Δώστε κι άλλα λεφτά στις τράπεζες! Ο κόσμος δεν έχει πεινάσει τελείως…

2aada90e79361924ee2cfff17b5cb64d_XLΟι ευρωπαϊκές τράπεζες συνεχίζουν να εμφανίζουν ελλείψεις στην κεφαλαιακή τους επάρκεια με τα μεγαλύτερα κενά να εμφανίζονται σε Γαλλία και Γερμανία, εκτιμά ο Οργανισμός για την Οικονομική Συνεργασία και Ανάπτυξη (ΟΟΣΑ), όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires.

Σε έκθεση του ο ΟΟΣΑ σημειώνει ότι οι τράπεζες της Ευρωζώνης χρειάζονται να ενισχύσουν τα κεφάλαια τους κατά περίπου 400 δισ. ευρώ, όπως αναφέρει το πρακτορείο.

Γαλλικές και Γερμανικές τράπεζες θα χρειαστούν λεφτά λέει ο ΟΟΣΑ, επιβεβαιώνοντας όσους έγραφαν ότι κρύβουν «σκελετούς» στα ντουλάπια!

10 σκέψεις σχετικά με το “Δώστε κι άλλα λεφτά στις τράπεζες! Ο κόσμος δεν έχει πεινάσει τελείως…

  1. Και τι γίνεται μετά , για τους ελάχιστους που έχουν κατορθώσει να έχουν κάποιες οικονομίες για ώρα ανάγκης??? Θα πάνε συστημμένοι οι διαρήκτες ή ληστές στα σπίτια???

   Μου αρέσει!

 1. Οι μαύρες τρύπες,από τίς λαθεμένες επιλογές τών τραπεζών,είναι τεράστιες…

  Ηδη οι Ελληνικές τράπεζες-ζόμπι,έχουν καταπιεί,χωρίς κανένα αποτέλεσμα,300 δισ. ευρώ ,γραμμένα στό δημόσιο χρέος.

  Δέν υπάρχει καμμία σωτηρία γιά τίς τράπεζες,νά τίς τελειώσουμε,πρίν αυτές τελειώσουν εμάς….ΣΤΑΣΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ
  ΔΑΝΕΙΩΝ……

  Μου αρέσει!

 2. Ποσο ηλιθιοι ειναι οι Ελληνες που εξακολουθουν ξαι εχουν καταθεσεις στις κωλοτραπεζες???? Τωρα που θα ψηφιστει και ο νομος κατασχεσης ολων των Ελληνικων περιουσιακων στοιχειων, καποιο ωραιο πρωι θα κατασχουν και τις καταθεσεις και μετα ΔΡΑΧΜΗ !!!!!!!!! Δεν καταλαβαινετε οτι βλεπουν πως εχετε λιπος και διαρκως θα αυξανουν την φορολογικήπιεση?????????????????????????????????????????????????????????? ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ

  Μου αρέσει!

 3. Θα ήθελα να ρωτήσω , αν κάποιος (α) , γνωρίζει , αν τα χρήματα από την τελευταία δόση που δόθηκαν στις τράπεζες για ανακεφαλαιοποίηση , θα επιστραφούν στο Δημόσιο με τους αντίστοιχους τόκους ή θα τα πληρώσουμε και αυτά με τους φόρους μας και τα χαράτσια???? Τι θα γίνει και με τα προηγούμενα ποσά που δόθηκαν σαν εγγυήσεις , από το κράτος????

  Μου αρέσει!

  1. Πρέπει νά πιστέψεις ότι οι πολιτικοί,είναι υπάλληλοι τών τραπεζιτών…..

   Ετσι θά καταλάβεις,γιατί τά κέρδη τών τραπεζών τά έτρωγαν μεταξύ τους,ενώ τίς ζημιές τών τραπεζών,τίς χρεώνουν στούς Ελληνες…καί οι χρηματοδοτήσεις,γιά τήν ανακεφαλαιοποίηση τών τραπεζών ήδη έφτασαν τά 300 δις.

   Οταν λοιπόν πληρώνεις χαράτσια ΔΕΗ,μειώσεις μισθών καί συντάξεων,εισφορά αλληλεγγύης,τέλος επιτηδεύματος,
   τέλη ακίνητης περιουσίας κλπ ,ων ουκ έστιν αριθμός,νά γνωρίζεις ότι πληρώνεις τίς λαθεμένες επενδυτικές κινήσεις
   τών ήδη πτωχευμένων τραπεζών καί μικρό ποσοστό από τούς μισθούς,συντάξεις,εφάπαξ διορισμένων στό δημόσιο
   ψηφηφόρων τών 3 κομμάτων,πού σήμερα συγκυβερνούν,γιά νά σώσουν τό τομάρι τους,ΟΧΙ τήν Ελλάδα…

   Μου αρέσει!

   1. Δεν αντιλέγω σε αυτά που αναφέρεις . Τελικά τα χρήματα αυτά θα επιστραφούν στο Δημόσιο με τους αντίστοιχους τόκους , ή θα τα ξεχρεώσουμε με τους φόρους μας και θα μας ζητήσουν και άλλα.
    Για τα θαλασσοδάνεια , δεν νομίζω κανένας λογικός , να λέει ότι ήταν σωστά.

    Μου αρέσει!

 4. Γερμανικές και Γαλλικές τράπεζες χρειάζονται λεφτά ?
  Ελααα τι μου λές…ο ΟΟΣΑ το είπε ?
  Εμ, θα χτυπηθούν τώρα άσχημα…σαν τα χταπόδια…
  Οχι οι τράπεζες τους…Τα βόρεια ΜΟΣΧΑΡΙΑ…

  http://bluebig.wordpress.com/2013/01/11/%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%AE-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CE%B6%CF%8E%CE%BD%CE%B7-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%BC/

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.