Απεργία και στο λογιστήριο του κράτους… όπως Αργεντινή.

Η τετραήμερη απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, αναμένεται να προκαλέσει προβλήματα στην καταβολή των επιδομάτων του Πάσχα στους συνταξιούχους και στους εργαζόμενους στο Δημόσιο. Με «μπλόκο» επίσης απειλείται και η καταβολή των μισθών στο Δημόσιο, αφού δεν θα μπορούν να υπογραφούν τα εντάλματα πληρωμών προς τις τράπεζες.

Αυτά είναι τα ψιλά γράμματα της είδησης.

Όταν ακούσετε και απεργίες των τραπεζοϋπαλλήλων για «θεσμικά και οικονομικά αιτήματα» με τις τράπεζες να παραμένουν κλειστές για βδομάδες, θα έχουμε μπει στην τελική ευθεία.

5 σκέψεις σχετικά με το “Απεργία και στο λογιστήριο του κράτους… όπως Αργεντινή.

  1. αντε ρε κακεντρεχης,τι ειναι αυτα που λετε καθε μερα;;;;μολις ακουσα τις δηλωσεις του ΤΖΕΦΡΑΡΟΥ και ειπε οτι ολα πανε πριμα ,οτι θα φερει την ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ(ΕΠΕΙΓΩΝ ΨΑΞΤΕ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΠΤΥΞΗ AGENDA 21)ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ και αφου γινουμαι ολοι πρασινη(λογω επιπεδου 7 της φουκουσιμα)θα ζουμε σαν μπεηδες!!!ΚΑΛΑ ΡΕ!ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;ακους εκει ο ΤΧΕΦΡΙΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ δεν θα πληρωσει τις συνταξεις στους γερους!

    Μου αρέσει!

  2. ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ , ΑΛΛΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟν ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΗΣ ΓΚΟΛΝΑΝ ΖΑΚΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΙ ΠΡΟΛΗΨΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ!

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.