ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ.

Η ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ.

20 σκέψεις σχετικά με το “ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ.

 1. ΤΟΝ ΑΔΙΚΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΚΑΘ΄ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ) ΕΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΟΤΑΝ «ΚΑΨΑΛΗΣ»

  ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΠΟΥ ΠΑΤΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ (ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ) ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΩΛΟΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΑ
  κ.κ ΣΑΜΑΡΑ.

  ΑΞΙΟΣ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ!

  Μου αρέσει!

 2. Μπεγλίτης: «Εάν δεν πρόκειται για μια ακόμη επίδειξη επικίνδυνης αφέλειας, από τον κ. Πεπόνη, τότε έχουμε να κάνουμε με μια καλά οργανωμένη παρέμβαση στην πολιτική και οικονομική ζωή, που θέτει σε άμεσο κίνδυνο τα εθνικά συμφέροντα, σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για τη χώρα και το λαό μας.

  Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου θα πρέπει να προχωρήσει, άμεσα, σε όλες τις εκ του νόμου προβλεπόμενες, ενέργειές της.

  Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να παίζει με τα εθνικά συμφέροντα της χώρας, το πολιτικό σύστημα και την ομαλή λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος
  http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_20/01/2012_423437

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ;;;!!! Ένας πολιτικός ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ;;;!!! ΣΕ ΤΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;;;

  Η απονομή της δικαιοσύνης αποτελεί παιχνίδι ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;;;!!! ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ;;;!!! ΣΕ ΤΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΤΣΙ;;;

  Καλά, μιλάμε ότι αυτοί έχουν αρχίσει να καρφώνονται επικίνδυνα…

  Μου αρέσει!

  1. Έχει το θράσος να λέει αυτά που λέει, τη στιγμή που κανονικά θα έπρεπε να σταματήσει η γμν διαδικασία για νέα δανειακή και psi αφού η διακαιοσύνη καλλείται να ερευνήσει ένα τόσο άμεσα συνδεδεμένο θέμα.

   Πάγωμα όλοι ρε μλκς, έχετε κάνει βρωμοδουλειά και μέχρι να διελευκανθεί η υπόθεση δεν είστε άξιοι εμπιστοσύνης για να χειριστείτε το μέλλον 10 εκατομ. ανθρώπων. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΕΤΕΥΜΑΤΟΣ.

   Αλλά δεν είναι τυχαίο που σήμερα που είπα να ανοίξω την τηλεόραση όλοι, δημοσιογράφοι και πολιτικοί, σκιζόντουσαν για την διεκπαιρέωση του psi και της δανειακής. Ειδικά μετά από αυτές τις εξελίζεις το θεώρησαν σημαντικό να το επαναλάβουν καμιά εκατοστή φορές (με την συνηθισμένη μέθοδο της καταστροφολογίας) για να το εμπεδώσουν τα βόδια από κάτω. Μην τους περάσει απ’το μυαλό το αυτονόητο..

   Μου αρέσει!

 3. Εγώ πραγματικά συγκινούμαι που υπάρχουν μαχητές σαν τον κ. Καμμένο. Δακρύζω με το πάθος που μιλάει για την Ελλάδα μας. Έχει πολλά κιλά @@ που αντιτείθεται σε όλη την σαπίλα που έχει μαζευτεί στην Βουλή.

  Ελπίζω να έχει μεγάλη στίριξη και προστασία από πίσω του γιατί είμαι σίγουρος πως σχεδιάζουν να τον φάνε είτε μεταφορικά είτε κυριολεκτικά.

  Κύριε Καμμένε να ξέρετε πως εμείς που είμαστε πραγματικά Έλληνες και πονάμε για αυτήν την Πατρίδα θα σας στιρίξουμε ότι και να κάνετε.

  Σας έυχομαι να έχετε πάντα τη δύναμη να πολεμάτε για τη χώρα και να την ανεβάσεται εκεί που της αξίζει.

  Μου αρέσει!

 4. Έλληνα,κάποτε οι 300 αντιμετώπισαν εκατομύρια.Σήμερα ο ένας αντιμετωπίζει τους 300 που περισότεροι από αυτούς είναι προδότες.Τους κατανίκησες κατά κράτος.
  ΚΟΥΡΑΓΙΟ.Έχεις τον λαό κοντά σου!!!!

  Μου αρέσει!

 5. ΔΙΑΖΎΓΙΟ ΑΠΌ SCHENGEN UΝ ΝATO SITI-NASARMY,
  διότι Μακεδονία μέ Αλβανούς Εβραιοσιονιστές δέν Ανασταίνεται,
  καί μέ αποσπέρματα ΜΑΣΟΝΙΚΉς ΣΙΤΙ-ΝΑΣΑ Τουρκοσποράς,
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΒΙΏΝΕΙ Η ΕΥΡΏΠΗ ΣΒΉΝΕΙ Ο ΆΝΘΡΩΠΟς ΠΕΘΑΊΝΕΙ,
  Ο ΟΦΗς δέν γίνεται Άνθρωπος αλλά καταβροχθίζει τόν ΆΝΘΡΩΠΟ,
  ο Όφης έρπεται δέν χτίζει, λεηλατεί καταστρέφει γκρεμίζει…+
  Ασκληπιός καί Ιπποκράτης φρόντησαν να μαθευτεί η καταστροφή του Ανθρώπου ως σύμβολο λοιμού δυστυχίας γιά ν`αποφευχθεί οΌΦΗς, νά μην λεισμονηθεί ανά τούς ΑΙΏΝΑς και καταστραφεί η ΕΛΛΑς, η Ανθρωπότης καί η Αγρία Λευκή φυλή τόν προσκύνησε υιοθετόντας πονηρία του, νά γίνουν Σοφοί Αυτοκράτορες Βασιλείς νά κλέψουν Πνευματική κληρονομιά, εξουσιάσουν Ελλάδα καί Κόσμο καί μώροι Ηρας γενιά Έλληνες ακολούθησαν τήν διαδασκαλία μαγίας, πορνίας, λεηλασίας, βιασμού, ιεροσυλίας για νά γίνουν πλούσιοι Κυβερνόντες…+

  ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ:~
  ΌΠΟΙΟς ΠΟΝΈΙ ΓΙΑΤΡΌ ΝΆ ΨΆΞΕΙ,
  ΌΠΟΙΟς ΚΛΑΊΕΙ ΜΑΝΤΉΛΙΑ Ν`ΑΓΟΡΆΣΕΙ,
  ΌΠΟΙΟς ΠΕΙΝΆΕΙ ΝΑ ΣΚΑΨΕΙ,
  Ώς ΝΕΌΠΛΟΥΤΟΙ ΣΟΦΟΊ,
  ΜΈ ΔΙΔΆΣΚΑΛΟ ΌΦΗ,
  ΌΤΑΝ ΠΕΙΝΆΕΙ ΌΦΗς,
  ΓΊΝΕΣΤΕ ΝΕΟΠΛΟΥΤΗ ΌΦΕΟς ΤΡΟΦΉ,
  ΣΆς ΑΓΑΠΆ ΦΡΟΝΤΊΖΕΙ,
  ΒΙΌ ΣΑς ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΊΖΕΙ,
  ΚΑΙ ΣΆς ΤΑΉΖΕΙ ΜΕ ΌΦΕΟς ΣΕΞ ΦΥΛΊ,
  ΌΦΕΟς ΠΟΝΟΥ ΔΥΣΤΥΧΙΑς ΔΙΑΤΡΟΦΉ…+

  Ο Θεός φρόντησε διά όμοια Παραδείσου ζωή,
  δώσει στόν Άνθρωπο Νόμους τηρήσει,
  συντηρήσει ΩΡΑΙΌΤΗΤΑ ΣΟΦΊΑς ΦΩς,
  κι`ο κουτοπόνηρος ΣΑΤΑΝΑς προτίμησε,
  ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΟς ΚΟΣΜΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑς,
  ΔΙΔΑΞΕΙ ΔΑΙΜΟΝΕς ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ
  ΟΦΕΟς έξουσία ΠΕΟς ΠΟΡΝΊΑ ΠΛΟΎΤΟς,
  ΠΥΛΗ ΚΟΛΆΣΕΩς ΑΙΩΝΙΟ ΣΚΟΤΟς…+***^***+

  Μου αρέσει!

 6. Την Κυριακή οι Έλληνες κατεβαίνουν στο Σύνταγμα για να πάρουν πίσω τη χώρα τους και να απαιτήσουν την Τιμωρία των προδοτών.

  Όλοι επομένως πρέπει να κατεβούμε. Αλλιώς είμαστε συνυπεύθυνοι!

  Όλοι την Κυριακή από τις 4 στο Σύνταγμα!
  Πάμε και ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ μέχρι να πέσει η Χούντα ΠΑΣΟΚ.

  Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.

  Μου αρέσει!

 7. Πάνο Καμμένε εύγε, είμαστε μαζί σου! ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ! Κανε κάτι ας κάνουμε επιτέλους κάτι για όνομα του Θεού!!!!!!! Δώσε μας σήμα και σ΄ακολουθούμε . Κάνε κόμμα!

  Μου αρέσει!

 8. ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ….
  ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ….
  ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΧΤΗΚΑ ΕΝΑ ΤΗΛ…..ΕΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΕ ΧΑΜΟΣ,ΠΕΦΤΕΙ ΞΥΛΟ…..
  ΕΤΡΕΞΑ ΜΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ…..
  ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ,ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΡΠΑΧΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΥΠΕΔΟ……
  ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΧΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΧΑΝΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…..
  ΗΡΕΜΙΣΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ,ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΥΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΙΞΑ ΣΤΟ ΤΡΑΛΑΛΑ……

  (ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΑΚΟΥΓΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΤΑΙΧΤΕΣ…ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ.)

  ΕΠΙΑΣΑ ΧΩΡΙΣΤΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΤΑ ΙΔΙΑ….
  ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ??? ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ….

  ΔΕΝ ΔΙΕΛΥΣΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΝΑ ΤΗ ΡΙΞΩ ΣΤΟ «ΧΑΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ»,ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΒΡΗΚΑ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΗΡΑΝ ΔΡΟΜΟ…

  ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ,ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΒΙΑΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ…..

  ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ….
  Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΕΘΡΙΕΣ ΣΥΝΕΠΙΕΣ ΑΝ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟ……

  Μου αρέσει!

  1. Δωσε και σωσε γιωργο, δωσε μπας και σωθειτε και κρατηστε τις καρεκλες για λιγο ακομα-λιγο μεχρι να συμπληρωστε για την βο(υ)λευτικη συνταξη- αν και δεν το βλεπω…..

   Μου αρέσει!

   1. ΧΑ….

    ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ ΕΧΩ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ….ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ….

    Μου αρέσει!

 9. Φτιαξε ενα κομμα και ας ερθουνε μαζι σου οσοι βουλευτες και επιστημονες δεν ειναι προσκυνημενοι για να δουμε μια ασπρη μερα!!!Μην ξαναπας στην μνημονιακη-προδοτικη Νεα δημοκρατια.
  Ειμαστε μαζί σου και θα το διαπιστωσεις οταν ερθει η ώρα!!!
  Μπράβο και πάλι μπράβο!!!

  Μου αρέσει!

 10. Ο Πειραιώς Σεραφείμ τα «έχωσε» χοντρά στους αριστερούς και στον υπουργό Δικαιοσύνης!

  Διαφωνεί με τις ρυθμίσεις του «αντιρατσιστικού» νόμου, ο οποίος περιορίζει δραστικά την ελευθερία της έκφρασης, διαφωνεί με τη στάση της Πολιτείας έναντι των σεξουαλικών μειονοτήτων, διαφωνεί με τις ρυθμίσεις για τα ναρκωτικά, που ευνοούν τους εμπόρους του λευκού θανάτου, ενώ ζητά από τους αριστερούς πολιτικούς να επανεκτιμήσουν την αθεϊστική τους στάση.

  Επιστολή-κόλαφο απέστειλε στους επικεφαλής των τριών κομμάτων της αριστεράς, ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς, κ. Σεραφείμ. Και αφού τους επαινεί την αντιμνημονιακή τους στάση, λέγοντας πως αγωνίζονται «για την διάσωσι της φιλτάτης Πατρίδος εκ των αρπακτικών διαθέσεων των δανειστών και πιστωτών Αυτής που πραγματούμεναι αναποδράστως θα οδηγήσουν εις την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας», τους τα «χώνει» άγρια!

  Αρχικά, τα βάζει με τον «προοδευτικό» υπουργό Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου για τα νομοσχέδια που στέλνει στη Βουλή προς συζήτηση, με θέμα την «Καταπολέμηση εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας», αλλά και τον «Κώδικα ναρκωτικών», κάνοντας λόγο για «παγκόσμια φασιστική πρωτοτυπία», όσον αφορά στις ρυθμίσεις «περί συλλογικής ευθύνης των νομικών προσώπων για ‘αδικοπραγίες ενός φυσικού προσώπου που ενεργεί είτε ατομικά είτε ως μέλος οργάνου και κατέχει διευθυντική θέση’». Επισημαίνει, δε, ότι τα παραπάνω θα οδηγήσουν σε φίμωση των «ιστολογίων, εφημερίδων και περιοδικών, αφού ακόμα και η αναφορά εις την εγκληματικότητα ομάδων λαθρομεταναστών η εις το επιβαλόμενο από το Ισλάμ ‘τζιχάντ’ και εις τον φονταμενταλισμό του, θα αποτελή πράξι ποινικά κολάσιμη».

  Άφοβα, υπογραμμίζει ότι η εισαγωγή της έννοιας της «πολυπολιτισμικής κοινωνίας» είναι αφενός αυθαίρετη και αφετέρου αντισυνταγματική, αφού το ίδιο το Σύνταγμα αναφέρεται στην έννοια του Έθνους (στην παρ. 3 του άρ. 1 αναφέρεται ότι «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα»). Και τονίζει πως η προσπάθεια του κράτους να προσδιορίσει νομικά μία σειρά από «αποκλίνουσες συμπεριφορές» σε σχέση με την πεπατημένη των σεξουαλικών κατευθύνσεων, αλλά και της εμπλοκής αυτών των ανθρώπων σε αδικήματα που σχετίζονται με αυτές (π.χ. παιδεραστία), τίθεται επίσης στο στόχαστρο του ιεράρχη. Και λέει: «Είναι ασφαλώς συμπαθέστατα τα θύματα αυτής της τραγικότητος ως πρόσωπα και έχουν οπωσδήποτε ανάγκη της αγάπης και της στοργής αλλά είναι αποτρόπαιο βδέλυγμα η πρακτική της ζωής των και τυγχάνει αδιανόητο να αναγνωρισθή ως θεσμός δικαίου», προσθέτοντας ότι «φαίνεται ότι το τρομακτικό παράδειγμα της Ολλανδίας της οποίας η έννομος τάξις ανεγνώρισε ‘κόμμα παιδοφίλων’ μεταδίδεται ως λοιμική νόσος και παρ’ ημίν».

  Ο σεβασμιότατος διαφωνεί και με την αποποινικοποίηση της κατοχής ναρκωτικών για προσωπική χρήση, λέγοντας ότι «αντιβαίνει πλήρως εις τη λογική… δεν είναι εφικτόν να κριθή δεόντως και να εκτιμηθή η προσωπική χρήσις… Ένας χρήστης που εκκινεί με 50 mg ηρωΐνης… μπορεί να χρειάζεται δύο ή τρία ή παραπάνω γραμμάρια την ημέρα… Αν αυτή η παράγραφος του νομοσχεδίου δεν αποτελεί την ναυαρχίδα της ουσιαστικής αποποινικοποιήσεως της διακινήσεως των ναρκωτικών ουσιών, συλλήβδην έχομε υποστεί επιδημία κρετινισμού, διότι όπως προκύπτει από τα στοιχεία του ευρωπαϊκού κέντρου παρακολουθήσεως ναρκωτικών και τοξοκομανίας τέσσερα κιλά ινδικής καννάβεως ή δύο κιλά ηρωΐνης κοστίζουν περίπου 40.000 ευρώ. Επομένως δια να εμπίπτη κανείς εις τας διατάξεις του αθλίου αυτού νομοθετήματος, θα πρέπει να διακινή τόνους ναρκωτικών!».

  Ο Μητροπολίτης Πειραιώς κλείνει την επιστολή του, ζητώντας από Παπαρήγα, Τσίπρα και Κουβέλη, να επανεξετάσουν την προσέγγισή τους προς τη θρησκεία: «Με ιδιαίτερο σεβασμό και εκτίμηση εις το Υμέτερο πρόσωπο χρεωστώ επ’ ευκαιρία της επικοινωνίας μεθ’ Υμών να αντικρούσω καθηκόντως τον διακηρυσσόμενον υπό του Υμετέρου κομματικού σχηματισμού αθεϊσμόν και να παρακαλέσω να επανεκτιμήσητε τα επιστημονικά, φιλοσοφικά και ιστορικά δεδομένα που κρατούν Υμάς δεσμώτες εις το ‘μουράγιο’ της τραγικής εγκοσμιοκρατίας».

  Μου αρέσει!

 11. ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ……………………….zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz !!!!!

  Μου αρέσει!

 12. ολοι μαζι πανο ..

  ολοι οι ελληεσ ενωμενοι!

  ειναι καιροσ να τουςσ ..αγκαλιασουμε …σφικτα απο πισω με …αγαπη!

  Ας καταλαβουμε Ελληνες οτι δεν εχουμε πλεον καιρο…

  ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ…

  Μου αρέσει!

 13. Πάνο Καμμένε, σε θαυμάζω ρε φίλε! Είσαι πραγματικά ένας πολιτικός άντρας σε μια εποχή απολύτως τραβεστί. Θα δικαιωθείς από την εξέλιξη των πραγμάτων. Μέσα από τη φωνή σου μιλά μια χώρα που σταυρώνεται δεκαετίες τώρα, κι ένας λαός που του κλέψανε τη φωνή οι τηλεοράσεις.

  Μου αρέσει!

 14. και σκεπτομαι την ..επομενη ημερα…!

  Οταν καποια στιγμη…λυθει το προβλημα και επανελθουμε στους γνωριμους δρομους..

  ΟΛΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ, ΟΙ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΜΕΝΕΣ ΛΙΓΔΙΑΡΗΔΕ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΑ,

  ΠΟΥ ΠΙΕΖΟΥΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

  ΘΑ …ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ …ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΝΤΟΥΣ (!)

  ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Η ΝΔ …ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

  ΦΤΟΥΣ ΣΟΥ.. ΑΠΟ ΤΩΡΑ …..ΑΥΡΙΑΝΗ….ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!!!

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.