Η «φιλανθρωπία» της κόμπρας…

Του Θύμιου Παπανικολάου

Μία από τις πιο ύπουλες ιδεολογικές κεφαλές του νεοταξικού κτήνους είναι οι «βιομηχανίες φιλανθρωπίας».

Γράφαμε σε πρόσφατο άρθρο μας, με τίτλο:

«Φιλανθρωπία: Το υπνωτικό χάπι της φασιστικής ιδεολογίας…»:

«Η ιδεολογία της «φιλανθρωπίας» είναι ο εθισμός των ανίσχυρων, τσαλαπατημένων, απελπισμένων και εξαθλιωμένων ατόμων (από τους λήσταρχους και δημίους του), στο να ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ λύσεις παρηγοριάς από τα χέρια των δημίων τους, από τα χέρια των κτηνάνθρωπων της εξουσίας…».

Ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7153

Πάντα τα μεγαλύτερα κτήνη το παίζουν και …φιλάνθρωποι!!!

Να θυμίσουμε εδώ ότι ο διαβόητος λήσταρχος, κερδοσκόπος και διαφθορέας του πλανήτη, ο Τζορτζ Σόρος, είναι και «ιδιοκτήτης» ενός από τα μεγαλύτερα δίκτυα «φιλανθρωπίας» στον κόσμο!!!

Μετά τους «νταβάδες» των ΜΜΕ που στήσανε, στις γιορτές, τις ελεεινές τελετουργικές φιέστες «φιλανθρωπίας, τώρα έρχονται κάποιοι άλλοι «καρχαρίες», από τους πλέον μοχθηρούς, να στήσουν τις δικές τους «φιλανθρωπικές» φιέστες: Οι ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ!!!

«Φιλάνθρωποι», λοιπόν και οι εφοπλιστές: Οι κανίβαλοι της φοροασυλίας…

Διαβάστε το παρακάτω εύστοχο σχόλιο:

Σα δεν ντρέπεστε

Γράφει: Ο Νίκος Μπογιόπουλος

http://www1.rizospastis.gr/columnPage.do?publDate=12/1/2013&columnId=1821

Το αντιγράφουμε όπως μεταδόθηκε από το ΑΠΕ:

«Σε συμφωνία με την Ενωση Ελλήνων Εφοπλιστών, για την ενίσχυση 500 οικογενειών με ανήλικα παιδιά, που πλήττονται από την οικονομική κρίση, προχώρησε ο δήμος Αθηναίων.

Η πρωτοβουλία της Ενωσης θα κινηθεί με αυστηρά εισοδηματικά κριτήρια, σε πρώτη φάση για 500 οικογένειες – δημότες της Αθήνας και θα περιλαμβάνει, μέσω του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων, κάθε μήνα δέμα βάρους 35 κιλών, το οποίο θα περιέχει βασικά είδη τροφίμων και πρώτης ανάγκης.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών που έχει σαφή προσανατολισμό να ενισχύσει την οικογένεια, τα παιδιά και τους νέους και επικεντρώνεται σε περιοχές που έχουν πληγεί από τη δυσμενή συγκυρία.

«Η απόφαση αυτή της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών έχει εξαιρετικό συμβολικό χαρακτήρα και καταδεικνύει τη σημασία ύπαρξης ενός μηχανισμού αλληλεγγύης μεταξύ των πολιτών» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, σημειώνοντας την ανάγκη τέτοιου τύπου προσφορές να γίνουν οδηγός για όλους».

*

Σχόλιο πρώτο: Σα δεν ντρέπεστε!

Σχόλιο δεύτερο: Τι σχέση μπορεί να υπάρχει ανάμεσα στην ανθρώπινη αλληλεγγύη με αυτό το είδος της χυδαίας και κολοσσιαίας απάτης της «οργανωμένης βιομηχανίας φιλανθρωπίας» από τους «καρχαρίες», τους έμπλεους από… φιλόζωα αισθήματα προς τα θύματά τους;

Σχόλιο τρίτο: Γιατί οι εφοπλιστές δεν αποφασίζουν να πληρώνουν το πετρέλαιο που χρησιμοποιούν για το στόλο τους στην τιμή που το πληρώνουν οι άλλοι κοινοί θνητοί και όχι αφορολόγητο; Μπορεί να μας πει η «Ενωση Εφοπλιστών» πόσες (εκατοντάδες χιλιάδες) οικογένειες θα μπορούσαν να ζήσουν από την κατάργηση αυτής και μόνο της φοροασυλίας (από τις εκατοντάδες) των εφοπλιστών;

Σχόλιο τέταρτο: Για τον κ.Καμίνη η στήλη δεν χαραμίζει ούτε λέξη ως σχόλιο.

ΠΗΓΗ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=30371#30371

35 σκέψεις σχετικά με το “Η «φιλανθρωπία» της κόμπρας…

 1. Ο Μπογιοπουλος του ΚΚΕ ΑΕ και του ριζοσπαστη παριστανει τον προστατη ;

  Διαβάσαμε σήμερα στην ηλεκτρονική έκδοση του «Ριζοσπάστη» ένα κείμενο που αφορά την από τις 15 Δεκεμβρίου παναττική δράση της Χρυσής Αυγής, στα πλαίσια της «Ένωσης Ελλήνων Επαγγελματιών», όπου μοιράστηκε φυλλάδιο ενημερωτικού περιεχομένου σε καταστηματάρχες και καταναλωτές. Δεν θα σχολιάσουμε, φυσικά, την αμηχανία που προκλήθηκε στο Ιδεολογικό τμήμα του ΚΚΕ και η οποία γίνεται εμφανής από το ότι απαιτήθηκε ένας μήνας για να ψελλίσουν μια απάντηση, ασχέτως της ανεπάρκειας της. Δεν θα σχολιάσουμε, επίσης, το γεγονός ότι δεν κατέστη δυνατόν να διαβάσουμε το εν λόγω «άρθρο» στην έντυπη έκδοση του «Ριζοσπάστη», αφού οι «σύντροφοι» στις ενημερωτικές τους δράσεις πουλάνε… καπιταλιστικότατα την φυλλάδα τους, σε αντίθεση με την Χρυσή Αυγή που παρέχει στον Λαό την εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» δωρεάν.

  Επίσης δεν θα μπούμε στην διαδικασία σχολιασμού της επιθέσεως που είχε εξαπολύσει το ΚΚΕ εναντίον της Χρυσής Αυγής στο θέμα του κοινωνικού έργου του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, την στιγμή που η ανεργία χτυπά τους Έλληνες με πρωτόγνωρη ισχύ. Μάλλον τα ορφανά του Στάλιν επιθυμούν να παραμένουν άνεργοι οι Έλληνες. Αυτό δείχνουν και οι πρωτοχρονιάτικες απολύσεις που πραγματοποίησαν οι κομματικές επιχειρήσεις του ΚΚΕ.

  Ας μείνουμε όμως στο ζητούμενο: Η Χρυσή Αυγή στις 15 Δεκεμβρίου μοίρασε στους Έλληνες ένα κείμενο που τους γνωστοποιούσε στους Έλληνες το κόστος που έχει στην ίδια τους την επιβίωση η λαθρομετανάστευση. Το ΚΚΕ με έναν μήνα καθυστέρηση αντιδρά στο εν λόγω φυλλάδιο της Χρυσής Αυγής, αντιδρώντας ακόμα και στην ανασύσταση της Ελληνικής Παραγωγής και την πολυπόθητη αυτάρκεια. Ας δούμε όμως την ανακοίνωση του ΚΚΕ πριν προχωρήσουμε στο σχολιασμό της:

  «Χολή ενάντια στους Ελληνες βιοπαλαιστές που απασχολούν στη δουλειά τους μετανάστες εργάτες, αλλά και ενάντια στα χειμαζόμενα λαϊκά στρώματα που ελέω καπιταλιστικής κρίσης και ακρίβειας στρέφονται αναγκαστικά και σε μετανάστες μικροπωλητές για να προμηθευτούν τα στοιχειώδη, χύνει με δύο απαράδεκτες ανακοινώσεις της η νεοναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή. Κάνοντας στην πράξη αβάντες στο μεγάλο κεφάλαιο, τους μεγαλεμπόρους, υποκινεί το λεγόμενο κοινωνικό αυτοματισμό, σπέρνει τη διχόνοια στους ανθρώπους του μόχθου, καλεί μάλιστα τον κόσμο να μπαίνει σε μαγαζιά που απασχολούν ξένους εργάτες και να απειλεί τους μικρομαγαζάτορες.

  Η νεοεμφανιζόμενη «Ενωση Ελλήνων Επαγγελματιών», που έστησαν τα φασιστοειδή, διανέμει ανακοινώσεις σε μικρεμπόρους και ελευθεροεπαγγελματίες, όπου κάνει γαργάρα τον «ανταγωνισμό», ουσιαστικά την ισοπέδωση που υφίστανται από μονοπώλια, όσα θέριεψαν ελέω πολιτικής ΕΕ – κυβερνήσεων, πολιτική που και η Χρυσή Αυγή υπηρετεί. Σκόπιμα και αποπροσανατολιστικά φορτώνει όλα τους τα προβλήματα στις «ανθελληνικές κυβερνήσεις» και τους «λαθρομετανάστες», ότι στέλνουν πολλά εμβάσματα στις χώρες καταγωγής τους, λες και γι’ αυτό συνθλίβονται οι Ελληνες μικρομεσαίοι. Μαγαζάτορες που η οργάνωση φτάνει στο σημείο να τους «καρφώνει» λέγοντας ότι τα εμβάσματα «είναι παράγωγα ΥΠΟΠΤΩΝ και ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ συναλλαγών όπως και ΜΙΣΘΩΝ που σε βάρος του Ελληνα εργαζόμενου καρπούνται όλοι αυτοί που, ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ κάποιες φορές, απασχολείς στην επιχείρησή σου». Εμμεσα τους ζητά να διώξουν όσους μετανάστες βιοπαλαιστές απασχολούν, με σλόγκαν του τύπου «για να δημιουργήσουμε ξανά από την αρχή την ελληνική βιομηχανία». Να αναστήσουν, δηλαδή, οι μικροβιοτέχνες και επιτηδευματίες τις βιομηχανίες, το μεγάλο κεφάλαιο, τους μεγαλοκαρχαρίες που τους καταπίνουν έναν έναν, καθαρίζοντας την αγορά σε όφελός τους…

  Ανάλογου ύφους και περιεχομένου ανακοίνωση διακινεί η Χρυσή Αυγή προς τους «φίλους καταναλωτές», όπως τους λέει. Οτι «κάθε ευρώ που προσφέρεις στους λαθραίους και παράνομους επαίτες των φαναριών, κάθε ευρώ που σπαταλάς αγοράζοντας λαθραία και παράνομα προϊόντα, κάθε ευρώ που δίνεις σε επαγγελματίες που ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ απασχολούν ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, κάθε ευρώ που ξοδεύεις απασχολώντας ΠΑΡΑΝΟΜΑ λαθρομετανάστες σε οικιακές εργασίες, φεύγει από τη χώρα σου (…)».

  Τσιράκι του συστήματος, η Χρυσή Αυγή επίτηδες αποσιωπά ζητήματα χιλιοειπωμένα, αποδεκτά ακόμα και για υπηρεσίες του αστικού κράτους. Π.χ., υπάρχει επίσημη τοποθέτηση του ΣΔΟΕ, ότι δεν είναι εφικτός ο έλεγχος εισαγωγής των εμπορευμάτων του «παρεμπορίου», γιατί γίνεται σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΕ. Αρα, το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι αποτέλεσμα της «ελεύθερης αγοράς», της γνωστής ελευθερίας κυκλοφορίας εμπορευμάτων, αποτέλεσμα του Μάαστριχτ που υποστηρίζουν τα κόμματα του «ευρωμονόδρομου».

  Παρακάτω η οργάνωση καλεί τους καταναλωτές: «Προτίμησε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ προϊόντα και στήριξε τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα που απασχολούν ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ εργαζόμενους (…) ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΣΟΥ Ενημέρωσε τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις της περιοχής που κατοικείς και απασχολούν παρανόμως λαθρομετανάστες ότι ΔΕΝ θα τους προτιμάς για τις αγορές σου. ΜΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΣ άλλο έδαφος σε αυτούς που εγκληματούν κατά της πατρίδας και της οικογένειάς σου». Να τσακώνεται, δηλαδή, σε κάθε γειτονιά ο ένας λαϊκός άνθρωπος με τον άλλον για χάρη των φασιστοειδών και προς όφελος των μεγαλοκαρχαριών…»

  Προκρίνει, δηλαδή, το ΚΚΕ τον αθέμιτο ανταγωνισμό των λαθρομεταναστών ενάντια στους Έλληνες εργαζομένους και χειροκροτεί τα πάσης φύσεως λαμόγια που αφήνουν άνεργους τους συνέλληνες μας προκειμένου να γλιτώνουν τα λεφτά των ενσήμων. Επικροτεί δε και το παρεμπόριο που φέρνει στην απελπισία τους Έλληνες μαγαζάτορες. Οι δε λαθρομετανάστες γίνονται «μεροκαματιάρηδες», θυμίζοντας άμεσα τα δημοσιεύματα για «το παλικάρι από το Μπαγκλαντές», που αναφέρονταν στον έμπορο ναρκωτικών που εφονεύθη στην οδό Στρατηγού Καλάρη, στα πλαίσια ξεκαθαρίσματος λογαριασμών του κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών. Για την δήλωση ότι η ανασύσταση της Ελληνικής Παραγωγής θα είναι ανάσταση του «μεγάλου κεφαλαίου», θα παραπέμψουμε απλά στην δήλωση του Νίκου Καζαντζάκη ότι «ο κομμουνισμός είναι πνευματική ψώρα».

  Μου αρέσει!

  1. Κοίτα, αυτά που λέει ο Μπογιόπουλος για την δήθεν φιλανθρωπία δεν είναι παράλογα.
   Αλλά κι αυτά που σέρνει η ΧΑ στο ΚΚΕ κι αυτά σωστά είναι.
   Το ΚΚΕ είναι πολύ μεγάλο τσίρκο.
   Εγώ το έχω πει επανειλημμένως ότι για το ΚΚΕ όλα όσα συμβαίνουν είναι μια ωραία ευκαιρία αυτοπροβολής κι αυτοδιαφήμισης, μια ευκαιρία για να μας μιλήσει για άλλη μια φορά για τον εαυτό του.
   Το ΚΚΕ δεν θέλει να αλλάξει η καθεστικύια κατάσταση, κατά την γνώμη του, γιατί έχει ορίσει την ύπαρξή του ως «διαρκώς αγωνιζόμενο» και ουδέποτε επιτυχόντα.
   Αν υπάρξει επιτυχία στον αγώνα όλη η πολιτική και οικονομική μπίζνα που έχει στηθεί πάνω του δεν θα έχει λόγο ύπαρξης.
   Αρα ο αγώνας πρέπει να συνεχίζεται επ άπειρον.
   Να κολυμπάς και να μην πηγαίνεις εκατοστό μπροστά.

   Μου αρέσει!

   1. Μια ερωτηση MONO ! εναντιων ποιοων θα ειναι ολοι αυτοι ; η Χρυση αυγη ειναι το 10% των Ελληνων ,,,περιπου 1.000.000.!! Αν αποφασισουν ολοι αυτοι που θα μετασχουν στο συλαλητηριο οτι η Χρυσαυγητες ολοι ειναι παρανομοι !! τι θα πρεπει νακανει το Ελληνικο κρατος απεναντι σε αυτον τον καινουριο Ε Χ Θ Ρ Ο ; το 1.000.000 επαρατων Χρυσαυγητων ;
    ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ; ΠΟΣΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙ ΜΠΡΑΒΟ Ο »ΓΕΙΤΟΝΑΣ,, ΤΟΥ (που δεν ειναι και ο καλυτερος γειτονας ,αφου του κλεβει καθημερινα το βιος του ,και καμια φορα του δερνει τα παιδια η’ και του τα σκοτωνει )ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!
    ΓΙΑΤΙ ; ΓΙΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΑΚΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ,,

    Μου αρέσει!

   2. @ Αndy pαν

    Θεωρω το σχολιο σου ολιγον διφορουμενο οπως ειναι διατυπωμενο..
    Εχεις την καλωσυνη να το ξεκαθαρισεις…
    Για αυτους που δεν το καταλαβαινουν αμεσως ?

    Μου αρέσει!

   3. ΣΕ ολους αυτους τους ξενους που παρουσιαζονται στο βιντεο θα πω:

    ¨ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΞΕΦΟΥΡΝΙΣΕΤΕ ΤΗΣ «Μ Π Ο Υ Ρ Δ Ε Σ»
    ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΝΑ ΛΕΤΕ.»

    Για καθε πατριδα που αντιπροσωπευετε, μπορω να πω πολλα,
    διοτι της γνωριζω και απο την καλη. και την αναποδη τους.
    Αμε τε στο διαολο λοιπον.

    Εδω δεν ειναι καμια απο της χωρες σας,,,
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ..
    Και θα το καταλαβαιτε συντομα.
    Ευχαριστηστε το θεο, που τρωτε ενα κομματι ψωμη εδω.

    Και ΣΚΑΣΤΕ…
    Και πειτε στους διαφορους προστατες σας εδω, οτι πρωτα θα παρει ο διαολος αυτους.
    Ελπιζω να διαβασουν αυτη την αναρτηση τα προδοτικα αφεντικα σας…

    Μου αρέσει!

  2. @ Βασιλικη

   Ο Μπογιοπουλος «δουλεβει» εδω μεσα με 2 ψευδωνυμα.
   Φυσικα υπεραμυνεται του κου-κου-ε.
   Βεβαια σημερις προτιμα…απουσια…
   «Κοπανα» το λεγαμε στο γυμνασιο..

   Μου αρέσει!

 2. Επειδή ομως θα σκάσω αν δεν το πω, θέλω να σας βάλω ρε παιδιά, τους χορηγούς του ΕΛΙΑΜΕΠ.
  Στο Θεό σας, όλοι αυτοί χορηγούν τον Βερέμη που έχει «έναν χώρο έρευνας και διαλόγου»;;;; (έτσι αυτοχαρακτηρίζεται το ίδρυμα στην ιστοσελίδα του: about us)
  Όλες οι open society (ΜΚΟ του Σόρος) των βαλκανίων τον χρηματοδοτούν σύσσωμες για να κανει διάλογο….;
  Δείτε:

  Έλληνες χορηγοί

  • ALPHA BANK, Αθήνα
  • Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία
  Εμφιαλώσεως Α.Ε., Αθήνα
  • EFG Eurobank Ergasias, Αθήνα
  • Eletson Corporation, Αθήνα
  • Εμπορική Τράπεζα, Αθήνα
  • Epirotiki Lines, Αθήνα
  • Frigoglass Α.Β.Ε.Ε, Αθήνα
  • Hellenic-Aid, Αθήνα
  • INTRACOM Α.Ε, Αθήνα
  • INTRALOT Α.Ε., Αθήνα
  • PriceWaterhouseCoopers A.E.,
  Αθήνα
  • Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε.,
  Αθήνα
  • Toyota Hellas Α.Ε., Αθήνα
  • YALCO – Σ.Δ. Κωνσταντίνου &
  Υιός Α.Ε., Αθήνα
  • Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ, Αθήνα
  • Αγγελόπουλος Θεόδωρος,
  Αθήνα
  • Αντιπροσωπεία Ευρωπαϊκής
  Επιτροπής στην Ελλάδα, Αθήνα
  • Γενική Γραμματεία Απόδημου
  Ελληνισμού, Αθήνα
  • Γενική Γραμματεία Έρευνας
  και Τεχνολογίας, Αθήνα
  • Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς,
  Αθήνα
  • ΔΕΗ Α.Ε., Αθήνα
  • Δήμος Ρόδου
  • Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος,
  Αθήνα
  • Εθνικό Καποδιστριακό
  Πανεπιστήμιο Αθηνών
  • Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.,
  Ασπρόπυργος
  • Ελληνικός Οργανισμός
  Τουρισμού (ΕΟΤ), Αθήνα
  • Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
  • Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη, Αθήνα
  • Ίδρυμα Ιωάννου Φ.
  Κωστοπούλου, Αθήνα
  • Ίδρυμα Κόκκαλη, Αθήνα
  • Ίδρυμα Λίλιαν Βουδούρη, Αθήνα
  • Ίδρυμα Σταύρος Σ. Νιάρχος,
  Αθήνα
  • Κοινωφελές Ίδρυμα
  Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης, Αθήνα
  • ΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε., Αθήνα
  • Νομαρχία Δωδεκανήσου, Ρόδος
  • Ξενοδοχείο Rodos Palace Α.Ε.,
  Ρόδος
  • Όμιλος Ευθυμιάδη,
  Θεσσαλονίκη
  • ΟΠΑΠ Α.Ε., Αθήνα
  • ΟΤΕ Α.Ε., Αθήνα
  • Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου,
  Σύρος
  • Τράπεζα της Ελλάδος, Αθήνα
  • Υπουργείο Αιγαίου, Αθήνα
  • Υπουργείο Ανάπτυξης, Αθήνα
  • Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,
  Αθήνα
  • Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας,
  Αθήνα
  • Υπουργείο Εξωτερικών, Αθήνα
  • Υπουργείο Εργασίας
  και Κοινωνικών Ασφαλίσεων,
  Αθήνα
  • Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης,
  Θεσσαλονίκη
  • Υπουργείο Πολιτισμού, Αθήνα

  Ξένοι χορηγοί

  • Bertelsmann Foundation,
  Gütersloh
  • Carnegie Endowment for
  International Peace,
  Washington DC
  • Commemorative Association
  for the Japan World Exposition
  (1970), Tokyo
  • Council of Europe, Strasbourg
  • Eleni Nakou Foundation, London
  • Embassy of the United States,
  Athens
  • EU Institute for Security Studies,
  Paris
  • European Bank for
  Reconstruction and
  Development (EBRD), London
  • European Commission, Brussels
  • European Human Rights
  Foundation, Brussels
  • European Parliament, Brussels
  • European Science Foundation,
  Strasbourg
  • Ford Foundation, New York
  • Friedrich Ebert Stiftung, Bonn
  • Friedrich Naumann Stiftung,
  Königswinter
  • Fund for an Open
  Society- Serbia, Belgrade
  • German Marshall Fund of the
  United States, Washington DC
  • Haniel Stiftung, Hannover
  • Hellenic Resources Institute,
  Cambridge MA
  • Institute for East-West Studies,
  New York
  • Japan External Trade
  Organisation (JETRO), Tokyo
  • Japan Foundation, Tokyo
  • John D. and Catherine
  T. MacArthur Foundation,
  Chicago
  • Körber Stiftung, Hamburg
  • Kosovo Foundation
  for Open Society – Prishtina
  • Michael Marks
  • NATO Public Diplomacy
  Division, Brussels
  • Open Society Foundation – Sofia
  • Open Society Foundation
  for Albania, Tirana
  • Open Society Fund – Bosnia
  and Herzegovina, Sarajevo
  • Open Society Fund – Lithuania,
  Vilnius
  • Open Society Georgia
  Foundation, Tbilisi
  • Open Society Institute – FYROM,
  Skopje
  • Open Society Institute – Russia,
  Moscow
  • Philip Morris Institute for Public
  Policy Research, Brussels
  • Rockefeller Foundation,
  New York
  • Royal Ministry of Foreign
  Affairs, Oslo
  • Soros Foundation – Hungary,
  Budapest
  • Soros Foundation – Latvia, Riga
  • Speros Basil Vryonis Center
  for the Study of Hellenism,
  Rancho Cordova CA
  • Stability Pact for Southeastern
  Europe, Working Table I on
  Democratisation and Human
  Rights, Brussels
  • United States Institute of Peace,
  Washington DC
  • Volkswagen Stiftung, Hannover
  • World Bank, Washington DC

  Μου αρέσει!

  1. Ἐρώτηση κρίσεως:
   ΤΙ «ἑνώνει» τούς μισούς καί παραπάνω μέ τό ΕΛΙΑΜΕΠ;

   (Γιά βοήθεια, παρακαλῶ στούς κ.κ. Δῆμα, Rayban καί Ἄστον).

   Μου αρέσει!

   1. Έλα μου ντε!
    Δηλαδή αν πούμε κι εμείε ότι φτιάχνουμε έναν χώρο έρευνας και διαλόγου (ο Βερέμης δηλαδή τι ερευνά πια;) θα έρθουν να χρηματοδοτούν κι εμάς για να διαλεγόμαστε;

    Τι κάνει ο Βερέμης και για ποια συμφέροντα κι έχουν ανοίξει οι κρουνοί και βρέχει χρήμα;

    Για αυτόν ισχύει το λεφτά υπάρχουν!

    Μου αρέσει!

   2. Ἄλλον εἴχα στό μυαλό μου, ἀλλά τί μοῦ θύμισες πάλι…
    Βερέμης…
    Ἕνα ἀπό τά τεράστια λάθη τοῦ Καραμανλῆ…
    Ἄσχετα ἄν ἀργότερα κατάλαβε μέ τί φίδι εἴχε νά κάνει καί τό μετάνοιωσε…
    …2little2late.

    Μου αρέσει!

 3. ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ???

  ΞΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΝΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΠΩΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ….

  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ….

  ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΑΝ ΞΑΝΑΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….
  ΓΡΑΦΕΙΑ,ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ’ΑΥΤΑ ΕΝΑ ΚΕΡΔΟΣ ΠΟΥ ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΕ….

  ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΙ ΛΕΕΙ….
  Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΣΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ….

  Μου αρέσει!

  1. ΜΟΛΙΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΕΙΡΑΧΤΟΥΝ…..ΤΣΟΥΦΦΦΦ!!!
   ΠΑΡΕ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΓΛΥΚΑΚΙ….

   ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 12/7/35….

   ΑΝ ΔΕΝ ΝΙΚΙΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ….

   ΓΙ’ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΛΥΠΗΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΟΤΣΙΦΛΙΚΑΔΙΚΗ ΗΤΤΑ ΣΤΗ Μ/Α ΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΑΜΕ…..

   ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ….
   h**p://knossopolis.com/2010-09-08-21-43-18/288–12-1935.html

   ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ???
   ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕΙ???
   ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ???
   ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ???

   ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ….
   ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο Μ@ΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΖΕΙ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΑΓΓΕΛΩΝ…
   ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!….Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΟΛΟ….

   Μου αρέσει!

   1. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ,ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΑΛΟΙΦΗ NIVEA ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ.ΖΗΤΩ Ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΟΧΕΣΜΕΝΟΣ.

    Μου αρέσει!

   2. ΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ…
    ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ…

    ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΒΡΕ??
    ΠΑΡΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ…….

    Μου αρέσει!

   3. ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟ

    ΠΕΝΗΝΤΑ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΘΑ ΤΟ ΦΥΛΑΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΝΩ ΣΕ ΚΟΠΙΑ…

    ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΜΑΜΟΘΡΕΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΓΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ…

    ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΒΛΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΘΑΨΕΙ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΠΟΤΕ,ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΟΒΑΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ….

    ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ,ΤΟΥ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΟΤΙ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΚΕΣ ΑΤΡΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙ…
    ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ???

    ΚΑΝΕΙΣ!!!
    ΜΟΝΑΧΑ Ο ΜΑΜΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ,ΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟ ΚΑΤΙΝΑΡΙΟ….

    Μου αρέσει!

   4. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ.ΚΑΙ ΝΑΙ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ.

    Μου αρέσει!

   5. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΙΚΟ….
    ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ???

    ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΜΩΡΕ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΣΤΟΥΚΙΔΗΣ???

    ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ???

    Μου αρέσει!

   6. παρε να χεις γιωργο π!!!!!!!!!εισαι θλιβερα ηλιθιος και κωλοτουμπας!!!!!!!παρε την κωλοτουμπα του τηλεπροεδρα και ναι ειναι του λακη και της ραδιο αρβυλα το βιντεο για να εκδικηθουν τον τηλεπροεδρα,κακομοιρη δεν σε προλαβενουμε πλεον με τις κωλοτουμπες!!!!!!!!!!!!!!!!χαχχααχαχαααααααααχαχαχαχααα

    Μου αρέσει!

   7. πω πωπ πω πλεον η λεξη κωλοτουμπας δεν αρκει εδω ο γιωργος π ειναι χορευτης στα μπολσοι!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααα ρε τι ψωναρα ειναι τουτος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Μου αρέσει!

   8. ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ….

    ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ???
    ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ???
    ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΣΑΝ ΧΑΖΟΣ,ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΑΝ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ……..

    ΤΟΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ,ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΗΡΕΜΙΖΩ???…
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΙ ΛΕΕΙ….
    ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ???…
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΝΤΑΝΤΑ ΟΥΤΕ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ,ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΣ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ…..
    ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ,,,,
    —————————————————————————
    Βασιλης είπε
    Ιανουαρίου 12, 2013 στις 2:05 πμ
    ρε σχολιαστες φερθικες παληκαρι!!!!!!!!!!!!!!!πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχω την αρρωστια μου με το αλκοολ και δεν με βοηθαει κανεις και φερθηκες παληκαρι ρεεεεε!!!!!!!!!!!
    ———————————————————————————–

    ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ……

    Μου αρέσει!

   9. γιωργο π απο κει το επαθες απ το γαλα που επινες μικρος και βγηκες τοσο μ@λακας!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχααααααχαχαχχααχααα!!!!!!!!!!!!!

    Μου αρέσει!

   10. αντε φλωρε αντε γρηγορα στην μαμακα σου να σου δωσει γαλα και να σε βαλει για υπνο γιατι θα ρθουν οι κακοι μεθυσμενοι αριστεροι και θα σου μ@μησουν τον κ..λο!!!!!!!!!!!!!χαχχαχααχαχαχαχααααααααα

    Μου αρέσει!

 4. Ο μεγαλυτερος ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ παγκοσμιως φερει το ονομα ΣΟΡΟΣ…απο εκει πρεπει να ξεκινησει το πλυντηριο και αφηστε τις τσιμπλες ….δεξιοαριστεροι ιδεολογοι…..

  Μου αρέσει!

 5. εδω καταρριπτεται κ το τελευταιο επιχειρημα καποιων εφοπλιστικων κυκλων οτι δεν θελουν να φορολογουνται σε ενα κρατος διεφθαρμενο που τα λεφτα τους θα πανε χαμενα..
  ειναι βοηθεια αυτη που προσφερουν απευθειας στο λαο? δεν ντρεπονται λιγο? οι μαναβηδες της λαικης μεγαλυτερη προσφορα εχουν..
  καλυτερα να εχουμε τουρκους στις μαρινες του αιγαιου παρα ανθελληνες

  Μου αρέσει!

 6. Συμφωνω…
  Το ιδιο αναλυτικα σχολιασα πριν καιρο!
  Δηθεν … Φιλανθρωπια…
  Οχι απο τη τσεπη τους βεβαια….
  π.χ η… εκκλησια!
  Ουτε ενα ευρω απο ταδικα τους….
  Αυτοι παιρνουν το επαθλο ομως….
  Να δω οταν θα στιψει η φιλανθρωπια του απλου κοσμακη τι θα ειπουν!
  Ασε που ο κοσμακης εχει πεσει στη παγιδα….
  Αντι ο παθων να γινεται Μαχητης για τη ζωη….
  γινεται με την φιλανθρωπια….. τεμπελης παρασιτικος και δουλος!!!

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.