ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ… ΔΕΙΤΕ στιγμιότυπα από το μαθητικό συλλαλητήριο για τον Αλέξη…

Σύνταγμα 6.12.2012 – Στιγμιότυπα από το μαθητικό συλλαλητήριο στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου… Τα ΜΑΤ ακολούθησαν ολόκληρη την πορεία!!!

 

Βασίλης Νούσης

11 σκέψεις σχετικά με το “ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ… ΔΕΙΤΕ στιγμιότυπα από το μαθητικό συλλαλητήριο για τον Αλέξη…

 1. ΑΝΑΡΧΟΠΑΤΕΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΜΟΛΟΤΩΦ. ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ «ΕΞΩ Η Χ.Α. ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ» ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΝΙΤΕΣ, ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΠΑΤΕΡΕΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!! ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ!!!

  Μου αρέσει!

  1. Απλά δες το χάλι των σημερινών ΑΕΙ-ΤΕΙ σε τι κατάντια είναι η σπουδάζουσα νεολαία για να καταλάβεις. Πουθενά στο εξωτερικό σε πανεπιστημιακά ιδρύματα δεν θα δεις τέτοιο χάλι με γκράφιτι και πανώ κομμάτων. Η παιδεία διαβρώθηκε από την εποχή του μισητού Ανδρέα.

   Μου αρέσει!

 2. Για την Μυρτώ δεν είδα τίποτα!
  Οι προβατάρχες δεν το επιτρέπουν αυτό ε;
  ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
  προβατάκια!
  Ζητω στη νέα γενιά προβάτων!
  Μια χαρά ζουδερά!
  Να τους στείλει πάλι sms η αμερικάνικη πρεσβεία να είναι stund by για να ξαναφέρουν το γιωρΓίδι ή όποιο άλλο πρακτορευόμενο Γίδι.

  Καλά κάνουν και τα αφήνουν χωρίς φαί χωρίς θέρμανση στα σχολεία, χωρίς βιβλία.
  Τα πρόβατα έχουν έναν προορισμό την κρεατομηχάνη. Μπεεεεεεεε

  Μου αρέσει!

 3. ΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΖΑΙ Η Χ.Α Η΄ΟΙ ΑΝ.ΕΛ. ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΣΚΩΤΩΘΗΚΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΜΕ ΜΙΑΚΙΝΗΣΗ ΦΑΣΗΣΜΟΥ Η΄ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ TV

  Μου αρέσει!

 4. Για τους ήρωες των Ιμίων γιατί δεν δείχνει η Αριστερά το ίδιο πάθος; Σε τελική ανάλυση ο Γρηγορόπουλος ήταν ένα θύμα και μια τραγική περίπτωση που αξίζει της συμπαράστασης μας και της συμπάθειας μας. Αλλά δεν πήγε εις γνώσιν του στο θάνατο μαχόμενος υπερ του συνόλου και της πατρίδας. Για τους δοκιμαζόμενους Έλληνες που δολοφονούνται καθημερινά απο τον εποικισμό των εισβολέων θα πει κάτι η Αριστερά; Θα κάνει κάποια πορεία; Φυσικά όχι. Αντιθέτως τους επιτίθεται, τους υβρίζει και μοιάζει να επιδιώκει τον βιολογικό αφανισμό τους. Φυσικά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΤΣΙ. Υπάρχουν Αριστεροί πραγματικοί αγωνιστές και πραγματικά προοδευτικοί. Αυτοί όμως δεν έχουν θέση στα κόμματα αυτά απο τη μια και απο την άλλη είναι μάλλον ελάχιστοι. Πολλοί απο αυτούς μάλιστα που ήταν φίλοι μου είχαν ψηφίσει τον Καραμανλή το 2008 αλλά απογοητεύτηκαν… Το Κέντρο και η Δεξιά έβαλαν νερό στο κρασί τους μετά τον εμφύλιο και ξέχασαν. Η μεγάλη μερίδα της Αριστεράς ποτέ. Και επέβαλλε και τη νοοτροπία της στους ψευτοδεξιούληδες της φάπας που μια ζωή έβλεπαν την πλάτη του ΠΑΣΟΚ. Ο μέσος μικροαστούλης Δεξιούλης έχει καταπιεί αμάσητα την προπαγάνδα της νεοταξίτικής Αριστεράς και νομίζει πως το ΠΑΣΟΚ είναι κακό επειδή είναι Δεξιό και τους κακούς Αριστερούς τους αποκαλεί «ψευτοαριστερούς». Όχι δεν είναι Ψευτοαριστεροί, ούτε Δεξιοί. Γνησιότατοι Διεθνιστές Αριστεροί και Σοσιαλιστές είναι όπως ήταν πάντα. Πότε εφαρμόστηκε Αριστερή Διακυβέρνηση και ήταν φιλολαική και Δημοκρατική; Στην Σοβιετική Ένωση; Στην Κούβα; Στη Β. Κορέα; Στην Κίνα; Και μην ξεχνάτε πως οι χώρες που μπαίνουν στα μνημόνια (Ελλάδα-Κύπρος) με σοσιαλιστές-αριστερούς μπαίνουν.

  Μου αρέσει!

 5. ΑΠΟΚΛΙΝΟΥΣΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ {Δημοσιεύτηκε στις 12-12-2008}

  Οι εκτελεστές του ατυχούς ανήλικου με ιδιάζουσα θρασσύτητα , όχι μόνο δεν έδειξαν μεταμέλεια γιά το έγκλημά τους , αλλά προέβησαν και στη σκύλευση του θύματός τους , μαζί με τον ιδίων αντιλήψεων συνήγορό τους . Από που αντλούν και αυτοί την ατοπεποί-θηση ότι o εν ψυχρώ αυτός φόνος θα μετατραπεί σε φόνο εξ’ αμελείας ;

  Ούτω για τη διεκόλυνση της ακριβούς απονομής δικαιοσύνης προτείνω τα κατωτέρω :

  α}Επειδή το θύμα είχε αποκλίνουσα συμπεριφορά και είχεν εκδιωχθεί από τη σχολή Μωραΐτη που φοιτούσε . {Η εν λόγω σχολή με αγανάκτηση το διέψευσε και τους ανακάλεσε στην τάξη αποκαλώντας τους ψευδολόγους}.

  β}Επειδή η βολίδα που εφόνευσε τον άτυχο νεαρό δεν ήταν άμεση, αλλά προσέκρουσε αυτή πρώτα σε κάποιο διερχόμενο χελιδόνι και κατόπιν στο κράσπεδο. Ούτω εξοστρακισθείσα έπληξε το νεαρό, ο οποίος για άγνωστους λόγους προσπάθησε να τη σταματήσει με το σώμα του, με αποτέλεσμα να τρωθεί θανάσιμα . Αυτός είναι και ο λόγος της εκ των άνω προς τα κάτω πορείας του βλήματος, και όχι εκ των κάτω προς τα άνω όπως έπρεπε είναι η φυσιολογική φορά της .

  γ}Επειδή το εν λόγω άτομο δια της αποκλινούσης συμπεριφοράς του αυτοκτόνησε ,αφού προσπάθησε να σταματήσει την εξοστρακισθείσα βολίδα με το σώμα του, προξενήσαν ούτω πανελλήνια αναταραχή και τεράστιες υλικές ζημίες .

  Δια ταύτα . Η οικογένειά του θα πρέπει να αποκαταστήσει όλες τις υλικές ζημίες που προεκλήθησαν από την αποκλίνουσα συμπεριφορά του . Πρέπει επίσης να αποζημιώσει τους εκτελεστές του τέκνου τους για την ψυχική οδύνη και την αναστάτωση που υπέστησαν, από την απονενοημένη απόφασή του να σταματήσει με το σώμα του την εξοστρακισθείσα βολίδα, προκειμένου να δυσφημήσει το τιμημένο αστυνομικό σώμα .

  Για την πλήρη δε απονομή της δικαιοσύνης πρέπει να αθωωθούν οι φερόμενοι ως δράστες , αφού στην ουσία είναι θύματα του αυτοκτονήσαντος μείρακος . Αλλωστε υπάρχει και το δεδικασμένο της αθώωσης του αστυνομικού «Μελίστα» που πυροβόλησε πισώπ- λατα και απέκτεινε τον επίσης δεκαπεντάχρονο «Καλτεζά». Το άλοθι που επεκαλέσθη ο Μελίστας είναι το κοινό άλοθι των ασυνομικών περί του κινδύνου της ζωής τους από τις βόμβες Μολότωφ και τις τυχαίες εκπυρσοκροτήσεις των περιστρόφων τους.

  Το πως απειλείτο πάντως η ζωή του Μελίστα αφού ο Καλτεζάς του είχε γυρισμένη την πλάτη {τον πυροβόλησε πισώπλατα στον αυχένα}, θα πρέπει να το εξηγήσουν αυτοί που τον αθώωσαν, δίνοντας έτσι πράσινο φως για τηνεπανάληψη ατιμωρητί και άλλων παρόμοιων περιστατικών. Κανονικά πρέπει να τους απαγγελθεί κατηγορία για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του ατυχούς Αλεξ . Γρηγορόπουλου.

  Αυτό το αστυνομικό κράτος της μεταπολιτευτικής αυθαιρεσίας ξεκίνησε με τη δολοφονία του αγωνιστή ιατρού «Τσιρώνη» επί….Εθνάρχη, για να κορυφωθεί επί Κυβέρνησης Ν.Δ. κατόπιν της συνεργασίας του Διοικητή της 1ης Μεραρχίας του Δ.Σ.Ε. «Γιώτη» {Χαρίλαου Φλωράκη}, με τον κ. Κ. Μητσοτάκη , που σε ομιλία του προς τους αστυνομικούς είπε τα εξής : «Το κράτος είθε εσείς». Η συνέχεια του ΠΑΣΟΚ, είναι επίσης γνωστή με τους πρασινοφρουρούς που διόρισε σωρηδόν στην Αστυνομία ο ανεκδιήγητος «Σκουλαρίκης», με μοναδικό προσόν τους την πράσινη κάρτα ! Κατόπιν αυτών χάσαμε το λογαριασμό των φονευθέντων από αυτούς . Αρχισεν επίσης ο έλεγχος του εγκλήματος από κάποιους αστυνομικούς , με αποτέλεσμα ο τότε διοικητής Ασφαλείας επί ΠΑΣΟΚ κ. Μ…. να παίξει σε παράνομη μπαρμπουτιέρα σε μια ζαριά {5.000.000} δρχ. και απλός αστυφύλακας να κυκλοφορεί με μεγάλου κυβισμού ΒΜW και ολόχρυσο ρολόϊ ROLEX στο χέρι αξίας εκατομμυρίων δρχ . Κάποιοι δε αστυνομικοί είναι επίσης ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, με όλα τα απορρέοντα από αυτό !

  Αναλογίζονται οι κ.κ. Καραμανλής , Παυλόπουλος και Χηνοφώτης , τι θα συμβεί αν θα εκδοθεί ψευδές πόρισμα περί του δήθεν εξοστρακισμού του βλήματος ; Η μήπως επιδιώκουν τη συνέχιση της ανωμαλίας για τη μετατόπιση από τα καυτά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση ; 12-12-2008 Υ.Γ. Τάδε έφη Φ.Π. τότε , πριν καν από το αναμενόμενο πόρισμα περί του εποστρακισμού της βολίδας , που προέβλεψε λόγω της πρόσκρουσής της στο χελιδόνι !… Καταλάβατε κύριοι αυτόκλητοι συνήγοροι ; Αλήθεια πως δικαιολόγησε ο κ. ιατροδικαστής την αλλαγή της αρχικής γνωμάτευσής του για την πορεία της βολίδας ; Και τι θα δηλώσει κατά την ακροαματική διαδικασία ; Μήπως ήταν τότε υπνωτισμένος σαν τον Αετό του Βορρά νομάρχη Θεσσαλονίκης ; Επίσης οι δήθεν δημοκράτες που με αποκαλούσαν ακροδεξιό και οπαδό του Χίτλερ, θα πρέπει να δημοσιεύσουν τα τότε δικά τους εμετικά σχόλια , υπέρ της εξουσίας , για να πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του !… «Οι λόγοι φεύγουν και μένουν τα γραπτά». Επίσης ο τίτλος του ρεπορτάζ ότι πυροβόλησε προς τη μεριά των νεαρών και η βολίδα εποστρακίστηκε είναι γελοίος , και αποσκοπεί να δώσει δικαιολογητικά και να προκαλέσει αμφιβολίες στο Μεικτό Ορκωτό Κακουργοδικείο. Επίσης η απόρριψη {25} αυτοπτών μαρτύρων, οι αναβολές για να εξαντληθεί το ανώτατο όριο προσωρινής κράτησης , και τα περί ψυχικών διαταραχών του δράστη , είναι εντροπές για τη Δικαιοσύνη. Κι’αυτό
  διότι πλέον θα πρέπει να υποβληθούν σε ψυχιατρική εξέταση όλοι οι αστυνομικοί , αφού πιθανώς να πάσχουν από ψυχολογικά σύνδρομα και ψυχασθένειες . 22-2-2010 Φ.Π.

  Μου αρέσει!

 6. ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΛΟΙΠΟΝ….. ΝΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ , ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΕΥΘΥΝΙΝΤΑΙ ΣΕ ΝΗΜΟΣΥΝΗ ΜΟΝΟΚΥΤΑΡΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ. ΜΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ, ΟΛΑ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ….

  Μου αρέσει!

 7. Συμπερασμα 1ο= Μια μεγαλη Ειρηνικη Διαδηλωση ….μιας χυμα και «απολιτικ » νεολαιας ….που ουτε τοτε (και ουτε τωρα) αναρρωτηθηκε ΠΟΙΟΙ και ΓΙΑΤΙ σκοτωσαν το παλληκαρακι …

  Συμπερασμα 2ο= Τα συνθηματα εξαντλουνταν ,στο βρισιδι προς τα ….ΜΑΤ σε μια εποχη που οι δωσηλογοι εκτελουν τους μισθους ,τις συνταξεις,την υγεια ,την παιδεια ,την ασφαλιση των μπαμπαδων και παππουδων αλλα και των ιδιων αυτων των παιδιων και ξεπουλουν στα ΙΣΙΑ την πατριδα ,……προβληματα που θα παψουν ως δια μαγειας οταν καταργηθουν τα ΜΑΤ ή αν τα κανουμε «φιλολαικα» …..

  Συμπερασμα 3ο=Ορισμενοι σχολιαστες παραπανω βγαζουν σπυρια ΓΕΝΙΚΑ με τις διαδηλωσεις (αυτα ειναι «μεσα» των διαβολων «κομμουνιστοσυμμορητων¨») που δεν εχουν επικεφαλης τον Παναγιωταρο και τον Πυτιριδιαρη παρεα με την Λουκα και με συνθηματα «μ@νοπανα» και «γ@μημενες κ@λοτρυπιδες»

  Συμπερασμα 4ο= Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ απο τα πραγματικα προβληματα ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ……απο την μια τα ροζ παπαγαλακια …απο την αλλη τα ΚΑΤΑΜΑΥΡΑ

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.