Πολιτικές διαβουλεύσεις για γέλια και για κλαματα!

20121017-085242.jpgΠοιος δεν έχει αναρωτηθεί τα τελευταία 24ωρα αν όλα αυτά που γίνονται με τις διαπραγματεύσεις είναι αληθινά ή ένα θέατρο;

Τελικά, αρχίζει να αποδεικνύεται το δεύτερο, μιας και οι πολιτικοί αρχηγοί φαίνεται να «πίεσαν» ότι δεν θα ψηφίσουν τα μέτρα (Κουβέλης και μετά Βενιζέλος) και τελικά κατέληξαν σε μέτρα που τα γνωρίζαμε πάνω κάτω εώς και σήμερα και είναι – κάπως – μακρυά από τα παράλογα που ζητούσε ο Τομσεν.

Απολύσεις στο δημόσιο θα γίνουν, αφού πλέον δεν μας πιέζουν (!). Θα φύγουν φέτος σχεδόν 2.000 επίορκοι υπάλληλοι, αλλά οι υπόλοιποι 13.000 που ήθελε η τρόικα να φύγουν φέτος θα απολυθούν με την ησυχία της κυβέρνησης! Αυτό τη επισημαίνουμε όχι για τις απολύσεις, αλλά για το πως άλλαξαν ξαφνικά οι διαπραγματεύσεις.

Απο την άλλη, για τον ιδιωτικο τομέα, σχεδόν τα πάντα υπάρχουν σε επίπεδο προτάσεων, όπως οι αποζημιώσεις.

Τελικά, όλος αυτός ο πανικός έγινε για εσωτερική κατανάλωση;

4 σκέψεις σχετικά με το “Πολιτικές διαβουλεύσεις για γέλια και για κλαματα!

 1. οι πολιτικοί κατηγορούν τους δημοσίους υπαλλήλους ότι είναι υπεράριθμοι και ορισμένοι είναι αργόσχολοι

  η γνώμη μου είναι ότι υπεράριθμοι, αργόσχολοι και άχρηστοι είναι οι πολιτικοί

  Υπάρχουν και εξαιρέσεις όπως ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ και οι βουλευτές του

  Μου αρέσει!

 2. Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,ΕΠΕΣΕ ΧΘΕΣ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ -, ΟΠΩΣ ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΔΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ,ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ…ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Μου αρέσει!

  1. Στο τέλος θα βγει ο Τόμσεν να πει στον Ελληνικό λαό ότι οι πολιτικοί σας παίζουν θέατρο σκιών για να δικαιολογούν τα απίστευτα εκατομμύρια που παίρνουν.

   Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.