Ο Ταμήλος «αγαπάει» Σαμαρά..

Διαβάστε τι έλεγε ο Ταμήλος για τον Σαμαρά, μετά το αποτέλεσμα των πρώτων εκλογών όταν είχε βγει 3ος στα Τρίκαλα…

Γράφει το Τhessalianews.gr
Δεν ήθελε και πολύ να πάρει φωτιά η… θημωνιά στην τοπική ΝΔ μετά το αποτέλεσμα της Κυριακής. Ο Μιχάλης Ταμήλος είπε χοντρά πράματα σήμερα στα Τρίκαλα και άνοιξε μεγάλα θέματα.
Ο πρώην δήμαρχος και τρίτος στις εκλογές της Κυριακής με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Τρίκαλα, αμφισβητεί ανοιχτά τον ίδιο τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
Οι δηλώσεις του στον τοπικό σταθμό «Ραδιοφωνική Λέσχη» είναι αποκαλυπτικές: «Ήταν πολύ άσχημο το εκλογικό αποτέλεσμα, η προεκλογική περίοδος για τη Ν.Δ δεν ήταν καθόλου καλά οργανωμένη, λίγοι ετεροδημότες ήρθαν, το πρόγραμμα του κόμματος το μοίρασαν λίγες μέρες πριν τις εκλογές και όσοι είναι στα κεντρικά του κόμματος αποδείχθηκε ότι δεν έχουν καμία επαφή με την περιφέρεια και την παράταξη.
Από την άλλη ο Σαμαράς θα πρέπει να σκεφθεί ό,τι όταν διαγράφεις εν μια νυκτί το 1/4 των βουλευτών και φεύγουν και κάνουν το κόμμα του Καμμένου, θα πρέπει να βρεις τρόπους να αντικαταστήσεις το κενό. Θα έπρεπε να πνίξει το θυμό του και να τους κρατήσει, χρειάζονται πλέον διπλωματικοί ελιγμοί για να κρατηθούν τα στελέχη.
Θα πρέπει ο Σαμαράς να ανοιχθεί και να τα βρει και με την Ντόρα, το Μάνο, τον Καρατζαφέρη, γιατί ουσιαστικά πολιτικές διαφορές μαζί τους δεν έχει, παρά μόνο προσωπικές, είναι πιο κοντά ιδεολογικά με αυτούς από το να παρακαλά να βρει κοινά σημεία με τον Κουβέλη ή την Παπαρήγα. Και λέω να ανοιχθεί γιατί πρόεδροι της Ν.Δ χρημάτισαν πολλοί, το θέμα είναι να μην του μείνει μόνο ο τίτλος του προέδρου αλλά και του πρωθυπουργού.
Εγώ προσωπικά, με νύχια και με δόντια, κράτησα τους μισούς από τους 5.316 που με ψήφισαν, οι οποίοι δεν ήθελαν με τίποτα να ψηφίσουν Ν.Δ. Τα στελέχη του Χατζηγάκη, αποδείχτηκε από τους ψήφους, ότι στα Τρίκαλα στήριξαν τη Ντόρα και του Λέγκα τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Καμμένου»!
Υ.Γ
Βέβαια όλα αυτά τα έκανε γαργάρα…ο Ταμήλος μόλις εξελέγη βουλευτής στις επαναληπτικές εκλογές..

5 σκέψεις σχετικά με το “Ο Ταμήλος «αγαπάει» Σαμαρά..

  1. Ακόμα στη ΝΔ είναι αυτός? Μπράβο, όσο πιο βρωμερός και τρισάθλιος είσαι τόσο πιο μπροστά πας σε αυτό το ξευτιλισμένο πολιτικό σύστημα. Μην απορείσετε αν σε λίγο καιρό τον δείτε με κάποιο αξίωμα .. Εδώ ο Μειμαράκης έγινε πρόεδρος στη βουλή … αυτόν τον κόβω πρόεδρο της δημοκρατίας.

    Μου αρέσει!

  2. Φαντάσου αυτοί που τον ψήφισαν τι είναι. Μπράβο Μιχάλη. Μάλλον έχασες το χρόνο σου που σπούδασες. Χαμένα χρόνια στο πολυτεχνείο, αφού τελικά δεν σου χρειάστηκαν…..

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.