Τίτλος τιμής για το «Ολυμπία» από το σοβαρότερο Ελληνικό περιοδικό. Τα Επίκαιρα.

20120329-232917.jpgΤο περιοδικό που πρωτοστάτησε στην ανατροπή του πολιτικού σκηνικού και το σπάσιμο της σιωπής που συνόδεψε την μεγαλύτερη προδοσία της μεταπολίτευσης, κάνει ένα τιμητικό αφιέρωμα στο Ολυμπία.
Περιττεύει να πούμε ότι αυτή η τιμή είναι και η ανταμοιβή μας. Γιατί έχει σημασία και το ΠΟΙΟΣ σε τιμά. Όπως και το ποιός σε χτυπά.
Τα επίκαιρα άλλωστε είναι και μία όαση φωτός μαχητικής δημοσιογραφίας σε αντίθεση με την σηπεδόνα ειδικά αυτές τις ώρες που ξεσπά ένα ασύλληπτο σκάνδαλο με σύσταση
συμμορίας εκβιαστών απο «συναδέλφους» τους που λυμαίνονταν μάλιστα και δημόσιο χρήμα.
Η ενίσχυση της φωνής των Επικαίρων είναι ύψιστης σημασίας. Πρέπει να μπαίνουν σε κάθε Ελληνικό σπίτι.

92 σκέψεις σχετικά με το “Τίτλος τιμής για το «Ολυμπία» από το σοβαρότερο Ελληνικό περιοδικό. Τα Επίκαιρα.

 1. ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

  ΠΑΣΟΚ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ – ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ

  ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ – ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ

  ΖΗΤΩ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ – ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ – ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

  Μου αρέσει!

   1. Ελληνες ψηφοφοροι! Για να μαθενετε!

    ———————————————-

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:

    «Διαγραφή των τραπεζικών χρεών των Ελληνικών οικογενειών»

    1 τρις Ευρώ μοίρασε η Ευρωπαϊκή Κοινοτική Τράπεζα στις τράπεζες των 17 χωρών μελών της με σκοπό τα χρήματα αυτά να δώσουν μια ανάσα ρευστότητας στην “στραγγισμένη” από χρήμα πραγματική οικονομία! Αυτά τα “φιλανθρωπικά” ιδρύματα βέβαια με τη σειρά τους κράτησαν τα χρήματα στα χρηματοκιβώτια τους αντί να τα μετακυλήσουν στη αγορά για να μπορέσουν να κινηθούν επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Μιλάμε για φθηνό χρήμα με ελάχιστο επιτόκιο προς τις τράπεζες, κάτι σαν…βοήθημα!

    Στην Ελλάδα ήδη καταφθάνει το MEGA πακέτο δεκάδων δισεκατομμυρίων από το νέο δάνειο που υπογράψαμε και το οποίο προορίζεται για την ανακεφαλαιοποίηση των Ελληνικών τραπεζών! Για να το κάνουμε πιο λιανά…Δε μας νοιάζει η ζημιά που υπέστησαν τα ασφαλιστικά ταμεία από το κούρεμα αλλά καιγόμαστε να βοηθήσουμε για πολλοστή φορά μέσα σε 2 χρόνια τους φίλους μας τους τραπεζίτες! Περαστικά μας…

    Η θέση του κινήματος μας για τις Ελληνικές τράπεζες που μας ενδιαφέρουν και πιο άμεσα είναι ξεκάθαρη! Άμεση εθνικοποίηση των τραπεζικών ιδρυμάτων που έχουν λάβει κεφαλαιακή ενίσχυση με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου και συγχώνευση των χρεωκοπημένων ιδιωτικών τραπεζών σε μία ισχυρή εθνική τράπεζα. Διαγραφή τραπεζικών χρεών των ελληνικών οικογενειών με κοινωνικά κριτήρια.

    Μου αρέσει!

   2. Τι κανεις οταν δεις ενα λοβοτομημενο να τρεχει στην αυλη σου και να φωναζη «Βοηθειαααααα»!

    Παιρνεις βαθεια ανασα και σημαδευεις καλυτερα!

    Μου αρέσει!

   1. ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΛΟΒΟΤΟΜΗ Η ΔΕΞΙΑ;

    ΣΑΣ ΤΑΖΕΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΦΟΡΩΝ ΕΝΩ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ;

    ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

    ΖΗΤΩ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΖΗΤΩ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΖΗΤΩ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

    Μου αρέσει!

   1. ΠΑΣΟΚ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΛΑΣΠΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

    Μου αρέσει!

   2. Σφιξαν οι κωλοι!
    Κι ο Παπας στο κολπο!

    ——————-

    Ο εκπρόσωπος του Βατικανού στο Ισραήλ δηλώνει ότι «οι Εβραίοι δεν είναι πλέον ο εκλεκτός λαός»
    Σημ. Πατρικιου! «Πλεον»; Γιατι ποτε ησαν;

    Δήλωσε επίσης ότι «η ύπαρξη του Ισραήλ ως κράτος δεν έχει τίποτα να κάνει με την Αγία Γραφή».

    Άρθρο του Giulio Meotti από την εβραϊκή ιστοσελίδα YNET NEWS / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

    Σε ειδική συνέντευξη στο Die Tagespost την περασμένη εβδομάδα, ο Λατίνος Πατριάρχης Ιεροσολύμων Fouad Twal, που έχει διορισθεί από τον Πάπα Βενέδικτο να εκπροσωπεί το Βατικανό στο εβραϊκό κράτος, δήλωσε ότι «η ύπαρξη του Ισραήλ δεν έχει τίποτα να κάνει με την Αγία Γραφή». Στη συνέχεια σύγκρινε την κατάσταση των χριστιανών σήμερα στην Ιερουσαλήμ με τα Πάθη του Χριστού: «Εμείς οι χριστιανοί ποτέ να ξεχνάμε ότι ακόμα και ο ίδιος ο Κύριος μας υπέφερε και χλευάστηκε στην Ιερουσαλήμ».

    «Εμείς οι χριστιανοί δεν μπορούμε να μιλάμε για μια Γη της Επαγγελίας για τον εβραϊκό λαό», λέει το έγγραφο της Συνόδου. «Δεν υπάρχει πλέον ένας ‘εκλεκτός λαός’. Η έννοια της γης της επαγγελίας δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για την αιτιολόγηση της επιστροφής των Εβραίων στο Ισραήλ και τον εκτοπισμό των Παλαιστινίων. ”

    Η θέση του Twal για το Ισραήλ και την Αγία Γραφή έχει υιοθετηθεί από τα υψηλότερα επίπεδα στην Καθολικής Εκκλησίας. Η Σύνοδος του Βατικανού το 2010, δήλωσε ότι το Ισραήλ δεν μπορεί να χρησιμοποιεί τις βιβλικές έννοιες της «γης της επαγγελίας» ή του «περιούσιου λαού».

    Πριν από λίγες ημέρες, ο Πατριάρχης Twal ανταποκρίθηκε με ενθουσιασμό τη συμφωνία που επετεύχθη μεταξύ της Χαμάς και της Φατάχ. Κατήγγειλε επίσης “την εβραιοποίηση της Ιερουσαλήμ” και επιτέθηκε στο Ισραήλ ότι “προσπαθεί να την μετατρέψει σε μία πόλη μόνο για Εβραίους-Ιουδαίους, εκτοπίζοντας τις άλλες θρησκείες.”

    Αλλού ο Αρχιεπίσκοπος του Ιράκ, Louis Sako, ζήτησε να γίνει “διαχωρισμός μεταξύ του Ιουδαϊσμού και του Σιωνισμού.” Πράγματι, για πολλούς ηγέτες του Χριστιανισμού, οι Εβραίοι εξακολουθούν να θεωρούνται ως μια αποστατική ομάδα χωρίς δικαίωμα σε ένα δικό του κυρίαρχο κράτος.

    Υποστηριζόμενοι από Καθολικούς ιερείς, για πρώτη φορά στην ιστορία οι Παλαιστίνιοι ζήτησαν από τον πολιτιστικό φορέα των Ηνωμένων Εθνών να εγγράψουν τo Ναό της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ με την επωνυμία “Παλαιστίνη”. Σύμφωνα με τον Omar Awadallah, ο οποίος ηγείται του Τμήματος των Ηνωμένων Εθνών στο Παλαιστινιακό Εξωτερικών Υπουργείο, “Ο Ιησούς είναι ο παλαιστινιακός πρίγκιπας της ελπίδας και της ειρήνης και Χριστιανοί σε όλο τον κόσμο θέλουν η εκκλησία να είναι ένα τόπος παγκόσμιας κληρονομιάς”.

    Σε μια περίοδο που το Βατικανό αγωνιά για την καταστροφική πτώση του αραβικού Χριστιανισμού είναι προφανές, ότι η Καθολική Εκκλησία επιλέγει να δαιμονοποιήσει το Ισραήλ και να αυξήσει τη συνεργασία της με την ΟΑΠ.

    Η επιβεβαίωση έρχεται από την ένταση που υπάρχει σε υψηλές συναντήσεις των τελευταίων εβδομάδων και τη συμμετοχή επισκόπων, όχι μόνο από τις αραβικές χώρες, αλλά και από την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

    Πρόσφατα, μια αντιπροσωπεία του Βατικανού με τον Ettore Balestrero, Υφυπουργό της Αγίας Έδρας για τις σχέσεις με τα κράτη, και τον Αρχιεπίσκοπο Antonio Franco, Αποστολικό εκπρόσωπο στο Ισραήλ, συναντήθηκαν στη Ραμάλα με Παλαιστίνιους υπουργούς και αξιωματούχους για τη σύναψη συμφωνίας με την ΟΑΠ. Ο Καρδινάλιος Jean Louis Tauran, πρόεδρος του Ποντιφικού Συμβουλίου για το διαθρησκευτικό διάλογο, σε μια για πρώτη φορά συνέντευξή του στο Αλ Τζαζίρα, δήλωσε ότι το Ισραήλ πρέπει να υιοθετήσει «ένα διεθνώς αναγνωρισμένο καθεστώς για το τμήμα της Ιερουσαλήμ, όπου οι ιεροί τόποι των οι τριών μονοθεϊστικών θρησκειών θα είναι ανοικτοί στους πιστούς».

    Εν τω μεταξύ, Καθολικοί και Μουσουλμάνοι αξιωματούχοι συναντήθηκαν στο Beit Sahour για ένα συνέδριο με θέμα “Πώς να ζήσουμε μαζί σε ένα μελλοντικό παλαιστινιακό κράτος.” Ο Ομότιμος Πατριάρχης Ιεροσολύμων, Michel Sabbah και ο Muhammad Ahmad Hussein, ο Μεγάλος Μουφτή της Ιερουσαλήμ, παρακολούθησαν την εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Al-Liqa, ένα οικουμενικό κέντρο του Βατικανού. Ο Sabbah υπέγραψε ένα έγγραφο καταδικάζοντας το Σιωνισμό ως «φυλετική αποκλειστικότητα» και «μια ιδεολογία αποικιοκρατίας και αυτοκρατορίας».

    Τον περασμένο Ιανουάριο, οκτώ καθολικοί επίσκοποι από την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, συμπεριλαμβανομένου του Βρετανού Αρχιεπισκόπου Patrick Kelly και του Γάλλου Αρχιεπισκόπου Michel Dubost, επισκέφθηκαν τη Γάζα. “Ζήτησα από τους κρατούμενους στη μεγαλύτερη φυλακή στην Ευρώπη (στο Evry) να προσευχηθούν για σας», είπε ο Dubost στους κατοίκους της Γάζας. Το συμπέρασμα ήταν σαφές: οι Παλαιστίνιοι ζουν σε μια μεγάλη φυλακή υπό καθεστώς τρομοκρατίας από το Ισραήλ. Κατά την ίδια περίοδο, ο πατήρ Manuel Musalam, επικεφαλής των Καθολικών της Γάζας, συναντήθηκε με τον ηγέτη της Χαμάς, Μαχμούντ αλ Ζαχάρ, και δήλωσε ότι «οι Χριστιανοί δεν απειλούνται από τους Μουσουλμάνους» αλλά ότι ο καθένας αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα της “ταπείνωσης” από το Ισραήλ.

    Τον περασμένο Νοέμβριο, ο Μαρωνίτης Πατριάρχης Beshara Rai, επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας του Λιβάνου, έστειλε τον απεσταλμένο του, πατέρα Abdo Abou Kassem, στην Τεχεράνη για μια διάσκεψη προς υποστήριξη του συνεδρίου «Μέση Ανατολή χωρίς Σιωνισμό». Στο συνέδριο παρέστησαν επίσης ο ιδεολόγος της Χεζμπολάχ Mohammad Raad και ο ηγέτης της Χαμάς, Χαλέντ Μασάαλ.

    Αν στην περίοδο του Β΄ παγκοσμίου πολέμου το Βατικανό είχε πάρει μια ηθική στάση ενάντια στο ναζισμό, το αποτέλεσμα ίσως να ήταν διαφορετικό για τον εβραϊκό λαό. Τότε ήταν 1943, σήμερα είναι 2012, ωστόσο, φαίνεται ότι, όπως συνέβη στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, το Βατικανό επιδιώκει και πάλι μια συμμαχία με τις “δυνάμεις του κακού” για να εξασφαλίσει προσωρινή ασφάλεια.

    Η ποινικοποίηση του Σιωνισμού από το Βατικανό, που οι Αραβικές Εκκλησίες έκαναν μια βασική προϋπόθεση για την προσέγγιση μουσουλμάνων – χριστιανών, βάζει σε προτεραιότητα την εξόντωση του εβραϊκού κράτους εις βάρος της υπεράσπισης των δικαιωμάτων των δικών τους πολιορκουμένων κοινοτήτων.

    Μου αρέσει!

  1. Το Πασοκ,

   εθεσε απο μονο του τον εαυτο του…

   ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!

   ΘΕΟΣ ..ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΟ.!

   Ο ΙΔΡΥΤΗΣ (Ανδρεας Γ. Παπανδρεου)

   Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΟΥ. (Γιωργακης Α. Παπανδρεου)

   Μου αρέσει!

   1. τι να διαβάσω τα αίσχη του σκατοψυχου πατέρα ή την προδοσία του συνεχιστή ιού (μικρόβιο) του; αστειεύεσαι μάλλον

    Μου αρέσει!

  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ μπράβο μεγάλε!!! … ΠΡΟΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ??? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   Μου αρέσει!

   1. αυτο το σκεφτηκα κι εγω …
    μαζι με το γεγονος οτι μπορει και η Ολυμπια να θελει να γινει πρωτοσελιδο.

    ΕΥΡΕΘΗ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ.GR

    Μου αρέσει!

  3. ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΑΙ. ΕΧΟΥΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ,ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.
   ΟΙ ΛΙΓΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΙΝΑΤΕ,ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΛΑ.ΥΠΟΜΟΝΗ.

   Μου αρέσει!

   1. Ειπα και το επαναλαμβανω!
    Αμα ημουνα ο Ισιδωρας θα κραταγα το εκατομμυρια και θα …..βγαζα την Ντορα στο εξωτερικο!

    Μου αρέσει!

   2. Πακιστανός σε αμόκ έκοψε δάκτυλο αστυνομικού!

    Φρίκη: Πακιστανός σε αμόκ έκοψε δάκτυλο αστυνομικού!

    Πακιστανός, σε κατάσταση αμόκ, επιτέθηκε σε αστυνομικό της Ασφάλειας που πήγε να τον ελέγξει, τον δάγκωσε και του έκοψε ένα δάκτυλο! Το πρωτοφανές όσο και φρικιαστικό αυτό περιστατικό σημειώθηκε στις οκτώ και μισή το βράδυ της Πέμπτης στη συμβολή των οδών Ασκληπιού και Κορυτσάς στον Πειραιά. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Καμινίων έκαναν ελέγχους για παράνομους μετανάστες στην περιοχή όταν εντόπισαν έναν περίεργο Πακιστανό και τον πλησίασαν για να ελέγξουν τα χαρτιά του.

    Ο αλλοδαπός αρνήθηκε και όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον προσαγάγουν στο Τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων εκείνος, σε κατάσταση αμόκ, επιτέθηκε στον έναν από αυτούς, του άρπαξε το χέρι και δαγκώνοντάς τον με μανία του έκοψε το δάκτυλο!

    Αιμόφυρτος, ο αστυνομικός μετεφέρθη στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ενώ ο αλλοδαπός συνελήφθη.

    Το περιστατικό είναι χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί στο Λεκανοπέδιο της Αττικής και αναδεικνύει τους κινδύνους που διατρέχουν όχι μόνο οι απλοί πολίτες, αλλά και οι ένστολοι, αλλά και τη φρίκη που βιώνουμε καθημερινά. Τι άλλο πρέπει να συμβεί επιτέλους;

    Όλα αυτά, σε μία ημέρα με αρκετές προσαγωγές στην Αθήνα, στο πλαίσιο των μεγάλων επιχειρήσεων-σκούπα που θυμήθηκαν να κάνουν τώρα, άρον-άρον και ενόψει εκλογών (μήπως και επιδείξουν κάποιο έργο στην ρημαγμένη πρωτεύουσα…) με φόντο τη δημιουργία των κέντρων εγκατάστασης (ή επί το ευπρεπέστερον «φιλοξενίας») μεταναστών ανά τη χώρα.

    Μου αρέσει!

 2. Παλιοτόμαρα ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΙΤΕΣ ο λαός περιμένει την ώρα που θα έχετε την τύχη του Τσαουσέσκου. Και θα έρθει αυτή η ώρα, δε θ΄αργήσει. Και τότε ο Λαός θα ξεχυθεί στους δρόμους να γιορτάσει την απελευθέρωσή του από τους ντόπιους και τους ξένους δυνάστες.
  Το αντιλαμβάνεστε πως η ώρα αυτή είναι κοντά, πολύ κοντά και έχετε χεστεί πάνω σας. Δε σας γλιτώνει τπτ!!!

  Τότε δε θα ξέρετε πού να κρυφτείτε. Ο Λαός δεν θα ξεχνά τη σημαίνει ΠΑΣΟΚΟΔΕΞΙΑ!!

  Μου αρέσει!

  1. καλα κοιτα το βραδυ των εκλογων μην παθεις κανενα εμφραγμα φιλαρακο παλι πρωτοι και διαφορα θα ειμαστε

   Μου αρέσει!

  1. χαχαχα τα είπες όλα με δυό λόγια!!

   είναι φρικαρισμένο το άτομο και διαρκώς επικαλείται πρωτιές και κουραφέξαλα, μιλάμε για πολλά γέλια

   Μου αρέσει!

   1. Πατρικ
    περιπολιες;
    Τι μου εγραψες βρε εκει για Ισραηλ και λαθρομεταναστες;
    Εδω και δυο χρόνια με παρακολουθει 😎
    Που να στα λεω
    Αλλα εγω απτοητη

    Εντωμεταξυ ενας Αμπης βγηκε παγανια στην ιδια αναρτηση και γραφει διάφορα.
    Λες να είναι ο Σαι, η ο ΙΩηλ;

    Μου αρέσει!

   2. Μανια θυμησου την λεξη «Μεγαφωνο»
    Η πηγαινε εκει:

    Εβραίοι χρήστες του Διαδυκτίου, που πληρώνονται για να διαδίδουν καί να υποστηρίζουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!

    Από τον Jonathan Cook.
    Η παθιασμένη υποστήριξη του Ισραήλ εκφραζόμενη στην αρχή’ «αντιμίλησε τους» (Talkback) και τμήματα από σχόλια ιστοσελίδων, στο ίντερνετ σε blogs, σε συζητήσεις στο Facebook και αλλού μπορεί να μην είναι η πραγματικότητα όπως θέλουν (οι Εβραίοι) να φαίνεται. Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ φέρεται να στρατολογεί ειδικές μυστικές ομάδες των οποίων το έργο θα είναι να «σερφάρουν» στο διαδίκτυο 24 ώρες την ημέρα και να διαδίδουν θετικά νέα για το Ισραήλ. Νεαροί Εβραίοι με γνώσεις στους υπολογιστές και στο ίντερνετ, κυρίως νέο-αποφοιτήσαντες από πανεπιστήμια, αλλά και νέο-αποστρατευθέντες από το στρατό του Ισραήλ και έχοντες γνώσεις ξένων γλωσσών, προσλαμβάνονται από την κυβέρνηση του Ισραήλ, να πλασάρουν εαυτούς σαν απλούς surfers ενώ στην ουσία υιοθετούν απόλυτα την γραμμή της κυβέρνησης του Ισραήλ, σχετικά με τη γενοκτονία που εξελίσσεται μπρος στα μάτια μας, στη Μέση Ανατολή.
    Η ύπαρξη μιας «διαδυκτιακής ομάδας πολέμου στο internet» ήρθε στο φως όταν εντάχθηκε στον προϋπολογισμό του υπουργείου εξωτερικών του Ισραηλ του τρέχοντος έτους. Περίπου 150.000 δολάρια έχουν προβλεφθεί, για το πρώτο στάδιο της ανάπτυξης (της ιδέας αυτής), με αναμενόμενη αυξημένη χρηματοδότηση για το επόμενο έτος.
    Ο Shturman, αναπληρωτής διευθυντής του τμήματος προπαγάνδας, (hasbara στα εβραίικα), του υπουργείου, παραδέχθηκε η ομάδα του θα εργάζεται με απόλυτη μυστικότητα.
    «Οι δικοί μας δεν θα λενε: «Γεια σας, είμαι από το τμήμα προπαγάνδας/ hasbara του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών και θέλω να σας πω το εξής»…. «Ούτε θα παρουσιάζουν εαυτούς σαν ισραηλινούς ή Εβραίους», είπε. -«Θα μιλάνε σαν ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ιστολογίων και ως απλοί πολίτες, και θα σχολιάζουν με σχόλια που θα φαίνονται προσωπικά, αλλά θα πρέπει (τα σχόλια τους) να βασίζονται σε μια έτοιμη λίστα με τα μηνύματα που θα έχει επεξεργαστεί το υπουργείο Εξωτερικών».
    Περίπου 50.000 ακτιβιστές αναφέρθηκε να έχουν κατεβάσει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται ‘Μεγάφωνο’ που στέλνει ένα σήμα στους μεταξύ των υπολογιστές, όταν ένα άρθρο δημοσιεύεται κάνοντας κριτική στο Ισραήλ. – (Όταν συμβεί κάτι τέτοιο) Οι Εβραίοι πρέπει να βομβαρδίζουν το ‘ύποπτο χώρο’ του Ίντερνετ με παρατηρήσεις τους και σχόλια, που υποστηρίζουν το Ισραήλ…

    Όλο το άρθρο εδώ

    h-tp://avragioz.blogspot.com/2009/10/blog-post_8553.html

    Μου αρέσει!

 3. ΟΛΥΜΠΩ, συγχαρητήρια.

  Καλές και αναγκαίες οι δάφνες,από σοβαράα έντυπα.

  Με τον κότινο αγριελιάς όμως,σε στεφανώνουν κάθε μέρα,

  οι χιλιάδες επισκέπτες σου και οι σχολιαστές σου.

  Σέβας,ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

  Μου αρέσει!

 4. Μας έγινες αγαπημένη συνήθεια βρε Ολυμπία μας.
  Σαν το απαραίτητο,πρωινό καφεδάκι.
  Συγχαρητήρια και εις ανώτερα!!!

  Μου αρέσει!

 5. ΓΙΑ ΤΟΝ
  ΠΑΣΟΚ_ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ_ΟΛΟΙ_ΜΑΖΙ_ΠΑΣΟΚ
  Δεν μας χ@ζεις ρε ΝΤΑΛΑΡΑ λεω εγώ?? Χορτασα στις Π@Π@ΡΙΕΣ σου διαβάζοντας σε μονάχα εδώ.Σε τουτο το ΘΕΜΑ.

  Μου αρέσει!

 6. με ολη μου την αγαπη ΟΛΥΜΠΩ καλα τα συγχαρητηρια και η ευλογια των ημετερων γενειων αλλα
  αλλα αλλα ,θελω να επισημανω οτι 1- πολλοι σοβαροι σχολιαστες τυπου ανακοντα .ΠΠ κλπ εχουν αρχισει να
  εξαφανιζονται και -κατα δικη μου παντοτε γνωμη- ειναι η στασιμοτητα που παρουσιασε το site που εμεινε στασιμο
  και οχι εξελιξιμο σε ποιοτικες αναρτησεις που θα περιεχουν θεματα με μεγαλυτερη εμβαθυνση στα επιμερους αντικειμενα
  που θα μπορουσε να αναδειξει .2- ως αναφορα τον τομεα της (ζωντανης ) ειδησης και εκει παρατηρηται μια μεγαλη καμμψη
  -εγω προσωπικα – κοιτω αλλα site πριν μπω εδω και διαπιστωνω οτι ουτε καν αναμεταδοση σε copy paste δεν γινεται .
  ΟΛΥΜΠΩ αυτα δεν τα γραφω με κακοβουλη διαθεση αλλα με μοναδικο σκοπο την δικη σας εγερση και προβληματισμο
  γιατι οτι δεν εξελισεται αργα η΄γρηγορα μαραζωνει και πεθαινει,
  Συνθηματολογικη μονο θεματολογια -παντα κατα δικη μου αποψη χωρις να κανω τον Π’απα- δεν αρκει.
  ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΟΤΙ το ανεκτιμητο γεγονος του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ , που χαιρουμε εδω – ειναι ενα αποτα βασικα
  χαρακτηριστικα που παντα δεν βρισκεις πλεον σε αλλους ιστιοτοπους και ελπιζω να κρατηθει ες αει.

  Μου αρέσει!

 7. ΟΛΥΜΠΙΑ
  και τα δικα μου συγχαρητηρια αντε και σε ανωτερα, να τους μπεις παλι στο ματι!!! 🙂

  Μου αρέσει!

 8. πριν απο ενα χρονο οταν σερφαριζα στην ζουγκλα των μπλογκ
  βρεθηκες ξαφνικα μπροστα μου και εγινες ερωτας απο την πρωτη στιγμη.

  καλημερα ΟΛΥΜΠΙΑ και συγχαρητήρια.
  ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΜΟΥ..

  Μου αρέσει!

 9. Το αξίζεις Ολυμπία!

  Συγχαρητήρια και από εμένα!

  Συγχαρητήρια επίσης και στους χιλιάδες αναγνώστες και στους σχολιαστές, που και αυτοί έχουν βάλει το χεράκι τους για την ανάδειξη του μπλογκ σε μια φωνή αλήθειας και γνώσης.

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.