Μετά από 30 χρόνια παραμονής του στην Ελλάδα, ο Ναΐμ Ελγαντούρ, δεν έχει κατανοήσει ποιό είναι το συμφέρον των παιδιών του.

Δεν γνωρίζω αν έχει ή δεν έχει παιδιά ο φίλτατος πρόεδρος των μουσουλμάνων Ναΐμ Ελγαντούρ, όμως αν μετά από 30 χρόνια παραμονής του στην Ελλάδα, δεν έχει ακόμη κατανοήσει ποιό είναι το καλύτερο περιβάλλον για να ζήσουν τα μικρά παιδιά των μουσουλμάνων, λυπάμαι πολύ, αλλά δεν υπάρχει πλέον λόγος να γίνεται προσπάθεια συμβίωσης των ισλαμιστών με τους Έλληνες και τους υπόλοιπους ευρωπαίους.

Θα περίμενε κάποιος, να ακούσει τον πρόεδρο της ένωσης μουσουλμάνων να ζητά από την Ευρώπη και την Ελλάδα να βοηθήσουν να ώστε να δοθεί η απαιτούμενη βοήθεια και προσοχή στον μουσουλμανικό κόσμο, για να δημιουργηθούν οι κατάλληλες δημοκρατικές προϋπόθεσης, ώστε τα νέα, τα μικρά παιδιά των μουσουλμάνων να μπορέσουν να ζήσουν και αυτά σε ένα δημοκρατικό περιβάλλον που θα τους εξασφαλίσει και μια καλύτερη ποιότητα ζωής, όπως αυτή που αναζητούν στην Ευρώπη οι μουσουλμάνοι που εγκαταλείπουν τις πατρίδες τους.

Αναρωτιέμαι, αν έχει παιδιά ο Ναΐμ Ελγαντούρ, που θα ήθελε αυτά να ζήσουν, στην φασιστική Ελλάδα του Σαμαρά, ή σε κάποια άλλη μουσουλμανική χώρα, που όλος τυχαίος, καμιά, μα καμιά μουσουλμανική χώρα του κόσμου δεν έχει πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Εκτός, και αν ο Ναΐμ Ελγαντούρ εννοεί ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της Τουρκίας, την οποία φαίνετε να έχουν ως πρότυπο οι μουσουλμάνοι.

Αν ο πρόεδρος της ένωσης μουσουλμάνων έχει ως πρότυπο του την Τουρκία, ας πάει να κάνει δώρο ένα βιβλίο των Ναζίμ Χικμέτ, Σουλτάν  Γκαλίεφ, Αμπνουραχήμ Καρακότς, Μάρξ Κτλ, στον Ερντογκάν, και ας βοηθήσει και την Τουρκία να ξανασκλαβώσει όλους τους μουσουλμάνους.

Η δύση και η Ελλάδα, ανεξάρτητα από το αν το θέλουν ή δεν το θέλουν οι μουσουλμάνοι, έχει υποχρέωση απέναντι στον πολιτισμό της αλλά και για το συμφέρον των νέων παιδιών των μουσουλμάνων αλλά όλων των επομένων ευρωπαίων γενεών, να περιορίσει την απήχηση του Κορανίου στην Ευρώπη και να επεκτείνει τις αρχές της Δημοκρατίας προς τον μουσουλμανικό κόσμο.

Είναι φυσικό να βγάζουν αυτό το μίσος και τον φασισμό οι μουσουλμάνοι προς κάθε τι που είναι έξω από τα πιστεύω τους, αυτό δυστυχώς έχει συμβεί πολλές φορές στην ιστορία και είναι και κατά κάποιον τρόπο δικαιολογημένη η αντίδραση των μουσουλμάνων, γιατί από την φύση του ο κάθε άνθρωπος αντιδρά στο άγνωστο και αυτήν την στιγμή η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι μια άγνωστη έννοια για αυτούς.

Δεν είναι δυνατόν ο πολιτισμένος Κόσμος να παίρνει στα σοβαρά μια φιλοσοφία ζωής, που μια καλή της πράξη θα ανταμειφτεί μετά θάνατο από ένα πιάτο πιλάφι και μικρές παρθένες.

Εκτός αυτού, δεν μπορεί ο κόσμος όλος να ζει με τον φόβο, μην τυχόν και κάποιος προβοκάτορας ή ψυχοπαθής προσβάλλει το Κοράνι.

Και τι μπορεί να γίνει αύριο αν ένα μικρό παιδί σκίσει στον δρόμο ένα Κοράνι, και τι μπορεί να γίνει αν αύριο ένας ιμάμης όπως έγινε στο Πακιστάν καταστρέψει ένα άλλο ισλαμικό σύμβολο με μόνο σκοπό να κατηγορήσει κάποιον άλλον;

Οι πρώτοι που έχουν μετατρέψει το Κοράνι σε σκουπίδια, είναι οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι που όπως είπε και ο Ναΐμ Ελγαντούρ, έρχονται στην Ελλάδα ακάλεστοι παραβιάζοντας τις αρχές του Κορανίου, το οποίο είναι αντίθετο σε τέτοιες πράξεις.

ΥΓ: Πάντως  πλάκα έχουν οι μουσουλμάνοι και ο  σεβασμός τους προς το Κοράνι, το οποίο θυμούνται κατά περίπτωση, μέχρι και οι αγαθοί φιλάνθρωποι μουσουλμάνοι των φυλακών κινητοποιήθηκαν να το προστατεύσουν.

Κτηνοτρόφος από Κρήτη

21 σκέψεις σχετικά με το “Μετά από 30 χρόνια παραμονής του στην Ελλάδα, ο Ναΐμ Ελγαντούρ, δεν έχει κατανοήσει ποιό είναι το συμφέρον των παιδιών του.

 1. O Ελγαντούρ είναι Άραβας από την κατακτημένη από τους Άραβες ελληνική Αίγυπτο. Έχει παντρευτεί ελληνίδα, αλλαξοπιστήσασα και τεκνοποιήσασα αραπἀκια στο όνομα του Μωάμεθ. Οι απὀγονοι της Αγάρ και του Ιμπραήμ δεν έχουν θέση στην Ελλάδα.

  Μου αρέσει!

 2. ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΗ ΝΑ Σ’ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ!! ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!! ΑΚΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΚΡΑΓΟΥΝ!! ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟΤΕ;;; ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!! ΑΚΟΥ ΘΡΑΣΟΣ Ο ΕΛΕΕΙΝΟΣ!! ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ;;; ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΠΙΑ!! ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΚΡΑΓΟΥΜΕ!!

  Μου αρέσει!

  1. βλέπω ότι ειδικά εσείς τα κοριτσάκια βομβαρδίζετε με απίστευτο μίσος το ισλάμ. καταλαβαίνω βέβαια ότι κάτι τέτοιο είναι ενάντια στην δική σας εξευτελιστική ιδεολογία. διότι από ανέκαθεν σαν Ελληνίδες έχετε και μια ιστορία στο θέμα της εύκολης ή μάλλον αυτής που πλέον διεκδικεί να την ρίξουν στο κρεβάτι. άρα πράγματι δεν έχετε καμία σχέσει με τέτοιους ανθρώπους. είναι πολύ ανώτεροι σας σε όλα. είμαι Ελληνίδα και ντρέπομαι για τις γυναίκες στην χώρα μου. το μόνο που σας απασχολεί είναι το γρήγορο και εύκολο. αλλά αυτά πάνε από πάππου προς πάππου. όσο για τους άντρες μένω άφωνη. σας αξίζουν μόνο τέτοιες γυναίκες γιατί μια μουσουλμάνα είσαστε ανίκανοι να έχετε. δεν θα ήθελαν ποτέ ένα άντρα κερατά. έτσι σας έκαναν οι σημερινές όμορφες που σκοτώνεστε κιόλας για τα μάτια τους. λοιπόν καλά κάνετε που ταιριάζετε τόσο πολύ μεταξύ σας είσαστε τόσο ίδιοι όλοι σας μια πολύ χαμηλή τάξη ανθρώπων και ιδανικών.

   Μου αρέσει!

   1. Πολύ ενδιαφέρουσα «εκρηξη», απο την μανταμ «Τζουλια»… ονομα που καθολου δεν παραπεμπει σε θαυμαστρια του οικογενειακου «οθωμανικου δικαιου».

    «…σας αξίζουν μόνο τέτοιες γυναίκες γιατί μια μουσουλμάνα είσαστε ανίκανοι να έχετε…»
    Μην στοιχηματισετε… θα χασετε -απο τον υποφαινομενο. Σας πληροφορω, επιπλεον, οτι οι οθωμανες ενθουσιαζονται με τις Ελληνικες εννοιες ζωης.
    Υπογραμμιζω… ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ…. οχι φράγκικες ή «λεβαντινικες»
    …εκ πείρας…
    Καλημερα !!!

    Μου αρέσει!

 3. Προφανώς θα θεωρεί τον Ερντογάν αντιρατσιστή. Ή την Αίγυπτο που έκαναν εθνικοποίηση και άρπαξαν τις περιουσίες των Ελλήνων.

  Μου αρέσει!

 4. Δεν ειναι Τυχαιοι καποιοι, αυτοκλητοι αρχηγοι….

  Κρυβουν ΠΟΛΛΑ!

  Παρα πολλα….

  Και ..οι νεοφερμενοι

  τους βρισκουν Ετοιμους και αδιαφιλονικητους….υποχρεωμενοι να τους υπακουν!

  Κατι σαν ..Χαλιφηδες μεσα στη χωρα μας….

  Περα απο ..σκοτεινες οδηγιες

  ειναι υποχρεωμενος αυτος και αλλοι

  να το παιζουν…Αγωνιστες!

  Να κρατησουν τις καρεκλες τους…
  οποτε μην ψαχνεσαι…..στη λογικη και στο γιατι.

  Μου αρέσει!

 5. «Να περιορίσει την απήχηση του Κορανίου στην Ευρώπη και να επεκτείνει τις αρχές της Δημοκρατίας προς τον μουσουλμανικό κόσμο» Μα τί λέτε κε κτηνοτρόφε μου? Αυτό για τους Ισλαμιστές ισοδυναμεί με μόλυνση από σύφιλη!
  Προ ημερών στο CNN, στο πλαίσιο των reportages για το θέμα του φιλμ, μία αμερικανίδα δημοσιογράφος πήρε συνεντευξη από έναν δασκαλο του Κορανίου που ζει πολλά χρόνια στις ΗΠΑ.
  Σε ερώτησή της, γιατί οι μουσουλμάνοι δεν δέχονται να ζήσουν στα πρότυπα της χώρας που τους φιλοξενεί σεβόμενοι τις Αρχές και τις Αξίες της, εκείνος της απάντησε: Δηλαδή κυρία μου, εάν πάω στην ζούγκλα θα πρέπει να ζήσω σαν ζώο?
  Οχι, δεν του έφερε το μικρόφωνο στο κεφάλι. Δεν του έδωσε μια κλωτσιά του θρασιμιού, αλλά συνέχιζε να τον καλοπιάνει μέχρις εμετού!
  Το Ισλάμ με την Δύση είναι έννοιες ασύμβατες.-

  Μου αρέσει!

  1. ποτέ άλλοτε η Ευρώπη δεν είχε τέτοια ανεύθυνη και πουλημένη δαινόησει δημοσιοκαύφρους και πολιτικούς,, όλοι τους είναι πουλημένοι στα πετροδολάρια των αράβων, για αυτό έχουν πουλήσει την Ευρώπη και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και το μέλλον ΄των επόμενων γενεών.
   Δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο Τατσόπουλος θεωρεί ότι εκπροσωπεί το πνεύμα… αν υπάρχουν Τατσόπουλοι από τα αρχαία χρόνια θα υπήρχε ακόμη ο πολυπολιτισμός και η διαφορετικότητα των πιθήκων στον κόσμο.

   Μου αρέσει!

   1. Aγαπητε βουκολε… να σε προχωρησω λιγο παρα περα;;;
    Διαβασε για τον «Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi»…
    …τα ξαναλεμε.

    Μου αρέσει!

 6. Επρεπε να του απαντησει οτι αν δεν υπακουε στουςνομους κ στον τροπο ζωης στη ζουγκλα πολυ συντομα θα εψαχναν τα κομματια του

  Μου αρέσει!

 7. Να πάει στην Τουρκία, γιατί καθεται εδώ.
  Στο καλό και να μην μας γράφει, να πάρει και τα παιδιά του τα σέα και τα μέα του και έξω.
  Εμείς θα κάνουμε αυτό που μπορούμε για να εξαφαλίσουμε ότι θα βρουν τον δρόμο προς την δημοκρατία.

  Μου αρέσει!

  1. …. απο το παραπάνω ιστολογιο…..

   Ο Μύθος της Ισλαμοποίησης της Ευρώπης

   http://ahmadeldin.org/2013/06/01/islamization-myth/

   Η Ευρώπη (και όχι μόνο) ασπάζεται το Ισλάμ. Έχουμε συνειδητή μεταστροφή του Ευρωπαίου (και γενικά του Δυτικού) προς το Ισλάμ. Αυτό, τα «τσακάλια» της ανάλυσης, βεβαίως, ούτε που πρόκειται να το ξεστομίσουν. Δεν τολμούν.

   Τα στοιχεία

   Η «κοσμική» Ευρώπη κάνει ένα πισωγύρισμα όχι στις Χριστιανικές της ρίζες αλλά προς το Ισλάμ. Οι Ευρωπαίοι με το Ισλάμ γεμίζουν ένα πνευματικό κενό που υπάρχει από τις κοσμικές τους χώρες. Ένας μόνο Ιμάμης υπέγραψε 130 μεταστροφές στη Γαλλία το έτος που πέρασε.  http://www.worldmag.com/2013/02/secular_europe_s_islamic_spiritual_fix

   Αυξάνονται οι Ευρωπαίοι που ασπάζονται το Ισλάμ. Στη Βρετάνια αυτοί που ασπάστηκαν το Ισλάμ ξεπέρασαν τους 100.000 σύμφωνα με μια έρευνα που συντάχτηκε από το Faith Matters. Η έρευνα αποκάλυψε ότι τα 2/3 αυτών που ασπάστηκαν το Ισλάμ είναι γυναίκες, 70% άσπροι, και μέσο όρο ηλικίας τα 27. http://www.gatestoneinstitute.org/2790/europeans-converting-to-islam

   Η dailymail αναρωτιέται σε σχετικό δημοσίευμα του Peter Hitchens αν η Βρετάνια πρόκειται να ασπαστεί το Ισλάμ. http://www.dailymail.co.uk/debate/columnists/article-201325/Will-Britain-convert-Islam.html?printingPage=true

   Στη Βρετανία το Ισλάμ είναι η γρηγορότερη αναπτυσσόμενη θρησκεία. 100αδες Βρετανοί ασπάζονται το Ισλάμ κάθε μήνα. http://www.gatestoneinstitute.org/3500/islam-growing-religion-britain

   Θέμα για έρευνα η μεταστροφή των Βρετανίδων γυναικών στο Ισλάμ θεώρησε ότι είναι και δημοσίευσε το Πανεπιστήμιο Cambridge. http://www.cam.ac.uk/research/news/female-conversion-to-islam-in-britain-examined-in-unique-research-project

   Γαλλία: Η New York Times παραδέχεται ότι ολοένα και πιο πολλοί ασπάζονται το Ισλάμ. Κάθε χρόνο περίπου 150 Γάλλοι στρέφονται προς το Ισλάμ. Αυτό καταγράφεται από ένα μόνο Τζαμί. http://www.nytimes.com/2013/02/04/world/europe/rise-of-islamic-converts-challenges-france.html

   Γερμανία: Η Spigel ομολογεί την άβολη αλήθεια, ότι οι Γερμανοί ψάχνουν απαντήσεις και τις βρίσκουν στο Κοράνι. Μόνο στην περίοδο 2004 – 2005 4.000 Γερμανοί ασπάστηκαν το Ισλάμ, οι περισσότεροι από αυτούς γυναίκες και απόφοιτοι πανεπιστημίων. http://www.spiegel.de/international/spiegel/muslim-converts-in-germany-angst-ridden-germans-look-for-answers-and-find-them-in-the-koran-a-460364-druck.html

   Ελλάδα: Η εφημερίδα «το Βήμα» παρατηρεί: «Έλληνες πρώην Χριστιανοί Ορθόδοξοι εξηγούν γιατί ασπάστηκαν το Ισλάμ. Ενδιαφέρουσα είναι η τοποθέτηση του κ. Μαριώρα, λέκτορα της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστήμιου των Αθηνών που λέει «Δεν υπάρχει κίνδυνος από την συνειδητή μεταστροφή των Ελλήνων». Ενώ σήμερα (1-6-2013) η «Ελευθεροτυπία» σε πρωτοσέλιδο της γράφει «Έλληνες που ασπάστηκαν το Ισλάμ: Οι Έλληνες ασπάζονται το Ισλάμ με δική τους θέληση» http://www.tovima.gr/society/article/?aid=389398 – http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=01/06/2013&id=367213

   Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.