H ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ ΦΟΥΣΚΑ της ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ σε ΑΡΙΘΜΟΥΣ

Από τον Πόρτα – Πόρτα

Που πας ρε Καραμητρο ?

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΝΤΗΜΕΝΗ ΙΣΧΥΡΗ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΗΛΕΥΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΑΣ.

ΑΥΤΗ Η ΕΥΡΩΠΗ, Η ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ, Η ΦΟΥΣΚΑ, η οποια ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ( δλδ ΕΣΟΔΑ/ΕΞΟΔΑ-ΤΑΜΕΙΟ κ μας αφησε το χρεος !! )

ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ :
Ενεργητικο ΕυρωΤραπεζων / ΑΕΠ ΕΖ = 287%… ( 45τρισ $ / 16τρισ $ )
ΕΚΤ – 3,8τρισ$ ενω η FED – 2,8τρισ$… δλδ η ΕΚΤ ειναι ασγαλεστερη της FED ?

Μομνο με τα παραπανω, καταλαβαινει καποιος οτι ο σκοπος της Τραπεζικης Ενωσης ειναι η ΑΜΟΙΒΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ και το μοιρασμα στους πολιτες !!
ΕΧΟΥΝ ΦΟΥΣΚΑ, θα εισπραξουν ΦΟΡΟΥΣ !

καλη ορεξη Σφουγγαρακη…

1. ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

2. ΕΘΝΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΕ ΕΥΡΩΖΩΝΗ, ΜΕΣΩ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ.

ΠΠ

ΥΓ.. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΞΟΡΙΑ…!!! ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ 7-10 ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ… ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ… ΠΡΟΣΕΞΤΕ…!


PORTA PORTA

11 σκέψεις σχετικά με το “H ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ ΦΟΥΣΚΑ της ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ σε ΑΡΙΘΜΟΥΣ

 1. Το κύριο σημείο είναι αυτό που λέει.
  Η συνολική Αμερικάνικη μόχλευση είναι 13 πρός 1
  Η συνολική Ευρωπαϊκή είναι 26 προς 1.
  Δεν ξέρω από που αντλεί τα νούμερα και θα το ψάξω…πιστεύω να είναι σωστά αν και αμφιβάλλω ελαφρώς αφού τα θεωρώ υποτιμημένα.

  Το 2010 πάντως οι Γερμικές τράπεζες ήταν γύρω στο 70 προς 1.
  Οι Αμερικάνικες γύρω στο 50 προς 1.
  Και οι Ελληνικές γύρω στο 30 προς 1.

  Σώσαμε με τις ΘΥΣΙΕΣ μας όχι το ΗΔΗ πτωχευμένο Ελληνικό τραπεζικό σύστημα… αλλά το ΓΑΛΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ.
  Μάζεψαν ΑΠΟ την Ελλάδα ΚΕΦΑΛΑΙΑ….
  ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ δηλαδή…
  Αυτή είναι η αλήθεια.

  Μου αρέσει!

 2. κ εμεις ειχαμε Παπαδημους, Καρατζαδες και Προβοπουλους !!

  GoldMoney’s Alasdair Macleod interviews Vice-Governor Hampl of the Czech National Bank. They discuss the nature of the Czech economy, which is savings-driven, the Republic being a nation of small savers. This gives it an economy that has more in common with Germany than the rest of Europe. The economy enjoys a low-inflation environment, with a free-market approach. Since 1989, the economy has been driven by economic agents wishing to rebuild their wealth, and this has helped the Republic develop its economy more rapidly than its neighbours.

  The Czech National Bank feels it is not under pressure to reflate, because both the public and the government are wary of the destructive effect on savings. With current economic uncertainties in Europe, the economy has turned down as saving has intensified; but unlike other governments, the Czechs are not being panicked into reflation.

  Joining the euro is not on the agenda, being out of the question at the moment, nor does Mr Hampl personally expect the Republic to enter the eurozone. Meanwhile, Mr Hampl says that the Czech banking system is stable and well-capitalised, with little cross-border loan exposure; and even though some of the banks are foreign-owned, they are effectively ring-fenced from problems their parents may or may not have. Hampl described Czech banks as cash-cows, whose loan exposure is comfortably covered by deposits.

  On gold, My Hampl was less forthcoming, saying the purpose of the bank’s assets is to be available as a reserve in case of currency volatility. But interestingly, the Bank has diversified its portfolio into Australian dollars, Swedish kroner and Canadian dollars.

  Altogether, this is a must-listen-to interview with a central banker successfully managing his country’s money with a view to staying out of trouble.

  ΠΠ

  Μου αρέσει!

 3. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΠ, που το ανέδειξες, μήπως και τα γίδια επιτέλους ξυπνήσουν.

  Η ανάλυση στηρίζεται στο ζήτημα των UNFUNDED LIABILITIES.
  Τα unfunded liabilities αποτελούν σήμερα το μεγαλύτερο πρόβλημα του παγκόσμιου χρηματοοικονομικού και δημοσιονομικού συστήματος.
  Το χρέος και το έλλειμμα μοιάζουν ως ανέκδοτα μπροστά στο ζήτημα των unfunded liabilities.

  Στα Ελληνικά UNFUNDED LIABILITY = ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ.

  Ήτοι εφαρμοσμένα :
  1. ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ = 600 ΔΙΣ
  2. ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ = 233 ΔΙΣ (τουλάχιστον)
  ——————————————————————————————————-
  ΣΥΝΟΛΟ 833 ΔΙΣ
  + ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ 382 ΔΙΣ
  ——————————————————————————————————
  ΣΥΝΟΛΟ 1.215 ΔΙΣ,

  δηλαδή 1,2 ΤΡΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα της Ελληνικής Οικονομίας.
  Το οποίο αναγόμενο στο κλάσμα ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ/ΑΕΠ, με το ΑΕΠ να έχει καταρρεύσει σε 190 δις γίνεται :
  1.215/190 = 639% !!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΧΡΕΟΣ / ΑΕΠ = 639 % !!!!!!!!!!!!!!!!!

  Με τη διευκρίνηση ότι ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΧΡΕΟΣ = ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ, αφού το ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ταμείων και τραπεζών μεταβιβάζεται στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ, με τη χρηματοδότηση των ελλειμμάτων των ταμείων από τον προϋπολογισμό και με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών να πραγματοποιείται είτε με εγγυήσεις του δημοσίου που καταπίπτουν και εγγράφονται στο δημόσιο χρέος (23 ΔΙΣ / Απρίλιος 2012 & 45 ΔΙΣ / 2013), είτε με τις δόσεις του EFSF/ESM που εγγράφονται απ’ ευθείας στο δημόσο χρεος.

  ΑΡΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ / ΑΕΠ = 639% !!!!!!!!!!!!!

  ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Σταματήστε να ασχολείστε με χρηματοοικονομικές μαλακίες, δηλαδή με ασήμαντα δημοσιονομικά ζητήματα της τάξης του 3%-5% (ελλείμματα, προσαρμογές, κλπ.), όταν το πρόβλημα είναι ένα ολόκληρο βουνό που φτάνει στο 639%.

  Και μόλις γίνει ένα ακόμη PSI και οκοκληρωθεί η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, θα ξεπεράσει το 800%.

  Δεν τα λέω εγώ.
  Τα γράφει η έκθεση του ΔΝΤ από τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2009 (299/2009).
  Αυτή στην οποία στηρίχθηκε όλο το εγκληματικό σχέδιο προσφυγής της Ελλάδος στο μηχανισμό στήριξης του Μνημονίου, όταν η συμμορία του Πολιτικού, Τραπεζικού και Διαπλεκόμενου Επιχειρηματικού Συστήματος αποφάσισε να φορτώσει την κρίση του τραπεζικού συστήματος στις πλάτες των φορολογουμένων.
  Και να μετατρέψει την ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΡΙΣΗ σε ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.
  Με το απλό επιχείρημα ότι αφού το σύστημα δεν μπορεί να πληρώσει 1,2 ΤΡΙΣ, τα μοιράζουμε σε 10.000.000 ιθαγενείς και το πρόβλημα αλλάζει μορφή και γίνεται 120.000 ευρώ κατά κεφαλήν.
  Και επειδή οι Έλληνες έχουν όλοι ακίνητη περιουσία, τα 120.000 ευρώ κατά κεφαλήν είναι όλα καλυμμένα με υπαρκτά περιουσιακά στοιχεία και δεν αποτελούν UNFUNDED LIABILITY.

  Kαι έτσι συνέβη το μαγικό.
  Το συνολικό ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, δηλαδή το TOTAL UNFUNDED LIABILITY, τακτοποιήθηκε λογιστικά και έγινε FUNDED, ανακαλύπτοντας 10.000.000 ιθαγενείς – εγγυητές, οι οποίοι κλήθηκαν δια της βίας να εισφέρουν στο σύστημα την ατομική τους περιουσία, ήτοι 10.000.000 Χ 120.000 = 1.2 ΤΡΙΣ, με το οποίο η ΤΡΟΪΚΑ πέτυχε να υποθηκεύσει την ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων υπέρ της σωτηρίας του τραπεζικού συστήματος.

  Και αφού το πείραμα πέτυχε στην Ελλάδα, τωρα αρχίζει να εφαρμόζεται επίσημα σε ολόκληρο τον κόσμο, όπου τα αντίστοιχα προβλήματα είναι σαφώς μεγαλύτερα σε απόλυτους αριθμούς.

  Το ζήτημα του χρέους έχει γίνει ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ.
  Και ο γόρδιος δεσμός δεν λύνεται.
  Κόβεται.

  Σταματήσε λοιπόν να δίνετε ασπιρίνη στον καρκινοπαθή.
  Αφήστε τα γιατροσόφια της δήθεν επαναδιαπραγμάτευσης, της επιμήκυνσης ή δεν ξέρω ποιάς άλλης αλχημείας θα ανακαλύψετε, προκειμένου να συνεχίζετε να κοροϊδεύετε τους Ιθαγενείς.

  Η λύση είναι συγκεκριμένη και την έχουμε γράψει εδώ και 2 τουλάχιστον χρόνια.
  Καταγγελία + Διαγραφή + Επανεκκίνηση.
  Όχι για να γίνουμε μπαταχτσήδες, αλλά για να πληρώσουν τη ζημία αυτοί που τη δημιούργησαν και όχι τα 10.000.000 ιθαγενείς, που στο σύνολο των 1.2 ΤΡΙΣ αμφιβάλλω αν η συμμετοχή τους ξεπερνά το 10%.

  Το 10% λοιπόν να το πληρώσουμε οι ιθαγενείς.
  Συμφωνούμε.
  Στα 120-150 ΔΙΣ τυπολογίζεται ο χρέος μετά τη διαγραφή του επαχθούς και του επονείδιστου.
  Το υπόλοιπο όμως 1 ΤΡΙΣ να το πληρώσουν αυτοί που το δημιούργησαν.
  Έλληνες και ξένοι.

  Οι ιθαγενείς όμως, κατά τις εκλογές του περασμένου καλοκαιριού, αποφάσισαν να χαρίσουν την ατομική τους περιουσία υπερ της σωτηρίας του τραπεζικού συστήματος.
  Η οποία βαφτίστηκε ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ και ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ.
  Και αποφάσισαν να ξαναχρηματοδοτήσουν εξ ιδίων πόρων το UNFUNDED LIABILITY της Ελληνικής Οικονομίας, εγγυούμενοι με την ιδιωτική τους περιουσία το χρέος και τα ελλείμματα του δημοσίου, των ταμείων και των τραπεζών.

  ΥΓ 1
  Συζητώντας πρόσφατα με φίλο ψυχίατρο μου είπε ότι υπάρχει εξήγηση.
  Είναι όπως η περίπτωση του συζύγου, που η γυναίκα του πήρε καταναλωτικό δάνειο για να πάει διακοπές στη Μύκονο με το γκόμενο.
  Και το φθινόπωρο, επειδή οι δόσεις έμειναν απλήρωτες, η τράπεζα κάλεσε το σύζυγο να προσημειώσει το σπίτι του για να εγγυήθεί την αποπληρωμή του γαμοδάνειου.
  Και αυτός δέχθηκε, επειδή δεν ήθελε να τη χωρίσει λόγω των παιδιών.
  Θυσιάστηκε στο βωμό των παιδιών και της οικογένειας.

  ΥΓ 2
  Ο σύζυγος ήταν ένας από τους 3.000 συμπολίτες μας που αυτοκτόνησαν.
  Ήθελε να διασώσει την οικογένεια και τα παιδιά του, αλλά έμεινε άστεγος, αφού η τράπεζα έβγαλε το σπίτι στον πληστειριασμό και εκείνος κατάντησε να τρώει στα συσσίτια της Εκκλησίας.
  Δεν είχε πλέον οικογένεια, αφού η σύζυγος τον παράτησε (τι να τον έκανε φτωχό ;;;;;), παντρεύτηκε άλλον και πήρε μαζί της και τα παιδιά.
  Τα οποία δεν ήθελαν ούτε να τον ξέρουν, αφού τα άφησε χωρίς σπίτι, στη μέση του δρόμου και τα έστειλε να μεγαλώσουν με τον πατριό.

  ΥΓ 3
  Η τράπεζα διασώθηκε, αφού έβγαλε το σπίτι στον πλειστηριασμό και διέγραψε το γαμοδάνειο από τις επισφάλειες.

  ΥΓ 4
  Ο γκόμενος έφαγε, γάμησε, πήγε καλοκαιρινές διακοπές, και το φθινόπωρο χτύπησε καινούργια παντρεμένη γκόμενα, για να εξασφαλίσει τις διακοπές των Χριστουγέννων.
  Η οποία μάλιστα υπέγραψε και ως εγγυήτρια, προκειμένου ο γκόμενος να αγοράσει σχεδόν τσάμπα, με δάνειο από την ίδια τράπεζα, το σπίτι του αυτόχειρα στον πλειστηριασμό.

  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ :
  Δεν έφταιξε ούτε ο γκόμενος, ούτε η τράπεζα.
  Έφταιξε ο σύζυγος που ανέχθηκε την απιστία της συζύγου, στο βωμό της δήθεν σωτηρίας της οικογένειας.

  Βάλτε τώρα όπου :
  ΑΠΙΣΤΗ ΣΥΖΥΓΟΣ = ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,
  ΤΡΑΠΕΖΑ = ΤΡΑΠΕΖΑ (αυτό δεν αλλάζει ποτέ),
  ΓΚΟΜΕΝΟΣ = ΤΡΟΪΚΑ,
  και ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ ΣΥΖΥΓΟΣ = ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ 10.000.000 ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ,

  και αποφασίστε αν θέλετε να αυτοκτονήσετε ή να γυρίσετε σελίδα στη ζωή σας.
  Για να σωθεί η Πατρίδα, πρέπει πρώτα ο καθένας μας να αποφασίσει να σώσει τον εαυτό του.

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.