Για κάθε μια επιχείρηση που ανοίγει, κλείνουν τέσσερις!

louketaΑρνητικό ισοζύγιο στις επιχειρήσεις της χώρας δείχνουν τα στοιχεία του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας, σύμφωνα με τα οποία, για κάθε μια επιχείρηση που ανοίγει, αντιστοιχούν τέσσερα λουκέτα!

Προτάσεις όπως η αύξηση του τέλους επιτηδεύματος κατά 100% και η αύξηση της φορολογίας των επιχειρήσεων οδηγούν σε περαιτέρω ύφεση και αφανισμό των Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων, σημειώνει το ΒΕΑ.

Το ΒΕΑ δηλώνει ότι περιμένει την επίσημη ανακοίνωση από την κυβέρνηση των νέων φορολογικών μέτρων «ευελπιστώντας ότι θα επικρατήσει η λογική και όχι επιλογές και προτάσεις που θα οδηγήσουν στον αφανισμό της ελληνικής επιχειρηματικότητας και ιδιαίτερα των Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων και ειδικότερα των μεταποιητικών οι οποίες έχουν ανάγκη από στήριξη και όχι από καταστροφικούς πειραματικούς μηχανισμούς».

3 σκέψεις σχετικά με το “Για κάθε μια επιχείρηση που ανοίγει, κλείνουν τέσσερις!

  1. Εις τους όρχεις ημών και υμών ας ψήφιζαν κάποιοι προσεκτικότερα τον περασμένο Ιούνιο το πουλάκι πέταξε τώρα. Ευρώ δεν θέλατε; ΠΑΣΟΚΝΔΗΜΑΡ δεν θέλατε; Προδότες δεν θέλατε; Πάρτε τώρα να έχετε.

    Μου αρέσει!

  2. Δεν πειράζει ποιος χέστηκε για τις επιχειρήσεις, εδώ στην Ελλάδα το μόνο που μας νοιάζει είναι πως να μην στεναχωρήσουμε κανένα δημόσιο υπάλληλο

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.