Καλό τους ταξίδι….

 Άρθρο της Ραχήλ Μακρή

 Βουλευτού Κοζάνης των Ανεξάρτητων Ελλήνων
  στο taxalia
 Τις τελευταίες ημέρες ζούμε το τραγελαφικό φαινόμενο της δημοσίευσης συνεχών ανακοινώσεων   πρώην στελεχών και στελεχών (;) των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Θέλοντας μόνο να δημιουργήσουν  πρόσκαιρες εντυπώσεις και..

επικοινωνιακά πυροτεχνήματα, σπεύδουν να διατρανώσουν την αποχώρηση τους από ένα κίνημα που μέχρι προχθές πίστευαν στις αρχές του.

Πόσο κενός και καιροσκόπος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που ανακοινώνει την αποχώρηση του για να συζητηθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης; Και όμως το θέμα δεν είναι πολιτικό και κομματικό, είναι καθαρά προσωπικό. Είναι τυχοδιωκτικό και αποβλέπει στην προσωπική προβολή.
Κάποιοι δεν κατάλαβαν τι πρεσβεύουν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και αισθάνθηκαν τον εαυτό τους ξένο σώμα. Κατάλαβαν ότι δεν είμαστε ένας κομματικός μηχανισμός βολέματος και διαφθοράς, αλλά ένα κίνημα καθαρό με ηθικές αξίες.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουν ανοιχτές τις πόρτες τους στον απλό κόσμο που αγωνίζεται για την επιβίωση του, στους ανθρώπους που θέλουν να λάμψει ο Ήλιος της δικαιοσύνης, σ’ αυτούς που έχουν το υψηλό ιδανικό να δούμε την πατρίδα μας ανεξάρτητη και ισχυρή.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ήταν, είναι και θα είναι ένα κίνημα που γεννήθηκε από ανθρώπους χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες και προσωπικές φιλοδοξίες. Όλοι μας μπήκαμε σε μια μάχη κατά της διαφθοράς, της προδοσίας, του ξεπουλήματος της πατρίδας και των διαπλεκόμενων συμφερόντων.
Έχουμε καθήκον και υποχρέωση να συνεχίσουμε αυτό το δύσκολο αγώνα για την απελευθέρωση μας από την οικονομική κατοχή που μας έχει υποβάλει η Τρόικα με τους συνεργούς της στην Ελλάδα. Είμαστε η μόνη πολιτική δύναμη στην χώρα που έχει θέσεις, προτάσεις και διεξόδους για να βγάλουμε την Ελλάδα από το βούρκο.

28 σκέψεις σχετικά με το “Καλό τους ταξίδι….

 1. «Όλοι μας μπήκαμε σε μια μάχη κατά της διαφθοράς, της προδοσίας, του ξεπουλήματος της πατρίδας και των διαπλεκόμενων συμφερόντων.»

  Ἡ Μίκα τό ξέρει;
  Ὁ Οὐζουνίδης;
  …ὁ Πᾶνος;

  Μου αρέσει!

  1. Α ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ…ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗ ΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ??????????? ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΙΟΔΟΤΗΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ…..

   Μου αρέσει!

   1. 7 μήνες οι ΑΝΕΛ δεν ανέδειξαν ούτε ένα νέο στέλεχος.Οι Νεοδημοκράτες(Καμένος-Κουϊκ-Μελάς-Ιατρίδου-Κόλια-Καπερνάρος-Κουντουρά συν αυτούς που έφυγαν) και οι Πασόκοι(Δημαράς-Μαριάς-Χαϊκάλης-Γαβριηλίδης κ.α) πρωταγωνιστούν πάντα.Οι κατακαημένοι οπαδοί μόνο για followers στο twitter και για like στο fecebook ειίναι και πολύ τους πέφτει.Τι νέο και αρλούμπες.Σύστημα επιβίωσης αποτυχημένων ΝεοδημοκρατοΠασόκων είναι.Τώρα που διαλύεται,θα βρούν αλλού,όπως ήδη ψάχνουν.Και δεν ψάχνουν μόνο όσοι έφυγαν,οι επαφές των ακόμη παραμένοντων(μέχρι να φύγουν) έχουν πάρει φωτιά.Τη Ραχήλ για Συριζα την κόβω,μαζί με το Μαριά.

    Μου αρέσει!

   2. «κακομοίρης» πιθανῶς…
    ὄχι ὅμως καί ἀπληροφόρητο, ΑΑΑδιάβαστο καί ΑΑΑβάδιστο ΓΕΛΑΔΙ.

    Ἄκουσες…
    …Clarabell;

    υ.γ. γειά σου καλό μου…ΠαΠί.

    Μου αρέσει!

   3. antonia, οι κατακαημένοι οι «οπαδοί» ήταν έξω σε κάθε συγκέντρωση απο τις 15Μ…επειδή ψήθηκαν μόνοι τους, όχι επειδή τους το σφύριξε ο τσοπάνης…

    Μάλλον μας μπερδεύεις με κάποιους άλλους κατακαημένους οπαδούς που μετά δυσκολίας γράφουν -στην πλειοψηφία τους- εις την Έλληνικην, αυτοί ναι, facebook και πολυ τους είναι.

    Οι «οπαδοί» που γνωρίζω εγώ λειτουργούν αυτόνομα, δεν χρειάζονται ούτε τον Καμμένο ούτε κανέναν να τους πει τι και πως, και μάλιστα αν δεν απαντήσει λείαν συντόμως σε κάποιες ερωτήσεις που του έχουν γίνει απο τον Μιχαήλ, απο «οπαδοί» θα γίνουμε «εχθροί», έχουμε φάει τα μάτια μας, έχουμε χαλάσει τις καρδιές μας με κάποια άτομα και είναι αιτία ο αγώνας που κάνουμε υπέρ των ανελ…..αν δεν απαντηθούν τα ερωτήματα του Μιχαήλ, ο αγώνας θα καταλήξει κατά των ανελ, και δεν είναι απειλή, είναι χρέος μου.

    Μου αρέσει!

   4. περίμενε Καπετάνιε…

    τό πῆρε ἐργολαβία ἀπό προχθές ὁ ἀχάμπαρος Ἀεροπόρος τῶν ΕΞ.ΕΛΛ. ὁ Γεωργόπουλος…
    μελετάει τό…παιντί καί θά μᾶς ἀπαντήσει…
    …μέ τό θερινό ἡλιοστάσιο.

    Μου αρέσει!

   5. Και να απαντήσει….

    Εγω θέλω απαντήσεις δια στόματος Πάνου.

    Γιατί ξέρετε οι περισσότεροι δεν ψηφίσαν Ανεξάρτητους Έλληνες αλλά Καμμένο.

    Μου αρέσει!

   6. θα περιμένω Μιχαήλ αλλά οχι για πολύ, καλά κάνει και το ψάχνει ο κύριος Γεωργόπουλος, έχει και έναν λόγο παραπάνω απο μένα.
    Εμένα μου φάγανε έναν αδελφο, του αεροπόρου του φάγανε και αδελφό και συνάδελφο.

    Θέλω να βγεις λάθος, πραγματικά, γιατί αν βγείς σωστός, δεν παω καν να ψηφίσω στις επόμενες εκλογές.

    Μου αρέσει!

  2. Eπανάσταση,επανάσταση.Τι επανάσταση ρε ΡΑΧΗΛ,τον άντρούλη σου δε βόλεψες στο γραφείο σου μόλις εξελέγεις βουλευτίνα;Αμέσως την ίδια μέρα;Έπανάσταση για σένα ναι.Βολέματος.

   Μου αρέσει!

   1. Αν αληθεύει αυτό που λες μια και δεν το γνωρίζω αποδεικνύει περίτρανα ότι η όλη υπόθεση ΑΝΕΛΛ είναι μια φούσκα. Επίσης αν ο Πάνος έχει σχέσεις έστω και καλημέρα λέει με τον Βουλγαράκη άστα βράστα. Τέτοιους φίλους δεν τους χρειάζεσαι. Όπως επίσης μέγα ατόπημα τον να πάρει στο κίνημα Νδούλους και απλά το πληρώνει τώρα.

    Μου αρέσει!

   2. νά μήν σέ πολυενοχλοῦν οἱ σχέσεις τοῦ Καμμένου μέ Βουλγαράκη…
    …λεπτομέρεια.

    «ἅλλες» σχέσεις του νά σέ ἐνοχλοῦν…
    ἐξωτικές…
    …ἀπό Gabriel καί πάνω.

    Μου αρέσει!

 2. Ευχαριστούμε τα Τρολ που μαθαίνουμε και κάτι, γιατί από την Ολυμπία που τολμά και γράφει για τη ΡΑΕ τον Πεπονη, τα volture funds ζούμε στο σκοτάδι..

  Θέλουμε νέους να ασχοληθούν με τα κοινά, αλλά όποιος και να εκτος τα τρολ που το ξυνουν ολη μερα δεν ειναι αξιος

  οι επαναστατες του καναπε οπως ο μιχαηλ που μονο λογια λεει για τον εαυτο του οτι ξερι και γραφει και πολυτονικο σαν τον μπουμπουκο οχι οτι δουλευει στο διπλανο γραφειο

  Καλύτερα να έχουμε Σαμαρά Αδωνι γιοργακη Γιακουμάτο μπενυ Λοβέρδο έστω και στραβούς παρά τη Ραχήλ ή την όποια Ραχήλ δεν τολμανε ουτε το ονομα σαμαρας και χρυσανθος να γραψουν γιατι θα πεσει φαπα και θα κοπει το διχίλιαρο

  Δεν είδα σε ΚΑΝΕΝΑ σχόλιο τους κάτι για τον Σαμαρά ή τον ΓΑΠ. περιέργω ε;

  Ο Σαμαράς και ΓΑΠ πούλησαν Μακεδονία, Θράκη, Αιγαίο, λιμάνια, ΔΕΗ, ΤΑΙΠΕΔ, ΟΠΑΠ ! αλλά οι υποψίες κι οι υπόνοιες ειναι για τον Καμμένο ?

  αν ήμουν πονηρη θα ελεγα οτι ειναι τρολ της τροικας αν ειχαν στιχεια τωρα θα τα ειχε προτοσελιδο ο Μπομπολας κι ο Ψυχαρης αλλά τα τρολ δεν έχουν στιχεια απλος τρολαρουν

  Μου αρέσει!

   1. τί νά σοῦ ἀπαντήσω ἀστοιχείωτη καί ΑΑΑβάδιστη καί ΑΑΑμάθητη…»πρωτάρα» μου…

    καί πούσαι…
    …τήν «σφραγίδα» τῆς ἀγορανομείας ΜΗΝ ξεχάσεις.

    Μου αρέσει!

   2. Δεν απαντάς, μπορεί να είμαι ανορθογραφή αλλά από το να γράφω σε πολυτονικο και να είμαι τσουτσέκι, το προτιμώ.

    Κι οι SS ήταν σπουδαγμένι να τα βράσω τα ελληνικά σας αν είναι να γράφετε επιπληρωμη και να πουλατε τη συνείδηση σας για μερικά ευρο.

    Δεν απαντάς μιχαήλ, σήμερα έφαγες τάπα και θα σε κατσαδιάσει ο Μπουμπούκος…

    Αντέ γειά

    Μου αρέσει!

  1. Άκου, τον άλλον τον ενόχλησε αν ο Καμμένος λέει
   καλημέρα με τον Βουλγαράκη, γιατί οι… φευγάτοι
   έπρεπε και κάτι να εφεύρουν για να την κάνουν..

   Τι να κάνουμε είναι και αυτό ένα κριτήριο και πολιτική θέση!!!

   Μου αρέσει!

 3. ΤΟ ΚΊΝΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΈΝΗ ΠΑΡΆΤΑΞΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΎ. ΚΊΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΈΝΗ ΚΊΝΗΣΗ ΠΩΛΗΤΏΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΆΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΤΟΥΣ., ΣΕΒΌΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΎΣ ΤΟΥΣ..!!!

  Μου αρέσει!

 4. Οι ψηφοφόροι που θα απωλέσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες,θα οδεύσουν κατα κύριο λόγο στην ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Χρυσή Αυγή……..

  ΥΓ ΚΑΙ ο Συριζα τυγχάνει επίσης επικίνδυνος…!Αυτό για να μην κατηγορηθώ για μεροληψία…..

  Μου αρέσει!

  1. Μπουφε,χαρουμενε,….. Τι να ψηφισει ο κοσμος ?
   Για πε μας……. σαμαρα, βενιζελο. κουρελι. κκε ?
   Φωτισε μας εσυ που τα βλεπεις απο ..ψηλα …….

   Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.