Στουρνάρας: Πλησιάζουμε στο τέλος

 

Στουρνάρας: Πλησιάζουμε στο τέλος

«Εποικοδομητική» χαρακτήρισε τη χθεσινή συνεδρίαση του Eurogroup ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, στη διάρκεια της εισήγησής του στην κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Οικονομικών και Εργασιακών-Κοινωνικών υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ο κ. Στουρνάρας αναφέρθηκε επίσης στο ποσοστό του ελληνικού χρέους, τονίζοντας ότι η πιο σημαντική παράμετρος για να γίνει το χρέος βιώσιμο είναι η αύξηση του ΑΕΠ.

«Οι θυσίες του ελληνικού λαού δεν έχουν πάει χαμένες, πλησιάζουμε το τέλος», υποστήριξε ο υπουργός Οικονομικών, συμπληρώνοντας πως η Ελλάδα έχει πετύχει αποτελέσματα, «τα μέγιστα», όπως είπε χαρακτηριστικά, «σε ένα δύσκολο πολιτικό περιβάλλον».

Παράλληλα, προειδοποίησε όμως πως «ο χρόνος τελειώνει και η κοινωνία έχει εξαντληθεί από τη λιτότητα».

Αναφερόμενος στις επικρίσεις που δέχεται η Ελλάδα για μη επίτευξη των δημοσιονομικών της στόχων, ο υπουργός Οικονομικών επεσήμανε πως σε μεγάλο βαθμό το έλλειμμα δεν έχει μειωθεί λόγω ύφεσης, προσθέτοντας πως το μεγαλύτερο τμήμα της αποτυχίας οφείλεται σε μέτρα που προκάλεσαν ύφεση.

16 σκέψεις σχετικά με το “Στουρνάρας: Πλησιάζουμε στο τέλος

   1. Όχι! θέλει να πει, «υπομονή όπου να ναι θα δείτε ότι έχουμε τελειώσει εμείς».

    Αυτοί τελείωσαν αλλά ακόμα δεν έχουν πέσει, σε λίγο θα γίνει κι αυτό.
    Τίποτα από τα φορολαγνικά νομοσχέδια δεν θα ισχύσει.

    Μου αρέσει!

 1. Όντως πλησιάζουμε στο τέλος, αφού σκορπίσατε το φως απο τη ζωή μας. Το νου σας όμως….., γιατί το σκοτάδι δε νίκησε ποτέ το φως….

  Μου αρέσει!

 2. προσθέτοντας πως το μεγαλύτερο τμήμα της αποτυχίας οφείλεται σε μέτρα που προκάλεσαν ύφεση.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Μου αρέσει!

 3. Τρια χρονια μας ψεκαζουν με αρωμα ευρω ………τωρα που φτανει η δοση και
  μαλιστα ενισχυμενη ας την απολαυσουμε χωρις γκρινια ακομη και αν δεν φτασει
  σε μας αλλα μονο στα σαλονια.

  Μου αρέσει!

 4. Να κανουμε τη ..Διαθηκη μας υπουργε μου?

  Εγω που εχω σαν περιουσια

  ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΟΥ (!)

  που να την …αφησω???

  Ποιον να κρεμασω?

  Μου αρέσει!

 5. ΝΑΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΔΙΕΣΘΑΝΕΣΕ ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣΟΥ ΤΕΛΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΜΕ ΑΛΧΕΙΜΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΗΣ ΝΑΚΑΝΗΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΗΣ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ Η ΤΗΣ ΚΑΝΕΣ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΩ ΕΙΧΕΣ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ . ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΗΣ ΔΥΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΙΣΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΑΛΑΣΗ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΗΣ ΠΡΑΞΗ

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.