Ο Στουρνάρας αποκάλυψε το λόγο αποτυχίας του Eurogroup

20121123-023042.jpgΜε τη φράση «μας χωρίζουν 10 δισ. από την επίτευξη συμφωνίας» ο Γιάννης Στουρνάρας αποκάλυψε το λόγο που το Eurogroup της Δευτέρας δεν κατέληξε σε συμφωνία.

Πηγές της ελληνικής κυβέρνησης σημείωναν επίσης, ότι όταν διακόπηκε η συνεδρίαση του Eurogroup τα ξημερώματα της 21ης Νοεμβρίου, απέμενε παρά η συμφωνία επί ενός ποσού της τάξεως των 10 δισ. ευρώ (από τα 40 δισ. που αναζητούνται για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους), ποσό ελάχιστο για τα μεγέθη της ευρωζώνης.

Οι συζητήσεις για το θέμα θα συνεχιστούν στο Eurogroup της Δευτέρας, ενώ το Euroworking Group θα προετοιμάσει το έδαφος σε τεχνικό επίπεδο.

4 σκέψεις σχετικά με το “Ο Στουρνάρας αποκάλυψε το λόγο αποτυχίας του Eurogroup

  1. καμια αποτυχια!!! ολα πανε καλα για τη Γερμανια οπως τα εχει σχεδιασει, εμενα αυτο που με στεναχωρει ομως ειναι πως ειναι προτιμοτερο να παμε μεταναστες σε αυτους που μας κατακρεουργουν παρα να τους πολεμησουμε μεσα στο τοπο μας…… νεοι γκαουλατουτερ κ αναβιωση του 50 κ του 60 ξαναζει αυτο ο τοπος σαν να μην διδαχθηκε τιποτα απο την ιστορια του παρελθοντος. η Ελλαδα ζει το μυθο του Σισσυφου.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.