Κλέβουν μέχρι και τα κάγκελα των σπιτιών!

Aπίστευτο: Κλέβουν μέχρι και τα κάγκελα των σπιτιών!

Επαγγελματίες κλέφτες χαλκού και σιδήρου έβαλαν στο στόχαστρο ακόμη και τα μπαλκόνια, αλλά και τα κάγκελα από τα παράθυρα των ισογείων κατοικιών.

Κάτοικοι ισογείων στην περιοχή της Αγυιάς και του Ρίου ξύπνησαν το πρωί και είδαν να λείπει μέρος από τα κάγκελα του σπιτιού τους χωρίς να μπορούν να κατανοήσουν για ποιο λόγο αυτά αφαιρέθηκαν και κυρίως με ποιο τρόπο έγινε αυτό χωρίς να ακουστεί ο παραμικρός θόρυβος.

Τα στοιχεία οδηγούν στους κλέφτες χαλκού και σιδήρου οι οποίοι πρόσφατα έκλεψαν και ολόκληρη μηχανή από την περιοχή του Κοτρωνίου, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τα σιδερένια της μέρη.

newsbomb.gr

11 σκέψεις σχετικά με το “Κλέβουν μέχρι και τα κάγκελα των σπιτιών!

  1. Ποιοι είναι αυτοί που ασχολούνται με αυτό και πού είναι τα κοντινότερα χυτήρια. Να πάνε εκεί και να γίνει της μουρλής.
    Κι έτσι και πιάσουν κανέναν…Να μην φωνάξουν την αστυνομία… να το λύσουν μόνοι τους το θέμα μιας και δια παντός.

    Μου αρέσει!

    1. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΞΦΕΡΘΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ,ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΓΥΦΤΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΓΤΡΟ ΧΩΡΕΣ ΜΠΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΡΤΟΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗ ΚΑΝΕΙΣ ….ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ??? ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ??? ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ …ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ……ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ……

      Μου αρέσει!

  2. Προσφάτως κόψανε με τροχό παγκάκια απο το Πεδίον του Αρεως των Αθηνών

    .

    Τώρα εκτός της μεγαλύτερης δασικής εξαφάνισης που εχει πραγματοποιηθεί…. διαχρονική αφαίρεση – εγκατάλειψη – κατάρρευση των δένδρων εδω και χρόνια επι των ημερών των ….ημιτελών αναπλάσεων πλέον των 10.000.000 ΕΣΠΑ…σήμερα κόψανε άλλα τρία δένδρα επι του πεζοδρομίου της Ευελπίδων μπροστά απο τον Πανελλήνιο Γ.Σ.

    Σχετ.
    http://kyameftopedioareos.blogspot.com
    http://polmarkarch.wordpress.com

    Μου αρέσει!

    1. Τα δένδρα τα έκοψε ο πανελλήνιος που τοσο ενδιαφέρεται για την προώθησή του πολιτισμού και εχει ρημάξει τοσο χώρο στο παρκο ….., έστω ας πούμε πως ειναι κατι καλο για την περιοχή και τους αθέλητες …τοσα χρονιά τα έρημα δενδράκια δεν τα φρόντισε καμιά δημοτική αρχη απο οσες περάσαν τα άφησαν στην τυχη τους και απο περυσι σιγα σιγα τα εξαφανίζουν απο τον συλλογο αφου τα κούρεψαν πρώτα άτσαλα και δεν ξαναεβγαλαν βλαστάρια ….

      Μου αρέσει!

    2. Εσυ γράφεις για τα παγκάκια,για τα καλώδια του Προαστιακού που συνεχώς τα αφαιρούν από την Μαγούλα-Α.Λιόσια,ποιοί είναι πάλι γύφτοι;
      Η απόσταση είναι μεγάλη δεν μπορεί να μην τους έχει δει κάποιος,η Αττική οδός έχει κάμερες,οι σταθμοί έχουν κάμερες και κάθε λίγο αυτό συμβαίνει.Μας έλεγαν μεσα στο τρένο κάποιοι τα 100 μέτρα κοστίζουν 400 ευρώ και για να τα μαζέψουν χρειάζεται κάτι σαν τρενάκι.Τι στο καλό κανένας δεν άκουσε,κανένας δεν είδε;
      Επίσης στον σταθμό Νερατζιώτισσα κάτω στις σκάλες του Προαστιακού λείπει το μεσαίο κάγκελο και αυτό δεν είδαν; με τι τρόπο βγήκε από τον σταθμό;

      Μου αρέσει!

  3. Α….Ναι Σοφία έχεις απόλυτο δίκιο τώρα που μου το θύμισες.

    Κατα την διάρκεια της ουδέποτε ολοκληρωθείσης συγκεκριμένης αναπλάσεως των ..maxi…ΕΣΠΑ..$$$$$,,,,απομακρύνθηκαν τα μαντεμένια λαμπιόνια φωτισμού του οικου Βασιλειάδης πριν απο 80 χρόνια με μαρμάρινη συμπαγή 8.γωνική βάση και περαιτέρω δέν γνωρίζουμε και ουδέποτε πληροφορηθήκαμε ……….την τύχη τους.

    Μαρκαράς Πολύκαρπος

    Μου αρέσει!

  4. Ειναι ενας τροπος…συγχρονης οικονομιας…

    ωστε να κινηθουν νεκρα επαγγελματα…

    Φτιαξτε …καινουργια αν σας τα κλεψουν!

    Το διασκεδαζω …χρονια.

    Διασκεδαζω τον φοβο μας…και την ..πονηραδα μας…

    Οταν αρχισε να …αδρανει η αστυνομια

    και οι λαθροεισβολεις με τους ρομα και κατι δικους μας λεβεντες εκαναν την δικη τους εδω μεσα αυτοκρατορια…

    αντι ο ελληνας να ενεργοποιησει τη Δημοκρατια για τη ασφαλεια του..

    ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΠΟΝΗΡΟΣ …ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΓΚΕΛΑ ΠΑΝΤΟΥ!

    Μου αρέσει!

    1. ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕς

      Και θέλω να προσθέσω και κάτι άλλο αυτοί που καθημερινά παίρνουν – υφαρπάζουν τον Χρυσό απο τους συμπολίτες μας λόγω αδυναμίας αποπληρωμής των υποχρεώσεων τους { και επειδή κάποια Λαμόγια ανάμεσα μας …..άδειασαν τον Φορολογικό Κρατικό Κουμπαρά εδω και δεκαετίες….} τι είναι οι Νομιμοποιημένοι κλέφτες ????>>. Και μήπως όπισθεν αυτής της εκτεταμένης παγκοσμιοποιήσεως της Φτώχειας….και των υποκινητών της, κρύβονται οι ίδιοι οι οποίοι υφαρπάζουν το Χρυσό απο τα σπίτια των συμπολιτών μας ??????????

      Μιά Νεοταξική ανΟρθόδοξη σκέψη κάνω.

      http://kyameftopedioareos.blogspot.com

      Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.