Τρομερές καταγγελίες του Γιάννη Αδαμόπουλου για διορισμό συζύγου υπουργού και «εθνικών θυγατέρων» λίγο πριν το μνημόνιο!

Ο νέος πρόεδρος του ΔΣΑ κ. Ιωάννης Αδαμόπουλος

Φουλ επίθεση αποφάσισε να παίξει ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γάννης Αδαμόπουλος κατά συγκεκριμένων προσώπων της παράταξης του όπως είναι ο υπουργός Εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών κ. Μέργος.

Ο κ. Αδαμόπουλος εγκαλεί τον υπουργό Εργασίας για την περίεργη, όπως κύκλοι του ΔΣΑ χαρακτηρίζουν, τοποθέτηση της συζύγου του κ. Θεοδώρας Βαγενά ως νομικής συμβούλου στο ΕΤΑΑ (Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητα Απασχολούμενων) στο οποίο μάλιστα ο κ. Βρούτσης είχε διατελέσει πρόεδρος.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η κα. Βαγενά είχε αποτύχει στις πρώτες εξετάσεις του ΔΣΑ όμως αυτό δεν την εμπόδισε να χαρακτηριστεί ως απολύτως επαρκής για να τοποθετηθεί σε μια κρατικού ενδιαφέροντος υπηρεσία.

Μάλιστα το οξύμωρο είναι πως η κα. Βαγενά δεν είχε πληρώσει ασφαλιστικές εισφορές επί δύο χρόνια παρά το γεγονός πως ο σύζυγος της ήταν ο επιβλέπων την ασφάλιση υπουργός (άρα όφειλε να είναι νομοταγής) αλλά και παρά τις δύο συνεχόμενες οχλήσεις της Διεύθυνσηςη Ασφάλισης Νομικών – ΤΕΑΔ.

«Στο συγκεκριμένο θέμα υπάρχει βέβαια και ηθικό ζήτημα για τον κ. Βρούτση ο οποίος οφείλει να απαντήσει» τονίζουν πηγές του ΔΣΑ.

Στη δεύτερη περίπτωση, από εχθές με ανακοίνωσή του ο κ. Αδαμόπουλος (ο οποίος σημειωτέον δεν διστάζει να κινηθεί ακόμα και κατά της παράταξης του για να διασφαλίσει τα συμφέροντα των συναδέλφων του) κατήγγειλε τις απανωτές προσλήψεις της κόρης του κ. Μέργου και την εύνοια την οποία η συγκεκριμένη δικηγόρος λαμβάνει ως προς τις διαρκείς τοποθετήσεις της σε κρατικού ενδιαφέροντος τομείς και οργανισμούς. 

Kourdistoportocali – moneypro

3 σκέψεις σχετικά με το “Τρομερές καταγγελίες του Γιάννη Αδαμόπουλου για διορισμό συζύγου υπουργού και «εθνικών θυγατέρων» λίγο πριν το μνημόνιο!

  1. Έλεγα με άλλη αφορμή: αν δε θέλουν να κόψουνε τα σούρτα-φέρτα τους οι 300 Αχρησίμευτοι, ας αναλάβουνε τα κόμματά τους να καλύπτουν τις ανάγκες τους, κόμματά που επιδοτούνται γενναιότατα από τους φόρους μας, δανειοδοτούνται παράτυπα, και ενίοτε ενισχύονται κι από τα άδηλα ταμεία ευαγών οργανισμών. Και τι να λέμε τώρα, όπου φτώχια, εκεί κι η γκρίνια των περικοπών… Αλλά όχι να ξεκινάμε τα νέα μέτρα με περικοπές στη χημειοθεραπεία των καρκινοπαθών…

    http://my-pillow-book.blogspot.gr/2012/09/the-so-called-modest-amount-of-democracy.html

    Μου αρέσει!

  2. Ειναι πολλα ο Σαμαρας,αλλα αφιλος δεν ειναι(βλ.Λιατσος).Τοση βρωμικη δουλεια εκανε ο Βρουτσης,δεν αξιζει ενα ρουσφετακι?

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.