Με τίτλο «Βοήθεια στους Έλληνες à la carte» η γερμανική έκδοση των Financial Times, λιγο πριν αναστείλει τη λειτουργία της και γράφει: «Ο καθένας όπως μπορεί.
Οι χώρες της Ευρωζώνης θα ψάξουν η καθεμία μόνη της πως μπορεί να βοηθήσει καλύτερα την Αθήνα ώστε να μειώσει το χρέος της.
Από έναν κατάλογο μέτρων, η κάθε χώρα θα επιλέξει τα μέσα, τα οποία μπορεί στο εσωτερικό της να υποστηρίξει καλύτερα. Η Γερμανία θα μπορούσε να αυξήσει τις εγγυήσεις που δίνει στο μηχανισμό διάσωσης».
οτι εχετε ευχαριστηση…
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
ΑΚΡΙΒΩΣ
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Οτι θέλετε, όσα θέλετε, όπως τα θέλετε, αν θέλετε.
Από παιδί έχω να το ακούσω. Παππούς κουλουράς.τό λεγε.
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
οι τσατσαδες και τα τσιρακια τους ομως δεν εχουν προβλημα.
ειμαστε κιμπαρηδες εμεις,τους τα προσφερουμε πλουσιοπαροχα ολα…
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Και για να μην δυσκολευτείτε στην σκέψη και σας τελειώσει η φαιά ουσία αρχίστε από αυτά που μας κατσαπλιάσατε σαν γνήσιοι βάρβαροι στον β΄.π.π. ,όταν μας επιτεθήκατε αναίτια ενώ η Ελλάδα πραγματοποιούσε τις πρώτες νίκες επί του άξονα,κάνατε κατοχή,σκοτώσατε,λεηλατήσατε,κάψατε,εκτελεσατε αμάχους,προκαλέσατε λιμό με 300,000 νεκρούς από ασιτία μια και τα τρόφιμά μας τα κλάβατε,κατακλέψατε μουσεία γιατί τα δικά σας εκθέματα(ανθρώπινοι σκελετοί με σημάδια από ανθρώπινα δόντια επί χιλιάδες χρόνια -δηλ.ο πολιτισμός σας-)δεν σας άρεσαν,και γενικά σαν ορδές ούνων δολοφονήσατε,κατακλέψατε,κάψατε,ρημάξατε και φυσικά σαν κοινοί απατεωνίσκοι αρνηθήκατε να αναλάβετε τις ευθύνες σας..Ξεκινείστε λοιπόν από την προσπάθεια επανόρθωσης των εγκλημάτων σας ,μην συμπεριφέρεστε σαν ασυνείδητα αυθάδη και αλλαζονικά γαιδούρια …και εδώ είμαστε για τα περαιτέρω….που θα μας πείτε «ότι μπορεί ο καθένας για την Ελλάδα» κατσαπλιάδες!!!!
Μου αρέσει!Μου αρέσει!