Φοβάται ο Γιάννης το θεριό.

αλλά για να φοβηθεί και το θεριό τον Γιάννη, μήπως τελικά πρέπει να ρίξουμε ένα?

Με αφορμή το τελευταίο επισόδειο στον Έβρο και την παρεμπόδιση του ελικοπτέρου της Frontex σκεφτόμουν, που μας οδηγεί η στρατηγική της ψυχραιμίας και της απλής ψυχραιμίας του κου. Βενιζέλου και της κας. Μπακογιάννη? Στο πουθενά ή μάλλον σε επικίνδυνα μονοπάτια με ΟΝΟΜΑ όπως Έβρος, Κομοτηνή, Αιγαίο, Κύπρος.

Το ’21 έχει τελειώσει και οι τουρκαλάδες δεν το έχουν χωνέψει. Αυτό είναι δικαίωμά τους όπως είναι και δικό μας δικαίωμα να τους υπενθυμίζουμε ότι πρέπει να το ψωνέψουν. Που θα οδηγούσε άραγε το να ρίξουμε ένα αεροπλάνο που είναι φανερά μέσα στο Ελληνικό εναέριο χώρο του Έβρου ή πανω από την Χίο?

Πολλά έχουν λεχθεί για τον Ανδρέα αλλά μήπως το «βυθίστε το Χώρα» είναι πιο αποτελεσματικό από την ψυχραιμία στην απλή της ή στατηγική της μορφή?

Μπορεί και να έχω λάθος, αλλά κάποτε η απειλή πρέπει να τελειώσει και εμείς πρέπει να εκλέγουμε κυβερνήσεις που μπορούν να μας κάνουν υπεφήφανους που είμαστε Έλληνες (και δεν μας έκαναν κα. Δραγώνα).

Πηγή

6 σκέψεις σχετικά με το “Φοβάται ο Γιάννης το θεριό.

 1. Στη προκειμένη περίπτωση εαν πέσει κατα λάθος κανένα F16 της TAF και σκοτωθεί και κανένας πιλότος τους, έχω ικανούς τους πολιτικάντηδες να τους «χαρίσουν» και κανένα νησάκι, βραχονησίδα, άλλα 6 μίλια, για να μη γίνει ο Τούρκος πιο «τούρκος».

  Μου αρέσει!

  1. εφροσύνη μου είμαστε (εσύ κι εγώ) υπεύθυνοι για το ποιόν αυτών που μας κυβερνάνε. σωστός?

   και επειδή «το πράμα» ακριβώς εκεί που αναφέρεσαι, λέω βρε παιδί μου να μην πέσουμε αμαχητί.

   Μου αρέσει!

 2. «…..μήπως τελικά πρέπει να ρίξουμε ένα?…»

  Πώς πέφτει, ωρέ παλληκάρι ? Γιά βόηθα με λιγάκι, γιατί έχω ξεχάσει :

  Μέ Ctrl + Alt + Shift ?

  Γιατί τά τελευταία 50 χρόνια πού θυμάμαι, μόνο ελληνικά πέφτουν.

  Μου αρέσει!

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΑΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΜΑΣ ΑΡΧΕΙΔΑΤΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΕΑ :ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΡΙΨΗ:.ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ;;;;;;;

   Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.