Χουριέτ: Κυνήγι Τούρκων και Ελλήνων γύρω απο Ίμια …Χριστουγεννιάτικα

%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CC%81%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82.jpg
Σύμφωνα με την Χουριέτ παραλίγο να έχουμε θερμό επεισόδιο όταν ήρθαν πλώρη με πλώρη Ελληνική και Τούρκικη Ακτοφυλακή γύρω απο τα Ίμια την τετάρτη 26 Δεκεμβρίου το πρωί !
spacer.gif
Έλληνες ψαράδες , το πρωί, από την Κάλυμνο, καθώς και τα νησιά της Λέρου και με την συνοδεία ακτοφυλακής ήρθαν πέρα από το »Cliffs of Kardak Çavuşadası κοντά Çatalada »και άρχισε το κυνήγι. Έλληνες ψαράδες της περιοχής, οι Τούρκοι ψαράδες από τα ελληνικά και τα σκάφη ακτοφυλακής Απο το Turgutreis την τουρκική ακτή σκάφος της ακτοφυλακής ήρθε στην περιοχή.
Μετά απο λίγο η Ελληνική Ακτοφυλακή αποχώρηση απο την περιοχή αφήνοντας τους ψαράδες στο έλεος των Τούρκων που αποχώρησαν λίγο αργότερα αφού έδιωξαν τους Έλληνες από την Περιοχή

Yunan sahil güvenlik, Türk balıkçıları taciz etti

spacer.gif
Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), (DHA)spacer.gif
26.12.2012
spacer.gif
spacer.gif

spacer.gif

MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’ne bağlı Gümüşlük Beldesi açıklarındaki Kardak Kayalıkları’nı geçip Çatalada ve Çavuşadası yakınlarında avlanan Yunan balıkçılara koruma yapan Yunan sahil güvenlik botu, Türk balıkçıları taciz etti. Yunan sahil güvenlik botu, Türk sahil güvenlik botunun bölgeye gelmesiyle, kendi karasularına çekildi.

http://www.veteranos.gr

3 σκέψεις σχετικά με το “Χουριέτ: Κυνήγι Τούρκων και Ελλήνων γύρω απο Ίμια …Χριστουγεννιάτικα

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.