Το ζερβό αυγό του φιδιού.

Γράφει ο ΑΓΓΕΛΟΣ Γ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ\ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Αγαπητό OLYMPIA,

Θα ήθελα, κατ’ αρχάς, να ευχηθώ σε όλους τους συνεργάτες του blog αλλά και στους εκλεκτούς αναγνώστες σας καλή χρονιά, με υγεία, τύχη και ηρεμία!! Είθε, η νέα χρονιά να αποδειχθεί, έστω και κατ ολίγον, καλύτερη της προηγούμενης!

Όλη αυτήν την περίοδο των εορτών αλλά και εχθές αντιληφθήκαμε για άλλη μία φορά το πώς ακριβώς εννοεί ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ανελέητες συνιστώσες του την τάξη και την ασφάλεια των πολιτών. Οι επίσημες δηλώσεις τόσο των διαφόρων αξιωματούχων του μορφώματος αυτού (Σκουρλέτης, κλπ) όσο και της Νεολαίας του, δεν αφήνουν απολύτως κανένα
περιθώριο ερμηνευτικού λάθους: οι άνθρωποι είναι πλέον κι επισήμως οι υπερασπιστές της κάθε είδους ανομίας και αταξίας, αρκεί ασφαλώς να προέρχεται από τους αριστεροθολοκουλτουριαρέους κουκουλοφόρους της ευρύτερης ανένταχτης Αριστεράς! Το επί εικοσαετία συνεχιζόμενο αίσχος στην Βίλα Αμαλία στα Πατήσια βαφτίζεται «κοινωνικός χώρος συναθροίσεων» ενώ το ακόμη μεγαλύτερο αίσχος της απαραδέκτου καταστάσεως στην ΑΣΟΕΕ, «δικαίωμα στην ζωή». Οι με το έτσι θέλω καταληψίες της βίλας – άνδρου όπως απεκαλύφθη κάθε είδους παρανομίας και εγκληματικής δραστηριότητος – για τα σκρουμπούσκουλα της Αριστεράς θεωρούνται νέοι που βρήκαν τον χώρο έκφρασής τους, ενόσω οι λαθρομετανάστες παραέμποροι της Πατησίων, που έκρυβαν τα στοιχεία του εγκλήματος (εμπόρευμα) μέσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, θεωρούνται άνθρωποι με δικαίωμα στην ζωή!! Αντιλαμβάνεται δηλαδή πιά και ο κάθε κακόπιστος τρίτος ότι, όταν ένα επίσημο Κόμμα φθάνει στο έσχατο σημείο να καταγγείλει τις αυτονόητες ενέργειες εκ μέρους της συντεταγμένης Πολιτείας προς σύλληψη των κάθε λογής εγκληματιών, τότε ο μόνος αρμόδιος για να μας φυλάξει στην περίπτωση που το κόμμα αυτό κυβερνήσει κάποτε, είναι ο Θεός!!

Ασφαλώς, τίποτα από αυτά δεν εξέπληξε αυτούς (τους ολίγους) που χρόνια τώρα φωνάζουν προς πάσα κατεύθυνση ότι αυτή η συγκεκριμένη παράταξη αποτελεί την πολιτική έκφανση και έκφραση των καταληψιών, εγκληματιών και αρίστων στρατιωτών της δήθεν αναρχίας! Όμως τούτη την περίοδο που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πλήρως ξυφουλκήσει κατά της εννόμου τάξεως, υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις (αποχρώσες θα έλεγα) ότι, όχι μόνον υποστηρίζει τους κάθε λογής τέτοιους εγκληματίες αλλά και ότι ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΘΑΛΠΕΙ και ενεργεί όπως μπορεί για να μην βρεθούν ποτέ στο εδώλιο!

Πράγματι, κατά το άρθρο 231 παρ. 1 του ΠΚ αλλά και την ερμηνεία που εδόθη σε αυτό από τον Άρειο Πάγο, όποιος εν γνώσει ματαιώνει τη δίωξη άλλου για κακούργημα ή πλημμέλημα που διέπραξε ή την εκτέλεση της ποινής που του επιβλήθηκε ή του μέτρου ασφαλείας, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών. Για την στοιχειοθέτηση του εγκλήματος αυτού απαιτείται, αντικειμενικώς, α) τέλεση κακουργήματος ή πλημμελήματος από άλλον, στο οποίο δεν συμμετέχει με οποιοδήποτε τρόπο (ως συναυτουργός, ηθικός αυτουργός ή συνεργός) ο υποθάλπων και β) πράξη, η οποία μπορεί να συνίσταται και σε παράλειψη του υποθάλποντος, πράγμα το οποίο συμβαίνει, όταν ο υποθάλπων έχει ιδιαίτερη νομική υποχρέωση να επιχειρήσει την ενέργεια που παραλείφθηκε (άρθρο 15 ΠΚ), η οποία επιφέρει ματαίωση της δίωξης του άλλου. Τετελεσμένο είναι το έγκλημα της υποθάλψεως και όταν, με την πράξη του υποθάλποντος, παρεμποδίστηκε για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα η διωκτική αρχή να θέσει τον υπαίτιο στη διάθεση της δικαιοσύνης ή να ασκήσει ποινική δίωξη εναντίον του και δεν αίρει την ευθύνη του το γεγονός ότι η σύλληψη ή η ποινική δίωξη του υπαιτίου επιτεύχθηκαν αργότερα. Υποκειμενικώς απαιτείται δόλος (άμεσος), ο οποίος περιλαμβάνει, αφενός μεν τη γνώση του υποθάλποντος με την έννοια της βεβαιότητας (της επίγνωσης) των πραγματικών περιστατικών που συγκροτούν την αντικειμενική υπόσταση ορισμένου κακουργήματος ή πλημμελήματος που τέλεσε άλλος και αφετέρου, τη θέληση αυτού να ματαιώσει τη δίωξη του υπαιτίου.

Ούτως εχόντων των πραγμάτων, θεωρώ πως, ο αρμόδιος Εισαγγελέας θα πρέπει αμέσως να καλέσει στο γραφείο του τους κυρίους αυτούς, που υπογράφουν τις διάφορες ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας του και να τους ρωτήσει εάν εγνώριζαν το τί συνέβαινε τόσο καιρό στην Βιλα Αμαλία αλλά και στην ΑΣΟΕΕ (όποιος υποστηρίζει ότι ένας χώρος που τελεί υπό παρανόμου καταλήψεως είναι χώρος «κοινωνικών εκδηλώσεων» και ότι «τα μπουκάλια τα είχαν μαζέψει τα παιδιά για ανακύκλωση»!!! λογικά το γνωρίζει αυτό και το προστατεύει…) και, εάν το εγνώριζαν, να τους παραπέμψει αυτοστιγμή για το έγκλημα της υποθάλψεως εγκληματία!!

Ήρθε πράγματι η ώρα να αποδείξει η Πολιτεία ότι ΚΑΙ θέλει και μπορεί να αποβάλει από τους κόλπους της το πραγματικό φίδι που έτρεφε στον κόρφο της τόσα χρόνια, διότι το αληθινό αυγό ανήκει σε αριστερό φίδι!!

Με εκτίμηση

ΑΓΓΕΛΟΣ Γ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ\ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΥΓ: Φαίνεται πως οι αστυνομικοί που εδάρθησαν ανηλεώς προχθές στο Κράτος εν Κράτει των Εξαρχείων από λαθρομετανάστες δεν ήταν άνθρωποι, αλλιώς κάποια ανακοίνωση συμπαράστασης θα είχε εκδοθεί από τις Συνιστώσες! Εάν είχε συμβεί το αντίθετον, δηλαδή το νόμιμον, ακόμη θα καιγόντουσαν αυτοκίνητα στην περιοχή από τις «δημοκρατικές» αντιδράσεις των παιδιών!! ΑΙΣΧΟΣ …

65 σκέψεις σχετικά με το “Το ζερβό αυγό του φιδιού.

  1. Κύριε Παπαδημητρίου καραμπίνα έχεις σπίτι σου ..?? Αν δεν έχεις , άσε τον σύριζα και αγόρασε μία .. Θα σου χρειαστεί σύντομα , όπως θα χρειαστεί και σε όλους μας ..

    Όλοι εκεί στην βουλή που έφτασαν τον τόπο σε αυτή την κατάσταση , συνάδελφοί σου δικηγόροι είναι ..

    Μου αρέσει!

    1. έκκληση προς την κυβέρνηση Παπανδρέου να απαγορεύσει επιτέλους τη χρήση χημικών εναντίον διαδηλωτών απηύθυνε και πάλι ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, μετά τον θάνατο του 53χρονου οικοδόμου. Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών υπενθυμίζει μάλιστα ότι τον Ιούνιο απέστειλε στο Γενικό Χημείο του Κράτους χρησιμοποιηθείσες οβίδες χημικών από την ΕΛ.ΑΣ. στην πλατεία Συντάγματος προς ανάλυση των ουσιών που περιέχουν.

      «Τα αποτελέσματα της ανάλυσης έδειξαν, μεταξύ άλλων, την ύπαρξη της χημικής ουσίας CS η οποία σύμφωνα με την Ενωση Ελλήνων Χημικών έχει σοβαρές έως πολύ σοβαρές επιπτώσεις στον ανθρώπινο οργανισμό» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση του ΙΣΑ. Δεν είναι μόνο οι κατεξοχήν αρμόδιοι, οι Ελληνες γιατροί και χημικοί, που καταγγέλλουν πόσο επικίνδυνη είναι για τους ανθρώπους η χρήση τέτοιου είδους χημικών ουσιών από την αστυνομία εναντίον διαδηλωτών. Δέκα και πλέον χρόνια πριν, το έτος 2000 συγκεκριμένα, είχε συνταχθεί έκθεση για λογαριασμό του Ευρωκοινοβουλίου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρονταν και τα εξής:

      «Χαμηλή συγκέντρωση CS ανεβάζει την πίεση της κυκλοφορίας και υπάρχει ιδιαίτερος κίνδυνος βλάβης στην υγεία οποιουδήποτε είναι άνω των 30 ετών, βρίσκεται σε υπερένταση ή έχει μη εντοπισμένο ανεύρυσμα… Σε υψηλότερα επίπεδα συγκέντρωσης, το CS έχει συσχετιστεί με καρδιακή ανεπάρκεια, ζημιά στο συκώτι και θάνατο». ……. για δύο από τους νεκρούς της σφαγής στο Πολυτεχνείο το βράδυ της 16ης Νοεμβρίου 1973, για τον δικηγόρο Σπύρο Κοντομνάρη και τον ιδιωτικό υπάλληλο Δημήτρη Παπαϊωάννου, ως επίσημη αιτία θανάτου αναφερόταν η εισπνοή υπερβολικής ποσότητας δακρυγόνων που περιείχαν τις χημικές ουσίες CS και CM.

      Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών στην προαναφερθείσα ανακοίνωσή του υπενθύμιζε ότι απόφαση του ΟΗΕ ήδη προ τεσσαρακονταετίας (2603 της 16ης Δεκεμβρίου του 1969) απαγορεύει τη χρήση των χημικών ουσιών αυτού του τύπου ακόμη και για… πολεμικούς σκοπούς!

      Μου αρέσει!

  2. κ.Παπαδημητρίου

    ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ ΜΙΛΑΤΕ ΟΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΚΡΙΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣ (ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ, ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΣ, ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ Κ.Α.)
    ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΈΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ;

    Θα περιμενα να γραψετε για το άρθρο 120 πργρ 4 του Συντάγματος και όχι για την Βίλλα Αμαλία , ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΚΕΝΩΣΑΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΦΙΛΕΤΑΚΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟ

    Μου αρέσει!

    1. Φυτώριο κουκουλοφόρων ο Σύριζα
      Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2013 – 12:36

      Οι βουλευτές του Σύριζα έχουν δικαίωμα να βάζουν τα ρόπαλα και τα μπουκάλια όπου επιθυμούν. Δεν έχουν όμως δικαίωμα να υποθάλπουν τρομοκράτες, παράνομους καταληψίες δημοσίων κτιρίων και καταστροφείς της περιουσίας φτωχών βιοπαλαιστών.

      Χρυσή Αυγή – Γραφείο Τύπου

      Μου αρέσει!

      1. Μισα,παρατηρω οτι αποφευγεις επι της ουσιας να σχολιασεις.
        ολα αυτα ειναι ανουσια που γραφεις.
        το θεμα ειναι οτι πλεον εχουμε και επισημη αποδειξη οτι οι κουκουλοφλωροι ειναι τσυριζαιοι.
        καπιοι το λεγαμε.
        με οτι αυτο σημαινει…
        h**p://lithosfotos.blogspot.gr/2012/11/m_29.html

        Μου αρέσει!

      2. φτανει Μισα η παραπληροφορηση.
        τα παιδια τσυριζαιων βουλευτων πιαστηκαν να κατακαινε την Αθηνα,οχι καποιων αλλων.
        ειναι παλια η ιστορια αυτη και γνωστη.
        ευτυχως ο τσυριζα με τις δηλωσεις του ,την ξεκαθαρισε.
        ευσχημα απαιτει ;
        να του τα δωσουμε.
        ομως,τα ανηλικα κουκουλοφλωρακια εχουν κηδεμονες, που οφειλουν να αποζημιωνουν τους ιδιοκτητες ,για τις κατεστραμενες περιουσιες.
        εγινε αυτο;

        Μου αρέσει!

      3. Μίσα, το ότι οι συγκεκριμένοι κουκουλοφόροι είναι μπάτσοι (και όχι χρυσαυγίτες, όπως υποστηρίζεις) κάνει γενικώς το σύστημα κατακριτέο, αηδιαστικό και πρέπει επιτέλους να τελειώνουμε με αυτό. Και σε αυτό που λες για το λόγο που εκκένωσαν τη βίλα Αμαλία, έχεις απόλυτο δίκιο.
        Συμπέρασμα: Ο λαός δεν ξεχνά, τι σημαίνει Δεξιά. Επίσης, δεν νομίζω να διαφωνείς για αυτά που λέει ο Άγγελος στο άρθρο του.
        Άρα, το τελικό συμπέρασμα:
        Ο λαός δεν ξεχνά, Δεξιά και Αριστερά.

        Μου αρέσει!

      4. Άσε ρε Φωτεινη, κι εσυ κι η άλλη η Καλιφορνέζα..
        Ζείτε στο εξωτερικό και ως εκ τουτου στην κοσμάρα σας:
        Ελα στην Αθηνα την μέρα μιας συγκέντρωσης διαμαρτυρίας να σε σεργιανίσω στα πέριξ να δεις τους δεκάδες κουκουλοφόρους ασφαλιτες …
        Πριν λίγες βδομάδες ήμουν διπλα με κάποιους απο δαύτους στη κάτω πλευρά της πλατείας συνταγματος , απέναντι απο τα Mc Donalds και προσπαθουσαν να στήσουν ντου στα ΜΑΤ…
        Δυομιση χρόνια τα ζουμε στο πετσί μας….

        Μου αρέσει!

      5. ΓΙΑΤΙ ΠΑΣ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΣΑΙ ΜΙΣΑ???

        ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ….

        ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ???

        ΕΠΙ ΛΕΞΗ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ???
        ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ,ΝΑ ΘΩΛΩΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΟΦΕΛΗ…

        ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ,ΠΑΝΤΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ….

        ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ,ΑΦΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ ΕΝΑ ΑΙΩΝΑ ΠΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ…..

        Μου αρέσει!

      6. Πέτρο Μ.

        στο πρωτο βιντεο είναι κουκουλοφοροι χρυσαυγιτες συνεργαζομενοι με τα ΜΑΤ.
        Είναι απο αντιπαράθεση με αντιεξουσιαστές…
        Απο τη μια μεριά αυτοί κι απο την άλλη τα συνεργαζόμενα σωματεια ΜΑΤ-ΧΑ…

        Μου αρέσει!

      7. Μισα,παλι δεν μου απαντας.
        ειναι αληθεια οτι πιαστηκαν κουκουλοφλωρακια,παιδια συριζαιων βουλευτων που καιγανε την Αθηνα,ναι η οχι;
        αν ναι,αποζημιωσαν οι γονεις τους βουλευτες,τους ιδιοκτητες ναι η οχι;
        ασκηθηκε διωξη στους γονεις για πλημμελη καθηκοντα ναι η οχι;
        ακολουθησαν καποια σεμιναρια γονικης συμπεριφορας ναι η οχι;
        ψυχολογοι ,κοινωνικοι λειτουργοι,ασχοληθηκαν με αυτες τις οικογενειες;
        η τα αφησανε ολα, χυμα στο κυμα,να περιμενουν καποιοι αλλοι να συμορφωσουν τα ασυμορφωτα;

        Μου αρέσει!

      8. Φωτεινή

        πάλι δεν μου απαντας.
        είναι αλήθεια πς κουκουλοφλώροι μπατσοι παριστάνουν τους αναρχικούς και προβοκάρουν τις διαδηλωσεις , δρωντας μάλιστα καθοδηγητικά σε επιθέσεις εναντίον των ΜΑΤ ;;;
        Ασκηθηκε διωξη στους μπατσους γι αυτη την παρακρατικη τους δραση ;
        Για την μονιμη αναπηρία που προκάλεσαν στον δημοσιογράφη Κυπραίο, για τους δυο θανάτους και τις λοιπές σωματικές βλαβες , απότοκες της χρησης του CS , ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΧΗΜΙΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΑΓΓΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ;;;;;
        ΣΕ ΑΥΤΑ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, RAGAZZA ITALIANA, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΑΝΘΥΠΟΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

        Μου αρέσει!

      9. Ρε Μίσα, δεν είμαι χρυσαυγίτης, αλλά δες αυτό το βίντεο και πες μου που στο διάολο έχει άδικο. Και μια και σου λέει ο Γιώργος του Κολοτούμπα που ψήφισε το πρώτο μνημόνιο, για τον Καζάκη και εγώ ΕΠΑΜ ψήφισα στις πρώρες εκλογές. Στις δεύτερες ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μόνο και μόνο για να φύγουν οι γαλάζιοι και πράσινοι. Στις επόμενες, που θα είναι εφέτος, δεν ξέρω.

        Μου αρέσει!

      10. Μισα,που ξερεις τα πολλα κι ο νους σου κατεβαζει,και ζεις και Αθηνα και πας συνεχεια και στο κεντρο στις διαδηλωσεις,για απαντα πρωτος.
        εγω,οπως ειπες δεν ξερω.
        εσυ που ξερεις για πες μας.
        αυτα που σε ρωταω.
        αν μπορεις βεβαια.
        και δεν κωλυεσαι.

        αν θες ομως ,μπορεις να βαλεις κι εκεινο το βιντεο,με τον ΚΑΘΗΓΗΤΗ με την κοτσιδα,που εχει τα ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΧΡΟΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΑΚΙΑ και τα στελενει στη μαχη του καψιματος και της καταστροφης περιουσιων;
        ποιος ειπανε οτι ειναι;
        μηπως θυμασαι;

        τελος παντων ολα αυτα ειναι ανουσια και γνωστα.
        γιατι να γινονται τετοιες αναρτησεις τωρα που ο alexis του τσυριζα,γυρισε απο το ταξιδι του απο την αργεντινη,κανοντας και μια σταση στις USA απο οτι λεγεται,και αθωωνει τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;

        Μου αρέσει!

      11. Πέτρο

        η ΧΑ είναι παράρτημα του καθεστωτικου παρακρατους.
        Όπως ηταν και ΟΛΗ η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ διαχρονικα, δες πχ την πορεία Βοριδη, Μπουμπούκου, Πλευρη κλπ
        Αν απομονωσεις τμηματα ομιλιων , θα βρεις να λένε σωστα πραγματα οι παντες , από τον Νετσαγεφ μέχρι την P2.
        Το θέμα είναι πως ο συγκεκριμένος κύριος έχει πει και το αμίμητο «τον Χιτλερ δεν τον έχει κρινει ακομα η ιστορία»….

        Μου αρέσει!

      12. Μίσα μπορεί να έχουν τα ματ με τη χα στενές σχέσεις, μην ξέχνας όμως τους ένστολους συνδικαλιστές του συριζα. Ένα νόμισμα έχει δυο όψεις

        Μου αρέσει!

      13. ΠΕΤΡΟ

        ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΘΑΨΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΠΟΥ ΛΕΣ…
        ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΘΕΜΑ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΘΑΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΝΑΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ….

        ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΘΕΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΚΑΝΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΧΡΥΣΤΟΦΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 12 ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΕΡΙΟΥ,ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ….

        ΓΙ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΜΙΛΑΣ???
        ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΞΕΙΣ,ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΑΠΛΩΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΙΕΣ…..

        ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ???….ΠΟΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΦΡΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ….

        ΟΜΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΕΙΠΕ ΤΟ ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΤΕ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΩΘΕΙ….

        Μου αρέσει!

      14. Φωτεινή

        σε ρωτησα συγκεκριμένα πράγματα.
        Κι εσύ με τον «καθηγητή» που «καθοδηγεί» τα σπασίματα …
        ουτε καλά θυμάσαι , ούτε κάνεις σωστή ιεράρχηση των πραγμάτων.

        ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ , ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ:

        » Έχω καλύψει συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία σε διάφορα μέρη του κόσμου εκτός της Ελλάδας, όπως στην Αργεντινή, την Ιταλία, τη Βολιβία και το Μεξικό. Ειδικά στο Μεξικό, οι αστυνομικοί όπως γνωρίζουν πολλοί, θεωρούνται άγριοι, ανεκπαίδευτοι και διεφθαρμένοι. Όμως αυτό που έζησα και κατέγραψα τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου χθες Τετάρτη 29/6 στο Σύνταγμα, ξεπερνάει σε αγριότητα κάθε όριο. Η Ελληνική αστυνομία παίρνει δίκαια και με διαφορά το βραβείο βαρβαρότητας. Μιας βαρβαρότητας που καμία σχέση δεν είχε με καταστολή αλλά ήταν ένα συνεχές φλερτ με τον θάνατο.

        Από θαύμα δεν θρηνήσαμε νεκρούς. Και ο κ. Παπουτσής θα πρέπει να ανάψει λαμπάδα στον Θεό που πιστεύει, καθώς μόνο στην καλή του τύχη θα πρέπει να αποδοθεί το γεγονός ότι δεν απολογείται σήμερα για θύματα.

        Το σχέδιο εκκένωσης της πλατείας Συντάγματος τις δύο τελευταίες μέρες, ήταν ένα «γιουρούσι» όπως εύστοχα παρατήρησε ο Αϊμάν, Ισπανός δημοσιογράφος που εργάζεται για το Al Jazeera. Ένα γιουρούσι, εναντίον όλων και όποιον πάρει ο χάρος. «Μα καλά τι αστυνομία είναι αυτή που έχετε;» με ρώτησε αγανακτισμένος. «Είστε μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τουλάχιστον ακόμα» μου είπε με νόημα χαμογελώντας.

        AN EΣΥ, ΦΩΤΕΙΝΗ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ , ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ, ΜΕ ΤΟ Κ@ΛΟΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ CS , AEΡΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΠΟΙΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΟΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ,
        ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΜΕ «ΤΑ 15ΧΡΟΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ»,
        ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΟΥ.

        Μου αρέσει!

      15. ΜΙΣΑ

        ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ Η ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΣ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ….
        ΞΑΝΑΔΕΣ ΤΗΝ ΠΑΛΙ….

        ΓΙΑΤΙ ΠΑΣ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΣΑΙ ΜΙΣΑ???

        ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ….

        ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ???

        Μου αρέσει!

      16. Νικηφόρε

        θα στο πω στα ίσια :

        indymedia και βιλλες αμαλία , είναι τα κοτέτσια που στηνει η ΓΑΔΑ για να μαντρώνει τους «επικίνδυνους»….
        τους έχει εκεί , λένε και ανταλλάσσουν τις θεωρίες τους περι ανατροπής , υπο το άγρυπνο μάτι των διωκτικων μηχανισμών, οι οποίοι τους βγάζουν και για «βοσκή» πότε -πότε, να κάνουν την «επαναστατική τους γυμναστική» , πάντοτε υπο΄την υψηλή επίβλεψη της κρατικής ασφαλείας…

        Μου αρέσει!

      17. Μισα,καταλαβα.
        ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΚΩΛΥΕΣΑΙ.
        για αυτο και απαντας με ερωτησεις στις ερωτησεις μου,ενω λες ταυτοχρονα οτι εγω δεν ξερω,ανω εσυ εισαι γνωστης.
        Μισα,βεβαια και εχω τους λογους μου.
        το να ποντιζονται ΑΝΗΛΙΚΑ στον ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ ΤΗς ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ στο ονομα μιας αριστερας,που καταστρεφει ,με αφορα,οπως αφορα ολους μας.
        το να μενουν στο περιθωριο οι κηδεμονες-γονεις αυτων των παιδιων,ενω ειναι ΒΟΥΛΕΥΤΕς ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ,ειναι κατι που δεν δειχνει τιποτα αλλο απο μια τρομερη παρακμη της αριστερας,και των συναφων της «λοιπων»δυναμεων.
        για τον ΚΑΘΗΓΗΤΗ,τιποτα;;;

        Μου αρέσει!

      18. ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΝΑ ΕΡΠΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ,Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ….

        ΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΧΑΖΟ Η ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΜΗΛΟ IQ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΑΛΛΑ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ…

        ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ‘ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕΣ» ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΑΥΤΟΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ,ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ….

        Μου αρέσει!

      19. Μισα,κυκλοφορουσε το βιντεακι πριν απο 1,2 χρονια.
        δεν αποθηκευω ποτε υλικο,διοτι δεν μου χρειαζεται.
        παντως πολλοι θα το θυμουνται.

        ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ:Ο ΤΣΥΡΙΖΑ ΑΘΩΩΝΕΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
        αυτο ειναι το ζητημα το σοβαρο.
        τα κουκουλοφλωρια ,οπως σου ειπα,ειναι γνωστα.
        ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

        Μου αρέσει!

      20. Φωτεινή

        ΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ Π@ΥΣΤΙΑ , ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ 3% ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ.
        Περίμενε όμως να δούμε…
        Γιατί το πουλάκι τσίου διαδίδει πως ο ΠΑΠΑΚ και οι πέριξ αυτού θα δώσουν στεγνά τον ΓΑΠ…..

        Μου αρέσει!

      21. Μισα,αυτα ειναι για τα μπαζα.
        ραδιο αρβυλα για να μη μασησουμε.
        μου φαινεται κατι τετοια εγραψε και ο Προκοπης ο Παυλοπουλος;
        και στο αναλογο ποστ απαντησα καταλληλως…
        Ο ΤΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΕΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
        τα υπολοιπα αστα…

        Μου αρέσει!

      22. Φωτεινή

        αν ο ΣΥΡΙΖΑ πάει να κουκουλώσει τον ΓΑΠ θα διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη, όπως σου έγραψα παραπάνω.
        Θα δουμε αν ειναι ράδιο αρβύλα , πάντως ακούγεται από διαφορους καθεστωτικούς παπαγάλους πως ο Παπακ θα θάψει κανονικά και με τον νόμο ΓΑΠ και Μπενίτο…για να είμαι πιο ακριβής , του Μπενίτο το κουστουμάκι όλο και πιο ριγέ μοιάζει…ο Διώτης έχει καλές πλάτες από την εποχή της 17Ν, ενω ο Μπενίτο κάνει εύκολα εχθρούς….κι ο νοών νοείτω….

        Μου αρέσει!

      23. Μισα,
        εσυ που ξερεις…
        ΕΚΑΝΕ Η ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ Ο ΤΣΥΡΙΖΑ ,ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΞΩ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;;;

        αστα τα αλλα.
        ειναι για τα μπαζα συζητησεις που βασιζονται πανω στα αν,λεγεται.,θα,ριγε κουστουμακια κ.λ.π.,κ.λ.π.,

        Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΥΡΙΖΑ ΕΓΙΝΕ ΝΑΙ Η ΟΧΙ;;;;;;;

        Μου αρέσει!

      24. Φωτεινή

        θα δουμε αν η προταση θα μείνει ως έχει μεχρι το τέλος της συζητήσεως. Η συζητηση στην σχετική «προανακριτικη» επιτροπή ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα, εφοσον μέχρι σημερα τα στοιχεία που έχει στα χερια της η αντιπολίτευση ειναι περιορισμένα.
        Θα μιλησουν οι Διωτης, Καπελέρης, οι συνεργατες του Μπενιτο και του ΠΑΠΑΚ, οι ξαδερφες ….
        Περιμένουμε χωρις να τους χαριζομαστε.
        ΕΞΑΛΛΟΥ ΗΤΑΝ Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ , ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΟ-ΓΙΟ ΠΑΠΑΚ ΚΑΙ ΜΠΕΝΙΤΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

        Μου αρέσει!

      25. Μισα,δεν καταλαβα.
        μου φαινονται μπερδεμενα οπως μου τα λες.

        ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΝΑΙ Η ΟΧΙ;
        ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΝΑΙ Η ΕΝΑ ΟΧΙ,ΠΑΡΑΚΑΛΩ,
        γιατι δεν καταλαβαινω.
        ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ.

        ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ;
        ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ;;;

        Μου αρέσει!

      26. φωτεινη
        ειχες δικιο για την προταση της ΧΑ προς Καμμενο.Το ειδα σημερα .
        Δεν μπορω να πω παρα -ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ-
        θα δικαιωθουν οι αποστατες? η΄ο Καμμενος?
        τι πιο καθαρο?
        λεω εγω!!

        Μου αρέσει!

      27. Κιμ,καλημερα.
        θα δουμε.
        ολα μοιαζουν περιεργα,εμπιστοσυνη δεν εχω σε κανεναν.
        δεν εχω ασχημη γνωμη για τον Καμμενο,μου μοιαζει ειλικρινης,παρολα τα λαθη.
        θα δουμε στο τελος τι ρολο βαρανε ολοι.
        ας ελπισουμε για το καλυτερο για την πατριδα μας.

        εσυ για τον τσυριζα,καταλαβες τι προταση εκανε;

        Μου αρέσει!

      28. «ολα μοιαζουν περιεργα,εμπιστοσυνη δεν εχω σε κανεναν.
        δεν εχω ασχημη γνωμη για τον Καμμενο,μου μοιαζει ειλικρινης»

        Έτσι και εγώ ρε Φωτεινή. Ψήφισα ΕΠΑΜ, μετά ΣΥΡΙΖΑ, δεν μου κάθεται άσχημα ο Καμμένος, ακόμα και ο Μιχαλολιάκος-Κασιδιάρης. Το μόνο που ξέρω είναι ότι οι δυο πρώην συγκάτοικοι είναι δοσίλογοι (ο Σαμαράς όχι απλά κολοτούμπας, αλλά αρχιψεύτης, θα πουλήσει όλη τη χώρα και εμάς μαζί, νενέκος), ο Βενιζέλος (πρώην Τούρκογλου) είναι πουλημένος, προδότης, σιχαμένος κλπ. Και άρα αυτούς τους δυο (γαλάζιους και πράσινους) δεν πρέπει να τους ψηφίσει πλέον κανένας.
        Ας ελπίσουμε λοιπόν για το καλύτερο για την πατρίδα μας. Και ας σηκωθούμε από τους καναπέδες μας και ας πάμε στην επόμενη συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Δεν είναι δυνατόν σε μια πόλη με ένα εκατομ. ανέργους, οι συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα να μαζεύουν 5.000. Ξυπνήστε επιτέλους Έλληνες. Ξυπνήστε.
        Καλή χρονιά και καλή επανάσταση.

        Μου αρέσει!

    2. Μισα εγω εχω μια απορια.
      Αφου οι κουκουλοφοροι που σπαζουν και ρημαζουν ειναι ΜΑΤ και Χρυσαυγητες,
      γιατι οι δικηγοροι και οι βουλευτες του τσιριζα ,σπευδουν ολοταχως στις φυλακες,
      προς ηθικη και νομικη συμπαρασταση των συλληφθεντων;
      Κανονικα δεν θα επρεπε να καταδικασουν την βια οπως κανουν αλλες φορες,
      π.χ σπασμενους παγκους κτλ.;
      Καπου εχεις μπερδεψει τα πραγματα η προσπαθεις να μπερδεψης εμας με τις ασχετες απαντησεις σου.

      Μου αρέσει!

      1. Βασιλική

        τον Περιανδρο τον θυμάσαι ; τον έχεις ακουστά ;;;
        Ξέρεις ποιοι μαζεύονταν να υποστηριξουν και αυτον και τον Καλαμπόκα, τον δολοφονο του Τεμπονέρα ;
        Οι παρατηρησεις μου κάθε άλλο παρά ασχετες είναι.
        ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ
        Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΧΑΡΑΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΔΥΟΜΙΣΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ , ΜΕ ΣΩΡΕΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟΥ , ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ , ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ, ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ, ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΧΕΣΘΑΙ , ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΗΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ.

        Μου αρέσει!

      2. Φυσικα δεν απαντας σε αυτο που σε ρωτησα.
        Ειναι η δεν ειναι αληθεια οτι οι δικηγοροι και βουλευτες
        του συριζα σπευδουν ταχεως στις φυλακες προς ηθικη και νομικη
        συμπαρασταση των συλληφθεντων κουκουλοφορων μετα απο επισοδεια
        βιας και καταστροφης;Και παντα κανουν δηλωσεις συμπαραστασης υπερ των κουκουλοφορων.
        Η ερωτηση ειναι πολυ απλη .

        Μου αρέσει!

      3. Και αφου ειναι τοσο πονοψυχοι οι συριζαιοι,
        γιατι δεν καταδικαζουν την βια οταν οι κουκουλοφοροι σπαζουν και ρημαζουν τα γραφεια της Χρυσης Αυγης,
        η οταν οι αναρχικοι τραυματισαν τον 75χρονο βουλευτη της;Τοτε σφυριζαν αδιαφοροι ολοι ,απο δεξια μεχρι αριστερα.
        Η πονοψυχια τους εχει ορια δηλαδη;

        Μου αρέσει!

      4. Βασιλική

        θεωρώ την αντιπαραθεση ΧΑ-αντιεξουσιαστων κλπ

        ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΗ.

        Και οι μεν και οι δε συμπεριφερονται σαν χουλιγκάνια οπαδοι ομάδων….

        Θυμάσαι τι έγινε όταν στα γηπεδα ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ, γαυροι, βαζελοι, χανουμια, μπαοκια,σκουλήκια άρχισαν να βριζουν τον ΓΑΠ και τη μανα του;

        Δεν άντεξε ουτε βδομαδα!!! η αντιπαράθεση των αντιμνημονιακων (ακόμα και των ντεμέκ, όπως είναι τα χα) ΒΟΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΟΜΣΕΝ

        Μου αρέσει!

      5. Παλι δεν απαντησες σε αυτο που σε ρωτησα.
        Δεν με εκπλησει,αλλωστε αυτη ειναι η τακτικη της αριστερας,
        αλλα λογια να αγαπιομαστε.

        Μου αρέσει!

    3. @ Миша

      Μισα, για να ξεκαθαρισουμε τα πραγματα μια για παντα εδω μεσα στην ολυμπια..
      Ξερουμε οτι ΔΕΝ συμπαθεις την χρυσαυγη, και δικαιωμα σου το οποιο σεβομαι.
      Θεωρεις την συμπεριφορα του συριζα {και ολων την επωνυμων μελων του}
      Οτι θελουν να βγαλουν λαδι, με δικαιολογιες, οτι ειναι ολοι τους…»Αγγελουδια» ?
      Αν ναι, να μας το πεις ξεκαθαρα να ξερουμε που παταμε…
      Υποστηριξανε, τους, της «αμαλιας» τους, της «ασοε» …τους λαθρο…
      Ασε να μην συνεχισω…
      Ξεκαθαρισε λοιπον την θεση σου.

      Μου αρέσει!

      1. Ανεμε

        πριν λιγες μόλις μέρες ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε προταση εξεταστικης για το πώς φτάσαμε στο μνημονιο, στρεφόμενος σαφώς εναντίον ΓΑΠ και ΠΑΠΑΚ.

        Παρακολουθώντας την «ανάκριση» των Μπενίτο-Παπακ από την Ζωή Κωνσταντοπούλου , δεν βλέπω διάθεση συγκάλυψης.
        Θα δούμε όμως. Όπως έγραψα παραπάνω, αν ο ΣΥΡΙΖΑ το πάει κατα΄κει θα εξαερωθεί. Ο σταθερός πυρήνας των ψηφοφόρων του παραμένει στο 4%. Εκεί και θα επιστρέψει αν πάει να κουκουλώσει τον ΓΑΠ και τα εγκλήματα του.

        Μου αρέσει!

  3. Ορθές επισημάνσεις. Ωστόσο το φίδι δεν το έτρεφε η Πολιτεία στον κόρφο της. Το έτρεφαν τα κόμματα εξουσίας που είχαν ταυτίσει τον εαυτό τους με την Πολιτεία και δη το κράτος. Και δεν το έτρεφαν εν αγνοία τους αλλά εν πλήρη γνώσει. Διότι γι΄αυτούς ήταν η συγκοινωνούσα εφεδρική δεξαμενή στην οποία, προεκλογικά και σε στιγμές κρίσεώς των, ξέπλεναν τα κρίματά τους και θόλωναν τα ύδατα.
    Φτάσαμε στο σημείο να «μην ξέρει η αριστερά τι ποιεί η δεξιά» και η αιθαλοκουλτούρα να έχει αδρανοποιήσει την πολιτική και να έχει αποκρύψει τον ορίζοντα της Πολιτείας.
    Τώρα, πλέον, έληξε ο χρόνος τους και αποκαλύπτονται.

    Μου αρέσει!

  4. Άφησε τις διαδηλώσεις κυρ δικηγόρε και στείλε κάνα μύνημα στην Ολύμπια ώστε να μην ενοχλούμε την έννομη μνημονιακη τάξη, που να τρέχεις σε συγκεντρώσεις τώρα,…να εισπνέεις τα εκσυχρονισμενα χημικά ,να ξοδεύεις λεφτά για αντιασφυξιογονες μάσκες … εδώ πρέπει ν’ ακούσουμε την τρόικα να σωθεί ο καπιταλισμός και η πατρίδα φυσικά!…
    Αυτός ο τόπος άλλωστε δεν έχει εγκαταλελειμμένα δημόσια κτήρια σε κάθε γειτονιά, οπότε η βίλα Αμαλίας (τα βλέπετε οι αριστερές βίλες και τα τζάκια ) μόλυνε την έννομη τάξη και μας έγινε εμμονή , πάση θυσία να περιέλθει ! προς αναδειξη κ αξιοποιηση σε οργανωμένες συλλογικότητες, όπως το Νέο δεξιό πασοκοκρατος, να μην κινδυνεύουν ρε παιδάκι μου κ’ τα ναζιστικά πατριωτακια μας, τα χρυσουλια μας από εγκληματικές επιθέσεις .
    Κοιμηθείτε ήσυχος αγαπητέ μου η έννομη τάξη είναι εδώ για να σας διαφυλάξει απο οτιδήποτε δεν εμπεριέχετε στον μικροαστικό της μνημονιακο βίο.

    Μου αρέσει!

  5. Ο,ΤΙ ΠΟΥΝ OI ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ, ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΡΩΖΟΥΝΕ ΟΙ ΖΕΡΒΕΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΕΣ ΕΘΝΟΚΟΥΡΑΔΕΣ ΣΑΣ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ.
    ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΤΕ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ.
    ΕΜΕΙΣ ΒΑΛΑΜΕ ΗΔΗ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΤΣΙΟ, ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ.

    ΑΦΕΡΕΙΜ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ

    Μου αρέσει!

    1. Είμαστε ένας λαός που έκανε αντιπολίτευση ένα συνοθύλευμα του 4,5%, 3ο κόμμα ένα εθνικιστικό εκτός βουλής & έτοιμοι να βγάλουμε εκτός βουλής ένα κόμμα που ουδέποτε είχε σχέση με το σοσιαλισμό (πέραν του ονόματος). Πήγε ο Καμμένος να κάνει κόμμα της προκοπής & συμπεριέλαβε ένα σωρό Ιούδες να το μαγαρίσουν… Δεν με πειράζει που ξεκαθαρίζει το τοπίο από ολοένα & περισσότερους σκάρτους, μα που οδηγούμαστε ξανά & ξανά σε μία ανώριμη σύρραξη μεταξύ μας. Μνήμης τσιγκλίζουσας αναλογίζομαι με πρωθυπουργό τον Γεώργιο Παπανδρέου και αντιβασιλέα τον Δαμασκηνό Παπανδρέου, τα τσιράκια του Τσώρτσιλ που οδήγησαν την Ελλάδα στον εμφύλιο πόλεμο!
      Σήμερα ένας ένας άλλος απόγονος του Γ. Παπανδρέου, Αμερικανάκι γέννημα θρέμα, κατέστρεψε άγαρμπα την χώρα μέσα σε μόλις επτά μήνες ολοκληρώνωντας το έργο του μεγαλύτερου δόλιου πολιτικού πατέρα του. Επεται δε η συνέχεια από τους αντικαταστάτες του & τις προγραμματισμένες εθνικές παραχωρήσεις, την οικονομική & ψυχική εξουθένωσή μας…
      Και εμείς όπως διάβασα σε κάποιο σχόλιο του Πέτρου, “Ψήφισα ΕΠΑΜ, μετά ΣΥΡΙΖΑ, δεν μου κάθεται άσχημα ο Καμμένος, ακόμα και ο Μιχαλολιάκος-Κασιδιάρης”… ετοιμαζόμαστε δηλ να ψηφίσουμε (επιτρέψτε μου να ολκληρώσω την ακρότητα) μεταξύ ΚΚΕ & ΧΑ!!! Τόσο ξεκάθαρη ιδεολογία μας διακατέχει! ¨Οπως δηλώνω & αλλού είμαι ένας Έλλην άξιος απόγονος των Εθνικο-δημοκρατικο-σοσιαλο-κομμουνιστο-μπερδεμένων προγόνων μου, άξιος να συνεχίσω την πορεία τους στα έργα του Αυνάν… Αλλά για πόσο, γιατι κακά τα ψέματα προγόνους είχαμε & πολύ πρίν το 14ο αιώνα και αυτό τουλάχιστον έμεινε να μας τιμά, αλλά & να επιλέγουμε σαν πορεία. Με τον κοινό αγώνα προκόβουμε… μήπως πρέπει κάτι τέτοιο να επιβάλλεται να αντλήσουμε από το υποσεινήδητό μας; Άλλως ήρωες της απελευθέρωσης μας βλέπω να φυλακίζουμε πάλι.-

      Μου αρέσει!

  6. κυριε δικηγορε οι δωσιλογοι πολιτικοι της μεταπολιτευσης, του πασοκ κ της νεας δημοκρατιας, που αθελα σου στηριζεις χρεωκοπησαν τη χωρα, κ την παρεδωσαν στα χερια των τοκογλυφων.
    παρεδωσαν δημοσια κ ιδιωτικη περιουσια στους τοκογλυφους, οδηγησαν στη φτωχεια, στην εξαθλιωση, στην ανεργια τον μισο πληθυσμο, χιλιαδες ειναι τα νοικοκυρια χωρις ηλεκτρικο, χωρις θερμανση χωρις τα βασικα αγαθα που απολαμβανει ολος ο πολιτισμενος κοσμος.. χιλιαδες οι νεκροι-θυματα των μνημονιων, οι αστεγοι, εκατομμυρια οι ανεργοι.
    ολα αυτα φαινεται οτι εσενα δεν σε αγγιζουν.. δεν εχεις ουτε μια λεξη να πεις για τους δυστυχεις συμπατριωτες σου
    την ωρα που η αξιωματικη αντιπολιτευση κανει το χρεος της με μια προσπαθεια να ξεσκεπασει το συστημα των δωσιλογων διεφθαρμενων πολιτικων που μας κατεστρεψαν κ να τους στειλει στη δικαιοσυνη, εσυ αντι να στηριξεις αυτη την προσπαθεια για το καλο της χωρας σου, προσπαθεις να την μειωσεις κ να την απαξιωσεις.

    Μου αρέσει!

  7. ΦΙΛΟΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΑΚΤΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΠΑΣΟΚ. ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟ.

    ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ Η ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΤΥΧΙΑ.

    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΑΓΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΔΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ.

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΕΔΙΩΧΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΖΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΒΕΒΑΙΑ.

    Μου αρέσει!

  8. Τρικυμία εν κρανίω το άρθρο…τι να σχολιάσεις ? παράλληλα σύμπαντα…
    Αλλά κ.Δικηγόρε μας εύχεστε η νέα χρονιά να είναι ολίγον καλύτερη από την προηγούμενη χρονιά-ταφόπλακα ?

    «Θα ήθελα, κατ’ αρχάς, να ευχηθώ σε όλους τους συνεργάτες του blog αλλά και στους εκλεκτούς αναγνώστες σας καλή χρονιά, με υγεία, τύχη και ηρεμία!! Είθε, η νέα χρονιά να αποδειχθεί, έστω και κατ ολίγον, καλύτερη της προηγούμενης!»

    Δηλαδή ? ΤΙ ?
    Εδώ πρέπει να γίνει ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ κανονική αφού ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ τα πάντα (ανθρώπους και περιουσίες) και μας εύχεστε για ολίγον καλύτερη χρονιά ?
    Μήπως να φορέσουμε μόνοι μας έναν φερεντζέ το καινούριο έτος ή να γράψουμε απευθείας στον Στουρνάρα το σπίτι μας ?
    Παράλληλα τα σύμπαντα…

    Μου αρέσει!

  9. γιατι επιστρατευτηκε ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ να μας πεις τι?για την βιλα αμαλιας?δηλαδη να εξισωσει την υφαρπαγη κρατικου χρηματος,τις μιζες,τις λαμογιες,τις λιστες λαγκαρντ, του πασοκ και της νεας δημοκρατιας με τους καταληψιες της βιλας αμαλιας,αυτος ο δικηγορος παιδια θα παει πολλη μπροστα να μου το θυμηθειται!!!!!!!!!!!!!

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.