Αγνοείται δασολόγος που έχει εναντιωθεί στα αιολικά στα Χανιά

O Κωστής Πενταράκης είχε εκφράσει τις διαφωνίες του για τον Νόμο Μπιρμπίλη για Επιτάχυνση των ΑΠΕ. Είχε εισηγηθεί αρνητικά για την κατασκευή του υβριδικού στο Αποπηγάδι Χανίων και είχε δηλώσει, σαν πολίτης, αντίθετος στο έργο.  Είχε εισηγηθεί να κηρυχθεί η περιοχή προστατευόμενη. Είχε επισημάνει παρανομίες στις διανοίξεις δρόμων. Όλα αυτά, πρόσφατα.  Το 2005 είχε αντιδράσει σε παράνομο νταμάρι στην περιοχή. Περισσότερα στο http://www.kandanos.eu/node/1571, ή εδώ.

Μακάρι να είναι καλά ο άνθρωπος, να εμφανιστεί σύντομα, και να μην τρέχει τίποτα.

Archaeopteryx

4 σκέψεις σχετικά με το “Αγνοείται δασολόγος που έχει εναντιωθεί στα αιολικά στα Χανιά

  1. κατανοητό αυτό που λές, αλλά στα Λευκά Όρη της Κρήτης ή στην Νότια Σκύρο, όπου έχει πουλιά, δεν έχει τα άλλα που αναφέρεις. Με αιολικά στα αυτά τα δύο μέρη (που τα προορίζουν για αιολικά) μάλλον ή θα φύγουν ή θα ψοφίσουν τα πουλιά.

   Όσο για την ποιότητα του επιχειρήματος, ο Στάλιν καθάρισε περί τα 20.000.000 λένε, και το Τσερνόμπυλ 60-70 άμεους θάνατους και άλλους 4.000 έμμεσους.

   Το τσουνάμι και ο σεισμός καθάρισαν 20.000, και η Fukushima για την ώρα μάλλον 1 ή 2 (έναν από σκαλωσιά ή γερανό νομίζω)

   Αρα, παίρνω το επιχείρημά του λινκ που παρέθεσες και σε ρωτάω: Πόσοι έχουν πεθάνει από το αέριο της μπύρας, και πόσοι από πυρκαγιές σε μπαρ…

   Καταλαβαίνεις; Λογικές αρλούμπες. Και το λινκ που πρέθεσες και τα επιχειρήματα που σου δίνω… Αλήθεια… τι προτιμάς; Τον Στάλιν ή το Τσερνόμπυλ;

   Μου αρέσει!

 1. Ψαχτε μέσα σε Κανά πηγάδι καιισως τον βρείτε , τέτοιες ερωτήσεις την στιγμή που ξέρεται ποιοι είναι στην εξουσία δεν πρέπει να γίνονται .έχει πολύ φαί η ανεμογεννήτρια.

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.