ΥΠΗΡΧΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ; Η απάντηση έρχεται από την ίδια την χούντα.

Το άρθρο της εφημερίδας «Μακεδονία» (17/11/1973) που αναπαρήγαγε την γραμμή του καθεστώτος, δεν αφήνει περιθώρια για απορίες. Εάν τώρα ήταν «μέσα» ή «έξω», δεν έχει καμμία σημασία. Αυτό όμως που έχει τεράστια σημασία είναι εάν ο στρατός «φυγάδευσε» κάποιους πρωτεργάτες, που μάλιστα τις πρώτες ημέρες έβριζαν τους εξεγερμένους λέγοντας τους «προβοκάτορες» αλλά μετά απέκτησαν ηγετικούς ρόλους. Το χειρότερο; Κάποιοι φυγαδευμένοι από τάγματα του αρχιφασίστα προδότη Ιωαννίδη, «εξαφανίσθηκαν» επί της ηγεσίας του, αργότερα θησαύρισαν, υπουργοποιήθηκαν και χαίρουν θέσεις εξουσίας ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

Δείτε το δημοσίευμα (κλικ για μεγένθυση).

271 σκέψεις σχετικά με το “ΥΠΗΡΧΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ; Η απάντηση έρχεται από την ίδια την χούντα.

 1. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΓΙ’ΑΥΤΟ…

  ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ,ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΝΟΜΑ ΦΟΙΤΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ….
  ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΝΟΜΑ ΦΟΙΤΗΤΗ….

  Μου αρέσει!

  1. Κοιτάξτε, το γεγονός ότι οι νεκροί είναι έξω από το πολυτεχνείο,, από αδέσποτες σφαίρες κάτι που παραπέμπει και σε αδέσποτους΄, προβοκάτορες, ή και κατευθυνόμενους ελεύθερους σκοπευτές, πρέπει να μας κάνει όλους λίγο ποιο υποψιασμένους.
   Και βέβαια κακή η χούντα.
   Αλλά και οι καιροσκόποι εκμεταλλευτές, ακόμη ποιο χειρότεροι.
   Λοιπόν, ας κοιτάξουμε το μέλλον, κρατώντας ο κάθε ένας για τον εαυτό του τις απόψεις του για γεγονότα που έγιναν ή δεν έγιναν.

   Μου αρέσει!

   1. Φίλε κτηνοτρόφε καλές όλες οι απόψεις, αλλά το γεγονός ένα και μοναδικό… και νεκρός ή νεκροί εντός του πολυτεχνείου δεν υπήρχαν.-
    Το πολυτεχνείο ήταν αποτέλεσμα δράσεως μυστικών υπηρεσιών Αμερικανικών και Ισραηλινών σε μια εποχή που οι Έλληνες ευημερούσαν, έχοντας προηγηθεί η άρση του στρατιωτικού νόμου και με τον πολιτικό και κορυφαίο μυαλό Σπυρίδωνα Μαρκεζίνη πρωθυπουργό, η χώρα οδηγούνταν σε νόμιμες εκλογές σε λίγους μήνες.
    Όσο για τους εκμεταλλευτές καιροσκόπους που αναφέρεις συμφωνούμε απολύτως και είναι οι κομμουνιστές-ψευτοαριστεροί-ψευτοαγωνιστές δηλαδή όλη η «κατάπτυστη γενιά του πολυτεχνείου» που ευθύνεται απολύτως και για την σημερινή κατάντια μας, εκτός όλων των άλλων εγκλημάτων της, Εθνικών, οικονομικών, κοινωνικών κ.α. έχοντας εξαργυρώσει με τον ποιο ανήθικο τρόπο την δήθεν αντιστασιακή δράση της.
    Το πολυτεχνείο είναι μία από τις μεγαλύτερες για να μην πω η μεγαλύτερη απάτη από συστάσεως Ελληνικού κράτους.

    Μου αρέσει!

  2. Στο πολυτεχνείο οι φοιτηταί ήσαν μειοψηφία. Οι περισσότεροι, κομμουνισταί, ποικίλης ηλικίας. Οι εγκλωβισμένοι φοιτηταί ανήκαν σε διαφορετικές σχολές και ευρίσκονται εκεί όχι υπο την ιδιότητα του φοιτητού αλλά του κομμουνιστού.
   Επιδίωξη, η εγκαθίδρυση σταλινικού καθεστώτος και κατάλυση της Ελευθερίας του Ελληνικού Έθνους.
   Το Θέρος του ΄73 και μετά το δημοψήφισμα , που άλλαζε τη μορφή του πολιτεύματος, από βασιλευομένη Δημοκρατία σε προεδρική, είχαν δρομολογηθεί εξελίξεις οδηγούσες σε εκλογές τον Φεβρουάριο του ΄74. Οι κομμουνισταἰ, επί έτη στην παρανομία, εξεμεταλλεύθησαν κάποια χαλαρότητα των αρχών ασφαλείας και δημιουργόντας ταραχές, που σύντομα εξετράπησαν σε καταστροφές και δηώσεις δημοσίας και ιδιωτικής περιούσίας, κατά τα ειωθὀτα των οπαδών του Μαρξ και Λένιν. Το ίδιο βιώνουμε και μεταπολιτευτικώς από την ίδια κατηγορία ανθρώπων.
   Στους νεκρούς προσεπάθησαν να αθροίσουν και τους θανόντες αιφνιδίως εκείνες τις ημέρες από παθολογικά αίτια.΄Ουδείς νεκρός εντός του Πολυτεχνείου κατά το πόρισμα του εισαγγελέως Τσεβά. Μεταξύ των φονευθέντων συγκαταλέγονται και δύο νήπια, ένα στου Ζωγράφου και ένα στη Ν.Σμύρνη. Κάποιος απώλεσε τη ζωή του εντος του αυτοκινήτου του στο Καματερό, απο βολίδα που ήλθε από χιλιόμετρα μακριά.

   Μου αρέσει!

   1. Να ευχηθούμε Δάσκαλε χρόνια πολλά στην τριήμερη [!!!] γιορτή των απανταχού αναρχικών μαρξιστών μ-λ,λ-μ κομμουνιστοσυμμοριτών τας πρεσβείας του Ισραήλ της Αμερικής του Σιωνιστή Κίσσινγκερ του Μοσέ Νταγιάν των Παπανδρεοκαραμανλήδων και στην ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΕΛΛΑΣ.
    Ο Εθνάρχης «έπεσε» δια δύο τινά.
    1]Το ΟΧΙ στην Σούδα για τον αραβοισραηλινό πόλεμο στους ισραηλοαμερικανούς.
    2]Την πώληση πετρελαίου σε δραχμή αντί για δολλάριο.Ροκεφέλλερ σπίκινγκ…
    Αυτοί που έφαγαν και τον γιο του Ωνάση ντε..
    Και τον γιο του Λίντμπεργκ λέμε…
    Τα υπόλοιπα είναι παραμύθια της χαλιμάς.

    Μου αρέσει!

   2. Παύλε σε ευχαριστώ! έκατσα και τα είδα και τα δύο, μπορώ να πώ οτι είναι μασημένη τροφή για όσους έχουν τις απορίες τους του τι έγινε τότε.
    Και το ποιό ωραίο είναι οτι χρησιμοποιεί μόνο κομμάτια απο ντοκυμανταίρ γνωστών καθεστωτικών αριστερών… τόσο απλά.

    Μου αρέσει!

   3. Κυβέρνηση Σπύρου Μαρκεζίνη 1973
    Η κυβέρνηση Σπύρου Μαρκεζίνη (8 Οκτωβρίου 1973 – 25 Νοεμβρίου 1973) ήταν πολιτική κυβέρνηση διορισμένη από το δικτατορικό καθεστώς του Γεωργίου Παπαδόπουλου. Ήταν η πέμπτη δικτατορική κυβέρνηση (διαδέχθηκε την Κυβέρνηση Γεωργίου Παπαδόπουλου 1971) και πρώτη με το πολίτευμα της Προεδρικής Δημοκρατίας μετά την έκπτωση της μοναρχίας.

    Τον φθινόπωρο του 1973, ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ξεκινά μια διαδικασία φιλελευθεροποίησης του καθεστώτος του. Μετά το δημοψήφισμα του 1973, ορκίστηκε Πρόεδρος της Δημοκρατίας και διόρισε πολιτική κυβέρνηση υπό τον Σπύρο Μαρκεζίνη. Η μεταβατική κυβέρνηση του Σπύρου Μαρκεζίνη ορκίστηκε την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 1973. Την ίδια ημέρα παραιτήθηκαν όλοι οι στρατιωτικοί από τις καίριες θέσεις που κατείχαν[εκκρεμεί παραπομπή]. Κύριοι πυρήνες της χούντας όπως οι υπουργοί Μακαρέζος και Παττακός είχαν παραιτηθεί 28 Σεπτεμβρίου και 8 Οκτωβρίου αντίστοιχα. Κύρια αποστολή της ήταν να προπαρασκευάσει και να διεξάγει βουλευτικές εκλογές για την 10η Φεβρουαρίου 1974.

    Μου αρέσει!

   4. χαιρομαι που ακουγεται η αληθεια!!!!!!!!!!δεν υπηρξε κανενας νεκρος για αυτο και καμμια μανα δεν φανηκε ολα αυτα τα χρονια!το πολυτεχνειο ξεκινησε απο τους μαστορους και κατεπεκταση μπηκαν και τα παιδια!!!!!!!!το μονο λαθος της χουντας ηταν οτι μπηκε το τανκς και ετσι δωθηκε τροφη να σχολιαστει και να μεινει στην ιστορια σαν μαυρη επετειος!!!!!!!!
    το οτι πηγε το ρευμα και στο τελευταιο χωριο της ΕΛΛΑΔΑΣ το οτι φτιαχτηκανν δρομοι οτι υπηρχε ευημερια οτι φτιαχτηκαν οι εργατικες πολυκατοικιες και εμεινε ο κοσμακης μεσα και γλυτωσε απο τα δημοσια ουρητηρια οτι η δραχμη ηταν ανωτερη του δολαριου το οτι δεν υπηρχαν μιζες και ρεμουλες μονο υγιειες επιχειρησεις και δουλεια και ψωμι
    αυτα τα ξεχναμε
    μειναμε στην φωνη της ΔΑΜΑΝΑΚΗ εδω πιολυτεχνειο

    Μου αρέσει!

  1. …ναι εγώ γνωρίζω έναν νεκρό… είχε σκοτωθεί όταν ανατραπηκε το τρακτέρ του,… ΑΥΤΟΣ βρισκόταν κάπου στην ΛΆΡΙΣΑ… λίγο ποιο μακρυά απο το πολυτεχνείο… αλλά δεν πειράζει λεπτομέρεια …. αλλά λόγω «κλαδικών» τότε… μπορούσαμε να έχουμε άμεση σύνδεση με τα γεγονότα, λχ επειδή τον είχαν ακούσει να φωνάζει κάτω η χούντα..οι λαοπλάνοι που μας βύθισαν στην χρεωκοπία, του έβγαλαν και συντάξει ….η τον έβαλαν διοικητή σε κάποιο οργανισμό…
   κάπως ετσι είχε η κατάσταση απο τότε μέχρι σήμερα που χρεοκοπήσαμε…και θέλουν να τους πάρουμε στα σοβαρά

   Μου αρέσει!

   1. Ναι ναι, το λέει και ο Τράγκας…πάντα έγκυρος και πάντα ανατρεπτικός…αυτός που τώρα εκθειάζει τον Καραμανλή ενώ
    κάποτε λύσσαγε να τον ρίξει…ο δεξιός που αποκάλυψε πως θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ…,ο εκατομμυριούχος του λαού…

    Μου αρέσει!

   2. συμφωνείτε δεν συμφωνείτε με τα πορίσματα και γενικά με την διαμάχη των νεκρών, ας την βάλουμε για λίγο στην άκρη και κάντε τον κόπο να δείτε τα 2 μέρη απο το video που έβαλε ο Παύλος, απο τα καλύτερα που έχω δεί στο Ολυμπία.

    Μου αρέσει!

 2. Γιατὶ τότε στὸ μνημεῖο δὲν γράφονται τὰ ὀνόματα τῶν πεσόντων;
  Περίεργο δὲν εἶναι;
  Ἔχετε ποτέ δεῖ μνημεῖο πεσόντων χωρίς ὀνόματα;

  Μου αρέσει!

  1. Για να μπορούν πολύ απλά να σφετερίζονται το όνομα του κάθε άσχετου σαν ‘μαρτυρα’ του πολυτεχνείου!!
   Οι πραγματικοί ήρωες είναι άγνωστοι ακόμα και σήμερα και απο τους ίδιους τους τους συγγενείς, γιατι η ανδρεία σαν φρόνημα προυποθέτει την ταπεινότητα κάτι το οποίο ποτε δεν είχε κανενας απο αυτους που εκμεταλλεύτηκαν την περίοδο εκείνη για να μας πλασαριστουν σαν αγωνιστες και να ανέβουν τα σκαλιά της εξουσίας!!!

   Μου αρέσει!

   1. Nek

    Παντα ευστοχος!

    Ετσι ακριβως φιλε μου..

    Εθαψαν πολιτικοι και λαος ..εκεινα τα παιδια!

    Δεν επρεπε να μαθευτει η ΑΛΗΘΕΙΑ!

    Μου αρέσει!

  2. Αγαπητή Κορίννα παρά το γεγονός ότι σε πολλά από τα σχόλιά σου συμφωνώ απόλυτα και παρά το γεγονός ότι ζούσα επί Πολυτεχνείου καθώς και το σπίτι μου και το μαγαζί του πατέρα μου ήταν πίσω και δεξιά του θα σου πω κάτι.
   Στο Πολυτεχνείο σκοτώθηκε κόσμος πολύς , εκτός όμως της σχολής (επίσης το τανκ όταν έπεσε η καγκελόπορτα πάνω είχε μείνει κάποια δίδα Ρηγοπούλου της οποίας τα πόδια – μηροί – έπαθαν συντριπτικά κατάγματα και έβαλε μηχανήματα για να μπορέσει να περπατήσει τουλάχιστον αυτό ακούστηκε τότε) , όμως ανεξαρτήτως αυτού υπάρχουν πολλά μνημεία στα οποία δεν αναγράφονται ονόματα πεσόντων και αφορούν τους νεκρούς από τη Μικρασιατική καταστροφή, Γενοκτονία των ποντίων κ.α.
   Οχι πως αλλάζει την ουσία αλλά πολλές φορές το όνομα δεν μειώνει ή αυξάνει την αξία μνήμης ή αμνησίας.

   Μου αρέσει!

   1. Και εγώ ο αδαείς λέγω: Η κοπελιά με τα σπασμένα πόδια και τα μηχανήματα δεν θα είχε γίνει ίνδαλμα για τους αριστερούς, και δεν θα την είχαν πρώτο τραπέζι πίστα που λένε και οι νεολαίοι, σε κάθε επέτειο του πολυτεχνείου;Οι μπούρδες των πάσης φύσεως αριστεριστών καταρρίπτονται σαν χάρτινος πύργος από τους υγειά σκεπτόμενους και χωρίς παρωπίδες.

    Μου αρέσει!

   2. Φιλε με το ωραιοτατο ονομα φαινεται οτι τα ξερεις τα πραγματα καλυτερα και απο τον οδηγο του τανκς

    Ο οδηγός του τανκ του Πολυτεχνείου, Α. Σκευοφύλαξ απαντά στο αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο για τα όσα δήλωσε σχετικά με το Πολυτεχνείο στην εκπομπή «Παρέμβαση» του Alpha.

    «Δημοκρατία έχουμε! Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Και εγώ μπορώ να πω ότι γ….. την Ορνέλα Μούτι, ποιος θα με απαγορεύσει. Το θέμα είναι ποιος θα με πιστέψει»!, δήλωσε χαρακτηριστικά στο Pheme.gr

    «Δεν τα γνωρίζει καλά τα γεγονότα ο κ. Μιχαλολιάκος. Ο Μιχάλης Γουνελάς δεν ήταν ο χειριστής του τανκ, εγώ ήμουν. Ο Γουνελάς ως αξιωματικός, ήταν ο επικεφαλής του άρματος. Μην μπερδεύουμε τα πρόσωπα και τα γεγονότα», συμπληρώνει.

    Κληθείς να σχολιάσει όσα ισχυρίστηκε ο κ. Μιχαλολιάκος για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου, για τον «κυρίαρχο μύθο της μεταπολιτευτικής προπαγάνδας», όπως είπε, «για ένα τανκ που έριξε την πύλη και πλάκωσε κάποιους ανθρώπους», είπε:

    «Δεν ξέρω τι εννοεί.. Κανείς δεν είπε ότι το τανκ σκότωσε φοιτητές του Πολυτεχνείου. Δεν θα ξεχάσω όμως ποτέ ότι δίχως να το θέλω -ενώ πρόσεχα πάρα πολύ-, τραυμάτισα σοβαρά την τότε φοιτήτρια Πέπη Ρηγοπούλου, η οποία αν δεν κάνω λάθος είναι σήμερα καθηγήτρια Πανεπιστημίου. Δεν ξέρω τι σκέπτεται ο κ. Μιχαλολιάκος. Εγώ πάντως δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Αυτές οι πράξεις, αυτά τα γεγονότα δεν σβήνουν όσα χρόνια κι αν περάσουν».

    Παράλληλα, αναφερθείς στην τοποθέτηση του προέδρου της Χρυσής Αυγής ότι δεν υπήρξαν θύματα μέσα στο Πολυτεχνείο, είπε πως» μέσα στο Πολυτεχνείο δεν είδα θύματα. Τι αλλάζει όμως. Τι σημασία έχει αν τα θύματα ήταν μέσα στο Πολυτεχνείο ή στους γύρω δρόμους! »

    Όπως προσθέτει ο οδηγός του τανκ του Πολυτεχνείου, «αυτό που ξέρω εγώ και έζησα είναι ότι αν δεν ανοίγαμε σειρά για να φυγαδεύσουμε τους φοιτητές από τους αστυνομικούς, θα είχαμε πολλά θύματα. Κι αυτό δεν είναι μύθος»!

    Τέλος, κληθείς να πει τη γνώμη του για τη Χρυσή Αυγή σημειώνει πως «Δεν ξέρω εγώ από αυτά τα πράγματα. Αυτοί είναι Χιτλερικοί. Δικαίωμα τους είναι. Εγώ ούτε τότε ούτε ποτέ δεν υπήρξα Χιτλερικός. Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του για αυτό που είναι. Εγώ τις δικές μου τις κουβαλάω στην καμπούρα μου για όλη μου τη ζωή, κι αυτό δεν αλλάζει ό,τι και να γίνει».

    Μου αρέσει!

   3. Χριστίνα,
    τὰ μνημεῖα χωρὶς ὀνόματα εἶναι τὰ μνημεῖα ποὺ ἀναφέρονται σὲ ὁλοκαυτώματα.

    Στὸ Πολυτεχνεῖο ἔπρεπε νὰ ὑπάρχουν τὰ ὀνόματα ὅσων ἔπεσαν,ὅσοι καὶ νὰ ἦταν.

    Μου αρέσει!

  3. Στο μνημείο του Άγνωστου στρατιώτη, εκεί στον πόλεμο
   χαθήκανε χιλιάδες στρατιώτες !!!!!
   Οι Κουέδες και οι Πασόκοι με τα κότερα και τις βίλες
   ιδρύσανε το μνημείο του Αγνώστου αγωνιστή του Πολυτεχνείου!!!!
   Άλλωστε μια πέτρα τι κοστίζει μπροστά σε αυτά που φάγανε!!!!
   Όσο για τους δημοσιογράφους είναι παράδειγμα της διανοητικής
   στέρησης!!!!
   Το 80% είναι χαμαιλέωντες, αλλάξαν τροπάριο μόλις άρχισε
   να πέφτη η Χούντα !!!!!
   Σαν το σκατόψυχο τον Ανδρέα, φυγαδεύτηκε με διαβατήριο
   του Παττακού στην Αμερική και μόλις εδρεώθηκε η Δημοκρατία
   ήρθε να εισπράξη τα λάφυρα του αγωνιστή της Δημοκρατίας!!!!
   Καλύτερα τη Χούντα του στρατού , παρά τις χούντας τις σημερινές
   με τους 3.000 αυτόχειρες!!!!
   Έχουν τα μούτρα κιόλας να γιορτάζουν τα λαμόγια!!!!
   Αλλά τόσο Μακάκας που είναι ο Έλληνας να μου το θυμηθείτε,
   μετά είκοσι χρόνια θα γιορτάζει την επέτειο της διάσωσης της
   χώρας από το μνημόνιο !!!!!!!
   Φθάνει τόση Δημοκρατία, δεν την αντέχουμε , όμως ο
   καθένας γράφει μόνος του τη μοίρα του!!!!!

   Μου αρέσει!

 3. Κάπου διάβασα ότι το μνημείο των πεσόντων δεν έχει να κάνει με φοιτητές της συγκεκριμένης περιόδου, αλλά με φοιτητές που
  σκοτώθηκαν κατά την κατοχή.

  Μου αρέσει!

  1. Κι αυτό ακόμα αν ισχύει δεν έχει να κάνει με το αν πραγματικά υπήρχαν νεκροί ή όχι στο πολυτεχνείο. Και επειδή έχω πολύ δικό μου άνθρωπο που ήταν παρών εκεί και μάλιστα ήταν και δεξιός μετά και όχι πασόκος μου έχει επιβεβαιώσει με κατηγορηματικό τρόπο ότι υπήρχαν νεκροί και οι περισσότεροι ήταν από το ξύλο στο ΕΑΤ ΕΣΑ άσχετα από αυτούς στο πολυτεχνείο.

   Μου αρέσει!

   1. Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΑΤ/ΕΣΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ!!!.ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΕΙΟ???.Ο ΤΣΕΒΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΟΥ???Α…ΕΙ ΕΠΟ ΕΔΩ ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ.

    Μου αρέσει!

   2. Ρε μπάσταρδοι νοσταλγοί της χούντας εσείς που αμφισβητείτε τους ήρωες που έδωσαν την ψυχή τους για την ελευθερία και για τη Δημοκρατία, ζήσατε καθόλου εκείνη την εποχή, που βασάνιζαν ανθρώπους στα υπόγεια του ΕΑΤ ΕΣΑ και δεν βγήκαν ποτέ απο εκεί ή βγήκαν παράλυτοι εκείνοι οι ήρωες; Τί θέλετε δλδ να ακούσετε, οτι ήταν άγιοι οι δικτάτορες και καλώς βασάνιζαν; Και πώς ξέρετε αν υπήρχαν και πόσοι νεκροί αφου ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ εκεί να τους μετρήσετε; Στα νοσοκομεία πήγατε μήπως να μετρήσετε τραυματίες που πηγαίναν κατα δεκάδες και τις αγριότητες που γίναν στο Γενικό Κρατικό; Αντε διαβάστε την επίσημη μελέτη του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών για τους νεκρούς που αναφέρθηκαν και στη δίκη των απριλιανών και μετά μιλήστε ανόητοι που θέλετε και τα ονόματα λες και δεν μπορείτε να τα βρείτε στο πιάτο σας. Το οτι έκαναν δέκα καλά έργα για τη χώρα, αναμφισβήτητα, δεν τους απαλάσσει απο τη βιαιότητα και τον κυνισμό των πρωταγωνιστών της επταετίας που θυμώνται καλά όσοι τα έζησαν στο πετσί τους.

    Μου αρέσει!

   3. Jungle

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ???
    ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ….

    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΑΧΑ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΕΝΑ ΑΙΩΝΑ ΤΩΡΑ…
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ…

    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ,ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΣΚΟΠΙΑΝΑ ΕΡΠΕΤΑ ΗΤΑΝ ΗΡΩΕΣ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΗΡΩΕΣ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΧΙ!!!!

    ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΙΟΦΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ…

    ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΑΚΟΜΗ….
    ΛΕΩ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ Η ΑΓΕΛΑΔΑ,ΟΤΑΝ ΚΟΠΕΙ ΚΙΆΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΤΕΛΟΣ,ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ…

    ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΣΤΕΣ Η ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ…..
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ,ΤΟΤΕ ΜΟΝΑΧΑ…..

    Μου αρέσει!

   4. Ασχολήσου με την κούκλα σου εσύ και άσε τη λέξη Δημοκρατία γιατι δεν ξέρεις κάν το νόημά της. Η σωστή λέξη που λές είναι τα παράσιτα και εκεί συμφωνούμε πόσο πολύ δεν τα χρειάζεται η κοινωνία μας.-

    Μου αρέσει!

   5. ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΜΕΙΩΝΕΤΕ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ,ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΤΑΤΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ Η ΟΧΙ,ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΤΕ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ???

    ΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΛΕΩ,ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ,ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ???

    ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΕΞ’ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ…..
    ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΙΣΤΕ ΚΙ’ΟΜΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ,ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΣΠΙΡΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΕΝΑ ΔΑΣΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ….

    Μου αρέσει!

    1. Ναι ακριβως εγω εμαι αυτος που ψαχνεις και σε τι οφειλω την τιμη;Αν και σε καμια πςεριπτωση δεν θα θεωρουσα τον ευτο μου «γνωστο» καθως δεν ειμαι τιποτε παραπανω απο κθε εναν εδω μεσα
     @Ιωαννης το Πολυτεχνειο ανηκει σε ολους τους Ελληνες ανεξατητηως πολιτικου προσημου τωρα για αυτους που λες που τους ενοιαζε μονο το φτηνο ψυγειο και οχι η «Κυπρος η θαλασσοφιλητη» τιριαζει το ρητο του Ντοστογιεφσικι «ο δουλος που φιλα το χερι του αφεντη του πιστευει οτι παιρνει κατι παο την δυναμη του» αυτο επισης και για εναν σχολιαστη εδω περα ο οππιος μαλλον πιστευει οτι ειναι διανοητικα ανωτερος απο τους υπολοιπους (Κυριος οιδε πως και με ποια κριτηρια) και η συμπεριφορα του απενατι στον συντοπιτη μου Κερκυραιο ειναι επιηκως ανοικεια για να μην πω απαραδεκτη

     Μου αρέσει!

   1. @ Χρήστο Βούλγαρη….

    το έχω ξαναγράψει…. κάθε φορά το ίδιο τροπάριο. Η μεγαλύτερη ντροπή για τη δημοκρατία είναι να βλέπεις φασίστες να την υπερασπίζονται στο όνομα της δικτατορίας. Αυτοί όλοι που βλέπεις είναι όσοι ευεργετήθηκαν στην επταετία και δεν τους ένοιαζε για κανέναν. Το ίδιο και σήμερα όμως γίνεται με τους αμετανόητους ευεργετηθέντες πασόκους που συνεχίζουν να ψηφίσουν πασοκ και δεν τους νοιάζει για κανέναν. Τα χρώματα της κομματικής σημαίας αλλάζουν μόνο. Αυτοί όλοι είναι που πραγματικά μισούν την Ελλάδα γιατί δεν τους νοιάζει απολύτως τίποτα περισσότερο από το ίδιο τους το πετσί. Ϊδιοι είναι όλοι τους και προσπαθούν να βρουν δίκιο στο άδικο κλείνοντας τα μάτια τους σε ότι κακό έχουν προκαλέσει οι «ηγέτες» τους…

    Ο Γιωργάκης Παπανδρέου είναι κακός όταν τον ανεβοκατεβάζουν πράκτορα των αμερικάνων…..αλλά ο Παπαδόπουλος που ήταν δηλωμένος CIA δεν τους ενδιαφέρει.Όταν έρθει ή ώρα να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι όμως θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος….

    Μου αρέσει!

   2. Ο Γιωργάκης Παπανδρέου είναι κακός όταν τον ανεβοκατεβάζουν πράκτορα των αμερικάνων…..αλλά ο Παπαδόπουλος που ήταν δηλωμένος CIA δεν τους ενδιαφέρει.Όταν έρθει ή ώρα να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι όμως θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος….

    ΑΥΤΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΒΑΖΕ ΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ !!!!!

    Μου αρέσει!

    1. Αγαπητη Χριστινα ειλικρινα δεν βλκεπω τον λογο για τον οποιο εγω θα επρεπε να ενοχληθω και εσυ να ζητας συγνωμη για την ερωτηση σου….Δεν μου ζητησες να αποκαλυψω μυστικα του καρτους και στη τελικη αναλυση γραφω με το ονομα μου επειδη ακριβως «δεν εχω θεμα» με τετοιυ ειδουςωερωτησεις.Κε ολο το σεβσμο οταν μιλας για καπου αλλου μηπως εννοεις τον ινφογωμονα;(αν θεωρεις οτι σεενοχλει η ερωτηση μην απαντας)Παντως εντελως πληροφοριακα δεν περνω ολο τον χρονο μου στο Λονδινο ευελπιστω τον Δεκεμβριο να ειμαι στην Αθηνα καλα να περνας και την καλημερα μου…

     Μου αρέσει!

   1. Aυτή είναι η «γεννεά» σου που κατηγορείς σήμερα.
    Δώσε χαιρετισμούς στον Σημίτη και τον Παπανδρέου τα πιο πιστά από τα υπόλοιπα τέκνα του Ισραήλ.
    Και του Ντάνι του ιουδαίου παιδεραστή.

    Μου αρέσει!

   2. Στη προπαγάνδα δεν σας φτάνει κανείς.Συνέχισε να προκαλείς γερμανόδουλε.Συνηθισμένος είσαι άλλωστε,σε έμαθα.
    Η «μεγάλη σου γερμανία», και όλα τα τσιράκια της που την προσκυνούν στην Ελλάδα, σημίτης-μπακογιάννη-σαμαράς-μιχαλολιάκος, δεν θα έχουν καλά ξετελέματα…ο τζέφρυ την ψυλιάζεται και είναι συνέχεια σε πτήση Αθήνα-Ν.Υόρκη…
    Κι εσείς οι γερμανόψυχοι, θα εξαφανιστείτε δια παντός από την Ελλάδα.Ούτε καν θα καταλάβετε τι θα σας έχει διαλύσει.
    Σε λίγο,τα καλύτερα.

    Μου αρέσει!

   3. Και τι άλλαξε στη ζωή σου προς το καλύτερο Αμετανόητε;;;
    Το μόνο που έγινες είναι , ένας φτωχός αφισοκολητής για να
    τα κονομάνε τα κοματόσκυλα!!!!!
    Το δυστύχημα είναι ότι δεν κατάλαβες ακόμη τι παίχτηκε και
    τι παίζεται;;;;
    Οι παρωπίδες δεν βγαίνουν μόνες , πρέπει να τις βγάλεις εσύ!!!
    Όταν τις βγάζεις μόνο όταν πας για ύπνο, μην περιμένεις
    προκοπή!!!!!!

    Μου αρέσει!

   4. @OMOGENIS/PATRIOTIS
    Ψυχανάλυση σε γερμανόδουλους δεν βγάζω στο διαδίκτυο.
    Και αν νομίζετε ότι γνωρίζετε, σας λέω εγώ που δεν γνωρίζω, ότι εσείς σίγουρα δεν γνωρίζετε.
    Είστε σε πλήρη σκοτάδι.
    Κοιτάξτε λοιπόν τη δική σας τη καμπούρα και όχι της μπροστινής καμήλας.
    Και επειδή τέλος, είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος σας λέω ότι…Ο Θεός έχει πάντα σχέδιο.
    Και είναι αλάνθαστο.

    υ.γ. η προπαγάνδα γυρνάει πάντα μπούμεραγκ, όταν χτυπάει λανθασμένο στόχο,παίξτε αλλού.

    Μου αρέσει!

   5. Αμετανόητε σου το έχω ξαναπεί, Γερμανόδουλος δεν υπήρξα
    ποτέ ούτε θα γίνω, στον αιώνα τον άπαντα!!!!
    Το πώς βρέθηκα στη Γερμανία το γνωρίζεις, το έχω γράψει,
    ας όψεται ο Σοσιαλισμός που ρήμαξε την πατρίδα μου και χώρισε
    τους Έλληνες σε παιδιά και απόπαιδα , αυτοί είναι οι αριστεροί και
    θα έναι τρίσ χειρότεροι αν ποτέ το φέρει η μοίρα να πάρουν
    τις τύχες της χώρας στα χέρια τους!!!!
    Όσο για τα περί Ορθοδοξίας, εκεί θα συμφωνήσω μαζί σου
    απόλυτα, μόνο ο Θεός μπορεί να μας σώσει από τους προδότες
    δοσίλογους που έχουν ξεπουλήσει την πατρίδα, αυτοί οι
    αναξιόπιστοι με την ξύλινη γλώσα,που μας χειραγωγούν με
    ψέματα!!!!!
    Εμείς οι ρομαντικοί ιδεολόγοι που μένουμε σταθεροί στις
    ιδέες μας , όπου κι αν ανήκουμε είμαστε οι μακάκες της ιστορίας!!!!
    Ο νοών νοείτω!!!!

    Μου αρέσει!

 4. ……και το ποιο ωραίο είναι ότι φέρνουν ως μαρτυρία εφημερίδα με δηλώσεις…. τώρα είναι που τους πιστεύω απόλυτα …και αν πάρω υπ`όψιν την πορεία που ακολούθησαν τα «κουμάσια» που εξαργύρωσαν τέτοια επιταγή…με κάνουν ακόμη ποιο επιφυλακτικό σχετικά με το διαταύτα…και το παιχνίδι που παίχτηκε τότε….και εκ του αποτελέσματος… βλέπε σήμερα αποτελέσματα σχέσεως των γεγονότων…δλδ την διάλυση, αλλα και τον όλων αυτών των ανεκδιήγητων τύπων, που αυτό-αναγορεύτηκαν για κάποιο χρονικό διάστημα, ως η άλλη όψη του νομίσματος … μόνο που το νόμισμα είχε την ίδια ονομαστική αξία, βλέπετε πως είχαν κρυφτεί «ΕΚΕΙ» οι αυτό-αναγορευμένοι «προστάτες» του λαού, αλλά και ως οι Αριστεροί,
  τελικά υπήρξαν το καταλυτικό στήριγμα του ΚΑΤΕΣΤΗΜΈΝΟΥ, ξεβρακώθηκαν…
  αρκετά κύριοι /ες με το παραμύθι σας… αυτό τελείωσε μαζί με τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ λαοπλάνους που είχε εκθρέψει….

  Μου αρέσει!

  1. Ετσι είδες? Επιασε μια φορά η δαμανάκη το μικρόφωνο έγινε ηρωίδα!!!! Ανθρωποι που σαπισαν στις φυλακές απο τον μασονοπ αρχιφασιστα Ιωαννίδη, και σκοτωθηκαν ουτε σαν ιδεα τους ξέρουμε! Αυτη είναι η δημοκρατία μας! Ανεβάζουμε οποιον θέλουμε εφοσον δεν υπάρχει μνήμη και αποδειξεις!!

   Μου αρέσει!

   1. Στο Πολυτεχνείο δεν ήταν μόνο αριστεροί. Ήταν οι πάντες. Απλά κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν την ιστορία προς όφελος τους. Και αυτό είναι το ίδιο εξοργιστικό με το να ισχυρίζονται κάποιοι ότι δεν υπήρχαν νεκροί.

    Μου αρέσει!

   2. … ΟΜΩΣ τελικά κάποια «ρεμάλια» εξαργύρωσαν την επιταγή …. βλέπε στον χώρο του ΠΑΣΟΚ …και των ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΏΝ ΑΡΙΣΤΕΡΏΝ ΚΟΜΜΆΤΩΝ γενικά .
    ένα παράδειγμα το ΚΚΕ είναι ενάντια ΕΕ – ευρώ…και όμως στην ευρωβουλή δεν λέμε όχι… τώρα για τα άλλα ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ δεν χρειάζεται απολύτως καμιά αναφορά….τα γεγονότα ομιλούν.

    Μου αρέσει!

  2. Ακριβως φιλε Ιωαννη όπως είπα και πιο πανω και όπως λεει και ο Velos! Ηταν οι ανθρωποι που πασχιζαν για την ελευθερία τους απλά κάποια λαμόγια έκαναν χρήση μιας υποτιθέμενης αντίστασης τους , σαν guest star!! Οι πραγματικοί ηρωες που ανήκουν σε κάθε χώρο είχαν μονο ένα πραγμα στο μυαλο τους και σίγουρα δεν ήταν η κομματική τους ιδεολογία! Ηθελαν να ζήσουν ελευθεροι και αυτό στοιχιζει φίλε μου!
   Όσοι εξαργυρωσαν επιταγες όμως παραμένουν δουλοπρεπείς όπως τότε!!!
   Η βρωμα και η δυσωδία μαζι με την σαπίλα δεν γνωριζει πολιτικα στρωματα ουτε κοινωνικά!

   Μου αρέσει!

 5. στην αρχη αμφισβητησαν το οτι υπηρχαν νεκροι
  μετα οταν βγηκαν οι συγγενεις και συμπληρωθηκε η λιστα …λουφαξαν

  περιμεναν να περασουν γενιες επι γενιων και …μετεξεληξαν το παραμυθι : ναι αλλα ΔΕΝ ηταν μεσα στο Πολυτεχνειο !!!

  τα φασιστακια ΧΑυγουλα ,οι νοσταλγοι της Χουντας και σημερα υπαλληλοι του Σορρος (απο τη δεξια παντα ,γιατι υπαρχει και η «αριστερη» των indimedia ) αναμασουν χρονια προπαγανδα του Καρατζαφυρερ και του Αδωνη

  υπηρετοντας το ΠΑΓΙΟ «αιτημα» των Αμερικανων :

  ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ !!!!

  μαθετε λοιπον οτι εγω προσωπικα ,ο Λεωνιδας , ΘΑ ΠΟΡΕΥΟΜΑΙ προς τα εκει καθε χρονο
  οσο βαστουν τα ποδια μου
  εστω και ΜΟΝΟΣ

  γιατι εχω ΧΡΕΟΣ ….σε εναν απο τους νεκρους και σε ολους μαζι

  Μου αρέσει!

  1. Θα πρέπει να παραδεχτεί όμως ότι το Πολυτεχνείο όπως και όλες οι συγκεντρώσεις στα πανεπιστήμια των πόλεων της χώρας δεν ήταν αποκλειστικότητα των αριστερών αλλά όλων των Ελλήνων που ήταν εναντίον της χούντας.

   Αλλά τι να πούμε όταν υπάρχουν σήμερα Έλληνες που θεοποιούν τον Παπαδόπουλο που ήταν ο πρώτος πράκτορας της CIA που κυβέρνησε επίσημα κράτος….. και τους άρεσε επειδή αγοράζανε φθηνά ψυγεία. Τόσο άξιζε η ελευθερία τους.

   Μου αρέσει!

   1. ΝΑ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ…

    ΕΠΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Η ΧΩΡΑ ΕΙΧΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΘΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΦΘΕΙ,Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΙ’ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ….

    Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΠΑΜΦΤΩΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΛΗ ΘΑΦΤΗΚΕ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΖΗΤΗΣΕΙ….
    ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ???
    ΔΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ….

    Μου αρέσει!

   2. Δηλαδή αν σήμερα εμφανιστεί ένα δικτάτορας και πράκτορας της CIA που θα δίνει ασφάλεια στη χώρα αλλά θα σαπίζει εσένα και τους όμοιους σου στο ξύλο επειδή δεν θα σας γουστάρει θα είναι καλά;

    Μου αρέσει!

   3. Και ο Παπαδόπουλος μπορεί να πέθανε πάμφτωχος αλλά όταν ήταν πρωθυπουργός υπουργός πρόεδρος αρχιστράτηγος και όλα τα αξιώματα μαζί πήρε το μυαλό του αέρα και ήρθε ο Ιωαννίδης…..αυτά τα ξεχνάς καρατζαφέρη….

    Μου αρέσει!

   4. Ιωαννη !!!!! και βεβαια ΔΕΝ ηταν μονο αριστεροι στο Πολυτεχνειο !!!
    μα το λεω βρε σε καθε μου σχολιο ……ΠΑΛΛΑΙΚΟ ηταν το Πολυτεχνειο !!

    Μου αρέσει!

   5. ΑΝ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΩ…
    ΟΣΟ ΤΟΝ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕ ΘΑ ΨΑΧΝΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΤΙΝΑΞΩ…

    ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΗΡΕΜΙΑ ΓΑΛΗΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΝΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΟΥ….

    ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ…
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΚΑΒΩΝΤΑΣ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙ….

    ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ!!!
    ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΛΟΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ….

    Μου αρέσει!

   6. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ,ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ…

    ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ??
    ΗΡΘΕ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ,ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ….

    Μου αρέσει!

   7. Ε ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΑΙΓΑΝΕ ΣΑ ΠΟΥΤ@ΝΑΚΙΑ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΤΟ 96 ΟΤΑΝ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΑΝΕ ΚΙΧ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΧΑΡΑΚΩΜΑ!!!!

    ΠΟΥ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ Η ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ!!

    ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΨΗΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 1,5 ΤΗ ΜΕΡΙΔΑ!

    ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!

    Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ! ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!!!!!!!

    Μου αρέσει!

   8. ΟΣΟ ΤΟΝ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕ ΘΑ ΨΑΧΝΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΤΙΝΑΞΩ…

    Ήρθαν εδώ και καιρό…Τον ωρολογιακό μηχανισμό ετοιμάζεις ακόμα;

    Μου αρέσει!

   9. ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΕΓΩ ΜΕ ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΡΕ???

    ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΣ ΛΑΣΠΕΣ ΤΩΡΑ???
    ΝΑΙ…ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΙ’ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΙΆΥΤΟΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΕΡΠΕΤΟ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙΣ???

    *********************************

    Μου αρέσει!

   10. ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΓΛ** ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΙΟ!!!!! ΚΑΤΙ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΣΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!!!!!!!

    ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΡΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

    ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Μου αρέσει!

   11. ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΕΙΟ ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΙΣΗ ΚΥΠΡΟΣ…

    Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ΟΜΩΣ???

    ΤΟ ΕΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ…

    ΜΙΑ ΔΙΕΤΙΑ ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΕΜΕΝΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ…

    Μου αρέσει!

   12. «ΜΙΑ ΔΙΕΤΙΑ ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΕΜΕΝΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ…»

    οκ ..νίκησες…..παραδίνομαι…..

    Μου αρέσει!

   13. ΤΟ ΡΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΗΤΑΝ ΡΕΣΤΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΣΤΟ ΚΑΛΑ..
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΞΥΠΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ…

    ΙΩΑΝΝΗΣ είπε

    Νοεμβρίου 15, 2012 στις 2:08 μμ
    Ασε μας ρε

    Μου αρέσει!

   14. ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ??/

    ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ,ΑΥΤΟ ΛΙΓΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ…..
    ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΜΟΥΓΓΑ…..

    Μου αρέσει!

   15. Καλά, ζώστηκε ο επαναστάτης της φακής Γιώργος δυναμιτάκια και περιμένει να βρεί τον πράκτορα μέσα στη χώρα να τον ανατινάξει.. τους οικονομικούς δολοφόνους που σκοτώνουν κάθε μέρα τρείς ανθρώπους εδώ και τρία χρόνια δεν τους έχει πάρει χαμπάρι ακομη. Πρόσεχε Γιώργο το άλογο μην του φύγει καμμιά φτέρνα και πέσεις κάτω.

    Μου αρέσει!

   16. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ…
    ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΛΟΓΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΣ,ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ Η ΜΑΣΚΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙ…..

    Μου αρέσει!

   17. Οκ επισήμως επιβεβαίωσες ότι είσαι πασόκεμον. Γιατί το ότι είσαι και δεγαμίτης σωβινίσταρος το έχεις καταστήσει σαφές εδώ και καιρό.

    Όχι δεν είμαι έξυπνη το ξέρω, δεν είμαι αφού αδυνατώ να καταλάβω πως τα δανεικά χορεύουν το χορό της κοιλιάς και πως ο λόγος φωλιάζει μέσα σε άδεια στομάχια!!!

    Μου αρέσει!

   18. ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΗ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ KAI MH ΣΤΑΜΑΤΑΣ!!!

    ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ, ΕΡΠΕΤΟ, ΠΑΡΑΣΙΤΟ

    ΓΛΥΦΟΚΩΛΗΣ, ΠΑΡΤΑΛΙ, ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ, ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    3 – 4 ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΟΚΑ ΜΟΥ…

    Μου αρέσει!

   19. ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ,ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΜΟΝΑΧΑ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ…

    ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΗΘΟΥΝ???

    ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΟΡΕΥΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΦΕΡΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ….

    ΤΩΡΑ ΠΕΣ ΜΟΥΣ ΕΣΥ Ο ΞΥΠΝΙΟΣ???

    ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΩΜΑ???
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ Η ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ????

    ΜΗΝ ΑΠΟΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ….

    Μου αρέσει!

   20. ΜΗΝ ΑΠΟΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ….

    Εμείς δεν είμαστε αριστεροί ρε george….τι ζορίζεσαι τότε;; Επειδή από την άκρα δεξιά σε χωρίζει πολύ απόσταση μέχρι τη μέση δεν χρειάζεται να λες τι βλεπεις με τα κυάλια απέναντι….

    Μου αρέσει!

   21. ΑΦΟΥ ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΧΑΝΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΜΕ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ…

    Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΦΩΛΙΑΖΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΠΑ ΣΤΑ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ…
    ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???

    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ??
    ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΟΤΙ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ….

    ΤΟ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ??
    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ???

    ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΙΚΟ.ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ ΕΓΩ…..

    Μου αρέσει!

   22. ΑΦΟΥ ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΧΑΝΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΜΕ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ…

    Διηδάμεια μιλάμε τώρα για επιστήμη όχι μ@λακίες….

    Μου αρέσει!

   23. Δεν είπες αυτό αλλά ξέρουμε ότι τα πασόκια βγάλατε με το ζόρι το γυμνάσιο..το τριτάξιο.

    Το «νεροβούβαλος» πάλι αδιευκρίνιστο το άφησες.

    ΤΟ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ??
    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ???

    Τι να καταλάβω βρε; Εσείς ρημάξατε τα δημόσια ταμεία τουρκόσποροι!!!

    Μου αρέσει!

   24. Επιστήμη και τι επιστήμη!

    Να, πάλι με άγνωστη ορολογία (σε εμάς τους αδύνατους πνευματικά) μιλάει!

    Τι είναι πάλι ο ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΙΚΟΣ;;;;;

    Μου αρέσει!

   25. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ???
    ΣΩΠΑΑΑΑ!!!…ΑΛΗΘΕΙΑ???

    ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΡΕΙΣ ΜΕ ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ…

    1=ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΝΟΜΑΙ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΙΑ ΑΝΑΛΑΦΡΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟ…

    2=ΚΑΘΕ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΝΟΜΑΙ,ΚΑΘΕ ΑΙΤΙΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ!!!

    3=ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΜΑΙ ΠΕΡΑ,ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΜΑΙ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ…

    4=ΒΡΙΣΙΕΣ,ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΝΑ ΠΟΥΝ… .
    ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΨΗ!!!

    Μου αρέσει!

   26. ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ??
    ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΛΑ,ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΩ,ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΧΕΤΟ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΩ ΣΗΜΕΡΑ…..

    ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ…
    ΚΑΘΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ

    Επισημαίνουμε, έτσι, ότι από το 1979 έως και το 2010 έγιναν στην Ελλάδα 5.280 γενικές και κλαδικές απεργίες, σε ποσοστό 96% του δημοσίου τομέα, με αποτέλεσμα να χαθούν1.385 ημέρες εργασίας. Σε σημερινά ευρώ, το κόστος αυτών των εργάσιμων ημερών, που είναι 45 τον χρόνο, αντιστοιχεί σε 135 δισ. ευρώ, ήτοι στο 39% του συνολικού δημοσίου χρέους της χώρας ή στο 55% των χρεών των ασφαλιστικών ταμείων.Σημειώνουμε ότι οι απεργούντες ναι μεν δεν προσήλθαν στην εργασία τους, πλην όμωςεισέπραξαν το σχετικό ημερήσιο κόστος της τελευταίας – και το συνολικό αυτό ποσόν είναι αδύνατον να υπολογισθεί. Σίγουρα, όμως, σωρευτικά αντιπροσωπεύει κάποια δισεκατομμύρια ευρώ. Οι περισσότερες από τις προαναφερθείσες απεργίες – ο αριθμός των οποίων είναι τριπλάσιος του αντιστοίχου κοινοτικού μέσου όρου πριν τη μεγάλη διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ενώσεως (ΕΕ) – είχαν εκβιαστικό χαρακτήρα και κατέληξαν στην απόσπαση απίθανων προνομίων. Τα τελευταία –όπως, για παράδειγμα, τα δωρεάν ταξίδια με την Ολυμπιακή Αεροπορία όλων των μελών των οικογενειών των εργαζομένων (;) στην εταιρεία, στην πρώτη θέση– επιβάρυναν, σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ, το κόστος παραγωγής της ελληνικής οικονομίας κατά 4% του ΑΕΠ περίπου. Έτσι,σωρευτικά τα τριάντα τελευταία χρόνια η ελληνική οικονομία επιβαρύνθηκε με άλλα 140 δισ. ευρώ, χάνοντας ταυτοχρόνως και σημαντικό μέρος από την ανταγωνιστικότητά της. Στην απώλεια αυτή θα πρέπει να προστεθεί και η κατά 2% σωρευτική επιβάρυνση του ΑΕΠ από τα κλειστά επαγγέλματα, η οποία επίσης υπολογίζεται σε άλλα 120 δισ. ευρώ.

    ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ???
    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΓΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ Η ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

    ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΤΩΜΑ???

    Μου αρέσει!

   27. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ,ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ???
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ???

    ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΒΑΡΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΑΜΑΙ,ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ,ΔΕΝ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΠΟΤΕ!!!

    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΟΠΑΛΗΚΑΡΩΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΑΣ….

    Μου αρέσει!

   28. ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΕ ΜΟΥ
    ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ δεγαμιτης ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ…
    ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΒΟΛΑ!!!
    ΜΗ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΩΡΓΟΣ Ο δεγαμ_Π_ης ΤΩΡΑ…
    ΣΕ ΘΕΛΩ ΑΝΤΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ
    ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΟΚΑ ΜΟΥ
    ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΩ ΕΓΩ

    Μου αρέσει!

   29. Μπαμπά του ΓΙΩΡΓΟΥ Π

    Έλα γρήγορα και μάζεψε τον γιόκα σου.

    Απειλεί τους πάντες με σκότωμα!

    Βρες πρώτα τον πράκτορα που θες να ανατινάξεις!!!

    Πασόκι οπαδέ του γάπα και του φύρερ, πες μας πάλι πόσο σωτήριο ήταν το μνημόνιο α΄!

    Μου αρέσει!

   30. Ολων των ελληνω?

    Διαφωνω….ριζικα!

    Ποιων ολων?

    Λιγα παιδια …ησαν …λιγος λαος …

    Αυτοι ντε…

    οπως μας γραφει η Ιστορια…..

    που παντα εβγαιναν μπροστα …για να ειναι Ελευθεροιοι ιδιοι και…

    ο χαχολος ραγιας!

    Μου αρέσει!

  2. Λεωνίδας είπε…..να μην ξεχάσεις φίλε μου να αφήσεις γαρύφαλλο σε εκείνη την «κεφάλα» και επειδή μάλλον δεν γνωρίζεις κανονικά «καταστάσεις» μάθε ότι το πρόσωπο σήμα κατατεθέν φωτογραφίας…. είναι ένα μανεκέν που διαφήμιζε τότε… κάποια οδοντόκρεμα…και επειδή είχε «εκτεθεί» στην μνήμη του κόσμου…την έβαλαν και εκείνη … ανάμεσά στους .. ξέρω και εγώ… ψάξε βρες…και στα γράφει ΚΑΠΟΙΟΣ που ήταν ΕΚΕΙ μέσα….και τα γνωριζει όλα……
   αργότερα έγινε….. ‘οδηγός’ και βγήκε στην σύνταξη, αλλά μέρες που είναι, με το κόψιμο συντάξεων και των κεφαλικών ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ χαρατσιών,
   μας λέει στην παρέα,,,,στο καφενείο, ότι σκέφτεται
   να ξανά πιάσει δουλειά..

   Μου αρέσει!

   1. Ολοι ησαν …εκει!

    θυμαμαι την πρωτη ..πορεια …!

    1.500.000 ..κοσμακης κλωσσες …

    ειχαν κεντρικο συνθημα…

    Ημουν και εγω …εκει!

    και χαιδευαν λεγοντας το στο διπλανο τους…

    οι κολονακιωτες το..κανις στην αγκαλια τους…!

    Μου αρέσει!

 6. ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ….

  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΜΑΣΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΦΩΣ,ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΡΙΞΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ,ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΝ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ…

  ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΡΥΞΕΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ….
  ΠΩΠΩΠΩΠΩ!!!
  ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΧΥΡΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΙΣΧΥΡΟ???

  ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
  ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΣΑΝ ΕΓΓΥΗΤΡΙΑ ΔΥΜΑΜΗ,ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΟ ΜΑΚΑΡΙΟ….

  ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΤΙ ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΝ,ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ….

  ΠΑΡΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΟΠΕΔΩΤΗΡΑ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ…..

  ΦΤΑΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΘΑΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΚΟΠΙΜΑ ΣΤΗ ΜΟΥΓΓΑ….
  ΣΤΡΑΒΩΣΕ ΟΜΩΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΦΗΜΕΣ,ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ…

  Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΟΜΩΣ ΕΦΕΡΝΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΦΕΡΝΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΕΚΑΝΕ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΝΕΘΑΡΡΥΝΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ,ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗ ΣΟΥΠΑ,ΗΘΕΛΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ….

  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΖΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΙ’ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…..
  ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ!!!

  Μου αρέσει!

  1. @ΓΙΩΡΓΟΣ Π.
   Μη προσπαθείς να πείσεις τους συνέλληνες που μεγάλωσαν με το ΜΕΓΑΣΤΑΝ και τάλλα φερέφωνα της ημιμάθειας.Τα περισσότερα λουλούδια της μεταπολιτευτικής γεννιάς είναι τα σαπιόκοιλα της αριστεράτζας που δεν έχουν διαβάσει τη επιτύμβια στήλη που υπάρχει δίπλα στη πόρτα του Πολυτεχνείου που έριξε το τανκ και αναφέρεται στους φοιτητές που σκοτώθηκαν στην ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ την οποίαν ξανάφεραν αυτά τα μουσάτα σαπιόκοιλα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΤΖΑΣ.
   Δυστυχώς η ημιμάθεια αισχροτέρα αμαθείας.
   Οι ….αντιστασιακοί συνέλληνες μας έφεραν σ΄ αυτό το χάλι σήμερα να αποφασίζουν οι Γερμανοί για τη τύχη μας.
   Ο ΧΑΧΟΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΕΠΙΚΤΗΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΟΥ ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ:

   Μου αρέσει!

  2. Υπάρχουν πολλα κενα φίλε μου σε αυτή την 3τια, ή σε όλη την επταετία!
   Η δραχμή ήταν το 5ο πιο ισχυρο νόμισμα στο κόσμο, τα δάνεια που παρέλαβε η χούντα αυτα είχε και όταν έπεσε, τα πηγάδια για τα πετρέλαια που ανοιξαν σε όλη την χώρα και ολα αυτα απέναντι στο εβραιομασονικο λόμπι του Ιωαννίδη!
   Ήθελαν χουντα στρατηγων και τους πετάχτηκε ο Παπαδόπουλος με τους συνταγματάρχες! Ο Ιωαννίδης αφου έριξε τον παπαδόπουλο εισηγηθηκε αναίμακτη επέλαση των τουρκων στην κύπρο αφου οι τουρκοι φοβόταν οτι θα τους διαλύσει ο ελληνικός στρατος λογω του αξιόμαχου του μετα τον εμφύλιο! Και το ίδιο έκανε και ο Κισσινγερ στην τουρκικη βουλη όταν τους υποσχέθηκε για παρελαση! Δεν υπήρχε περίπτωση να επιτρέψουν στην δραχμούλα να ενδυναμωθεί απο τα κοιτασματα πετρελαιου !! Ηθελε να καταργήσει την συνθηκη Cooper που υπέγραψε ο Μεταξας και δε τον αφησε πάλι ο Ιωαννίδης!
   Δεν ξέρω πραγματικά τελικα τι γιορτάζουμε στις 17 Νοέμβρη όταν ο Καραμανλης παρακάλεσε τους αμερικάνους να επεμβουν! Οταν ο παπανδρέου έκλεινε συμφωνια για επανοδο απο την Γερμανία!
   Δεν ξέρω ποιοι πραγματικά στραφηκαν εναντίον της΄χώρας όταν ο μεγας αρχιερέας της μασονιας είπε σε συνέντευξη του ότι όλοι εκτος του παπαδόπουλου ανήκαν σε μασονικες στοες ! Γιατι η κύπρος ξεπουλήθηκε στους εβραίους απλά καποιος έπρεπε να φανει οτι επεμβαίνει!
   Ας δουμε πισω απο αυτα που μας πλασαρουν ποια είναι η ουσία !! Γιατί δεν γιορτάζουμε την μέρα που έπεσε πραγματικά η χουντα?
   Γιατι έκρυψαν τον φακελο της Κύπρου μολις ανοιξε στην αγγλία??
   Γιατι σκότωσαν τον πλοιαρχο που γύρισε τους ελδηκαριους μετα την αλλαγη της φρουρας παραβαίνοντας την εντολή που είχε να μη το κάνει?
   Γιατι ο Παπαδόπουλος είχε προκαταβολικα αρνηθει 1 χρονο πριν μια παρόμοια επέμβαση?
   Κάποιοι θέλουν να έχουμε στην μνήμη μας κατι αλλο .. ποιο βολικο!!!!

   Μου αρέσει!

 7. υπαρχει δικαστικη αποφαση το 77 που λεει οτι δεν υπηρχε κανενας νεκρος

  εσεις εδω καθιστε και καντε την αριστεροπροπαγανδα σας

  Μου αρέσει!

 8. Κομμουνιστική προπαγάνδα…

  Νεκροί υπήρχαν, απλά ΟΧΙ μέσα στο Πολυτεχνείο… Και καλά έκανε η Χούντα και τους σκότωσε, όταν πήγαιναν να κάνουν πλιάτσικο σε Υπουργεία και άλλους δημόσιους οργανισμούς… Θέλανε να κάνουν τα δεκεμβριανά του 2008 τα πουλάκια μου και να κάψουν την Αθήνα, αλλά τότε δεν ήταν ο Παυλόπουλος να κάτσει να κοιτάει…

  Μου αρέσει!

 9. Τελικά φίλε μου ο νεκρός έλληνας, έτσι και δεν ανήκει σε κόμμα ή παράταξη, δεν αξίζει τίποτε για κανέναν.

  Τίποτε.

  Τίποτε και για κανέναν. Εκτός από την οικογένειά του.

  Και όσους από μας επιμένουμε να είμαστε με τον λαό μας, ως απλοί έλληνες, και όχι με την δεξιά ή την αριστερή παράταξη και τα κόμματά τους. Και που επιμένουμε να ελπιζουμε πως μια μέρα ο λαός μας, οι έλληνες, θα καταφέρουν να εφαρμόσουν επιτέλους την λαϊκή κυριαρχία. Την κυριαρχία τους. Την εξουσία τους. Με δημοκρατία. Ως δήμος συγκροτημένος. Και όχι ως κομματικό ποίμνιο.

  Γμ την κομματοκρατία τους και τον ξεροκεφαλισμό τους.

  Ούτε τους νεκρούς μας δεν μπορούμε να μνημονεύσουμε χωρίς κάποιος να τους προσβάλλει.

  Χωρίς κάποιος κομματικο-παραταξιακός να βγει και να μας πει είτε πως είναι δικοί του και της παράταξής του, είτε πως δεν υπήρξανε ποτέ.

  Ποιοι! Οι νεκροί μας. Οι νεκροί του λαού μας. Οι έλληνες νεκροί.

  Ρε γμ την αηδία μου.

  Θραξ Αναρμόδιος

  Μου αρέσει!

  1. ΙΩΑΝΝΗΣ είπε

   Νοεμβρίου 15, 2012 στις 1:19 μμ
   Ακόμα και οι νεκροί εναντίον δικτατόρων δεν έχουν τον απαραίτητο σεβασμό λόγω κομματοσκυλίασης και παράνοιας εγκεφάλων…

   Μου αρέσει!

  2. Μέχρι στιγμής στις συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα είχε δύο νεκρούς από αναπνευστικά προβλήματα που τους δημιούργησαν πρόβλημα στην καρδιά τους. Έναν δημοσιογράφο με κώφωση. Και πολλούς τραυματίες.

   ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΑΡΜΟΔΙΕ!!!!ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΔΩΡΗΣΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΩΜΑΤΙΚΑ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!!

   Μου αρέσει!

  3. anarmodios είπε

   Νοεμβρίου 15, 2012 στις 1:58 μμ

   Τελικά φίλε μου ο νεκρός έλληνας, έτσι και δεν ανήκει σε κόμμα ή παράταξη, δεν αξίζει τίποτε για κανέναν.

   Τίποτε.Τίποτε και για κανέναν. Εκτός από την οικογένειά του.
   ======================================================================================

   Θρακιε,

   ειπαμε καντο οπως ο Μπεκαμ 30 με 40 μετρα μπαλιες ……οχι απο το ενα τερμα στο αλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   θα σου κανω δυο αναδιατυπωσεις της ανωτερω ρησης, τροπω τινα, ινα ακονισω, την οξυνοια σου

   α)Τελικά φίλε μου ο ελληνας ειναι νεκρος έτσι και δεν ανήκει σε κόμμα ή παράταξη, δεν αξίζει τίποτε για κανέναν.

   β)Τελικά φίλε μου ο Ελληνας ( ο τυπος τοις κεινων ρημασι….) ειναι ολοζωντανος για τους Αθανατους (γνωστους)

   & ανυπαρκτος για τα νεκρο-ζωντανα ζομπι των κόμματων ή παράταξεων.

   Ζωγραφισε τωρα στο γηπεδο…..η μπαλλα….στα ποδια σου

   Μου αρέσει!

   1. Intellinius

    Απεριοριστο Σεβας στη λογικη του νου σου!

    Μεσα σε δυο λεξεις…

    Αποθηκευτηκαν!

    Ολη η Ουσια φιλε…..σε δυο γραμμες.

    ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

    ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

    Ειπες…..

    Τελικά φίλε μου ο νεκρός έλληνας, έτσι και δεν ανήκει σε κόμμα ή παράταξη, δεν αξίζει τίποτε για κανέναν.
    Τίποτε.Τίποτε και για κανέναν. Εκτός από την οικογένειά του.

    Να εισαι καλα φιλε.

    Οπου εισαι, οποιος και να εισαι!

    Μου αρέσει!

 10. Η εξελιξη της γενιας του πολυτεχνειου σε πολυτιμα εργαλεια της κομματοκρατειας που εγκιβωτισε την ελληνική κοινωια στην οδωτεια αποδεικνυει οτι ειμαστε χαπατα και φαγαμε αμασητο το σρημενο παραμυθι

  Μου αρέσει!

  1. ΟΙ 15 – 20 ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΒΡΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΠΟΥ ΣΑΝ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΜΠΝΕΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ .

   Μου αρέσει!

   1. Ορφέας

    Τελικα …λες να εχεις δικιο?

    Πεστο στους μαλακες εδω μεσα!

    Που φαγωθηκαν …να κανουν αντισταση στους ισχυρους!

    Που ξεσκιζονται να βριζουν την αγια μερκελ!

    Που τι ζητα?

    Να μας φερει στον ισιο δρομο!

    Να ειμαστε Ολοι ιδιωτες…με ημερομισθιο,,,να βγαζουμε με ιδρωτα τιμιο το ψωμι μας..

    Και εχεις τους αναρχικους ….

    100.000 αναρχικους να μας αναστατωνουν τη ησυχη ζωη μας!

    Να μη μπορουμε να κατεβουμε για καφε στο κολωνακι…απο τα χημικα!

    Στηνουν οι αμερικανοι το παιχνιδι του πολυτεχνειου-Συνταγμα…και μας χαλουν την ησυχια!

    Εμας των ησυχων , νομιμων, φιλοκυβερνητικων και επενδυτων πολιτων τη ζωη!

    Πες του τα!

    Δεν βλεπεις οτι ολοι ειναι ….(εκτος απο τη παρουσα αναρτηση)

    ετοιμοι να ..απαναστατησουν καθε ημερα?

    Μου αρέσει!

 11. Κι ελπίζω να ΜΗΝ βρεθεί κανείς μας, όσο απελπισμένος και γονατισμένος κι αν είναι από την οικονομική κρίση, να καταδώσει τους νεκρούς μας, τους νεκρούς έλληνες, σε αυτήν την οργάνωση που έβγαλε και βέβηλη επικήρυξη για το κουφάρι τους και για το αν υπήρξαν οι νεκροί μας.

  Τους νεκρούς μας απλώς τους μνημονεύουμε και τους τιμούμε.

  Δεν βγάζουμε φράγκα από την μνήμη των νεκρών μας.

  Κι αυτοί που πρέπει και που θέλουν, και τα ονόματα των νεκρών γνωρίζουν και τα καντήλια τους ανάβουν.

  Γι’ αυτό όποιος το κάνει, και λιγοψυχήσει και πάει για λίγα ευρώ και καταδώσει τους νεκρούς μας…

  ας είναι καταραμένος για όσα χρόνια θα υπάρχουν έλληνες.

  Θραξ Αναρμόδιος

  Μου αρέσει!

  1. «Γι’ αυτό όποιος το κάνει, και λιγοψυχήσει και πάει για λίγα ευρώ και καταδώσει τους νεκρούς μας…

   ας είναι καταραμένος για όσα χρόνια θα υπάρχουν έλληνες.»

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   Μου αρέσει!

 12. Ντροπή ρε παιδιά…
  ΝΤΡΟΠΗ !!!

  Εχουμε μαρτυρίες των ιδιων των πρωταγωνιστών και όμως συνεχιζεται το ιδιο χουντικο παραμυθι που αναπαρήγαγε ο Μιχαλολιάκος απο τοτε που ήταν αρχηγος της Νεολαιας ΕΠΕΝ , πριν τον διαδεχθεί σε αυτη τη θεση ο Βοριδης.

  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ:

  Δεν τα γνωρίζει καλά τα γεγονότα ο κ. Μιχαλολιάκος. Ο Μιχάλης Γουνελάς δεν ήταν ο χειριστής του τανκ, εγώ ήμουν. Ο Γουνελάς ως αξιωματικός, ήταν ο επικεφαλής του άρματος. Μην μπερδεύουμε τα πρόσωπα και τα γεγονότα», συμπληρώνει.

  Κληθείς να σχολιάσει όσα ισχυρίστηκε ο κ. Μιχαλολιάκος για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου, για τον «κυρίαρχο μύθο της μεταπολιτευτικής προπαγάνδας», όπως είπε, «για ένα τανκ που έριξε την πύλη και πλάκωσε κάποιους ανθρώπους», είπε:

  «Δεν ξέρω τι εννοεί.. Κανείς δεν είπε ότι το τανκ σκότωσε φοιτητές του Πολυτεχνείου. Δεν θα ξεχάσω όμως ποτέ ότι δίχως να το θέλω -ενώ πρόσεχα πάρα πολύ-, τραυμάτισα σοβαρά την τότε φοιτήτρια Πέπη Ρηγοπούλου, η οποία αν δεν κάνω λάθος είναι σήμερα καθηγήτρια Πανεπιστημίου. Δεν ξέρω τι σκέπτεται ο κ. Μιχαλολιάκος. Εγώ πάντως δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Αυτές οι πράξεις, αυτά τα γεγονότα δεν σβήνουν όσα χρόνια κι αν περάσουν».

  Παράλληλα, αναφερθείς στην τοποθέτηση του προέδρου της Χρυσής Αυγής ότι δεν υπήρξαν θύματα μέσα στο Πολυτεχνείο, είπε πως » μέσα στο Πολυτεχνείο δεν είδα θύματα. Τι αλλάζει όμως. Τι σημασία έχει αν τα θύματα ήταν μέσα στο Πολυτεχνείο ή στους γύρω δρόμους! «

  Όπως προσθέτει ο οδηγός του τανκ του Πολυτεχνείου, «αυτό που ξέρω εγώ και έζησα είναι ότι αν δεν ανοίγαμε σειρά για να φυγαδεύσουμε τους φοιτητές από τους αστυνομικούς, θα είχαμε πολλά θύματα. Κι αυτό δεν είναι μύθος»!

  Τέλος, κληθείς να πει τη γνώμη του για τη Χρυσή Αυγή σημειώνει πως «Δεν ξέρω εγώ από αυτά τα πράγματα. Αυτοί είναι Χιτλερικοί. Δικαίωμα τους είναι. Εγώ ούτε τότε ούτε ποτέ δεν υπήρξα Χιτλερικός. Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του για αυτό που είναι. Εγώ τις δικές μου τις κουβαλάω στην καμπούρα μου για όλη μου τη ζωή, κι αυτό δεν αλλάζει ό,τι και να γίνει».

  Μου αρέσει!

  1. σημαίνει πως η δράση των πραιτωριανων της Χουντας ηταν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ:

   ένορκη κατάθεση του Αντώνη Αγριτέλλη, οδηγού του Ντερτιλή, την ημέρα της σφαγής του Πολυτεχνείου*

   «Ήμουνα προσωπικός οδηγός του Συνταγματάρχη Ντερτιλή. Την Παρασκευή το απόγευμα (16ης Νοεμβρίου) τον παρέλαβα από το σπίτι του και τον μετέφερα με το τζιπ στην Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών στην οδό Σταδίου 10, γύρω στις 7 το βράδυ. Κατά τις 10 η ώρα βγήκε ο Ντερτιλής μαζί με κάποιον ανώτερο αξιωματικό της Αστυνομίας και έφυγαν. Πότε επέστρεψαν δεν τους αντελήφθην.
   Στις 4 ή 4:30 ξημερώνοντας Σάββατο παρέλαβα τον Ντερτιλή και τον μετέφερα από την ΑΣΔΕΝ στο Πολυτεχνείο με το τζιπ. Σταμάτησα κοντά στην κατεστραμμένη πύλη, ο Ντερτιλής κατέβηκε και συζητούσε με κάποιον αξιωματικό της Αστυνομίας. Ξαφνικά αντελήφθην φασαρία και φωνές προς τη μεριά της διασταύρωσης Πατησίων και Στουρνάρα. Παρετήρησα ότι αστυφύλακες έδερναν έναν νεαρό. Ξαφνικά αυτός κατόρθωσε να αποσπασθεί από τους αστυφύλακες. Τότε ο Ντερτιλής, που μόλις είχε αντιληφθεί το επεισόδιο, έβγαλε από το μπουφάν του το περίστροφό του και πυροβόλησε χωρίς να πολυσκεφθεί.
   Ο νεαρός έπεσε σαν κοτόπουλο. Έμεινε επί τόπου ακριβώς στην διασταύρωση Πατησίων και Στουρνάρα, προς την πλευρά της Ομόνοιας.
   Εγώ φαντάστηκα ότι του έριξε στα πόδια και περίμενα να κινηθεί. Όταν όμως είδα να σχηματίζεται μια λίμνη από αίμα και μια μικρή άσπρη λιμνούλα από μυαλά, κατάλαβα ότι τον πυροβόλησε στο κεφάλι και ήταν ήδη νεκρός.
   Μετά, σαν να μη συνέβαινε τίποτα, μπήκε στο τζιπ και κτυπώντας με στην πλάτη, μου είπε “με παραδέχεσαι ρε; Σαράντα πέντε χρονών άνθρωπος και με τη μια τον πέτυχα στο κεφάλι”. Εγώ τα είχα χάσει και ήμουνα φοβερά ταραγμένος και φοβισμένος. Συνεχίσαμε προς την Πατησίων και φθάσαμε στο Μουσείο. Εκεί κάποιος υπάλληλος των τρόλεϋ ήταν μπλοκαρισμένος και οι αστυφύλακες του φώναζαν και τον έσπρωχναν. Ο Ντερτιλής κατέβηκε απ’ το τζιπ, κόλλησε το περίστροφό του στο στομάχι του ανθρώπου και τον φοβέριζε ότι θα τον σκοτώσει αν δεν εξαφανιστεί.
   Μετά προχωρήσαμε προς τον ΟΤΕ όπου ευρίσκοντο αρκετοί πολίτες.
   Ο Ντερτιλής έβγαλε το περίστροφό του και άρχισε να πυροβολεί χωρίς να μπορώ να διαπιστώσω αν χτυπήθηκε κανείς. Από τον ΟΤΕ γυρίσαμε πίσω και φθάσαμε στα Χαυτεία ακριβώς έξω από τον ΜΠΡΑΒΟ. Ενώ δεν είχαμε σταματήσει ακόμη, ο Ντερτιλής αντελήφθη πάνω από τον Κινηματογράφο “Αλάσκα” πολίτες που είχαν αποκλεισθεί. Κατέβηκε αμέσως από το αυτοκίνητό του και διέταξε τους ΛΟΚατζήδες να κάνουν έφοδο και να τους πιάσουν. Ο ίδιος έδινε διαταγές με το περίστροφο στο χέρι λέγοντας: “Βαράτε στο ψαχνό, πέντε παληόπαιδα θα μας κάνουν ό,τι θέλουν;” Μετά από λίγο, οι ΛΟΚατζήδες κατέβασαν τριάντα περίπου άτομα και τους έβαλαν επάνω σε καμιόνια και τους πήραν.
   Από το σημείο εκείνο φύγαμε και πήγαμε στην οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου και Μάρνη, σε μια υπηρεσία της Χωροφυλακής. Το διεπίστωσα αυτό, γιατί μόλις κατέβηκε ο Ντερτιλής έτρεξαν οι Χωροφύλακες και τον υποδέχτηκαν.
   Αυτός όμως τους είπε, σαν να τους μάλωνε, “τι φοβάστε ρε; Βαράτε στο ψαχνό, εγώ έκανα την αρχή.”. Τότε κατάλαβα ότι είχε μαθευτεί η πράξις του Ντερτιλή.
   Μετά από μέρες με ρώτησε ο Ντερτιλής: “Θυμάσαι ρε, αυτόν που πυροβόλησα στο Πολυτεχνείο; Ε, τη γλύτωσε τελικά.”Φυσικά ήταν προφανής ο σκοπός του, ήθελε να απαλύνει την τρομερή εντύπωση που μου είχε δημιουργήσει με τον φόνο που έκανε εν ψυχρώ και να τον λησμονήσω. Αλλά το φοβερό αυτό γεγονός θα το θυμάμαι σ’ όλη μου τη ζωή. Έκανα πως τον πίστεψα αλλά δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία ότι ο νεαρός ήταν νεκρός. Πράγμα που το διάβασα αργότερα στις εφημερίδες.
   Μετά από αρκετές μέρες μ’ έδιωχναν με δυσμενή μετάθεση στο Πολύκαστρο. Με κάλεσε ο Ντερτιλής και μου είπε: “Παιδί μου, δεν πρέπει να ξεχνάς ένα πράγμα, ότι στην Υπηρεσία μας ό,τι ακούμε και ό,τι βλέπουμε μένει για την Υπηρεσία, δεν το λέμε αυτό ούτε στην μάνα μας.”Κατάλαβα τι εννοούσε. Η μετάθεσή μου στο Πολύκαστρο γινόταν επειδή ήμουν προσωπικός οδηγός του Ντερτιλή. Την δικαιολόγησαν όμως ότι είχα σπάσει τον καθρέπτη του αυτοκινήτου του και για τιμωρία έπαιρνα την μετάθεση αυτή.
   Επίσης, θέλω να προσθέσω ότι κατά την διάρκεια των γεγονότων του Πολυτεχνείου ο Ντερτιλής έλεγε συνεχώς σε όποιον συναντούσε, “βαράτε στο ψαχνό”. Έλεγε ακόμη σε μερικούς άλλους ότι: “Όταν δείτε τέσσερα, άτομα τον έναν να τον σκοτώνετε και τους τρεις να τους βάζετε στο καμιόνι”.».

   Μου αρέσει!

   1. ΜΑΣ ΑΡΑΔΙΑΣΕΣ ΕΝΑ ΣΕΝΤΟΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ? ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ…ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ…ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΝΤΕΡΤΙΛΗ? ΜΑΘΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.

    Μου αρέσει!

   2. Bασιλη

    ο οδηγός του τανκ, λέγεται Σκευοφύλαξ κι εχει δωσει μερικές συνεντευξεις τα τελευταία χρόνια στις οποίες αναφέρει πόσο αφιονισμένος ήταν και πόσο ντρέπεται για αυτά στα οποία συμμετείχε.

    Δεν εχει νοημα να αρνεισθε το προφανές, ούτε μάλλον έχει νόημα να προσπαθούμε να σας πεισουμε,εφοσον έχει κάνει κατάληψη στο μυαλό σας ο Φυρερ Μιχαλολιάκος και οι Ντερτιλήδες του.

    Σε κάθε περιπτωση,ψαξε τις συνεντευξεις που προανέφερα και το πόρισμα Τσεβά για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου.

    Μου αρέσει!

   3. ΕΓΩ ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ…ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ…ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ…Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ? ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΛΑΚΑΜΟΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ?…http://www.youtube.com/watch?v=lEE1g67iUss ΠΟΥΣΑΙ ΔΕΣ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΞΗΓΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ.

    Μου αρέσει!

   4. Ο οδηγος του τανκ (ενα ηταν),ονομαζεται Μιχαλης Γουνελας.
    Στην συνεντευξη του στην ΕΡΤ,που δεν μεταδοθηκε ποτε,μεταξυ αλλων ειπε «οταν απεφασισθη οτι η διανοιξη θα γινοταν με το αρμα,εγω μεν το εφερα στην πυλη,και ο Λαλιωτης(που ειχε σκαρφαλωσει στην κολωνα της πυλης) ειδοποιουσε με τον τηλεβοα,τους συγκεντρωμενους πισω απο την πυλη να απομακρυνθουν διοτι η πυλη θα επεφτε.»
    Η πυλη επεσε αφου ειχαν απομακρυνθει ολοι πισω απ αυτην.
    Εκτοξευθηκε ομως ενα σιδερο της πυλης σε αποσταση εικοσι περιπου μετρων που τραυματισε ελαφρα στο γονατο την Πεπη Ρηγοπουλου,μετεπειτα καθηγητρια στην Κρητη.

    Οσον αφορα τα γεγονοτα της Κυπρου,οι Τουρκοι κατελαβαν το 3% του νησιου με την αποβαση τους στις 20 Ιουλιου του 1974,και την ολοκληρωσαν με την καταληψη του υπολοιπου τμηματος,τον Αυγουστο με τον Ατιλα 2.
    Εν καιρω πληρους αποκαταστασης της δημοκρατιας στην Ελλαδα,και ενω ο εθναρχης Καραμανλης δηλωνε πως «η Κυπρος ειναι μακρια».

    Μου αρέσει!

   5. Ο Μιχαλης Γουνελάς ήταν ο αξιωματικος επικεφαλής του πληρωματος του άρματος, ο Σκευοφύλαξ ηταν ο οδηγός και οι υπόλοιποι ήταν ο ανθυπασπιστής Λάµπρος Κωνσταντέλλος, ως οδηγός εδάφους, ο λοχίας Στέλιος Εµβαλωµένος και ο Γιάννης Τίρπας.

    Και τα λεει ο ίδιος σε συνέντευξη του:

    «Στο προαύλιο του Πολυτεχνείου ήταν πολλοί χτυπηµένοι, θυµάµαι ότι είδα πολλούς τραυµατίες, ενώ τρεις τέσσερις ήταν σωριασµένοι κάτω, ακίνητοι. Δεν ξέρω αν ήταν νεκροί. Δεν κοίταξα να δω. Κάποια στιγµή ένας φοιτητής όρµησε καταπάνω µου και µου είπε: “Τι κατάλαβες τώρα που µπήκες;” Αφήνιασα. Έβγαλα το πιστόλι και προτάσσοντάς το γύρισα και του είπα ουρλιάζοντας: “Σκάσε, ρε κωλόπαιδο, µη σε καθαρίσω”. Αυτός ο φοιτητής δεν ξέρει πόσο τυχερός στάθηκε εκείνη τη στιγµή… Αν έλεγε µια κουβέντα παραπάνω, θα τον σκότωνα! Τέτοιος ήµουν. Ένας φασίστας. »

    Μου αρέσει!

   6. Βασιλη

    ευχαριστω για την διαφημιση του Ντερτιλή.
    Με μια ανθυποσημείωση: για τη Μεραρχία που απέσυρε η χουντα του απο την Κύπρο , έχεις ακουσει κάτι …
    ή είναι κι αυτά αριστερίστικες φήμες..;;;

    Μου αρέσει!

   7. Σκάσε, ρε κωλόπαιδο, µη σε καθαρίσω”… ΩΧ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΝΕΚΡΟΣ…Αυτός ο φοιτητής δεν ξέρει πόσο τυχερός στάθηκε εκείνη τη στιγµή… ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΕΚΡΟΣ…Αν έλεγε µια κουβέντα παραπάνω, θα τον σκότωνα!…ΤΡΙΤΟΣ ΝΕΚΡΟΣ…Τέτοιος ήµουν. Ένας φασίστας. ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ.

    Μου αρέσει!

    1. Παρακαλώ για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις με τα ίδια nicks,
     έχετε μήπως την καλοσύνη να τροποποιήσετε κάπως το δικό σας διοτι
     ήδη μετράμε δύο nicks πανομοιότυπα; Απευθύνομαι σε εσάς ως
     νεότερο θαμώνα των σχολίων μιας και προϋπήρχε το ένα απο αρκετά παλιότερα.
     Ευχαριστώ θερμά για την κατανόησή σας και καλή συνέχεια στα
     σχόλιά σας.

     Μου αρέσει!

   8. Μίσα την μέραρχια στην Κύπρο και κάποιοι ρασοφόροι εθνάρχες δεν την θέλανε και αυτό περαν καθε αμφιβολίας. ΟΙ δε αριστεριστικές φήμες – ειδικά στην Κύπρο – της εποχής θεωρούσανε την μεραρχία σαν καθαρή νατοικη μονάδα με τα αναλόγα καθήκοντα.

    Μου αρέσει!

   9. 1. Πόρισμα Τσεβά. 14) Μιχαήλ Μαυρογιάννης, ετών 19, εφονεύθη εις την οδόν Κορνεάδου.

    2. Πόρισμα Σαμπάνη. 8 ) ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Μιχαήλ, 19 ετών, Κατοικία: Ασημ. Φωτήλα 8 Ιλίσια. Χώρος ένθα εφονεύθη: Καρνεάδου.

    3.Ο νεαρός έπεσε σαν κοτόπουλο. Έμεινε επί τόπου ακριβώς στην διασταύρωση Πατησίων και Στουρνάρα, προς την πλευρά της Ομόνοιας.

    ΜΑΘΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ…

    Μου αρέσει!

   10. Μπορει δηλαδη αν απαντουσε ο φοιτητης στον οργισμενο φασιστα Σκευοφυλακα,να ειχε την τυχη της Ηλενιας Ασημακοπουλου,μυθικου προσωπου του Πολυτεχνειου,πρωτης εκφωνηθεισας απο τον καταλογο των «χιλιαδων φονευθεντων» κατα την πρωτη επετειο τον Νοεμβριο του 74,κατα την οποια κατετεθη και στεφανι απο την Ιωαννα Τσατσου συζηγο του τοτε προεδρου της δημοκρατιας.
    Το πορισμα Τσεβα δεν επιδεχεται αμφιβολιων μετα απο δεκαετη ερευνα.
    Ουδεις εφονευθη εντος Πολυτεχνειου,και κανενας φοιτητης στην ευρυτερη περιοχη των Αθηνων.

    Μου αρέσει!

  2. Συγνωμη παντα υπαρχουν παραπλευρες απωλειες στους πολεμους που στηνει το μεγαλο κεφαλαιο Εαν δεν ειναι ετσι να μην προλαβει η Δαμανακη να πενταπλασιασει τους μισθους της και ο εξ απορρητων του Σαμμαρα επισης γενια Πολυτεχνειου το καημενο βασανισμενο τεκνο στρατιωτικου επι Χουντας και ο νοων νοειτω Χαπατα

   Μου αρέσει!

  3. Ο ντερτιλης διακρινοτανε παντα για τις πολεμικες του επιδοσεις εναντιον…..αμαχων.
   Το ιδιο εκανε και στην κυπρο με τα τουρκοκυπριακα γυναικοπαιδα.

   Μου αρέσει!

  4. μέσα στο Πολυτεχνείο δεν είδα θύματα.

   Θελω να τον πληροφορησω τον…προεδρο..

   οτι δεν ειδε καταχαμα τα παιδια..

   Οτι ησαν παιδια , το…ειδε ?

   Μαλλον οχι!

   Οτι ησαν αοπλα και οχι οπλισμενα οπως ελεγαν οι κολλητοι του…το ειδε?

   μαλλον ..οχι!

   Την ψυχη τους την ειδε οταν στηθηκε στα δυο μετρα απεναντι τους το τανκς ..και ολος ο στρατος?

   Μαλλον δεν το ειδε…

   Το κροταλισμα του πυροβολου ….μαλλον δε το ακουσε….

   Ουτε ποτε θα μαθει . ποσα χρονια ζωης ΕΧΑΣΑΝ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!

   ΟΤΙ ΑΣΠΡΙΣΑΝ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ..ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ!

   Οτι απογοητευτηκαν που εμειναν μονα….ερμαιο του καθε καραβανα αμορφωτου ! μαλλον δεν το ειδε…

   Οτι ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΟΚΑΛΑ ΟΙ ΛΟΚΑΤΖΗΔΕΣ ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΤΟ ΕΙΔΕ?

   μαλλον οχι!

   Ουτε ειδε οτι εφευγαν χωρις παπουτσια απο το ποφδοπατημα αγκαλισμενα..

   Ουτε ειδε τι εγινε στο Κεβοπ…..εσα και περαιτερω….περιποιησεις

   ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ

   ειναι οτι εκεινα τα απαιδια ησαν ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ!

   ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΠΩΣ ΔΙΔΑΣΚΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ!

   ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ…

   και ας τα κατηγορουσαν οι…δειλοι στρατιωτικοι τοτε ..ελληναραδες και προδοτες της Ελλαδας στο Κυπριακο σαν …μπλοσεβικους!

   Τιποτα δεν ειδες προεδρε…

   επειδη ησουν γεννημενος …..με μαυρη ψυχη!

   Εκεινων των παιδιων ηταν με λουλουδια!

   Ηταν ο ανθος!

   Ηταν τα ΣΠΑΡΤΙΑΤΟΠΟΥΛΑ!

   Και τα θαψατε ΟΛΟΙ σας προεδρε..

   Εσυ γιατι εχασαν την …καρεκλα οι δικοι σου….

   και οι…δημοκρατες της αλλης μερας απο χουντικοι

   που ηθελαν τις καρεκλες σας!

   Ολοι ειστε ενα ματσο χαλια!

   Ολοι σας ειστε αναξιοι να παριστανετε …δηθεν τους Ελληνες!

   Αλλου ειναι ολων σας η καρδια σας!

   Αλλου ειναι οι ηρωες σας και τα πιστευω σας!

   Απλα….ξερετε…μαθατε να παιζετε απο χρονια

   Ολοισας με την αγνη ψυχη του καθημερινου Ελληνα!

   Κρατωντας τον Ραγια!

   Ξεχασα να σου ειπω και εσενα και των …δημοκρατων …

   Ολοι οσοι ειναι νεκροι,

   πηγαινετε στην επετειο και ψαξτε τους!

   Και δικαιολογιες της ..που…ας οπως ξερετε να προπαγανδιζετε…και να θολωνετε το μυαλο μας ….στα πιονια του ο καθε ενας!

   Λοιπον….25 μετρα απο το πολυτεχνειο

   σκοτωθηκε και τραυματισθηκε παιδι, φοιτητης.

   Εχουμε λοιπον μονο εκει…δυο!

   Γνωστα τα ονοματα τους και οι γοπνεις τους!

   Α, το ξερουν και ολοι στη περιοχη τους.

   Μη τολμησετε να μου πειτε οτι…..δεν σκοτωθηκε στο Πολυτεχνειο!

   Οτι εκεινη την ωρα που εποεφταν σφαιρες …ειχαν παει σε ραντεβου ΕΚΕΙ και περιμεναν την…καλη τους!

   Αντε…..μην …. παρω εμπρος..

   Γιατι προεδρε καποιοι λενε…οτι ο Λεωνιδας ηταν ..Πρακτορας των ..Περσων!

   Και οτι οι Περσες το ειχαν στημενο!

   Και …τον θυσιασαν για να καμψουν τους Ελληνες…

   αλλοι βεβαια το αμφισβητουν οτι θυσιαστηκε εκει…

   Οπως και η Δαμανακη που δεν ηταν εκει!

   Λες ..προεδρε να ηταν σχεδιο των …Περσων και να φανε τον Λεωνιδα ..ωστε να αναλαβει δικος τους τη…Σπαρτη?

   Ποναει προεδρε το…σεναριο?

   Ποναει!

   Ετσι πονανε και καποιοι εδω μεσα ισως που ΗΣΑΝ ΕΚΕΙ!

   και ποιο πολυ οι χαροκαμενες μανες!

   Αντε μη…συνεχισω καθε …προεδραρα..και καθε χουνταρα!

   Εκεινη η Χουντα ηταν ..καλη…

   Η Σημερινη που λεμε οτι αρλουμπες θελουμε …ειναι κακη χουντα!

   Ισιωστε ρε τη τρυπα…καμια φορα να βρουμε ολοι εδω στην Ελλαδα την υγεια μας!

   Μου αρέσει!

 13. Μερικες απαντησεις:
  1)Μαζι με τους αλλους θεσμους του συστηματος σαπιζει και ο στρατος.
  1)Το λογο του παπαδοπουλου απο τον εβρο που προτεινε ομοσπονδια με την…..τουρκια!(μεσα στα πλαισια της συμμαχιας του ΝΑΤΟ βεβαια) τον ακουσα ο ιδιος απο το ραδιο.
  3)Σε συνεντευξη του σε μια φασιστοφυλλαδα, λιγο πριν πεθανει,παραπονεθηκε οτι οι ελληνες κατηγορουμε τους συμμαχους μας(Τους αμερικανους κυριως ειχε στο μυαλο του).
  Ο ανθρωπος εζησε και πεθανε σαν πρακτορας της CIA.
  4)Η εξεγερση του πολυτεχνειου ειχε πολλους νεκρους ανεξαρτητα αν καποιοι «ψαχνουν την αποδειξη σε συγκεκριμενα…..τετραγωνικα μετρα(δε σκοτωθηκες εκει που λεω εγω αρα δε σκοτωθηκες….πουθενα!).
  Οσο για τη ληξιαρχικη πραξη θανατου αυτη ειναι πλαστογραφημενη απο τους……..σταλινικους!.
  Ολοι οσοι τα «ριχνουνε» τωρα στον ιωαννιδη ας μην ξεχνανε οτι ο παπαδοπουλος του ευχηθηκε…..καλη τυχη (μηπως στην κυπρο;).

  Μου αρέσει!

 14. το πολυτεχνειο ειναι ενα παραμυθακι.. απο μαρτυρια θειου μου που ηταν μεσα.. δεν υπηρχαν νεκροι παρα ενας μονο μακρια απο το πολυτεχνειο στους γυρω δρομους που πολυ πιθανον το θεμα να το ειχαν αναλαβει πρακτορες ξενων δυναμεων, αφου ειχαν αποφασισει να αλλαξουν το πολιτικο σκηνικο της χωρας μας.
  κανενας λογικος ανθρωπος πιστευω δεν μπορει να υποστηριζει μια χουντα αλλα οφειλουμε να παραδεχτουμε αν θελουμε να ειμαστε αντικειμενικοι οτι επι χουντας υπηρετηθηκε το εθνικο συμφερον σε μεγαλυτερο βαθμο απο τις μαιμου δημοκρατικες κυβερνησεις που ζησαμε οπως επισης κ η διαφθορα ηταν σχεδον ανυπαρκτη, τα δημοσια εργα γινονταν με μηδενικο κοστος κ υπηρχε μια ταξη στην χωρα. απο την σκοτεινη πλευρα ομως ειχαμε στερηση της ελευθεριας κ διωγμο πολλων ανθρωπων
  προσωπικα αν ηξερα οτι η μεταπολιτευση θα μας ειχε οδηγησει σε συτην την καταντια θα προτιμουσα να μην επεφτε ποτέ η χουντα.. προτιμω τους στρατηγους απο τους δωσιλογους »δημοκρατες»

  Μου αρέσει!

  1. Ψαξε το περιοδικό Επικαιρα εκεινου του καιρού και ρώτα τον δεξιό Τράγκα ,που έκανε ρεπορταζ εκεινες τις μερες να σου πει ποσοι ήταν οι νεκροί…

   Μου αρέσει!

   1. ασε εχω ζητησει κατ’επαναληψιν στοιχεια εστω μιας οικογενειας θυματος για να επικοινωνησω απο αυτους που λενε οτι υπηρχαν νεκροι μεσα στο πολυτεχνειο,, αλλα κοβουν λασπη
    αν εχεις εσυ μια διευθυνση ή εστω ενα τηλεφωνο πολυ ευχαριστως να το ψαξω κ να ενημερωσω κ το blog για το αποτελεσμα

    Μου αρέσει!

  2. Μας επεισες και εσυ …και ο θειος σου που απο μεσα …ηξερε τι..γινοταν εξω!

   Ολο το απο μεσα κειμενο σου μας επεισε…

   Εγω θα προτιμουσα,
   να νικουσαν εκεινα τα ονειροπολα παιδια!

   Ουτε η Χουντα …ουτε οι δηθεν ..χουντικοι μεταδημοκρατες εκ του εξωτερικου…..δεξιοι και σοσιαληστες!

   Θα προτιμουσα λοιπον εκεινα τα παιδια γιατι ηθελαν Δημοκρατια!

   Την αληθινη βεβαια…με την διαφανεια….το δικαιο…κλπ.

   Γιατι αν νικουσαν

   η τυχη της χωρας μου θα ηταν διαφορετικη!

   Που το ξερω?

   Μα …ενω ησαν παιδια ειχαν μεγαλα ονειρα και ταυτοχρονα ΔΥΝΑΤΗ ΜΕ ΘΑΡΟΣ ΨΥΧΗ!

   Κατι που…μας ελλειψε βεβαια απο τοτε που ..εχασαν!

   Μου αρέσει!

   1. ΜΑΧΗΤΗΣ!!!
    Καλησπέρα φίλε.
    Καλά κάνεις αδελφέ και τους τα χώνεις
    τι να τους πεις ομως;
    είναι πολλοί!
    Οι πολύξεροι
    Οι αγέννητοι τότε.
    Οι απόντες.
    Οι άκουσα.
    Οι διάβασα.
    Οι μούειπαν.
    Oι που δεν γνώρισαν τον χωροφύλακα
    και τις κλωτσιές του στα πλευρά,
    συγχωρεμένοι
    👿

    Μου αρέσει!

   2. Δηλαδή Αρκά και Μαχητή εσείς έχετε άποψη σωστή ή λάθος μόνο για τα γεγονότα που ζήσατε; Αν είναι έτσι εγώ που ήμουν φαντάρος στα Ιμια και είδα τα χάλια των αξιωματικών από κοντά να μιλάω μόνο για αυτά που έζησα. Και να «την λέω» σε όποιον δεν ήταν εκεί…
    Δεν έχει δικαίωμα να μιλάει άλλος που έχει διαβάσει ή ακούσει; Από πότε αυτό είναι λάθος;

    Μου αρέσει!

   3. Τα ίδια είπε και η Βούλτεψη σε μία πριν λίγο στην tv, που τις έλεγε άμα κατεβείς στον δρόμο να δεις τι λέει ο κόσμος για σας, θα δεις ότι ο Παναγούλης σας είπε λίγα και για να σας προφυλάξει, κι ότι σήμερα είναι επέτειος πολυτεχνείου και αντίστασης του λαού… Βούλτεψη: Είσασταν στο Πολυτεχνείο; Η άλλη: όχι λόγω ηλικίας. Βούλτεψη: Άρα να μη μιλάτε. ΑΡΑ, αφού το είπε και η Βούλτεψη, Εξ Από Ανέκαθεν, κανένας δεν πρέπει να μιλάει αν δεν ήταν εκεί, ΟΠΟΥ κι αν είναι το εκεί. Τέλος λοιπόν και τα σχόλια στο Ολυμπία για ότι συμβαίνει, εκτός κι αν φέρνετε αποδείξεις ότι είσασταν εκεί…

    Μου αρέσει!

   4. Α, ναι, επίσης, όσοι έχετε γεννηθεί μετά το 1821, τσιμουδιά για την Επανάσταση…. που τώρα κι αν θέλει η Ελλάδα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    Μου αρέσει!

   5. IΩΑΝΝΗ! Eπειδή στην δικιά σου
    γνώμη δίνω σημασία.
    Πότε έγραψα εγώ ότι δεν πρέπει
    να μιλάει άλλος;
    σε λάθος πόρτα χτυπάς.
    Εγώ προσπαθώ να τονίσω
    ότι άλλο είναι να έχεις γνωρίσει
    την κατάσταση στο πετσί σου
    και άλλο διάβασα,μούειπαν,σούειπε,
    εδώ μέσα διάβασα πράγματα
    από μερικούς που απέχουν έτη φωτός
    απ την τότε πραγματικότητα.
    Καλό σου ξημέρωμα.
    👿

    Μου αρέσει!

 15. Να μην ξεχνάμε…

  Σταματίνα Κανελλοπούλου ετών 21 και Ιάκωβος Κουμής ετών 26 (δολοφονήθηκαν από την αστυνομία σε πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία στις 16 Νοέμβρη 1980).
  Μιχάλης Καλτεζάς ετών 15 (δολοφονήθηκε από την αστυνομία κατά τη διάρκεια συγκρούσεων μεταξύ διαδηλωτών και μπάτσων στις 17 Νοέμβρη 1985).
  Φυσικά, αυτά τα…
  3 ονόματα είναι ένα μικρό κομμάτι όλων αυτών, που έχουν πέσει θύματα κρατικής καταστολής και τρομοκρατίας από το 1973 μέχρι και σήμερα.

  Μου αρέσει!

  1. Τον Αλέξη; τον ξέχασες; Ντροπή…
   Για τους 3 της Marfin και το βρέφος στην κοιλιά…ούτε λόγος..εκεί σύντροφοι του Ανταρσύα έτσι….

   Μου αρέσει!

 16. Αστερια μου!

  Αστερια ρε…ο νεοελληνας!

  Ολα τα ξερει!

  Δεν πειραζει που οι πιο πολλοι εδω μκεσα ..ουτε καν στην Αθηνα ησαν…ουτε ξερουν που…βρισκεται το πολυτεχνειο!

  Ουτε …καν ειχαν γεννηθει!

  Αλλα ξερουν ολες τις λεπτομερειες..!!!!!!!!!!

  Μπραβο ρε νεοελληνες….

  Δεν αποπρω γιατι …μια ζωη εισθε στο κοσμο του…Δκιαου!

  Και μου αρεσει που εδω μεσα εισθε…επαναστατες…!

  Αγαπουλες μουυυυυυυυυ!

  Καλο βολι!

  Μου αρέσει!

  1. Ετσι όπως τα λες φίλε μου ΜΑΧΗΤΗ!
   πολύξεροι οι απόντες αγέννητοι,
   με γνώμη όμως βαρύνουσα για την τότε
   εποχή.
   Και μετά απορούμε πως μα την έφεραν
   στον κ@λο τώρα τόσο σαϊνια ειναι
   οι ατιμοι ΓΤΠΚ
   👿

   Μου αρέσει!

  2. Αυτό δεν ισχύει για μένα φίλε Μαχητή , είμαι αρκετά ηλικιωμένος για να τα έχω ζήσει και το πολυτεχνείο το βρίσκουμε εύκολα με το GPS .

   Μου αρέσει!

   1. Όλοι εδώ ξέρουν πως ζω έξω από παιδί φίλε Μαχητή αλλά αυτό με εμποδίζει να είμαι ενημερωμένος ; Ήμουν 18 χρονών την εποχή εκείνη δεν σου φαίνεται αρκετά ηλικιωμένος για να καταλαβαίνω τι γίνετε ; Σε άλλο σχόλιο σου είχα απαντήσει σε μια παρατήρησή σου πως είχα έρθει στην Ελλάδα με τα γεγονότα της Κύπρος και σε τι συνθήκες αλλά θα το ξέχασες ή δεν το πρόσεξες .

    Μου αρέσει!

 17. Ακόμη και 15-20 άτομα να σκοτώθηκαν πάντοτε εκτός Πολυτεχνείου … το σίγουρο είναι ένα:
  Οι ηγέτες του Πολυτεχνείου σκοτώνουν καθημερινά 10.000.000 Έλληνες ψυχολογικά ή φυσικά.
  Τα παιδιά του Πολυτεχνείου διοικούν την Ελλάδα και την έχουν οδηγήσει στην περίοδο του 40΄με Γερμανική Κατοχή.
  Οι 3000 αυτοκτονίες δεν είναι τίποτα μπροστά στο κακό που έχουν κάνει και θα κάνουν τα παιδιά του Πολυτεχνείου…
  Τα προβοκατόρικα χτυπήματα εκείνης της περιόδου από την Πρεσβεία-Στρατό κλπ δεν ήταν παρά για να ρίξουν
  τον Παπαδόπουλο…και ακόμη πολλοί λένε έτσι έπεσε η Χούντα…ούτε ξέρουν για Ιωαννίδη κλπ και ότι το καθεστώς
  αν ήθελε θα έμπαινε αναίμακτα και εύκολα, όπως είχε ξανακάνει.

  Μου αρέσει!

  1. Οι ηγέτες του Πολυτεχνείου….δεν υπηρξαν!

   Συνελευσεις ατελειωτες ολων των αποχρωσεων υπηρχαν!

   Οταν εξω ηδη ταπαιδια …ειχαν καταλαβει Ολη τη Πατησιων!

   Ηγετης η..Δαμανακη…επειδη ειχε καθαρη φωνη και μπηκε στο μικροφωνο?

   Μα ..απο τις 6 …την ειχε κοπανησει!

   Πως εγινε ..ηγετης?

   Αφου την ωρα εκεινη

   ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ!

   Μηπως …την εκαναν οι γονεις μας ..και η δικη μας αγνοια….σε εποχες τρελης…δημοκρατιας?

   λεω…μηπως ηταν κατασκευασμα ..σκοτεινων και με χειροκροτημα των πρωην …χουντικων που το επαιζαν την αλλη μερα δημοκρατες?

   ?

   Μου αρέσει!

   1. Αντε να τους εξηγησεις Λεωνιδα…σε αυτους που ουτε καν ξερουν που πεφτει το πολυτεχνειο…

    Ποσο μαλλον στους απογονους των …χουντικων !

    Αντε να μπεις πιο..βαθια , να ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ…

    Αντε να τους ειπεις οτι εκεινα τα παιδια ηθελαν ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ!

    ΕΞΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΤΕ….ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ?

    ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΙ…ΓΕΡΜΑΝΟΙ?

    Ουτε που ξερουν τι…φωναζουν!

    Κριμα για εκεινα τα παιδια που χαθηκαν….Κριμα…ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ…

    ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ Ο ελληνακος ..ηταν απο τοτε φοβισμενος ραγιας ..κρυμενος μεσα στο σπιτι του!

    Μου αρέσει!

 18. Οι «έγκριτες» εφημερίδες του κατεστημένου δε συμφωνούν μεταξύ τους για το όνομα του νεκρού. Στη μεν Καθημερινή, σε άρθρο (http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_100044_27/07/2008_279222 ) του Τάσου Τέλλογλου που δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουλίου 2008, αναφέρεται ως νεκρός ο Μιχάλης Μυρογιάννης, στη δε Ελευθεροτυπία, σε άρθρο της 28ης Ιανουαρίου 2006 (http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=28.01.2006,id=35418944 ) του Θάνου Λαμπρόπουλου, ο νεκρός κατονομάζεται ως Διομήδης Κομνηνός.

  Μου αρέσει!

 19. Ο/Η Intellinius @ γευση απο καθεστωτικα μεσα - Αντισυνταγματικοτητα Ραγκουσονομου- και αρνηση του ''Θεματος" να αναρτησει ευπρεπεστατα σχολια λέει:

  protothema.gr Παγώνει ο νόμος Ραγκούση για τη χορήγηση ιθαγένειας 14/11/2012

  Αξιοτιμε Συνελλην Μαχαων ..σε απαντηση του «Οσον δέ άφορά τούς μειοψηφίσαντες καί τήν αίτιολόγησίν … ‘Αστο καλύτερα..»

  Εχετε ακουστα για εναν υπερλαμπρον αριστοκρατην Αθηναιον πολιτη με διεθνιστικο προσανατολισμο και ακραιφνους αντιρατσιστικου φρονηματος, κοινως μηδισαντα ονοματι Υπερειδη τα εργα αυτου και τις συνεπειες? Ο λαμπρος αυτος λοιπον πολιτης με τον »ρεαλισμο» που τον διεκρινε ( δεν διευκρινιζει ο Ηροδοτος αν υπηρξε και ο παραγων – ταλαντα ), προτεινε παραμονες της ναυμαχιας της Σαλαμινας, την παραδοση στους Περσες.

  Στην εκκλησια του δημου λοιπον εκει που ο καθε ΟΠΛΙΤΗΣ-ΠΟΛΙΤΗΣ διεθετε τα χαρακτηρηστικα (που περιγραφει ο MIXALHS στις 18:09 ισοκρατία, ισοψηφία, ισοτιμία, ισονομία, ισηγορία), δεν υπηρχε ουτε ενα χιλιοστο «ασυλου», για την »επωαση» και διασπορα προδοτικων ιδεων ανεξαρτητως μανδυα – κοινως ουδενα πονηρο πνευμα μπορουσε να καλυφθει πισω απο τειχος ανωνυμιας.

  Η ελευθερια ηταν συνυφασμενη με οτι το Κοινον των Ελληνων, εκλαμβανε ως ιερον χρεος του δημου εν τω συνολω, και προηγειτο εναντι οποιουδηποτε ανδρος ανεξαρτητως αξιωματος, και ιδιοτελων σκοπιμοτητων. Ευθυς λοιπον,με την ανακοινωση των προτασεων του Υπερειδη, αναλαμβανει δραση ο βαρυς πελεκυς των συνεπειων…θανατωση του ιδιου και της οικογενειας του…και εκθεμελιωση της οικιας του.

  Ας μεταφερθουμε λοιπον στην Αληθινη Δημοκρατια με θεμελιο λιθο και πυλωνες,τα προηγηθεντα χαρακτηρηστικα, οχι την τρεχουσα μαιμου εκδοση που αρμοζει σε πιθηκια και τοτε θα βλεπαμε και τον πισινο της μαιμους, και τον καθε πονηριδη ασχετως αξιωματος,οχι αν θα τολμουσε καλυπτομενος πισω απο *ανωνυμιες *ασυλιες * ταγματα σωματοφυλακης* (τη δημοσια δαπανη υποτελων), αν θα τολμουσε -να διανοηθει- οχι να προτεινει αβροχοις ποσι εθνοκτονικα σχεδια.

  Καθ’ ην στιγμην τετοια ανθρωποειδη κατεχοντα περιζηλα αξιωματα του «εκδι-δημου», να θεωρουν αδιανοητο, ιερο και απαραβιαστο,ακομη και την αφαιρεση μιας τριχας της α-κεφαλης αυτων & συγγενων, ή ενος κοκκου χρυσου εκ των κλοπιμαιων και προδοτικων αργυριων,παραλληλα να θεωρουν το φυσιολογικοτερο πραγμα στον κοσμο και αμελητεο -τον εθνικο αφανισμο του Ελληνων.

  Οσο αφορα με τις ανακοινωσεις δικαστικων αποφασεων, οφειλω να διευκρινισω περαιτερω την θεμελειωδη διαφορα μεταξυ του Ανωτατου Δικαστηριου των ΗΠΑ & των (προσημα???) Ελληνικων Δικαστηριων. Στις ΗΠΑ δεν ανακοινωνεται απλως οτι το Supreme Court με πλειοψηφια π.χ 5-4 ή 6-3 αποφασισε αυτο,

  η οποια ειναι προσβασιμη σε μια μικρη ελιτ υποτιθεμενη ως η μονη εχουσα εννομον συμφερον

  – γινεται με τον εξης τροπο – Ο Δικαστης Α (ονοματεπωνυμο) παρουσιαση της αιτιολογημενη αποφασης του, Ο Δικαστης Β (ονοματεπωνυμο) το ιδιο, και ακολουθως και για τους 9, ειτε ανηκουν στην πλειοψηφια, ειτε στην μειψηφια…και μια »λεπτομερεια»

  οσο η διαφορα μεταξυ ουρανου και γης……ολοι οι πολιτες θεωρουνται αυτοδικαιως ως εχοντες εννομον συμφερον….και για αυτο πληροφορονται μεσω του ημερησιου τυπου -εφημεριδες,σε αυτην την μορφη…

  …οχι στην μορφη οτι ο «Αλαθητος Παπας» μετα του κονκλαβιου των καρδιναλιων &ιπποτων αοριστα απεφανθησαν τουτον….το οποιον
  θα γνωστοποιθει στους ενδιαφερομενους Φαναριωτες αξιωματουχους της Αυλης του Σουλτανου…και οι ραγιαδες οφειλουν να τραφουν
  με τα αλλοιωμενα »ψυχια», σε οποια μορφη ψυθιρων, επιτρεψει η «μεγαλοψυχια» και η «π-αυλα», καθε μεγαλομανιακού
  ειτε παρανοικού ή ανοικού τυπου.

  Θα κλεισω προς το παρον με ενα τραγελαφο ενδεικτικο της επικρατουσας σηψης, -Κλ-Αυνδωνια Μ-ηλία- η γνωστη αρχοντισσα
  εμπορος αρνησοδικης εναντι υψηλων αντιτιμων,απευθυνομενη προς την Σκοτλαντ Γιαρντ & Δικαστικες Αρχες της Βρετανιας

  «παρακαλω μην με εκδωσετε στην Ελλαδα, γιατι δεν εχω εμπιστοσυνη στο Δικαστικο της Συστημα
  (του οποιου τυγχανω εκλεκτοτατο μελος)

  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  τετοια αυτογνωσια!!!!!!!!!!!στο ακουσμα της….. Ο Σωκρατης….θα ματαιωνε την γεννηση του …και θα επεστρεφε στον Ολυμπο….διαβλεποντας την ματαιοτητα καθοδου στον γηινο κοσμο.

  Επειδη η ιστοσελιδα ενιοτε επιτρεπει την παρουσια προκλητικων η προβακατορικων κεφαλων αλλα ταυτοχρονα αποτρεπει τον πνευματωδη αντιλογο, ο υποφαινομενος φιλοξενειται συχνα στο σταδιο Ολυμπια.γρ, και χαριζει -απο κοινου με αδελφα πνευματα- ανεπαναληπτα αστρικα ταξιδια σε καθε επιδοξον κοσμο-ναυτην & ναυτισσα.

  Το ανωτερω κειμενο αγαπητοι ΣυνΕλληνες ή συνσχολιαστες για να εκτιμησετε οσοι απο εσας δεν εκτιμειτε το ανεκτιμητο
  ρολο της Ολυμπιας, και να αντιληφθουν οτι αυτο που τρεμουν (απολυτος εφιαλτης – των Καθεστωτικων Κεντρων Νοητικου
  Προγραμματισμου/Ελεγχου)

  ειναι οι ελευθερα σκεπτομενοι

  την στιγμη λοιπον που το καθεστως…….τρεμει συγκορμο….κλονιζεται….και μονο στην ιδεα…μην τυχον και μολυνθουν……
  τα μωροειδη ιθαγενα του…….απο ακρως ακαταλληλες…….δια ανηλικους……… επικινδυνες …….& μεταδοτικες νοσους…….

  τα ταιζει μεχρι σκασμου με αμβροσια & νεκταρ……μικρο δειγμα το κατωθι

  Rihanna: Το αιδοίο μου φέτος περνάει καλά!

  protothema.gr Αρχική σελίδα » People » Hollywood Κάσσι Φιλιππιτζή

  Μου αρέσει!

 20. protothema.gr Παγώνει ο νόμος Ραγκούση για τη χορήγηση ιθαγένειας 14/11/2012

  αναρτηση του κατωθι κραυγαλεα προβοκατορικου σχολιου

  Αγύριγο κεφάλι | 14/11/2012 20:40

  Εγώ ΘΕΛΩ, να φέρει η προσεχής Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τουλάχιστον 5.000.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ακόμη. Να τους ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Και αυτοί, να ρίχνουν από ΕΝΑ ΜΠΑΤΙΝΙ ΞΥΛΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ σε κάθε έναν ΦΑΣΙΣΤΑ-«πατριώτη»-ΒΑΣΑΝΙΣΤΗ. Θα το θεωρήσω ιδιαίτερη ικανοποίηση μου και προσποίηση τιμής προς τους προδομένους πραγματικούς και μαρτυρικούς ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ από τους ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ και θα τον ψηφίζω τον ΣΥΡΙΖΑ εσαεί! (Κέφι μου και καπέλο μου και μένα, να θέλω ΑΥΤΟ!).

  Μου αρέσει!

  1. Μετά από τόσα χρόνια δεν έχεις βρει επιχειρήματα που να αναιρούν τους ισχυρισμούς του άρθρου αυτού ; Θα τα βρεις σήμερα ; Δεν χωνεύεται ε ; Ξέρω , ξέρω .

   Μου αρέσει!

   1. Επειδή είμαι ολίγον τι άσχετος ρωτάω…..!Δεν γνωρίζω και ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ…..!Πάντως αυτός που διαχειρίζεται το εν λόγω σαιτ,φαντάζει έξυπνος,ενημερωμένος και μορφωμένος….!Αν έχεις στοιχεία, θα ήθελα να του τα καταρρίψεις ή εσύ ή ο οποιοσδήποτε άλλος που διαφωνεί με αυτά που διατείνεται στο εν λόγω αρθρο…!Αν δεν κάνω λάθος ο εκεί σχολιασμός είναι ελεύθερος…!

    Ευχαριστώ….!

    Μου αρέσει!

   2. Αυτό είναι το πρόβλημα , πώς μπορείς να καταρρίψεις επιχειρήματα όταν στηρίζονται σε υπαρκτά γεγονότα ;Το να έχεις άλλη ιδεολογία δεν σου επιτρέπει να βγάζεις το αληθινό ψεύτικο και δυστυχώς αυτό έχει γίνει εθνικό σπορ στα αριστερά μπλοκ . Τέσσερα χρόνια το έχει ανεβάσει και κανείς δεν του το κατέρριψε , μόνο τα συνηθισμένα copy-paste που παραχαράζουν τα γεγονότα .
    Τι άλλο να πω ; Ούτε ένας απ’ αυτούς που έζησαν τα γεγονότα δεν βρήκε τίποτα να πει . Θα το άφηναν ανεκμετάλλευτο οι επαναστάτες της φακής ; Δεν το νομίζω .

    Να’ σε καλά

    Μου αρέσει!

 21. protothema.gr Παγώνει ο νόμος Ραγκούση για τη χορήγηση ιθαγένειας 14/11/2012

  αρνηση αναρτησεως του κατωθι σχολιου

  Οταν με το καλο αποκατασταθει η Δημοκρατια στην ιστορικη κοιτιδα της, και θεμελιωθει εκ νεου στην ισοκρατία, ισοψηφία, ισοτιμία, ισονομία, ισηγορία των Οπλιτων – Πολιτων, εχουν τιμωρηθει επι εσχατη προδοσια πρωτιστως οι πρωτεργατες της επιχειρουμενης εθνοφυλετικης γενοκτονιας,και δευτερευοντως οι πρωταιτιοι της οικονομικης καταστροφης(οπου ταυτιζονται αθροιστικα) και αφου εχουν απελαθει οι ισλαμο-αφρο-ασιατικες ορδες στις γενετειρες τους,

  το Κοινον των Ελληνων θα μπορουσε να μελετησει με απολυτη προτεραιοτητα τις ακολουθες
  μεταναστευτικες προτασεις.

  =Hellenic Aliyah Επαναπατρισμος εκατομμυριων Ελληνων της Διασπορας

  =Εισδοχη Εκατο (100) εκρηκτικων καλλονων θερμο-πυρι-νικων εναγκαλιασμων, μαζι με ενα αντρα συνοδο ονοματι Σαμσων, προσφερομενοι για ερωτικη συνευρεση, με οποιοδηποτε τεκνο του προφητη,επιθυμει βιαιους εναγκαλιασμους.

  =Εξεταση εξατομικευμενη υποψηφιων Καυκασιων, που διαθετουν πνευμα Λορδου Βυρωνα

  =Θεσπιση παρατηρητη Υψηλοβαθμου Ελληνα Επιτελη στο ΓΕΕθΑ
  του Ισραηλ & Βιετναμ, και αντιστοιχοι ομολογοι τους στο Ελληνικο ΓΓΕΘΑ.

  =Τρεις Μεραρχιες Βιετκογκ

  =Μια Μεραρχια Γκουρκας

  Μου αρέσει!

 22. ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΑΙΟΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
  αφηστε τα σεντονια και τις παρλαπιπες και απαντηστε σε κατι που εχουν δει τα ματια ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ
  εδω και χρονια ,εκατονταδες φορες …..

  ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ «ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ» ΚΑΙ «ΕΞΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ»
  ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΤΟΤΕ

  ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ «ΤΗΝ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ» ;;;;;

  εδω απαντηστε στον εαυτο σας
  κι αφηστε ποσοι ηταν οι νεκροι και που

  ΝΕΚΡΗ ΗΤΑΝ ΗΔΗ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ στη συνειδηση του λαου πολυ πριν το 73

  ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ και 6 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ 7 ΦΩΝΑΖΕ Ο ΛΑΟΣ

  ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ !!! ΑΠ ΑΚΡΗ Σ ΑΚΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  Μου αρέσει!

  1. Λεωνίδα.
   Ερώτηση κρίσεως.
   Γιατί στα ψηφιακά αρχεία της ΕΡΤ ενώ έχουν ήχο τα βίντεο πριν το 1940,στην περίοδο της «χούντας» έχει εξαφανιστεί ο ήχος.
   Δεν πρέπει να ακούσουμε να μάθουμε εμείς οι νεότεροι;

   Μου αρέσει!

   1. για τα αρχεια της ΕΡΤ ;;
    αν μιλας για τα γνωστα βιντεο ντοκιμαντερ που βλεπουμε καθε χρονο εδω και 40 χρονια ,αραια και που πεφτει και η αφηγηση ενδιαμεσα στην εικονα ,αλλα ο ηχος ακουγεται καθαρα

    δλδ αμφισβητεις οτι χιλιαδες λαου φωναζαμε ΚΑΤΩ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ;;

    Μου αρέσει!

   2. Χιλιάδες ναι αλλά όχι εκατομμύρια.
    Δεν κακοπέρναγε ο λαός τότε , ο πατέρας μου το 1970 [κρυπτοαριστερός ο μπαγάσας εγώ τον λέω κρυφοκουμούνι χαχαχα] γύρισε από τα καράβια και μεγάλωσε 4 παιδιά με ντομάτες που πουλούσε με το τρακτέρ στη λαική ενώ το 1968 χρωστούσε στην Αγροτική 8.000 δρχ από δάνειο του παππού για ένα χαμόσπιτο με την τουαλέτα απόξω.
    Η κακιά χούντα λοιπόν το χάρισε αυτό το χρέος.
    Εγώ πιστεύω ότι περισσότερο υπέφεραν οι κομμουνιστές αλλά ας πρόσεχαν.

    Μου αρέσει!

   3. δεν ξερω για την βουλη που λες
    αν θες απαντησε στην παρακατω απορια μου που εβαλα και στον ΑΝΕΜΟ
    (πραγματικη απορια κι οχι για να σας «κολησω στον τοιχο»)

    Σε ενα κομμουνιστικο καθεστως που ειχαν υγεια ,παιδεια, δουλεια ,τροφη,στεγη, οι παντες
    που ειχαν στρατο ανικητο ,πειθαρχεια συνειδητη ,
    που καναν 2 φορες υπερδυναμη τη πατριδα τους

    γιατι τους απαντας “ΝΑΙ αλλα ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ” ;;;;
    εχει καποια διαφορα για σενα ο ολοκληρωτισμος ;;;
    σε ενοχλει το σφυροδρεπανο;;
    δεν ηταν αρκετα εθνικιστες και πατριωτες για σενα οι Ρωσοι;;
    Αυτα που γραφετε οι νοσταλγοι της χουντας ειναι σαν να ακουω “Σταλινικο” να εκθειαζει την ΕΣΣΔ επι Σταλιν !!

    γιατι ενω προβαλετε τα “επιτευγματα” και τις “παροχες” της Χουντας προς το λαο
    τις απορριπτεται στον σοσιαλισμο της ΕΣΣΔ
    και κανετε σημαια σας την ανελευθερια και τον “γυψο” που δεν υπηρχε (λετε) εκει
    αλλα τα δεχεστε αυτα οταν τα καναν οι πρακτορες των Αμερικανων στην πατριδα σας

    Μου αρέσει!

   4. Καλά βρε Λεωνίδα (ήταν αριστερός ο Σπαρτιάτης ; Διάβαζε το μικρό κόκκινο βιβλίο του Μάο ; ) ας πούμε πως φώναζαν κάτω ο Παπαδόπουλος και κάτω η Χούντα αλλά για πια Χούντα μιλάμε όταν ξέρουμε πως η Χούντα είχε παραδώσει την εξουσία από την 8η Οκτωβρίου 1973 και είχε αναλάβει την εξουσία η Κυβέρνηση Μαρκεζίνη για να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές στις 10 Φεβρουαρίου του 1974 ; Ή εξέγερση του Πολυτεχνείου έγινε 16 με 18 Νοεμβρίου 1973, όταν ή «Χούντα» είχε παραδώσει την εξουσία. Εναντίον ποιας Χούντας φώναζαν ; Δεν μας παρατάς με τις ξεπερασμένες ιδεολογίες ; Και όταν βλέπω ποιοι ξεφύτρωσαν από την εξέγερση και τι κάνουν σήμερα στον ελληνικό λαό μάλλον θα έπρεπε να είχαν και κάποιους παραπανιστούς νεκρούς πιο χρήσιμους και λιγότερο αθώους αλλά όπως ξἐρουμε τα τομάρια σπρώχνουν τους άλλους μπροστά .

    Μου αρέσει!

   5. Λεωνίδα εσύ έζησες ποτέ σε αυτό το καθεστώς;
    Εδώ είχαν Ελληνικές σημαίες όχι ξένα σφυροδρέπανα.
    Και ο Ελληνισμός με τον Κομμουνισμό ΔΕΝ συμβαδίζουν.
    Κοίτα την Κούβα.

    Μου αρέσει!

   6. καλα δεν περιμενα να απαντησεις επι της ουσιας !!!
    ουτε να καταλαβεις τι ρωτησα
    μου απαντας σε πειραζουν τα σφυροδρεπανα κι οχι η ελειψη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ !!!

    και μου απαντας με ενα βιντεο του Κουλογλου (μιλαμε για πρακτορι ολκης) και με την κατασταση σε μια χωρα που της κανουν 50 χρονια αποκλεισμο οι Αμερικανοι !! ΕΥΓΕ

    Μου αρέσει!

 23. Προς Επαναστατες , Ψευδοεπαναστατες, & Πορτοκαλι-σορο ες επιστολη

  Οι αληθινοι επαναστατες δεν ειστε εσεις – ειναι οι απειροελαχιστοι ελευθεροι τω πνευμα οι οποιοι διαγουν οσο πλησιεστερα

  επιτρεπουν οι καιροι ως συγχρονοι Διογενηδες αρνουμενοι την εκπορνευση – ακριβως οι μετρημενοι στα δαχτυλα – οι απεναντι που

  λοιδωρειτε και χλευαζετε – οι οποιοι γκρεμιζουν Ψευδο – Ιδεες & Ψευδοε-ιδωλα , οχι κτιρια & και τουβλα.

  Ψευδο-επαναστατες & Πορτοκαλι-σορο ες ακομη και στην εκθεμελιωση ολων των κτιριων της «Παραγκουπολης» και των

  ιδιων των Παραγκο-Ανακτορων να πετυχαινατε? αποτελεσμα μηδεν ….την » Εσωτερικη Παραγκα…….που σας φυτεψαν….

  εντεχνως οι ΝεοΤαξιτες Πατριαρχες & Ιεροκηρυκες…..αφαιρωντας σας παραλληλα εως και τον τελευταιο κοκκο… Ελληνικοτητας

  μπορειτε να την εκθεμελιωσετε? μπορει μια καμηλα να αφαιρεσει την καμπουρα της ή μια χελωνα το καυκαλο…και να επιβιωσουν???

  Καταδικοι……..Ανελευθεροι…..& Καταδικασμενοι …..ΝεοΤαξι-γκλαμουρατοι….. Σισυφο-γιαπηδες/γιαπησσες ………επι το εργον

  Γκρεμιστε τα….ολα…..δικα σας δημιουργηματα ειναι………

  Αυτα που Εχτισαν (Πνευμα) οι Αθανατοι Ελληνες

  & Εκεινο που εμφυσησε ο Δημιουργος δεν μπορειτε να τα αγγιξετε

  Μου αρέσει!

 24. Είσαστε άπαιχτοι , βρε παιδιά οι δήθεν νεκροί δεν υπήρξαν ποτές , πλαστά ονόματα έβγαλαν και μια φωτογραφία μιας κοπέλας που δήθεν είχε σκοτωθεί ήταν μια φωτογραφία από μια …..διαφήμιση , μιας ξένης φωτομοντέλο !!

  Χαχαχαχαχαχαχα ! Δεν ντρεπόσαστε που βγάζετε κάτι τέτοια ; Ακόμα και η γάτα μου το ξέρει !

  Μου αρέσει!

  1. Για να είμαι σωστός και να μην υπάρχει παρεξήγηση , με το μικρό σχόλιο μου δεν θέλω να υπονοήσω πως ΔΕΝ υπήρξαν νεκροί . Οι νεκροί ήταν όλοι ΈΞΩ από το πολυτεχνείο και η ιστορία του φωτομοντέλου είναι αληθές .
   Ανεξάρτητα από ιδεολογίες και τα copy-paste των διάφορων αριστερών ιστοσελίδων , για πια χούντα έγινε η εξέγερση του πολυτεχνείου ; Πόσοι ξέρουν πως την στιγμή που που έγινε η εξέγερση η χούντα είχε παραδώσει την εξουσία στον Μαρκεζίνη (ναι τον sir) και πως αυτός ετοίμαζε εκλογές ; Βρε πόσο κρατά αυτή η καραμέλα !

   Μου αρέσει!

   1. για τον λαο ΧΟΥΝΤΑ ηταν
    ο Παπαδοπουλος ηταν κυριαρχος και το ξεραν ολοι
    αποδειξη : ο στρατος και τα τανκς που κατεβασαν ,οταν απετυχαν με την Αστυνομια
    εκει απεδειξαν σε ολο τον λαο και σε ολη την υφηλιο οτι ηταν και παρεμενε ΧΟΥΝΤΑ
    παρολο το «φκιασιδωμα»
    αλλα περα απο αυτο
    το σημαντικο που εγινε τοτε ΗΤΑΝ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ
    (κατι που το ξεχασε – τον καναν να το ξεχασει – μετα )
    αυτο που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!!! ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΟΒΗΘΕΙ

    Μου αρέσει!

   2. και ΝΑΙ ο Λεωνιδας κομμουνι μεγαλο ηταν (και ολοι οι Σπαρτιατες )
    ΟΜΟΙΟΣ μεταξυ ΟΜΟΙΩΝ

    με πολεμικο κομμουνισμο κυβερνιοταν η Σπαρτη
    χαχαχαχαχαχαχα

    Μου αρέσει!

   3. ΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΛΑΟ???

    ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΟΩΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ,ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ…

    ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΘΟΩΤΗΤΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ….
    ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΩ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΝΗΘΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ…..

    ΠΟΙΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΙΑ ΝΙΚΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ???

    Μου αρέσει!

   4. Βρε Λεωνίδα , σου μιλάμε για ημερομηνίες και επιχειρήματα και μας βγάζεις τις πασίγνωστες παπαριές . Αυτό που είναι ορατό είναι πως η «εξέγερση» δεν ήταν απαραίτητη εκείνη την στιγμή και έγινε για πολιτικούς λόγους . Η Χούντα είχε καταρρεύσει ήδη . Καμιά κυβέρνηση δεν θα άφηνε να γίνει κάτι τέτοιο χωρίς να προσπαθήσει να φέρει την τάξη . Πρέπει να σου θυμίσω τι γίνεται στις διαδηλώσεις και σήμερα (με ΠΑΣΟΚ και με ΝΔ) που ….δεν έχουμε Χούντα ;
    Και οι Σπαρτιάτες φιλαράκο μπορεί να ήταν «Όμοιος μεταξύ όμοιων» αλλά τους λαθρό τους έσφαζαν δεν τους έδιναν ιθαγένειες και δεν ξεπουλούσαν την πατρίδα τους .

    @ Mαν.Αρκάς
    Σωστός , δικό μου λάθος !

    Μου αρέσει!

   5. ΠΟΙΟΥς «ΛΑΘΡΟ» ΕΣΦΑΖΑΝ για απελευθερους πρωην ειλωτες δεν ξερεις τιποτα ;;;

    παπαριες ειναι οτι η ΧΟΥΝΤΑ ηταν στη θεση της παρολο το «φκιασιδωμα» ;;
    εχεις δει πολλες διαδηλωσεις σε …δημοκρατιες να τις καταστελλουν τα τανκς και ο στρατος;;
    ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΤΕ
    ξεβρακωσε το συστημα παγκοσμιως , που το επαιζε μεταλλαγμενο σε δημοκρατια ,

    Μου αρέσει!

   6. Αχ βρε Λεωνίδα είσαι χαμένη περίπτωση , περνάς από την μια στην άλλη χωρίς σχέσει με τα προηγούμενα , ξέρω πως οι κομμουνιστές είναι στενόμυαλοι αλλά εσύ πας για ρεκόρ . Αλλά δεν φταις εσύ έτσι σου έχουν μάθει . Τι σχέση έχουν οι είλωτες που ήταν σκλάβοι με τους λαθρό που κανονικά θα έπρεπε να τους εξισώνεις με τους εισβολείς Πέρσες ;
    Χούντα ή όχι η «εξέγερση» αυτή δεν είχε νόημα και την έκαναν για πολιτικούς σκοπούς και μόνο . Αυτοί που βγήκαν κερδισμένοι είναι και οι τωρινοί προδότες και σύμπτωση είναι όλοι αριστεροί (με εξαίρεση τον τελευταίο) . Αν δεν είχαν καταντήσει την Ελλάδα αυτό το χάλι δεν θα υπήρχε αιτία για διαμάχες σήμερα , αλλά να που είναι χειρότερα από την εποχή της Χούντας .
    Ας πούμε πως ήταν ακόμα Χούντα , θα έπεφτε ότι και να γινόταν , ήταν θέμα χρόνου . Εν τάξη ο λαός έριξε το σύστημα και τι προσπαθείς να μας πεις ; Πώς όλος ο λαός που συμμετείχε είχε την ίδια ιδεολογία ; Και προπαντός την ίδια με σένα ;
    Ζεις στο ξεπερασμένο ιδεολογικό συννεφάκι σου και αυτοί που έχουν συμφέρον να είμαστε διχασμένοι τρίβουν τα χέρια τους .

    Μου αρέσει!

 25. Γιατί σβήστηκε η Απολογία;
  Επειδή το κομμουνιστικό βίντεο από πάνω για την Δίκη δεν την «παίζει» όλη παρά όσα θέλουν αυτοί να ακουστούν;
  Ελευθερία σου λένε…
  Ποιον ενόχλησε πάλι και χτύπησε το τηλέφωνο;

  Μου αρέσει!

 26. Συνελληνες,
  Θα πω και γω την γνωμη μου και ας την θεωρησουν αρκετοι ,πικρη.
  Σε μια χωρα σαν την Ελλαδα, που, ποιο λιγο και απο σπανια, ομονοουν οι πολιτες της.
  Μια χωρα που ο καθενας μας φανταζεται τον εαυτο του αρχηγο και παντογνωστη..
  Η «χουντα» 67-73 ηταν ενα «βαλσαμο» μεσα σε ενα χαος..σαν το σημερινο..
  Και θα πω γιατι…
  Εδω ειναι το πικρο…
  Πεθανανε ? υποφερανε 10 000 ?
  Ε ! λοιπον ζησανε καλα, αλλα 9 990 000 Ελληνες..
  Η χωρα γεμισε εργοστασια,η αγροτες ανασανε απο χρεη,το τελευταιο χωριο ηλεκτροδοτηθηκε.
  Και σημερα η ΔΕΗ κοβει το ρευμα..
  Ανεργια δεν υπηρχε..ουτε τεραστιο δημοσιο χρεος…
  Να Χ@ΣΩ την δημοκρατια την …σημερινη…
  Προτιμω μια κυβερνηση 67-73….
  Αντε να δουμε…
  Απο φιλολογια και αντιρρησεις ειμαστε πρωτοι…
  Ψαχνουμε το δεντρο αγνοωντας το δασος.

  ΑΦΥΠΝΗΣΤΗΤΕ.

  Μου αρέσει!

  1. Ημουν στο στρατο 67-70… Σε ηλικια 25 το 67.. Κυριε Λεωνιδα..

   Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012
   ΤΡΑΓΙΚΟ θύμα των μνημονίων.
   Αυτοπυρπολήθηκε 20χρονη άνεργη στα Μελίσσια.
   ΠΡΟΣΟΧΗ: ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ

   Φρικτό τρόπο επέλεξε η νεαρή κοπέλα για να δώσει τέλος στη ζωή της. Μετά τη φρίκη αποκαλύφθηκε η τραγωδία σε ένα σκοτεινό στενό των Μελισσίων. Η 20χρονη κοπέλα που αυτοπυρπολήθηκε ήταν άνεργη….Γύρω στις 9 το βράδυ της Τρίτης η αστυνομία ειδοποιήθηκε από κατοίκους ότι κοντά στο ρέμα των Μελισσίων, πίσω από το νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ, άκουσαν μια γυναικεία κραυγή στο σκοτάδι και είδαν μια λάμψη ακούγοντας παράλληλα έναν υπόκωφο θόρυβο. Aντιλήφθηκαν ένα Eίδαν μαύρο αντικείμενο να βρίσκεται ακίνητο στο δρόμο. Οι πιο τολμηροί που πλησίασαν πάγωσαν στη θέα του απανθρακωμένου πτώματος.
   Το πρωί ένας μεσόκοπος γείτονας πήγε να δηλώσει την εξαφάνιση της 20χρονης κόρης του. Του έδειξαν την ανατριχιαστική φωτογραφία του εγκληματολογικού. Ο πατέρας κλαίγοντας αναγνώρισε την κόρη του. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το θύμα ήταν μια άνεργη κοπέλα που έμενε στην οδό Μαυρομιχάλη.
   ΠΡΟΣΟΧΗ: ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ

   h@@p://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/11/20.html

   Μου αρέσει!

   1. Σε ενα κομμουνιστικο καθεστως που ειχαν υγεια ,παιδεια, δουλεια ,τροφη,στεγη, οι παντες
    που ειχαν στρατο ανικητο ,πειθαρχεια συνειδητη ,
    που καναν 2 φορες υπερδυναμη τη πατριδα τους

    γιατι τους απαντας «ΝΑΙ αλλα ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ » ;;;;
    εχει καποια διαφορα για σενα ο ολοκληρωτισμος ;;;
    σε ενοχλει το σφυροδρεπανο;;
    δεν ηταν αρκετα εθνικιστες και πατριωτες για σενα οι Ρωσοι;;
    Αυτα που γραφετε οι νοσταλγοι της χουντας ειναι σαν να ακουω «Σταλινικο» να εκθειαζει την ΕΣΣΔ επι Σταλιν !!

    γιατι ενω προβαλετε τα «επιτευγματα» και τις «παροχες» της Χουντας προς το λαο
    τις απορριπτεται στον σοσιαλισμο της ΕΣΣΔ
    και κανετε σημαια σας την ανελευθερια και τον «γυψο» που δεν υπηρχε (λετε) εκει
    αλλα τα δεχεστε αυτα οταν τα καναν οι πρακτορες των Αμερικανων στην πατριδα σας

    Μου αρέσει!

   2. ΛΕΩΝΙΔΑ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ,Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΤΗΝ ΣΤΙΜΗ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΕ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΟΡΚΙΣΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΑ…

    ΠΡΟΛΑΒΕ ΕΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ….
    ΕΚΑΝΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΠΑΜΦΤΩΧΟΣ ΟΥΤΕ ΧΡΕΟΙ ΑΦΗΣΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ….

    ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝ….

    Μου αρέσει!

   3. @ XAPOYMENOΣ MΠΟΥΦOΣ

    Συνηθως η «ερωτική απογοήτευση» η το «κερατωμα»
    Κουβαλαει μπουκαλακι με ..βιτριολι…
    Σημερα …μονο 5 φασκελα..
    Οχι αυτοκτονια , με καψιμο….ΖΩΝΤΑΝΗ…..
    Το πολυ με τιποτα κινινα…

    Μου αρέσει!

   4. @ Λεωνίδας είπε
    Νοεμβρίου 15, 2012 στις 8:49 μμ

    Απευθυνεσαι σε μενα μαυτο το σχολιο ?
    Συμφωνα μετην θεση ετσι ειναι, εχω ομως αμφιβολια…
    Αν ναι βεβαιοσετο για να απαντησω.

    Μου αρέσει!

  2. Ανεμε σε παραδέχομαι για το θάρρος σου. Γράφεις ξεκάθαρα αυτό που άλλοι νοσταλγοί της χούντας δειλιάζουν να γράψουν και απλά καταφέρονται εναντίον όσων διαφωνούν. Η καλοπέραση γυρνάει το ζύγι υπέρ της όταν στην απέναντι βάζει την ελευθερία.

   Η διαφωνία μου σε όλα αυτά που έχεις γράψει είναι η εξής φράση…

   “Την Ελλάδα θέλομε και ας τρώγωμεν πέτρες”

   αυτοί που αντάλλαξαν την καλοπέραση με την ελευθερία κάποτε….σήμερα έχουν χάσει και τα δύο…..νόμος!!!

   Αλλά βλέπεις τέτοια λόγια τα λένε μόνο ήρωες σαν τον Κολοκοτρώνη όταν κάποιοι περνούσαν καλά στην τουρκοκρατία….και με τον Παπαδόπουλο απλά η ιστορία επαναλαμβάνεται…

   Προτιμώ φίλε τον Κολοκοτρώνη όμως….να την χ@σω την καλοπέραση της δικτατορίας….

   Μου αρέσει!

   1. Συγκρίνεις την τουρκοκρατία και τους κοτζαμπάσηδες με τους παπούδες μας που τόσα χρόνια μετα την λήξη του εμφυλίου παλέψανε και ματώσανε για να φτιάξουν αυτά που έχουνε;;;;;; πουλώντας φτηνό πατριωτιλίκι μόνο και μόνο για να δικαιολογήσεις το κυνήγι φαντασμάτων. Μας έχουν καταρήμαξει οι γνωστές κάστες και κλίκες οχι τα τελεύταια 40 χρόνια αλλά απο ιδρύσεως του νεολληνικού κρατιδίου και συ μου λές για Παπαδόπουλους και μ@@@@@ ο οποίος ουτε λογαριασμούς είχε, ουτε off shore και πάνω απο όλα πλήρωσε και με το παραπάνω για αυτά που ή δεν έκανε.

    Μου αρέσει!

   2. Αφού φταίει ο Παπαδόπουλος για την Κύπρο γιατί δεν ανοίγουν τον διαβοήτο φάκελο να τον βρίσουμε όλοι μάζι. Όχι τίποτα άλλο γιατί πολλοί απο κείνη την εποχή πήραν συντάξεις και αυτοκίνητα. Πληροφοριακά τον Ιούλιο του 74 Παπαδόπουλος δεν υπήρχε. Εξέτασε πάντως το ενδεχόμενο για πιθανή συννένοηση και συνεργασία με εξωγηϊνους

    Μου αρέσει!

   3. Μου αρκεί ότι ο Παπαδόπουλος ήταν πράκτορας της CIA. Αυτό μόνο δίνει μεγάλες πιθανότητες στο γεγονός οι εξωγήινοι να είναι από τον Α Κένταυρο και οι ΕΛ διαστημικοί λαθρομετανάστες.

    Μου αρέσει!

   4. Βρε και το Galactica να φωνάξεις η χούντα καλή δεν γίνεται. Και προσέξτε καλά τι εύχεστε γιατί χούντες δεν κάνουν μόνο οι ακροδεξιοί. Υπάρχει το μοντέλο και σε σταλινικό χρώμα.

    Για αυτό μια χαρά είναι η δημοκρατία. Στραβή κουτσή αλλά δημοκρατία.

    Μου αρέσει!

   5. Έτερον, εκάτερον σου είπα εγω οτι θέλω στρατιωτική δικτατορία;;;; Οι δικτατορίες πλέον δεν έχουν τανκς και κανόνια, έχουν αγορές (τοκογλύφους) τράπεζες και offshore και πλέον τα αυτονόητα δεν είναι αυτονόητα. Για αυτό γίνονται και οι ανάλογες συγκρίσεις. Στο είπα και πιο πάνω ο Παπαδόπουλος και με το παράπανω πλήρωσε για αυτά που έκανε ή δεν έκανε. Το παραμύθι ομως που θέλει ως δράκο τον προ δεκατριών χρόνων πεθαμένο και για 25 χρόνια φυλακισμένο Παπαδόπουλο εγω δεν το τρώω. Το μόνο εύκολο είναι να ρίξεις την ευθύνη στον Παπαδόπουλο όχι μόνο για την Κύπρο αλλά για τα πάντα !!!! το δύσκολο είναι να δεις το δηλητήριο που μας λανσάραν τόσα χρόνια λίγο – λίγο και την δικτατορίας της ηλιθιότητας που μας χώσαν στο κεφάλι τόσα χρόνια λανσάρωντας την σαν δημοκρατία. Η κούτση δημοκρατία λοιπόν δεν είναι δημοκρατία, γιατί και τελικά εσυ βολεύσαι μ’ αυτό οπως ακριβώς κατηγόρησες πιο πάνω αυτούς που συμβιβάστηκαν και άρα δεν είναι την Ελλάδα την άλλα θέλωμεν και ας τρώμεν πέτρες, γιατί με τη κουτσή δημοκρατία ουτε την Ελλάδα θα χεις, ούτε και καν πέτρες θα μπορείς να φας

    Μου αρέσει!

   6. Εάν για σένα όλο αυτό το τσίρκο των τοκογλύφων και των καθαριστριών τους με τα ανακάτεματα, τα μπάχαλα και τις πορτοκαλί επαναστάσεις είναι δημοκρατία και μάλιστα κουτσή τότε περίμενε να βγάλει καίνουργιο πόδι.

    Μου αρέσει!

   7. Θα βρεις και άλλα να προσθέσεις σε κάτι που δεν είπα αλλά συνεχώς υποθέτεις λάθος; Μήπως θες να γράφεις εσύ τα δικά μου σχόλια να μην έχεις και το άγχος της απάντησης;

    Μου αρέσει!

   8. @ ΙΩΑΝΝΗΣ

    Αγαπητε Ιωαννη το διλημμα σημερα ειναι:
    ? Με κυβερνησεις, σαν αυτες τουλαχιστον απο το 09 εως σημερα, τι προτιμαμε ?
    Αυτου του ειδους την «δημοκρατια» ?Η μια χουντα 67-73 ? Η και του μεταξα ακομη ?
    Προσωπικα απεριφραστα σου λεω : ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ !
    Ζηταγαν συνταγμα απο τον Καποδιστρια…..
    Την απαντηση του την ξερεις….
    Να την πουμε ομως για μερικους που ισως δεν την ξερουν…
    Το συνταγμα για τους τωρινους Ελληνες….
    Ειναι σαν να δινεις μια λεπιδα για να ξυριστει ενα μικρο παιδι…..
    Ε λοιπον με την σημερινη δημοκρατια κατακοψαμε τα μαγουλα μας…
    Τετοιοι ειμαστε.

    Μου αρέσει!

   9. Άνεμε… το δίλημμα σου είναι λαθεμένο.

    Δεν υπάρχουν διλήμματα από το παρελθόν που να σου δείχνουν το μέλλον.

    Το δίλημμα είναι

    1. Θες κάτι καλύτερο από αυτά που είχες μέχρι σήμερα
    ή
    2 τα σκατά που είχες μέχρι σήμερα;

    Και η απάντηση μου είναι μια. ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

    Μου αρέσει!

   10. @ ΙΩΑΝΝΗΣ

    Και πως θα το πετυχουμε αυτο που λες ?
    για το οποιο… και συμφωνω?
    Με ευχες και το …σταυρο στο χερι ?
    Αρνησε οτι σημερα εχουμε μια στυγνη …χουντα,
    της πλουτοκρατιας και της νεας ταξης ?
    Οταν λες δημοκρατια εστω και «κουτση»
    Για μενα υποστηριζεις ξεκαθαρα το συστημα…
    Διοτι επειδη εισαι σοβαρα σκεπτομενο ατομο,καταλαβαινεις οτι αυτο που εχουμε τωρα …
    Ουτε «κουτση» δεν ειναι..
    Το συνταγμα εχει κατακρεουργηθει…
    Η προεδρια καταντησε ενα καθαρα διακοσμητικο στοιχειο..
    Η δε βουλη ….μονο βουλη εκλεγμενων αντιπροσωπων που ψηφιζουν κατα συνειδηση δεν ειναι..
    Και εχεις και τους αρχηγους κομματων και …διαγραφουν…
    Χωρις αιδω να …κοκκινιζουν..
    Για μενα λοιπον τα σχολια σου σου υποστηριζουν αυτο το σαπιο συστημα. με πλαγιο και εξυπνο τροπο..
    «Κουτση»
    Δημοκρατια…Μονο στο ονομα στην ταμπελα..
    Με ΜΜΕ γκεμπελικα,..
    Εθνικη τηλεοραση…
    ΓΕΛΙΟ και ΚΛΑΜΑ..
    Μπορουμε να συζηταμε μερες χωρις να καταληγουμε καπου..
    Η πραγματικοτητα ειναι πως αυτη η «Κουτση δημοκρατια»
    Ψωφαει ουρλιαζοντας πιστεβοντας πως μαυτο τον τροπο μπορει να ζησει..
    Απατατε..

    Μου αρέσει!

   11. Ανεμε κανείς δεν αξίζει να έχει την εξουσία χωρίς την έγκριση του λαού επειδή του γκ@βλωσε να νομίζει ότι έχει δίκιο.

    Ο Θεός μας έκανε ελεύθερους και είμαστε υποχρεωμένοι να ζούμε ελεύθεροι με κάθε θυσία. Δεν μπορείς να συγκρίνεις τη σημερινή ολιγαρχία με την δημοκρατία.

    Ξέρω ότι δεν συμφωνούμε αλλά το ότι διαφωνούμε εδώ είναι δημοκρατία. Γιατί αν ήταν σταλινική χούντα τώρα εσύ θα ήσουν ανάσκελα με φάλαγγα σε γκούλαγκ και αν ήταν οποιαδήποτε χούντα είτε μαύρη είτε κόκκινη εγώ θα ήμουν σε ξερονήσι με λέπρα.

    Η δημοκρατία όμως είναι αυτή που μας δίνει το δικαίωμα να συζητάμε για το ποιο είναι το καλύτερο ακόμα και αν διαφωνούμε.

    Μου αρέσει!

   12. 1. ? Ποσες κυβερνησεις στην Ελλαδα ηταν με την εγκριση του Ελληνικου λαου ?
    {Οι περισσοτερες ελεω εκλογικου νομου, νοθειας ,εξαγορας,…}
    2.Την ταμπελα «Δημοκρατια» την εχει αρπαξει ο καθενας , την κανει «τσιχλα»…
    {Και ζησαμε εμεις καλα και παντα η ..»Ελιτ» καλυτερα }!
    3. Δεν υπαρχει κανενα πολιτευμα ,χωρις πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα .
    {Επομενως?Τα παντα εξαρτωνται απο τον «αρχοντα»,}
    {Τυχεροι οι λαοι, που κυβερνωνται απο «Χρηστους» αρχοντες..}
    4.Ιδανικη κατασταση ποιοτητας μιας κοινωνιας η «ΠΑΙΔΕΙΑ» που της παρεχεται.
    {Καταστρεφοντας την,στην Ελλαδα,Πετυχε η «ελιτ «Να μας πηδηξει ολους}
    5.Ιδανικες καταστασεις, μονο στα ..παραμυθια.
    Αυτη την εποχη εχουμε διευθαρμενες κυβερνησεις, της νεας ταξης ,των τραπεζων,
    και γενικως ..καθαρματων, και απατεωνων..
    Οι ταμπελες στο παταρι…
    Ας σταματησουμε το παραμυθι της…»Δημοκρατιας¨!
    Η Ελλαδα χρειαζεται τωρα, τσεκουρι και κρεμαλες..Για να ζησει..

    Μου αρέσει!

   13. Kαι αν το τσεκούρι και η κρεμάλα είναι για αυτούς που πιστεύουν τα ίδια με σένα; Γιατί το ζήτημα είναι τι πρεσβέυει ο καθένας. Αν για κάποιους έχεις δίκιο εσύ για κάποιους άλλους έχεις άδικο.

    Οπότε αν η χούντα που θα έρθει θεωρήσει ότι για την κατάντια της χώρας φταις εσύ και οι όμοιοι σου εγώ που δεν συμφωνώ μαζί σου θα πρέπει να αντιδράσω ή να σεβαστώ την άποψη σου ότι η χώρα χρειάζεται κρεμάλες και χούντα οπότε να σιωπήσω στον διωγμό σου;

    Μου αρέσει!

   14. Και να θυμάσαι Άνεμε ότι δημοκρατία είναι όταν οι ερωτήσεις παίρνουν απαντήσεις και υλοποιούνται οι κοινές αποφάσεις για το κοινό καλό. Για το καλό ΟΛΩΝ. Χούντα είναι οι λίγοι να επιβάλλουν αυτό που νομίζουν σε όλους ασχέτως αν έχουν δίκιο ή όχι. Και οι χούντες αλλάζουν και στο τέλος ΠΑΝΤΑ κυνηγούν τους ΠΑΝΤΕΣ.

    Σήμερα ΔΕΝ έχουμε δημοκρατία γιατί οι απαντήσεις μας δεν ακούγονται. Γιατί το θέλημα των πολλών δεν γίνεται σεβαστό από τους λίγους. Και αυτό είναι ΧΟΥΝΤΑ.

    ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΕΜΕ! ΑΠΛΑ ΑΥΤΗ Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ! ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ.

    Κατάλαβες γιατί είμαι υπέρ της Δημοκρατίας; Αν το κατάλαβες φίλε σταμάτα να μου λες πόσο καλή θα μπορούσε να είναι μια χούντα με βάση αυτά που θες, και απάντησε στις ερωτήσεις μου. Γιατί όσο δεν απαντάς και απλά γράφεις υπέρ της χούντας τόσο στηρίζεις την υπάρχουσα χούντα.

    Ο Θεός ανέχεται τον κάθε άνθρωπο μέχρι το τέλος της ζωής του και περιμένει να μετανοήσει. Τον έχει κάνει ελεύθερο και του έχει δώσει αυτεξούσιο να παίρνεις τις αποφάσεις για τη ζωή του ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΦΘΗΝΑ ΨΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ
    Ποιος είμαι εγώ ή εσύ ή οποιοσδήποτε που θα τολμήσει να πει στον Θεό ότι κάνει λάθος και θα βρει σεβασμό από τους ανθρώπους;;;;;;;;;;;

    Να είσαι καλά και σε ευχαριστώ για τον διάλογο ασχετως αν δεν πήρα τις απαντήσεις που χρειάζεται για να γίνει η χούντα που ζούμε και οι δυο μας έστω και ελάχιστα κατά χιλιοστά λιγότερη ανυπόφορη.

    Μου αρέσει!

   15. @ ΙΩΑΝΝΗΣ

    Ξερεις κατι αγαπητε Ιωαννη …
    Εσυ εισαι αγνος οραματιστης, ανακατευεις το θεο να βοηθησει, και να μας κανει να,
    ερθουμε στο δικο σου οραματισμο της «δημοκρατιας»..
    Ανηκω σ αυτους, που πιστευουν πως πρεπει να κουνησουν τα χερια τους…
    Ειτε το πιστευεις ειτε οχι .. Ειτε σου αρεσει η οχι,,Η δημοκρατια ειναι μια ουτοπια..
    Και επιπλεον απαιτει πολιτες πολυ υψηλης σταθμης,
    που ειναι αδυνατο να υπαρξει σαν πληθος.
    Ασε που δεν συμφερει σαυτους που εχουν την δυναμη και τον πλουτο,
    και κυβερναν με οποιαδηποτε «ταμπελα»…
    Η δημοκρατια ΔΕΝ ειναι μεσα στην ανθρωπινη φυση…..
    Ακου και το ποιο κουφο απο μενα…
    Ο κουμουνισμος και ο σοσιαλισμος,
    στην θεωρια τους ειναι ποιο καλα πολιτευματα, εστω και αν ειναι χουντες..
    Αποτυχανε διοτι αυτοι που τα εφηρμοσαν δημουργησαν μια «Ελιτ» που καλοπαιρνουσε,
    Ενω οι μαζες,, με τον καιρο εξαθλιωνοντουσαν..
    Μεχρι που εφτασε ο κομπος στο χτενι..
    Στην Ελλαδα ειμαστε στο κομπο…..
    Συντομα θα το νιωσεις…
    Και παψε να ονειρευεσαι ..»δημοκρατια»…

    Μου αρέσει!

   16. «Και επιπλεον απαιτει πολιτες πολυ υψηλης σταθμης,»

    Και ποιοι είναι οι πολίτες υψηλής στάθμης Άνεμε; Αυτοί που θέλουν χούντες;

    Άνθρωπος που απαξιώνει την ελευθερία του δεν την αξίζει.

    Και στο τέλος Άνεμε θα εμφανιστούν άνθρωποι που σέβονται τη ζωή και μισούν το κακό. Όχι γενικά όσους διαφωνούν. Απλά το κακό. Και όποιος ανήκει στο κακό θα εξολοθρευτεί με τέτοια μανία που δεν θα ξανατολμήσει κανείς να ούτε το επικαλεστεί. Και τότε όσοι σήμερα κομματικοποιούνται, δικαιολογούν ή επικαλούνται ρατσιστικές ανοησίες για να ξεχωρίσουν τις ανθρώπινες αξίες όπως τους βολεύει θα εξαφανιστούν από τη ντροπή τους…..

    Άνεμε αν η χούντα θέλει να εξαφανίσει εσένα και τους ομοίους σου να αντισταθώ εγώ και όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία ή να σε αφήσω στο μένος της;

    Μου αρέσει!

   17. @ ΙΩΑΝΝΗΣ

    Αγαπητε Ιωαννη,….
    10 χρονια να συζηταμε οι 2 μας, αν και εχουμε αρκετα κοινα,
    στο συγκεκριμενο θεμα δεν προκειται να συμφωνησουμε..
    Ο λογος πιστευω ειναι οτι εσυ εισαι ενας αγνος σωστος «ιδεαλιστης»…
    Και γω εχω χορτασει να τρωω θεωρια και «ουτοπια…»
    Μια πραγματικοτητα ειναι μπροστα μας…
    Ο καθενας μας την βλεπει, και τη εξηγει διαφορετικα,αναλογα τα συμφεροντα του.
    ΟΜΩΣ η πραγματικοτητα ειναι ΜΟΝΟ ΜΙΑ.
    Ετσι ο καθενας δινει την λυση, που τον συμφερει…
    Μπορει να ειμαι λαθος..
    Για μενα η λυση ειναι «ΑΝΑΤΡΟΠΗ»…
    Οι Ελληνες αποδειξαμε οτι δεν μπορουμε να κυβερνηθουμε με ..δημοκρατια….
    Ο λογος?
    Ελλειψη παιδειας…
    Ο λογος ?
    Γενικα αυτοι Η οι αλλοι. Απο το 1825 και μετα, την παιδεια την …θαψανε διοτι ετσι τους βολευε,…
    Δεν ανηκω στους πολιτες «υψηλης σταθμης»{Παιδειας}….
    Εδω το 90% απο αυτους που κυβερνανε, εχουν μεσανυχτα απο ιστορια..
    Ελληνικη και παγκοσμια…
    Εσυ εχεις βουτηξει μια ταμπελα «Χουντα» και πορευεσαι με μια αλλη ταμπελα «Δημοκρατια»…
    Ερωτηση:
    Χρειαζεται η Ελλαδα ολο αυτο το «σκυλολοη»… υπουργων… υφυπουργων…αναπληρωτων
    υπουργων, γενικων γραματεων, συμβουλων, και παρατρεχαμενων.. ?
    Μια βουλη>»ΒΟΛΗ» που αποφασιζουν.. οι βολευτες οτι θελουν οι αρχηγοι τους..???
    Ρωτησανε ποτε τον Ελληνικο ΛΑΟ, {Αφου σωστα τον ενημερωσουν},
    σε κρισιμες αποφασεις, τι να πραξουν ?
    Ειναι τα πλεονεκτηματα της δημοκρατιας………….
    Ενας απλος λογικος ανθρωπος (για μενα) φτανει και περισευει, να οδηγησει μια χωρα
    τουλαχιστον στην επιβιωση….
    Εσυ αυτο το λες «χουντα»…
    Εγω ισως το πω «βασιλεια» απο εναν Ελληνα…
    Δικτατορια ενος κουμμουνιστικου καθεστωτος….
    Φασιστικη κυβερνηση…
    Το κερατο μου , μαυρο,πρασινο κοκκινο, Η θαλασι..
    Τυραννια…
    Η κυβερνηση απο ενα κομπιουτερ…
    Η δημοκρατια , με της παραλαγες της σε ολο τον πλανητη …ψοφησε..
    Εσυ κατσε εκει και κουνα τη σημαια της..
    Σεβομαι της αποψεις σου, προσωπικα ομως εχω ενα οπλο..
    Ειναι Η γ@μημενη ψηφος μου..
    Δεν ανηκω σε μαντρι,δεν ψηφιζω νδ,πασοκ,συριζα,κκε, αναρχικους, συμπαθω τους ανελ..
    Και αν με πουλησει η χρυσαυγη, μπορει να παω και στους αναρχικους…
    Εχε την καλησπερα μου.

    Μου αρέσει!

   18. «Άνεμε αν η χούντα θέλει να εξαφανίσει εσένα και τους ομοίους σου να αντισταθώ εγώ και όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία ή να σε αφήσω στο μένος της;»

    δυστυχώς αν δεν απαντήσεις σε αυτό δεν μπορεί να προχωρήσει η συζήτηση….γιατί δεν μπορώ να απαντήσω σε σένα όταν μένουν αναπάντητα τα δικα μου ερωτήματα. Και αυτό είναι χούντα…..

    Απάντησε για να δεις πως λειτουργεί η δημοκρατία….

    Μου αρέσει!

   19. @ ΙΩΑΝΝΗΣ

    Αν καποια αρχη η οποια «αρχει» για το καλο της Ελλαδος, κρινει εμενα και τους δικους μου.
    «επιβλαβεις» για την χωρα ..
    Να μας κρεμασουν Και μαλιστα αναποδα….
    Και ΔΕΝ χρειαζομαι καμια προστασια δημοκρατιας…
    Παρα πολλα παραδειγματα,,πως «λειτουργησε» Η ….δημοκρατια…
    Σε ολους τους χρονους.. και τοπους…

    Status quo..

    Status quo is a Latin term meaning the current or existing state of affairs.

    [1] It is a commonly used form of the original Latin «statu quo» – literally «the state in which».
    To maintain the status quo is to keep the things the way they presently are.
    The related phrase status quo «ante», literally «the state in which before», means «the state of affairs that existed previously».[2]

    Αγαπητε Ιωαννη, μην μπενεις στο κοπο να μου πεις πως λειτουργει η …»δημοκρατια»
    Μετα 90 χρονια ..αναγνωριζει τα..λαθη της..
    Ψαχτο το θεμα …μονος σου…
    Απο τον σωκρατη μεχρι σημερα…
    Καλη ιδεα επισης να μαζεψεις τους πολιτικους να τους κανεις μαθημα για την ..δημοκρατια…
    Και γω ..δημοκρατης ειμαι…
    Αλλα που…. ειναι …ηταν η …δημοκρατια ?
    βαρεθηκα να μου μιλανε γιαυτην..
    Τωρα βεβαια αν μου μιλας για την «νεα «νεα»… «δημοκρατια…»
    Λεω να σε παραπεμψω στον καμμενο, στον νικολοπουλο και στος αλλους που θα ακολουθησουν..
    Ξεχασα βεβαια και την οικογενεια του δρακουλα.. και αυτος δημοκρατια ..λαλαγε..

    Αγαπητε Ιωαννη στης επομενες εκλογες τι σκοπευεις να ψηφισεις ?
    Ετσι για να σταματησουμε εδω την συζητηση….
    Σεβομαι οτι και να ψηφισεις…

    Μου αρέσει!

   20. Μα δεν είχες ποτέ δημοκρατία Ανεμε μεχρι σήμερα. Ολιγαρχία είχες που είχε τον λαό στα πούπουλα όπως ακριβώς και οι «επιτυχημένες» χούντες.

    Το πρόβλημα που έχεις δεν είναι με τη Δημοκρατία.΄Με την ολιγαρχία είναι απλά στοχεύεις σε λάθος μέρος.

    Ανεμε ξέρω τις απόψεις σου. Πιστεύω ότι είσαι σκασμένος μέχρι το κόκκαλο και για αυτό οι απόψεις σου έχουν το στοιχείο της απογοήτευσης και φυσικά της τιμωρίας. Κι εγώ είμαι υπερ της τιμωρίας αλλά πάντα κρατώ μια ελπίδα μέσα μου και δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ.

    Στο ερώτημα σου για το τι θα ψήφιζα σου έχω ξαναπαντήσει. Απεχθάνομαι τους πάντες. Αλλά για να σε διευκολύνω δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να ψηφίσω ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΗΜΑΡ.

    Αρα να μου πεις μένουν δύο κόμματα. ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ. Ε λοιπόν σου λέω ότι θα ψηφίσω ανάλογα με το ποιος θα είναι δεύτερος. Ανάλογα τα γκάλοπ και την τάση που βλεπω.

    Να ψηφίσω όμως ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ που ειναι προδότες ΠΟΤΕ.

    ΚΚΕ ούτε που να το σκεφτώ γιατί κόμμα που λέει ότι δεν θα ξανακάνει εκλογές είναι μακριά από μένα αλλά δεν συμφωνώ και σε τίποτα άλλο μαζί του.

    Χρυσή αυγή ούτε αν κατεβεί ο ίδιος ο Θεός και μου το ζητήσει. Κόμμα που λέει ότι όποιος έχει τον έναν γονέα Έλληνα μόνο δεν είναι Έλληνας και ότι ο Χίτλερ αδικήθηκε και τιμά τους γκεσταμπίτες είναι 1000 φορές χειρότερο από το κκε.

    Αρα η συριζα ή ανελ. Λευκό δεν ρίχνω γιατι θα κάνω το χατήρι των άλλων.

    Να μου πεις τώρα ο συριζα είναι λύση; η οι ανελ; Σκατά είναι….όλοι είναι και μη χειρότερα.

    Εδώ φίλε ισχύει το » κατά την καρδία του λαού και οι ηγέτες αυτού»….άρα σκατά οι καρδιές μας σκατα και οι ηγέτες μας…

    Ας ελπίσουμε να μας λυπηθεί ο Θεός γιατί εμείς δεν είμαστε άξιοι ούτε για να κλάψουμε…..και κάτσε πρώτα να γίνουν εκλογες…..γιατί όπως βλεπω τα πράγματα οι τελευταίες εκλογές γίνανε τον Ιούνιο…..έτσι κι αλλιώς η διάλυση της χώρας θα φέρει και τη διάλυση του πολιτικού συστήματος αναγκαστικά και αυτό είναι καλό…..( αλλά όχι χούντα…χαχαχαχα)!!

    Μου αρέσει!

   21. @ ΙΩΑΝΝΗΣ

    Μεχρι ανελ δικαιολογησαι..

    Πολλοι ψηφισαν συριζα, με σκοπο να ξεκουμπιστει νδ+πασοκ…
    Δεν τους κρινω…
    Το προβλημα με το συριζα ειναι το μεταναστευτικο, και η απουσια εθνικης πολιτικης..
    Την οποια εχει γραψει στα παλια του πα-πουτσα..

    Λιγο πριν της εκλογες ιουνιου…
    Ο μιχαλολιακος ειπε:

    «ΔΕΝ θα σας παρει τα σπιτια ο συριζα…
    Οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ θα σας τα παρουν..»
    Ποιοι και ποσοι το καταλαβανε αυτο ?

    Μην πιστευεις οτι αυτο το διευθαρμενο συστημα θα αυτοκαταστραφει..
    Και πολυ περισσοτερο να σου φτιαξει μια «δημοκρατια» οπως αγνα την ονειρευεσαι..
    Θα πεσει, διοτι καποιοι απ εξω θελουν να πεσει…
    Και θα πεσει…

    Και τοτε η μπαλα θα ναι στα ποδια μας..

    Για ολα αυτα ο κοσμος εχει στραφει στην χρυσΑΥΓΗ…
    Και ελπιζει να μην τους προδωσει…
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ…..

    Για πες μου, τη γνωμη σου για την «END»….

    Μου αρέσει!

   22. Θεωρώ ότι οι END είναι μια φούσκα και τίποτα περισσότερο….

    Όσο για το «Για ολα αυτα ο κοσμος εχει στραφει στην χρυσΑΥΓΗ…
    Και ελπιζει να μην τους προδωσει…
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ…..» θα απογοητευτείς γιατί είναι ήδη προδότες του γένους τους από παλιά…. και μάλιστα η χειρότερη φάρα προδοτών…..

    Αυτά….. τα λέμε!!

    Μου αρέσει!

  1. Σᾶς πουλάει τό πρωϊ 5 τάλαρα ἡ…Μαλάμω καί σᾶς ἀγοράζει τό ἀπόγευμα 2…
   Καί κάνει καί τήν πλάκα της.

   Υ.Γ…Μαλάμω πές «τσίου»…
   Μαλάμω: τσίου.-

   Μου αρέσει!

   1. αχαχαχαααχ…
    μήν τῆς κάνει τέτοια λέμεεεεε…
    θά τό πάρει ἐπάνω τηηης…

    υ.γ. γελᾶς Μαλάμω μου μέ τά…χάλια σου;
    ἔμ, δανεικά είν’ αὐτά κόρη μου…
    …δανεικά.

    Μου αρέσει!

 27. Δεν απορώ που κάποιος ΜΙσα σλαβόφιλος όπως δηλώνει και το ψευδώνυμό του στρέφεται εναντίον Ελλήνων και της Ελλάδας (αλήθεια πόσα εκατομμύρια σκότωσαν οι κόκκινοι φασίστες ΛΕΝΙΝ- ΣΤΑΛΙΝ).
  Ας ξεκαθαρίσουμε κάποια αντικειμενικά γεγονότα για το Πολυτεχνείο:
  1) ΔΕΝ υπήρξαν νεκροί στο Πολυτεχνείο όπως διαπίστωσε ο εισαγγελέας Τσεβάς
  2) Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε ζητήσει από συγγενείς δήθεν νεκρών να παρουσιασθούν για να τους δώσει σύνταξη αντιστασιακού, με αρνητικό αποτέλεσμα
  3) Η περίφημη ταινία της εισβολής του άρματος γυρίστηκε απο το απέναντι κτήριο με ξένο τηλεοπτικό συνεργείο,
  4) Μια δικτατορία που σέβεται τον εαυτό της ΔΕΝ επιτρέπει καταλήψεις δημοσίων κτηρίων και ΔΕΝ έχει ανάγκη να κατεβάζει άρματα μάχης (είχε το φοιτητικό τμήμα της ασφάλειας)
  5) Ο οδηγός του άρματος Σκευοφύλαξ έγινε μέλος του ΚΚΕ είτε λόγω κόκκινης τρομοκρατίας είτε για να βρεί εργασία στην λεγόμενη μεταπολίτευση
  6) Πολλοί νέοι που προφανώς είχαν σχέσεις με ξένες πρεσβείες έγιναν πολιτικοί και πλούτισαν χρεώνοντας την χώρα και πολεμώντας το έθνος μας
  7) Το γεγονός του Πολυτεχνείου ανέτρεψε την διαδικασία εκδημοκρατισμού του καθεστώτος, ήδη ο Παπαδόπουλος απο τον Οκτώβριο του 1973 είχε παραδόσει την κυβέρνηση σε μεταβατικό πρωθυπουργό που θα διενεργούσε εκλογές σε τρείς μήνες
  8) Το Πολυτεχνείο έφερε την χούντα του βλάκα Ιωαννίδη η οποία εκπλήρωσε τα ΝΑΤΟικά σχέδια διαμελισμού της Κύπρου (του υπερφίαλου αλαζόνα αγγλόφιλου Μακαρίου).
  9) Το σημαντικότερο που απέτρεψε το Πολυτεχνείο ήταν η ανανέωση του πολιτικού κόσμου της Ελλάδος (γιατί δεν ήθελαν οι ξένοι), πράγμα που ήταν ο πραγματικός λόγος για την κατάλυση της Δημοκρατίας το 1967 και ο λόγος για τις εκλογές του Φεβρουαρίου του 1974
  10) Μία ανεξάρτητη Ελλάδα με πετρέλαια (που βρήκε η κακιά δήθεν δικτατορία) ΔΕΝ ήταν ανεκτή στους προστάτες της
  11) ΟΙ Αμερικάνοι επιβραβεύουν τους πράκτορές τους (όπως κάνουν με τον ΓΑΠ) και δεν τους αφήνουν να σαπίσουν στην φυλακή

  Επομένως η εορτή του Πολυτεχνείου είναι ένας αστικός μύθος των ξένων και των πρακτόρων τους για να κρατούν υπόδουλο τον Ελληνικό λαό.

  Μου αρέσει!

  1. πόσα εκατομμύρια ΕΛΛΗΝΕΣ σκότωσαν οι κόκκινοι φασίστες ΛΕΝΙΝ- ΣΤΑΛΙΝ;;;;

   Ο οδηγός του άρματος Σκευοφύλαξ έγινε μέλος του ΚΚΕ είτε λόγω κόκκινης τρομοκρατίας είτε για να βρεί εργασία στην λεγόμενη μεταπολίτευση————-ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ δεν εβρισκες δουλεια στο Δημοσιο ΠΟΤΕ !!! ιδιαιτερα επι ΠΑΣΟΚ !!!!

   Μου αρέσει!

   1. Το ΠΑΣΟΚ διόριζε το πρώτο τέκνο «αντιστασιακού» στο δημόσιο από το 1982.
    Γνωρίζω κομμουνιστές στην κόρινθο,ο ένας ταμίας στην εφορία και ο άλλος με τριόροφο γωνία στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο.
    Αντικαπιτάλες κατά τα άλλα.
    Με τον Ριζοσπάστη παραμάσχαλα.
    Γειά σου σύντροφε ο ένας στον άλλον αλλά κάθε μήνα να ο καπιταλιστικός πρώην μισθούλαρος που πολλοί δεν είδαμε ποτέ.
    Κατά τα άλλα το δίκιο του εργάτη.
    Άσε τον εργάτη να το φωνάξει καλλίτερα.

    Μου αρέσει!

   2. μη συζητας τι ειπες τωρα !
    το ΠΑΣΟΚ διοριζε οσους κολλαγαν αφισσες και σπαγαν απεργιες σκουπιδιαρεων ,οσους ηταν στην κλαδικη ταδε …ή κολλητοι του ταδε βουλευτη του
    τα μελη του ΚΚΕ δεν εμπαιναν στο Δημοσιο ουτε απ εξω
    αποδειξη ;; το ποσοστο του ΚΚΕ στην εφορια το ξερεις ;; —–1,5% ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    κι εγω γνωριζω εναν Καιαδα -εγερθητου που εχει στους 3 φουρνους του 13 εργατες
    και οι 9 ειναι μπαγκλαντες και πακισταν ….και τα πρωινα φωναζει ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ

    Μου αρέσει!

 28. Οι ΛΕΝΙΝ ΣΤΑΛΙΝ δολοφόνησαν εκατομμύρια Ρώσσους, Ουκρανούς και μειονοτικούς (μεταξύ των οποίων και εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων της Ρωσία) τα γράφει η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ του κομμουνισμού.
  Στην μεταπολίτευση τα κομματόσκυλα του δημοσίου διόριζαν, γιαυτό και στις εκλογές των συνδικάτων στο δημόσιο και τις ΔΕΚΟ υπερτερεί η κομμουνιστική αριστερά.

  Μου αρέσει!

  1. ΑΜΑ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΣΕ ΤΟΡΜ1 (βλημα) ΘΑ ΕΙΧΕ ΡΙΞΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠ ΤΟ 10 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΙ ΟΥΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ

   ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ;;;
   3 ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΛΑ Ο ΓΑΠ
   ΑΛΛΕΣ 3 ΕΠΙ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ
   ΚΙ ΑΛΛΕΣ 3 ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ

   Μου αρέσει!

 29. ΝΕΚΡΟΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΧΑΙΡΩΝΤΟΥΣΑΝ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΑΡΚΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΝ ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΙΧΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟ ΠΕΤΡΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΦΥΝΤΑΝΗ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΛΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΗ ΟΡΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

  Μου αρέσει!

 30. ρέ σεῖς οἱ ἀποπάνω…
  ἄν σᾶς στρίμωχνα σέ κἄνα ἀμφιuέατρο νά τό κουβεντιάσετε τό θέμα, ΠΟΣΑ λεπτά θά ἀντέχατε ὁ ἔνας τόν ἄλλον;
  πόσα λεπτά θά περνάγανε μέχρι νά…συνωστιστεῖτε;
  ἄ ρέ νεοέλληνα…δέν…
  ΔΕΝ…τά παίρνεις τά γράμματα.

  Υ.Γ. Μαλάμω σέ παραδέχομαι…
  Πόσο καλά μᾶς ἔχεις διαβάσει…
  Πόσο καλά…
  …Πᾶσσο.

  Μου αρέσει!

   1. ἀδερφέ…
    ἄν ἤμουνα intelligence τοῦ Τ$ΙΡΙΖΑ ἤ χρυσαύγουλο καί τά ἀφεντικά τους (καί ἐχθροί μας), δέν θά χρειαζόμουνα «ἔρευνα» ἀγορᾶς…
    κάτι τέτοιες ἀναρτησούλες τῆς Μαλάμως καί ἀμέσως ξετρυπώνεις τούς «λαγούς»…
    ΝΑ κάτι αὐτιά.

    Μου αρέσει!

   2. @ Μιχαήλ

    Εσυ τα εχεις βαλει και με τον ..καμμενο…
    Τελικα ποιον θελεις ???
    Για μολογα κατω απο την μολοχα…
    Οι 2 μας ειμαστε δεν μας …ακουει κανενας..
    Το σχολιο …μπουκωσε,,,

    Μου αρέσει!

 31. Μου γραφεις σε παρακαλω
  Και το ονοματεπωνυμο του γνωστου σου αγροτη … απο περιεργεια;
  Αλλωστε … Οι νεκροι εκεινη τη νυχτα στα περιξ…
  ηθελαν φαινεται νυκτιατικα να … αυτοπυροβοληθουν!
  Ενοιωθαν φαινεται μοναξια … και πηγαν εκει βολτα…. και εφαγαν τις αδεσποτες .. απο κυνηγους για τρυγονια!
  Καποιοι ησαν στις ταρατσες του Οτε (!)
  και

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.