Επιστρέφουν και ας μη μας έλειψαν!

τρόικα αιμοσταγείςΣτην Ελλάδα επιστρέφουν στα μέσα του μήνα οι επικεφαλής της τρόικα για να «τρέξουν» τα νέα προαπαιτούμενα που έχουν μπει ως προϋπόθεση για εκταμίευση των επόμενων δόσεων της ..δόσης.

Μέσα στο πρώτο 10ήμερο του έτους θα έρθουν τα τεχνικά κλιμάκια και λίγες μέρες αργότερα τα ανώτατα στελέχη, αν και κανένας τους δεν μας έλειψε.

Η δόση του 2013 σπάει σε ..τρείς δόσεις:

*για τη δόση του Ιανουαρίου ύψους 9,2 δισ. ευρώ (7,2 δισ. ευρώ για τις τράπεζες και 2 δισ. ευρώ για διαθέσιμα- ληξιπρόθεσμες) οι βασικές προϋποθέσεις είναι η αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ και η ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου πριν από τη καταβολή της δόσης.

*oι υπόλοιπες δυο δόσεις θα είναι ύψους 2,8 δις έκαστη και θα εκταμιευθούν (αν όλα πάνε καλά) το Φεβρουάριο και τον Μάρτιο .

4 σκέψεις σχετικά με το “Επιστρέφουν και ας μη μας έλειψαν!

 1. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ!
  ΤΑ ΣΑΪΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΑΝΕΤΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΑΙ-ΝΑΙ-ΚΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΗ ΝΥΦΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ «ΚΑΚΟΙ» ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ!
  ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ;;;;
  «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ»!….

  Μου αρέσει!

 2. Δεν θα απαλλαγή ποτε η χωρα απο αυτα τα απεχθη υποκειμενα? Δεν βρισκεται κανεις να τους δολοφονηση να βρουμε την ησυχια μας.

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.