντονες αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής απεφεύχθη εκείνο το…μακιαβελικο ανοσιούργημα. Τελικά είπαν να το φτιάξουν μαζί με το γήπεδο του …Παναθηναϊκου και τις ευλογίες του ΣΥΡΙΖΑ στον…Ελαιώνα. Τα λεφτά τα έβαζε και τα βάζει….η Σαουδική Αραβία!
Το 2006 η ΝΔ είπε – και ψήφισε στη βουλή – οτι θα γίνει ο μιναρές (και το νεκροταφείο) στο Βοτανικό σε 16 στρέμματα που σήμερα χρησιμοποιεί το Πολεμικό μας Ναυτικό και θέλει 5 εκ.ευρώ για να…μεταστεγαστεί – προφανώς οι Σαουδάραβες θα τα δώσουν….
Δεν χωρά αμφιβολία οτι το «μεταναστευτικό» ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ για τη χώρα(μετά την οικονομική κρίση και ανέχεια), αφού ΔΕΝ υπάρχει η παραμικρή πολιτική. Ούτε για τους νόμιμους μετανάστες,ούτε για τα παιδιά τους που γεννήθηκαν και μεγαλώνουν στην Ελλάδα, ούτε για τους λαθρομετανάστες, ούτε για το πως άνοιξαν οι κερκόπορτες και η ορθόδοξη χριστιανική Ελλάδα σε 5-10 χρόνια θα είναι άλλη μια μουσουλμανική χώρα (αφού οι έλληνες θα είναι μια…μικρή μειοψηφία).
Το ΓΙΑΤΙ πάμε ολοταχώς προς τα εκεί, δεν χρειάζεται πολύ μυαλό να το πει κανείς. Οι πολιτικοί μας δυστυχώς ήταν μικρά, άβουλα και μοιραία ανθρωπάκια – και δεν είναι υπερβολή – που προφανώς το μόνο προσόν επιλογής και ανέλιξης τους ήταν ακριβως αυτό:Πόσο μικροί και διεφθαρμένοι ήταν. Προκειμένου να ανοίξουν τις κερκόπορτες και να εφαρμόσουν πιστά τις εντολές και οδηγίες ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ της Ελλάδας. Ισως πρόκειται για το μεγαλύτερο πρόγραμμα εθνοκάθαρσης ενος λαού «απο τα μέσα». Το να γεννηθεί και να μεγαλώσει ΣΗΜΕΡΑ ένας έλληνας ή μια ελληνίδα, το να υπάρξει παιδί απο ΕΛΛΗΝΑ είναι μεγαλύτερο κατόρθωμα και απο το ανέβει κάποιος στα Ιμαλάϊα.
Σήμερα βιώνουμε πογκρόμ εξόντωσης των Ελλήνων «απο τα μέσα». Τα κόμματα (απο το…πράσινο φίδι του Αλαφούζου που ακούει στο όνομα «πράσινοι-οικολόγοι» και τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το δικομματικό τέρας) απλά χρησιμοποιούνται ως κέλυφος γι αυτό το έργο(πως φόρεσε ο λύκος την προβιά του προβάτου…). Η Πόλη έπεσε «απο μέσα»….
Δυστυχώς προδοθήκαμε…
Για να μην παρεξηγηθούμε. Οι απλοί μουσουλμάνοι, όπως και κάθε άλλης θρησκείας οι άνθρωποι επάνω στη Γη(ή στην Ελλάδα), είναι σαν και εμας. Θέλουν να ζήσουν την ζωή τους όσο μπορούν καλλύτερα. Και ψάχνουν ένα καλύτερο αύριο. Δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Εμείς εδώ μιλάμε ΜΟΝΟ για το πως οι έλληνες πολιτικοί εξόντωσαν και εξοντώνουν τους έλληνες σε ένα πογκρόμ εθνοκάθαρσης «απο τα μέσα». Αυτό είναι το πρόβλημα….(και επίσης κατάντησαν την ορθοδοξία, μια θρησκεία των Gay και της…ζαρτιέρας – δηλαδή της απόλυτης ξεφτίλας…).

4 σκέψεις σχετικά με το “Βαρώνοι υπέρ των θρησκευτικών ελευθεριών

 1. πρέπει να φύγουν επείγοντος όλοι οι ξένοι,να γίνει μια επανεκκίνηση του συστήματος έτσι ώστε εμείς οι έλληνες να μπορέσουμε να σταθούμε στα πόδια μας,αλλα όταν μιλάμε για εκατομμύρια euro σε μίζες στα δυο μεγάλα κόμματα, και στις δημοσκόπησης ακόμα προηγούνται τα δυο κόμματα τις διαφθοράς, είμαστε άξιοι τις μοίρας μας.πάντως η πλακα είναι ότι θέλούν να μας πάνε και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια ,η μονη χωρα χωρίς τσάμι λένε κάποιοι εγκάθετοι,αλλα με αναγνωρισμένη επίσημος μουσουλμανική μειονότητα,τα έχουνε κάνει σκατά όλοι τους,εχθροί και φίλοι τις χώρας μας.

  Μου αρέσει!

 2. Για να φύγουν οι ξένοι, θα πρέπει να γίνουν πολλά, που υπό τις παρούσες συνθήκες είναι ανέφικτα. Έχουμε μπλεχτεί σε μια περίεργη κατάσταση, απο την οποία δε γίνεται να ξεφύγουμε χωρίς να κάνουμε μεγάλες θυσίες και να αναλάβουμε μεγάλα ρίσκα… Όλοι όσοι φωνάζουν για να φύγουν οι ξένοι, είναι σε θέση να δεχτούν τις συνέπειες μιας τέτοιας πολιτικής;

  Και δε γνωρίζω κατά πόσο το να φύγουν οι ξένοι, θα ευννοήσει εμάς. Το έθνος μας πεθαίνει γιατί έχουμε χαλάσει εμείς, όχι γιατί ήρθαν μετανάστες εδώ…

  Μου αρέσει!

 3. ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ… Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ… ΨΕΙΡΙΖΕΙ ΤΗ ΜΑΙΜΟΥ ! ! !

  Oι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα οργανώνονται. Και μέσα από αυτή τη διαδικασία της οργάνωσής τους, «νομιμοποιούν» την παράνομη ύπαρξή τους στη χώρα και παράλληλα αποθρασύνονται.

  Ταυτόχρονα συνεπικουρούμενοι από διάφορους αμπλαούμπλες της πολιτικής…
  – συγκεκριμενοποιούν μια «χάρτα» δικαιωμάτων τους,
  – αποκτούν μια υπόσταση με στοιχεία «δυναμισμού»,
  – περιφρονούν προκλητικά τη χώρα που τους ανέχεται, τους ανθρώπους της και την καθημερινότητά τους και…
  – επιχειρούν να επιβάλλουν λύσεις και απαιτήσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα τους, μη διστάζοντας ακόμα και να …απειλούν.

  Ο καθένας λοιπόν μπορεί να φανταστεί τι πρόκειται να γίνει αν αυτοί οι άνθρωποι απειλούν τώρα που ζητούν πράγματα από την ελληνική πολιτεία, τι πρόκειται να κάνουν αύριο όταν θα οικειοποιηθούν με θράσος και προκλητικότητα τις παραχωρήσεις της.

  ΟΙ «ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ» ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ…

  Η «Al Jabbar», είναι μια μουσουλμανική οργάνωση που έχει συσταθεί στη χώρα μας και δραστηριοποιείται με στόχο την προβολή των θρησκευτικών δικαιωμάτων των εδώ μουσουλμάνων μεταναστών.
  Ο αριθμός των μελών της υπολογίζεται στους 45.000.

  Πρώτος στόχος τους η κατασκευή Τζαμιού και μουσουλμανικού νεκροταφείου στην Αθήνα. Κι αυτό θα είναι μόνο η αρχή, στη γενικότερη και καλά οργανωμένη προσπάθεια πολιτισμικής, πληθυσμιακής, ολοκληρωτικής άλωσης της πόλης και της Ελλάδας γενικότερα.

  Η φιλολογία των απερίσκεπτων, αλλά και των συνειδητά προσκυνημένων περί νομιμοποίησης και απόδοσης ελληνικής ιθαγένειας, τροφοδοτεί τα πλέον ύπουλα ανθελληνικά σχέδια, και ταυτόχρονα μετατρέπει την ελπίδα των μουσουλμάνων πιστών που κάποιοι τους χρησιμοποιούν με δόλιο τρόπο για να προωθήσουν τα ανθελληνικά σχέδια τους, σε βάσιμη προοπτική.

  Αυτή η προοπτική τους φανατίζει…
  Ενδυναμώνει τον αγώνα τους…
  Κάνει να φαίνονται (και όχι αβάσιμα) ρεαλιστικές οι γενικότερες επιδιώξεις τους.

  Πρόσφατα αγόρασαν ένα κτίριο στο κέντρο της Αθήνας, οδός Αισχύλου 37.
  Το συνολικό κόστος της αγοράς αλλά και της ανοικοδόμησης του συγκεκριμένου κτιρίου είναι 550.000 ευρώ..
  Ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας, Ναίμ Ελ Γαντούρ, δήλωσε πως «τα μέλη της μουσουλμανικής κοινότητας, είναι οι βασικοί αρωγοί της συγκεκριμένης προσπάθειας.
  Τα μέλη αυτά εργάζονται στη χώρα μας σαν εργάτες, μικροί έμποροι, αλλά και πολλοί από αυτούς ζούνε καθαρίζοντας τα τζάμια των αυτοκινήτων στα φανάρια».

  Είναι αλήθεια πως αρκετοί μουσουλμάνοι δουλεύουν και μάλιστα κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες. Τους βλέπουμε, το ζούμε καθημερινά.

  Ζούμε όμως καθημερινά και την ίδια την πραγματικότητα στη χώρα μας.

  Ξέρουμε καλά πως δεν είναι καθόλου εύκολο να συγκεντρώσεις τέτοια ποσά σ αυτές τις συνθήκες…

  ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:

  1. Κατά πόσο η συγκεκριμένη οργάνωση είναι νόμιμη και πληροί όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις νομότυπης σύστασης σύμφωνα με τους νόμους του κράτους;
  2. Κατά πόσο τα 45.000 μέλη της – και πόσα άλλα αύριο – βρίσκονται νόμιμα στη χώρα μας;
  3. Πως αποταμιεύθηκε το ποσόν των 400.000 ευρώ μέχρι τώρα, την ώρα που ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας Ναίμ Ελ Γαντούρ, ξεκαθαρίζει πως οι βασικοί αρωγοί της συγκεκριμένης προσπάθειας είναι άνθρωποι χαμηλόμισθοι, μικροί έμποροι (ας μας ξεκαθαρίσει τι εννοεί μικροί έμποροι – πιθανόν τους παράνομους με τα καρότσια), αλλά και οι επαίτες των φαναριών;
  4. Ποιοι από αυτούς φορολογούνται;
  5. Σε ποιο σοβαρό κράτος του πλανήτη θα υπήρχαν τα συγκεκριμένα διλήμματα;
  6. Σε ποιο σοβαρό κράτος του πλανήτη δεν θα είχε γίνει ήδη ο απαιτούμενος έλεγχος;

  Και όμως ακόμα κάποιοι κατηγορούνε το Ελληνικό κράτος για ρατσισμό και τον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη για ξενόφοβο.

  Το φόβο όμως τον γεννούν οι εμπειρίες. Κανείς δε γεννιέται φοβισμένος. Κανείς δεν ξέρει τι θα πει φόβος αν πρώτα δεν πάθει για να μπορεί να αντιλαμβάνεται τι πρέπει να φοβηθεί.

  Ο Ελληνικός λαός επίσης αντιλαμβάνεται το χάσμα που χωρίζει τις πολιτιστικές μας καταβολές. Άλλοι λαοί… άλλες συνήθειες… Άλλα ήθη και έθιμα…

  Που κατάφεραν να συνυπάρξουν???
  Που κατάφεραν να συμβιώσουν???
  Ποια χώρα… ποιος λαός… ποια εμπειρία πείθει πως θα είναι ομαλή αυτή η διεργασία, όταν με τρόπο βίαιο μεθόδευσαν – σε ποσοστό τρομακτικό – την αλλοίωση της σύνθεσης του πληθυσμού σ έναν τόπο???

  Όσο για την αριστερά, καλά θα κάνει να σταματήσει την …μπουρδολογία περί θυμάτων του ιμπεριαλισμού.

  Τα θύματα του ιμπεριαλισμού είναι εκατομμύρια. Όλοι θα βρουν καταφύγιο και δικαιώματα στην Ελλάδα?

  Θύματα του ελληνικού ιμπεριαλισμού είναι όλα αυτά και δεν το ξέρουμε???

  Οι χώρες του υπαρκτού σοσιαλισμού είχαν ανοίξει τα σύνορα τους και υποδέχονταν τα θύματα του ιμπεριαλισμού ανά τον κόσμο???
  ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ.

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Ο ΛΑΟΣ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙΤΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΗΛΕΥΕΣΤΕ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΑ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΟΣΩΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΛΗΣΕΙ.

  Μου αρέσει!

 4. ΙΧΝΗΛΑΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ …BLOGοδιαδρομές…

  ΤΟΥ Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

  Ακόμη και αν κανείς αισθανθεί πως έρχεται αντιμέτωπος με υπερβολές στην έκφραση…
  Ακόμη και αν υπάρξουν στιγμές που θα νιώσει πως βομβαρδίζεται με μεγαλοστομίες στον τρόπο με τον οποίο διατυπώνεται η κριτική…

  Το σίγουρο είναι πως κάνοντας αυτή τη διαδρομή, θα αισθανθεί ταυτόχρονα και ένα μεγαλείο να τον διαπερνά και να γεμίζει με χαμόγελο αλλά και ελπίδα την ψυχή του.

  Κι αυτό το μεγαλείο δεν είναι άλλο από το ξεκάθαρο ενδιαφέρον με το οποίο προσεγγίζουν και αντιμετωπίζουν άνθρωποι (κατά κανόνα νέοι άνθρωποι), τα όσα λέγονται και γράφονται καθημερινά για τα κορυφαία εθνικά ζητήματα τα οποία απασχολούν τον τόπο μας.

  Αυτό το ενδιαφέρον είναι μαγικό και ελπιδοφόρο.
  Αυτό το ενδιαφέρον είναι με δυο λόγια …ΥΠΕΡΟΧΟ.

  Και είναι τέτοιο γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι, κάνουν αυτό που δεν έκαναν οι πολιτικές ηγεσίες των κομμάτων που στήριξαν ή στηρίζουν με τον ένα η τον άλλο τρόπο….
  Είναι μαγικό γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι κάνουν το αυτονόητο.

  ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

  Είναι μαγικό γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι ξεπέρασαν τις πολιτικές τους ηγεσίες οι οποίες έμειναν πίσω σαν θλιβεροί και αξιοθρήνητοι κομπάρσοι να τρώνε τη σκόνη που αφήνει πίσω της η νέα γενιά που τους προσπερνά και τους βγάζει τη γλώσσα.

  Γιατί αυτό αξίζει σε πολιτικές ηγεσίες που τέσσερις μόλις μέρες πριν τις εκλογές παραμένουν ΑΤΟΛΜΕΣ… ΑΠΡΟΘΥΜΕΣ… ΦΟΒΙΣΜΕΝΕΣ… ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΕΣ… ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕΣ… ΑΝΙΚΑΝΕΣ να αναλάβουν ευθύνες ιστορικές για ν ανατρέψουν τα μελλούμενα που σχεδιάζουν και οργανώνουν τα ξένα κέντρα.

  Ίσως γι αυτό και έχει περισσότερο παρά ποτέ αξία, σ αυτόν τον πολύτιμο αγώνα να στρατευόμαστε απαλλαγμένοι απ την ταμπέλα του κομμουνιστή, του δεξιού του πασόκου, του χρυσαυγίτη κλπ κλπ κλπ.

  Τον καθολικό χαρακτήρα αυτής της υπεύθυνης στάσης μας, κανείς να μη τον καπηλευτεί και να πληρώσουν ακριβά όλοι όσοι επεχείρησαν και συνεχίζουν να επιχειρούν να τον απαξιώσουν.

  Για όλα αυτά τα όμορφα συναισθήματα που πλημμυρίζουν την ψυχή μου στις καθημερινές BLOGοδιαδρομές αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.