Συναγερμός στην κυβέρνηση για το φορολογικό! Προς διαφοροποίηση η ΔΗΜΑΡ στο άρθρο 2

61de482c5c3770510eb8dc286ed36a70_XLΑναστάτωση προκάλεσαν στην κυβέρνηση οι αλλαγές που πρότεινε η ΔΗΜΑΡ για το άρθρο 2 του νέου «μίνι» φορολογικού που ψηφίζεται σήμερα, οι οποίες δεν έγιναν δεκτές από τον Στουρνάρα! Θα πρόκειται για τη δεύτερη αποτυχία της κυβέρνησης μέσα σε λίγες μέρες, αφού προχθές δεν πέρασε ένα άρθρο σε ασήμαντο νομοσχέδιο του Μανιτάκη.

Τώρα, η ΔΗΜΑΡ απειλεί με διαφοροποίηση στο εν λόγω άρθρο, το οποίο ζητά ο συντελεστής παρακράτησης για τραπεζικές καταθέσεις μεγαλύτερες των 50.000 ευρώ να πάει στο 17,5%, από 15% που προτείνει το υπουργείο Οικονομικών, οι καταθέσεις έως 5.000 ευρώ να είναι αφορολόγητες, ενώ από 5.001 – 50.000 ευρώ ο συντελεστής να ανέρχεται σε 15%.

Χαρακτηριστική ήταν η τοποθέτηση της βουλευτού Ασημίνας Ξηροτύρη από το βήμα της Βουλής: «Εάν δεν βρούμε ένα συγκερασμό στο άρθρο 2 εμείς θα διαφωνήσουμε».

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Γ. Στουρνάρας έσπευσε να συνομιλήσει στο τηλέφωνο δίπλα από τον Πρόεδρο της Βουλής, προκειμένου να ενημερώσει (μάλλον το Μέγαρο Μαξίμου) για τον απερχόμενο κίνδυνο…

4 σκέψεις σχετικά με το “Συναγερμός στην κυβέρνηση για το φορολογικό! Προς διαφοροποίηση η ΔΗΜΑΡ στο άρθρο 2

 1. Μη τσιμπάτε, επίτηδες ανέβασαν την εισήγηση στο 17,5% για να το παίξει ο κουνέλης, αγωνιστής. Είπαμε. Το …. αριστερό άλλοθι.

  Μου αρέσει!

 2. μη δίδετε σημασία, θέλουν να παριστάνουν ότι και καλά … έχουν στόμα … αλλά στην πραγματικότητα, στόμα έχουν λαλιά δεν έχουν… θυμηθείτε το «σκέρτσο» που έπαιζαν προ μηνών… σχετικά με ΤΡΟΙΚΑ…έφυγαν απο την συνάντηση με τους τροικανους… φώναξαν στους τροικανους…τους π[ξετίναξαν, τους πέταξαν έξω…. αλλά τελικά, μποουρδες…οι τροικανοι ειχαν φυγει και τους ειχαν αφηση την παραγγελεια …και έπειτα τρέξανε τα χατζημπαρακια … αυτολεξεί να ψηφίσουν…. ότι τους είχαν δώσει οι τοκογλύφοι….., ..
  άσε ρε ΚΟΥΒΕΛΗ και ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ…ΟΚ, σκίζετε το λένε και οι δημοσκοπήσεις… πάτε θαυμάσια, συνεχίστε.. ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ.και ΟΠΩΣ λένε οι «δημοκόποι»
  ο ΛΑΟΣ θέλει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ..ΔΗΜΑΡ κατά 45% ….και όλα αυτά…
  ρε κακομοίρηδες αν είχατε επαφή με την παρορμητικότητα επρεπε ΕΣΕΙΣ να είχατε αυτοκτονήσει.. τυχοδιώκτες και ΟΧΙ οικογενειάρχες…
  και γαιτι απαλ βαλτε τα video να παιξουν απο τις δικες σας προεκλογικες δεσμευσεις … ΑΚΡΙΒΩΣ ότι λέγατε…. πιστό αντίγραφο του ΨΕΎΤΗ ….ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΥΠΌΛΗΠΤΟΥ,
  και τώρα δε τελευταία, σχετικά με την λίστα ΛΑΓΚΑΡΝΤ όπου, όλο το σινάφι είναι μέσα…σας είδαμε …να παριστάνεται τον ΜΑΛΑΚΆ …
  ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ, ΘΡΑΣΎΔΕΙΛΑ ΑΝΘΡΩΠΆΚΙΑ … ΤΥΧΆΡΠΑΣΤΟΙ…ΚΑΙ
  ΒΡΏΜΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.