Μπαλάκι ανάμεσα σε ΤτΕ – ΤΧΣ και ΟΤΟΕ οι εργαζόμενοι του ΤΤ

tt1Η Τράπεζα της Ελλάδας τους λέει ότι την απόφαση για το ΤΤ θα την λάβει το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας που αυτό τους ξαναστέλνει στην ΤτΕ, η ΟΤΟΕ κρατά στάση αναμονής…

Ένα μπάχαλο και μπαλάκι για τους 3.300 εργαζομένους του ΤΤ αυτή την ώρα, που ξεκινούν πορεία προς το Υπουργείο Οικονομικών. Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο αλλάζει καθημερινά τρόπους «επιβίωσης», αφού το μέχρι χθες σενάριο αλά Αγροτικής, αντικαταστάθηκε με αυτό της Proton.

Μέχρι στιγμής, καμία από τις τράπεζες που ενδιαφερόταν για το ΤΤ (χθες απέσυραν το ενδιαφέρον αφού το ΤΧΣ δεν θεώρησε ικανοποιητικές τις μη δεσμευτικές προσφορές) δεν μπορούσαν να εγγυηθούν το μέλλον των εργαζομένων.

Πριν από λίγο, άλλαξε και το Προεδρείο της Τράπεζας, αφού αποχώρησε ο Κλ. Παπαδόπουλος και στη θέση του μπήκε ο Χ. Σιγανός, μέχρι πρότινος Νο2 της τράπεζας.

3 σκέψεις σχετικά με το “Μπαλάκι ανάμεσα σε ΤτΕ – ΤΧΣ και ΟΤΟΕ οι εργαζόμενοι του ΤΤ

 1. Αν οι Έλληνες δεν ξεσηκωθούν εναντίον αυτής της λαίλαπας που θα σαρώσει κυριολεκτικά την Ελλάδα ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ από το σχέδιο αυτό της ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑΣ. Εδώ συντελείται μια γενοκτονία της ελληνικής φυλής με αιχμή την πλήρη ανομία των εξουσιαστών και καθόμαστε περιμένοντας τον δικό του θάνατο ο καθ’ ένας την στιγμή που οι φλόγες γλύφουν τα πορτοπαράθυρα του σπιτιού μας. Αντί να ορμήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με νύχια και με δόντια και να τους ξεσχίσουμε περιμένουμε λές και έχουμε πάθει λοβοτομή με την δικαιολογία ότι μας ραντίζουν με χημικά γι’ αυτό και δεν αντιδρούμε. Αυτά είναι παραμύθια της Χαλιμάς και προφάσεις. Καλούμε τον κάθε σκεπτόμενο Έλληνα να ακολουθήσει τον δρόμο μας της σύγκρουσης με το κατεστημένο. Χιλιάδες οι αυτοκτονήσαντες μέχρι σήμερα, δύο εκατομμύρια σχεδόν οι άνεργοι, εκατόν εβδομήντα χιλιάδες επιχειρήσεις βάλανε λουκέτο, χιλιάδες οι άστεγοι. Εμείς δίνουμε την μάχη μας για αποκατάσταση της νομιμότητος. Σαν πρώτη κίνηση καταθέσαμε την μήνυση για την λίστα Λαγκάρντ αν και όλοι μας απέτρεπαν και σήμερα αλληλοσπαράζονται στην Βουλή. Καταθέσαμε μήνυση για το σκάνδαλο της Αγροτικής και ήδη η υπόθεση βρίσκεται στον 19ο ανακριτή και αν κάποιος ἐχει στοιχεία υποβοηθητικά να μας τα χορηγήσει. Εντός της εβδομάδος θα καταθέσουμε μήνυση κατά της Εμπορικής για το σκάνδαλο της καταστροφής των Ασφαλιστικών Ταμείων και τα λεφτά των μετόχων. Έχουμε ένα πλάνο ενεργειών και όποιος θέλει ας ακολουθήσει. Οι τράπεζες βγάζουν καθημερινώς εκατοντάδες διαταγές πληρωμής και θα ακολουθήσουν κατασχέσεις των περιουσιών σας και εσείς ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ. Στρεφόμαστε κατά της ανομίας και θα παλέψουμε μέχρι την αποκατάστασή της. Σας καλούμε να συνταχθείτε με τις προσπάθειές μας. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ. Δεν θα τους χαρίσουμε το Έθνος μας. Δεν θα τους χαρίσουμε την πατρίδα μας. Δεν θα τους χαρίσουμε την Ελλάδα μας. Δεν θα τους χαρίσουμε την ΖΩΗ μας. Όποιος θέλει ας ακολουθήσει. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ!!!!!
  Οδυσσέας Τηλιγάδας
  Ευριπίδου 57, 10554 Αθήνα
  Τηλ: 210 3241961
  Ηλ. Ταχ: elas@otenet.gr

  Μου αρέσει!

 2. Για ποιο λόγο να πουληθεί το ΤΤ. Σε όλα τα κράτη σχεδόν υπάρχει κάτι αντίστοιχο , για τους μικροαποταμιευτές. Και είναι το μοναδικό που λειτουργεί και απόγευμα απότι γνωρίζω , ενω οι τράπεζες κλείνουν το μεσημέρι. Τι θα κερδίσει το Δημόσιο από πρακτικής πλευράς????

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.