Ομάδα που «κερδίζει» δεν αλλάζει! Χάρης Μάκκας ιζ μπακ στο πλευρό του…

…Πέτρου Δούκα!

Η πληροφορία δεν επιδέχεται αμφισβήτηση αφού ο γνωστός πρώην σύμβουλος του τέως υφυπουργού, ο άνθρωπος που έγινε όμως γνωστότερος στο ευρύ κοινό από την συμμετοχή του στην εταιρεία – πρότυπο IJPartners, εθεάθη πριν από λίγο στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, ως στρατηγική παρουσία για την απογευματινή εκδήλωση του τέως Υφυπουργού.

Είναι συγκινητικό πως ο κύριος Μάκκας στέκεται δίπλα στους λαϊκούς αγώνες και τρέχει σε πολιτικές συγκεντρώσεις για να ακούσει τον πόνο των απλών ανθρώπων, αντί να κάθεται στην χλιδή της βίλας του στην Βουλιαγμένη, όπως κάποιοι άλλοι ανάλγητοι καλοβαλμένοι.

Η επιλογή του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης δεν ήταν τυχαία και δείχνει την πηγαία σύγκλιση του πολιτικού κόσμου με το προλεταριάτο, αφού οι δύο άνδρες θα μπορούσαν να επιλέξουν το Ταζ Μαχάλ, το Hotel De Paris στο Monaco, το Beau Rivage στην Γενεύη και άλλους συνήθεις προορισμούς για την γενιά του Άκη Τσοχατζόπουλου. Ο Χάρης Μάκκας όμως δεν ξεχνά τα χρόνια της φτώχειας, τα χρόνια που αναγκαζόταν να επενδύει τίμια το υστέρημα του στην ισοτιμία της δραχμής. Δεν ξεχνά και τον Πέτρο που τον πήρε στην στοργική του αγκαλιά μέσα στα κυβερνητικά σαλόνια. Παρά το ότι τους χωρίζει ένα χάσμα και αιτία είναι ο Πάνος Καμμένος.

Συγκεκριμένα ο Πέτρος Δούκας ήταν αυτός που πιστοποίησε την ορθότητα των καταγγελιών του Πάνου Καμμένου με την μελέτη του που αποδείκνυε ότι το συντριπτικό μέρος του χρέους ήταν προϊόν τοκοχρεωλυσίων.

Αντίθετα, ο Χάρης Μάκκας αποδεικνύοντας ότι δίνει και την ψυχή του για την Ιδέα, έκανε αγωγη στον Πάνο Καμμένο λόγω των καταγγελιών του για την… IJPartners! Ας τα βλέπουν αυτά οι χαραμοφάηδες υπάλληλοι της Siemens που σέρνουμε τα εξ’ αμάξης τόσον καιρό στην εταιρεία τους και αυτοί δεν έχουν φιλοτιμηθεί να μας στείλουν ούτε εξώδικο!

Για όσους δεν γνωρίζουν την ιστορική πορεία του μεγάλου πατριώτη Χάρη Μάκκα (παίζει μόνο Ελλάδα δηλαδή στις αγορές), κάντε κλικ εδώ: Μα ποιός είναι ο κύριος Χάρης Μάκκας της IjPartners που κάνει αγωγή στον Πάνο Καμμένο;

3 σκέψεις σχετικά με το “Ομάδα που «κερδίζει» δεν αλλάζει! Χάρης Μάκκας ιζ μπακ στο πλευρό του…

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s