Αξιέπαινη πρωτοβουλία των Συνδέσμων Οπαδών του ΠΑΟΚ! Δείχνει το δρόμο…

Όταν σε έχουν ξεριζώσει από την Πατρίδα σου,  σε έφεραν να ζήσεις χωρίς να το ζητήσεις σε νέο τόπο και σε αποκαλούσαν ξένο (μην πούμε και τι άλλο…). Όταν κατάφερες μέσα από χίλιες δυσκολίες να επιβιώσεις αρχικά, να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου και να μεγαλουργήσεις, να ξαναζωντανέψεις την «πεθαμένη» ελληνική ύπαιθρο, τότε…δεν μπορεί, στο DNA σου έχει περάσει θέλεις δε θέλεις, η φιλανθρωπία και η κοινοκτημοσύνη, γιατί εκεί που ήσουν έτσι είχες μάθει να ζεις…

Η εντυπωσιακή και συνάμα αξιέπαινη πρωτοβουλία των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, δείχνει το δρόμο. Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτά τα παιδιά που πολλοί τα κατηγορούν ως «αποβράσματα της κοινωνίας», λόγω του ότι μερικές φορές έχουν παραβατική συμπεριφορά, μας διαψεύδουν όχι με λόγια αλλά με ΕΡΓΑ!!!

Μάλλον αυτά τα παιδιά, έχουν καταλάβει πολύ καλύτερα από άλλους και το μέγεθος της κρίσης και τον τρόπο εξόδου από αυτήν. Αναλυτικά η ανακοίνωση των Συνδέσμων:

«Οι αλλαγές που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια σε όλους τους τομείς της ζωής μας είναι βίαιες και ραγδαίες. Το κράτος με πρόσχημα την οικονομική κρίση καταργεί με συνοπτικές διαδικασίες εργασιακά δικαιώματα που κατακτήθηκαν έπειτα από χρόνια αγώνων ενώ κυριολεκτικά αποσύρεται από την ευθύνη προσφοράς των στοιχειωδών κοινωνικών παροχών προς τους πολίτες της επικράτειάς του αφήνοντας σε αυτούς δύο επιλογές: την οργάνωση από τα κάτω με σκοπό τη διατήρηση της αξιοπρέπειας και της ανθρώπινης φύσης τους ή την περιθωριοποίηση.

Οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ αποτελούσαν πάντοτε κομμάτι, και μάλιστα από τα πλέον ενεργά, της κοινωνίας. Στα πλαίσια της κοινωνικής τους δράσης διοργανώνεται προσπάθεια συλλογής τροφίμων (ζυμαρικά, όσπρια, λάδι και γενικά μη ευπαθών προϊόντων)  τα οποία θα αποδοθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη αλλά και φαρμάκων, σε συνεργασία με το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπορούν καθημερινά να προσέρχονται στα γραφεία των Συνδέσμων της ομάδας μας αλλά και σε κάθε παιχνίδι του Π.Α.Ο.Κ στην Τούμπα στον Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ Τούμπας κάτω από την Θύρα 4. και να βοηθήσουν ώστε η προσπάθεια αυτή να γιγαντωθεί.

Με την πράξη αυτή, και με σειρά άλλων που θα ακολουθήσουν στο μέλλον, ο κόσμος του ΠΑΟΚ παίρνει θέση κατά της κρίσης και αυτών που τη δημιούργησαν και τη διατηρούν, πολεμώντας τη διευρυμένη φτώχεια, την ανεργία και κάθε είδους κοινωνικό αποκλεισμό. Η αλληλεγγύη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι το πιο ισχυρό μας όπλο. Με τη στήριξη και τη συμμετοχή του κόσμου του ΠΑΟΚ είμαστε σίγουροι πως θα τα καταφέρουμε.

Τι είναι το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης

Μετά την καθιέρωση της οικονομικής συμμετοχής των ασθενών στο ΕΣΥ υπολογίζεται πως μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού της χώρας δεν έχει πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας. Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης ξεκίνησε τη δράση του το Νοέμβρη του 2011 και λειτουργεί καθημερινά ώστε να καλύψει αυτό το κενό παρέχοντας αφιλοκερδώς ιατρικές υπηρεσίες προς ανασφάλιστους Έλληνες και μετανάστες. Στα πλαίσια της δράσης του, λειτουργεί τακτικό ιατρείο γενικής ιατρικής, νευρολογικό, παιδιατρικό, ψυχιατρικό, οδοντιατρικό τμήμα και φαρμακείο.

Για τον εξοπλισμό των ιατρείων καθώς και του φαρμακείου (καθώς τα φάρμακα χορηγούνται δωρεάν στους ασθενείς) χρειάζεται οικονομική ενίσχυση αλλά και προσφορά σε φάρμακα.

Αριθμός τραπεζικού λογαριασμού: Τράπεζα Πειραιώς, 5233-055191-215

Τηλέφωνο Ραντεβού: 2310-520386 (πρωινές ώρες εργάσιμων ημερών)

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ.»

29 σκέψεις σχετικά με το “Αξιέπαινη πρωτοβουλία των Συνδέσμων Οπαδών του ΠΑΟΚ! Δείχνει το δρόμο…

  1. Για να θυμηθούμε ή να μάθουμε , οτι δεν είναι η πρώτη φορά που οι ΠΑΟΚτσήδες αντιδρούν.
   Μακάρι να γίνει παράδειγμα και για τους υπόλοιπους, γιατί ευαισθησίες υπάρχουν σε όλους.
   Θυμηθείτε λοιπόν

   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 4 TOY ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
   ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
   Η ψήφιση του μνημονίου από την προδοτική βουλή των πεταμένων είναι γεγονός. Τα πολιτικά σκουλήκια του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑΟΣ εξασφάλισαν μια θέση στο πάνθεον των προδοτών του έθνους και η τοποθέτηση τους δίπλα στον…
   Εφιάλτη και τον Πήλιο Γούση τους αξίζει.

   Αποδείχτηκε ότι ο Γιωργάκης δεν έχει ούτε το ένα δέκατο από τα κάκαλα του πατέρα του, ενώ ο κατάπτυστος Βενιζέλος θυμίζει στρατηγό της επταετίας. Για τον πρόεδρο της Πολιτικής Άνοιξης κύριο Σαμαρά η προδοσία δεν είναι κάτι καινούριο, οι δηλώσεις του όμως για τους εξεγερμένους \»Να γνωρίζουν αυτά τα καθάρματα ότι όταν έρθει η ώρα, τις κουκούλες τους θα τις κατεβάσω\» προκαλούν οργή και του απαντάμε ότι εμείς θα του βγάλουμε τη κουκούλα του προδότη για να του φορέσουμε την κουκούλα της κρεμάλας.

   Θα μπορούσαμε να γράψουμε και άλλα για τα 199 γουρούνια ή το αρχικάθαρμα τον μασόνο Λουκά Παπαδήμο, όμως δεν θα αφήσουμε την οργή μας να εκτονωθεί στο πληκτρολόγιο αλλά στους δρόμους. Όσον αφορά τα συνδικαλιστικά όργανα των εργαζομένων, έχουν παίξει ύποπτο ρόλο αφού ενώ γνώριζαν για το μνημόνιο εδώ και καιρό δεν κάλεσαν έγκαιρα τον κόσμο να προβεί σε μαζικές και δυναμικές ενέργειες που θα παραλύσουν την χώρα για να πιεστούν τα ανθρωπάκια της βουλής. Απλά περιμέναν την τελευταία εβδομάδα για λεονταρισμούς. Να δούμε τι πορεία θα ακολουθήσουν από εδώ και πέρα.

   Αναφερόμενοι στα προχτεσινά γεγονότα της Αθήνας, τα κοράκια των ΜΜΕ αντί να σταθούν στη καθολική αντίθεση του λαού στο νέο μνημόνιο, ασχολήθηκαν από τη μια με τα τρομοκρατικά διλήμματα της κυβέρνησης και από την άλλη με τις καταστροφές τραπεζών, πολυεθνικών και κρατικών κτιρίων. Δεν μας λένε ότι όλα τα παραπάνω προκλήθηκαν από αυτούς που κατάστρεψαν την Ελλάδα, οι οποίοι ενώ ζουν σε βλες, οδηγούν πολυτελή αυτοκίνητα και έχουν φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς εντός και εκτός Ελλάδας, καταδικάζουν όλους τους υπόλοιπους να πεθάνουν με μισθό 400 εύρω, χωρίς θέρμανση και γάλα για τα παιδιά τους.

   Όσοι ήταν παρόντες στην προχτεσινή επαναστατική νύχτα είδαν ανθρώπους όλων των ηλικιών να μάχονται απέναντι στα μιάσματα της ανθρωπότητας, τους γερμανοτσολιάδες μπάτσους, μέχρι αργά τα μεσάνυχτα, ενώ όσοι επέλεξαν να μην απαντήσουν με βία στις επιθέσεις της αστυνομίας επέστρεφαν ξανά στις θέσεις τους μόλις καταλάγιαζαν τα δακρυγόνα. Οι όποιες φθορές συνέβησαν σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και διογκώθηκαν από τα ΜΜΕ, έγιναν σίγουρα είτε από ασφαλίτες είτε από ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με τους εξεγερμένους.

   Οι \»Κουκουλοφόροι\» που συγκρούστηκαν με τα σκυλιά των κατακτητών δεν είναι εξωγήινοι ούτε Τούρκοι προβοκάτορες, είναι τα παιδιά μας, τα αδέρφια μας, οι απελπισμένοι γονείς μας, οι εξαθλιωμένοι φίλοι μας, άνθρωποι που δεν έχουν ή σύντομα δεν θα έχουν τίποτα να χάσουν και δεν βρίσκουν άλλο τρόπο να ακουστεί ή φωνή τους σε αυτήν την απάνθρωπη κοινοβουλευτική δικτατορία που έχει επιβληθεί.

   Η κοινοβουλευτική Αριστερά ας σταματήσει να καταδικάζει τη βία και ας μας πει τι εννοεί όταν χρησιμοποιεί ορολογία όπως αντίσταση, επανάσταση, προδοσία, αγώνας μέχρις εσχάτων κλπ , αφού δεν γνωρίζουμε μέρος στον πλανήτη που τα αριστερά κινήματα δεν χρησιμοποίησαν και βία. Όπως δεν γνωρίζουμε και αντιστάσεις ή επαναστάσεις που να προβλέπονται από την νομοθεσία αυτών που εναντίον τους εξεγείρεσαι.

   Ως οπαδοί της πιο λαικης και πολυπληθούς ομάδας της Βορείου Ελλάδας, αλλά πολύ περισσότερο ως Έλληνες πολίτες που ανησυχούμε για το μέλλον το δικό μας αλλά και του τόπου μας, καλούμε όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να συμμετέχουν δυναμικά και με όποιο τρόπο επιβάλλουν οι περιστάσεις, σε όλες τις κινητοποιήσεις που θα συμβούν από εδώ και πέρα, αφού το φιτίλι της κοινωνικής έκρηξης κάηκε.

   Επιπλέον η Ολυ είχε σχετική ανάρτηση αλλά με πνεύμα κανίβαλου.
   Δείτε τι και πως το περιγράφει και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.
   Εκεί η ανακοίνωση της φάνηκε «εμπρηστική», ενώ αυτό «αξιάπαινο» !!!!

   ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ “4″ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. Αποκαλεί “προδότες” τους πολιτικούς που ψήφισαν το μνημόνιο και απειλεί…

   Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Φεβρουαρίου 16, 2012

   …ενώ φτάνει στο σημείο να προειδοποιεί πολιτικό αρχηγό λέγοντας ότι “Θα του βγάλουμε την κουκούλα του προδότη, για να του βάλουμε αυτή της κρεμάλας”!

   χαρείτε το !!! και τα του καίσαρος αποδώσατε.

   http://olympia.gr/2012/02/16/%CE%B5%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B8%CF%85%CF%81%CE%B1%CF%83-4-%CF%84%CE%BF%CF%85/

   Μου αρέσει!

  1. > ΝΑ ΑΥΓΑΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ..

   ..ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΝΑ ΄΄ΒΑΛΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ..!

   > ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΄΄ΖΥΓΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ..

   ..> ΠΟΥ Ε Ν Ω Μ Ε Ν Ο Ι ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΄΄ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!

   ..

   Μου αρέσει!

 1. Μπράβο στα παιδιά και μπράβο γενικώς σε όποιο αναλμβάνει τέτοιες πρωτοβουλίες.

  ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

  Μου αρέσει!

  1. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
   >
   >
   >
   >
   >
   >
   μετατρέψατε μια κίνηση ανθρωπιστική
   σε γήπεδο και αντιπαράθεσης των οπαδικών αισθημάτων.

   Καταλάβατε γιατί δεν πάμε πουθενά?

   Ανοίξτε άλλο τοπικ για τα ποδοσφαιρικά.
   Αλλά για τις ομάδες σφαζόμαστε, ε? Για τον εξευτελισμό μας και την μιζέρια μας..

   Εργα πορνό και μπάλα για τους φτωχούς
   όπως τραγούδαγε ο Βασίλης.
   Τζούλια και ξερό ψωμί και ποιος τη μαμάει την Ελλάδα και την αξιοπρέπειά μας.

   Μου αρέσει!

   1. ΙΩΑΝΝΗ να σου πω ενα …..»χρυσαυγιτικο»;;;;;;

    μακαμπι-σαλονικα δεν θα λεγοσασταν κανονικα ;;;

    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΡΕ
    ΜΗΝ ΤΣΑΝΤΙΣΤΕΙΣ !!!!

    Μου αρέσει!

   2. Ιωάννη
    τα συλλλλληπητήριά μου. Αλλά και τα συγχαρητήριά μου
    που ΔΕΝ διαψεύσατε την απάντηση στην ερώτηση
    «τι μπαίνει Σεπτέμβριο και βγαίνει Νοέμβριο» 🙂
    😀
    Αντε, θα κάνετε πάλι Χριστούγεννα στο σπίτι!!

    Και μια σημείωση και για όλους.

    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ Μ Ε Γ Α Λ Ε Σ ΟΜΑΔΕΣ.
    Και μόνο μια ομάδα είναι θρησκεία.
    Κι ας μη γ@μισω ποτέ!!! (πλάκα κάνω θεέ, μην ακούς τώρα)

    Καλημέρα σε όλους και καλή δύναμη και πάνω απ΄όλα…χαλλλαρά, εντάξει?

    Μου αρέσει!

 2. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ !!!!!
  ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΑ ΑΠΟΙΚΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΞΕΝΟΔΟΥΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!!!!!
  ΕΝΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
  ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΟΥ ΚΙΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ – ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΔΙΧΑΣΜΟΥΣ – ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

  Μου αρέσει!

 3. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΩΜΗΑ ΜΟΥ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!

  ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΡΕ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ… ΟΥΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΣΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣ ΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΨΕΥΤΟΚΡΑΤΙΔΙΟ.

  ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!!!

  Μου αρέσει!

 4. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ
  ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΜΗΙΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΔΩ ΚΑΤΩ
  ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

  Μου αρέσει!

 5. Τον προηγούμενο χειμώνα την ίδια ενέργεια έκαναν οι φίλαθλοι του Ηρακλη.
  Γιατί δεν ακούστηκε το ίδιο δυνατά όπως αυτή η όντως αξιέπαινη προσπάθεια του ΠΑΟΚ;

  Μου αρέσει!

 6. ΚΑΙ ΓΩ ΑΡΗΣ ΕΙΜΑΙ ΡΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΗ Γ@ΜΑΤΕ ΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ;;;

  ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΙΩΑΝΝΗ;;;;;

  ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!!

  Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ !!!!!!!

  ΕΙΤΕ ΑΡΗΣ ΕΙΤΕ ΠΑΟΚ ΕΙΤΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ…

  ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ…

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.