Χρέη στην εφορία: εξόφληση φόρων μέχρι και σε 48 δόσεις

Χρέη στην εφορία: εξόφληση φόρων μέχρι και σε 48 δόσεις

 Χιλιάδες πολίτες που χρωστούν στο Δημόσιο θα μπορέσουν να ρυθμίσουν τα χρέη τους

 Mια ιδιαίτερα ευνοϊκή ρύθμιση εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών η οποία αναμένεται να διευκολύνει χιλιάδες υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

Η ρύθμιση που φέρνει το υπουργείο αφορά οφειλέτες του Δημοσίου και ουσιαστικά τους επιτρέπει να εξοφλήσουν τα χρέη τους σε δόσεις.

Με βάση το συνολικό «σκορ» από τους συντελεστές θα δίνεται η δυνατότητα για πληρωμή σε περισσότερες δόσεις, οι οποίες θα φτάνουν τις 48. Ο οφειλέτης θα πρέπει να υποβάλει αίτημα στη ΔΟΥ για να πετύχει της ευνοϊκής ρύθμισης. Επιπλέον θα δίνεται και δεύτερη ευκαιρία σε όσους δεν μπορούν εμπρόθεσμα να πληρώνουν τις δόσεις τους.

Το πλαφόν των 300 ευρώ ως ελάχιστη μηνιαία καταβολή το οποίο ίσχυε στις προηγούμενες ρυθμίσεις, κρίθηκε ότι δεν είναι τόσο ευνοϊκό και έτσι εξετάζεται ακόμη και το πλαφόν των 50 ευρώ.

Επιπλέον στη ρύθμιση θα μπορούν να υπαχθούν ακι όσοι παλιότερα είχαν μπει σε διακανονισμό αλλά δεν κατάφεραν να είναι συνεπείς και εγκατέλειψαν.

newsbomb.gr

4 σκέψεις σχετικά με το “Χρέη στην εφορία: εξόφληση φόρων μέχρι και σε 48 δόσεις

 1. Τα κανατε τοσο σκατα που ουτε πλαφον 5 ευρω δεν κανει Τ Ε Λ Ο Σ .το γαιδουρι γονατισε και δεν σηκωνεται με τιποτα σοσο και να το χτυπατε μακακες.

  Μου αρέσει!

 2. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ !!!!

  Καθυστερούν επίτηδες την τροπολογία, – που ίσως δεν θα την κάνουν ποτέ, και ταυτόχρονα ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ανθρώπους φτωχούς ακόμα και για χρέη στο δημόσιο 400 και 1.000 Ε !!!!!!

  Ποιός ξέρει σε τι κυκλώματα πλειστηριασμών εμπλέκονται ο΄λοι οι παρατρεχάμενοι του Υπουργείου Οικονομικών !!!!!!

  Συνιστώ στον επόμενο Ελληνα που σκέφτεται να αυτοκτονίσει, – ηλιθίως κατα την γνώμη μου, – η ζωή δεν εξαγοράζεται, τουλαχιστον να φανεί χρήσιμος στο Εθνος, κι αντί για αυτοκτονία, να πάει να » αυτοκτονίσει» κάποιον Στουρνάρα κτλ, …τουλάχιστον,, μάλλον σε λίγο καιρό θα βγεί απο την φυλακή., σαν ήρωας !!! …

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.