Ομολογία Διώτη: Αντέγραψα το USB και κατέστρεψα το παλιό

Ομολογία Διώτη: Αντέγραψα το USB και κατέστρεψα το παλιό

 «Δεν προέβη σε καμία νόθευση γιατί δεν είχα κανέναν κίνητρο ή όφελος. Ενδεχομένως όφελος, οπωσδήποτε κίνητρο και πάντως δυνατότητα είχαν άλλα εμπλεκόμενα στην υπόθεση πρόσωπα».

Με τη φράση αυτή ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννης Διώτης όχι μόνο αποποιείται των όποιων ευθυνών αλλά φωτογραφίζει ευθέως τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Με υπόμνημα που κατέθεσε σήμερα στους οικονομικούς εισαγγελείς δια του δικηγόρου του Νίκου Λίβου, ο κ. Διώτης αρνήθηκε ότι αλλοίωσε ή πλαστογράφησε το επίμαχο ηλεκτρονικό αρχείο, ωστόσο ομολόγησε τελικά ότι το αντέγραψε!

Σε ό, τι αφορά το χρόνο αντιγραφής του USB (8/7/2011), που συμπίπτει με τη θητεία του στο ΣΔΟΕ ο πρώην εισαγγελέας διευκρινίζει:

• «Επειδή οι γνώσεις μου σχετικά με ΗΥ δεν είναι ιδιαιτέρως καλές δεν ήθελα να διακινδυνεύσω κάποια ζημιά από τυχόν κακό χειρισμό μου κατά την επισκόπηση του περιεχομένου του εν λόγω usb. Εν όψει τούτου, κάλεσα τη δικηγόρο κυρία Γαλάτεια Μανέ η οποία μόλις τότε είχε διοριστεί ως ειδική συνεργάτις μου, να με βοηθήσει στην μετεγγραφή του περιεχομένου του usb σε ένα άλλο, ώστε να επισκοπήσω το περιεχόμενό του σε στικάκι-αντίγραφο. Για το λόγο αυτό την παρακάλεσα να πάει η ίδια και να αγοράσει ένα, στη συνέχεια δε να αντιγράψει το πρώτο στικάκι στο καινούριο που είχα αγοράσει όπως και έπραξε»

• «Για να διαπιστώσω το περιεχόμενό του άνοιξα ο ίδιος το αντιγραμμένο πλέον USB και διαπίστωσα ότι περιείχε πολλά αρχεία με ονόματα Ελλήνων πολιτών, διάφορα ποσά σε δολάρια, χωρίς να γίνεται οποιαδήποτε αναφορά για την προέλευση των ποσών».

• «Μετά την ολοκλήρωση της επισκόπησης τοποθέτησα σε φάκελο το ένα USB, ζήτησα πάλι από τη συνεργάτιδά μου πως γίνεται η παντελής διαγραφή του περιεχομένου του άλλου USB γιατί δεν ήθελα, πριν αποφασίσει ο υπουργός πως έπρεπε να χειριστώ το ζήτημα, να υπάρχει αντίγραφο στην κατοχή οποιουδήποτε».

Στο υπόμνημά του ο κ. Διώτης επαναλαμβάνει ότι ατύπως ο Γ. Παπακωνσταντίνου του παρέδωσε το επίμαχο στικάκι, υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε του είπε ότι υπήρχε CD, ότι αυτό είχε παραληφθεί με συνοδευτικά έγγραφα και ότι είχε αποσταλεί από το υπουργείο Οικονομικών της Γαλλίας. Αν τα γνώριζε όλα αυτά, όπως υποστηρίζει, «θα το χειριζόμουν ως έγγραφο και δεν θα είχα κανένα λόγο να το αντιμετωπίσω ως παράνομο αποδεικτικό μέσο». Όμως «έτσι όπως έλαβα το αρχείο κατέληξα στο συμπέρασμα ότι μπορεί και να είναι προϊόν δράσης μυστικών υπηρεσιών».

Σε κάθε περίπτωση αναφέρει «ο τρόπος παράδοσης αυτός του αρχείου καθιστούσε επιβεβλημένο να λάβω πολιτικές οδηγίες για τον τρόπο χειρισμού του από το νέο πολιτικό προϊστάμενό μου, δηλαδή τον κ. Βενιζέλο».

Αναφερόμενος στην επίμαχη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, επιμένει ότι παρέδωσε σε αυτόν το στικάκι τέλη Ιουλίου-αρχές Αυγούστου 2011 και καταλήγει ότι στο τέλος Σεπτεμβρίου 2012, όταν ανέκυψε το ζήτημα σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ εκείνος ήταν που σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Βενιζέλο «τον προέτρεψα να δώσει το στικάκι, που του είχα ο ίδιος παραδώσει, στον πρωθυπουργό».

Με βάση τα παραπάνω ο κ. Διώτης ζητά:

1. Να διερευνηθεί κατά πόσο το περιεχόμενο του εν λόγω usb έχει υποστεί αλλοιώσεις και μεταβολές και ποιες μπορεί να είναι αυτές και

2. Να γίνει τεχνολογική απεικόνιση των μεταδεδομένων (metadata) όλων των στοιχείων που περιέχονται στο usb όπως επίσης και αυτού καθαυτού του υλικού φορέα αποθήκευσής του.

Επίσης υποστηρίζει ότι «η έλλειψη πραγματογνωμοσύνης δεν καθιστά νομικώς υπαρκτές και έγκυρες ως αποδεικτικό στοιχείο τις εκτυπώσεις εκ της οθόνης που τέθηκαν υπ’ όψιν μου, ούτε εξασφαλίζει από τυχόν αλλοιώσεις ή εγγραφές μεταδεδομένων ο τρόπος χειρισμού του εις χείρας σας».

newsbomb.gr

46 σκέψεις σχετικά με το “Ομολογία Διώτη: Αντέγραψα το USB και κατέστρεψα το παλιό

 1. «οι γνώσεις μου σχετικά με ΗΥ δεν είναι ιδιαιτέρως καλές»
  «ζήτησα πάλι από τη συνεργάτιδά μου πως γίνεται η παντελής διαγραφή του περιεχομένου του άλλου USB»
  Ο πρώην διευθυντής του ΣΔΟΕ δεν ξέρει ούτε από υπολογιστές, ούτε καν την ελληνική γλώσσα!!!
  Και περιμένετε να βγει κάτι θετικό από το μυαλό αυτού του ανθρώπου;
  Όλο το ελληνικό Δημόσιο έχει κατακλυσθεί, επί 30 χρόνια, από άσχετους, ανίδεους, ευθυνοφοβείς μπουνταλάδες…
  <ην περιμένετε προκοπή για τα επόμενα 30 χρόνια.

  Μου αρέσει!

 2. ορέ «γίγαντα» δεν αντιλαμβάνεσαι ότι μας λες ψέματα ούτε από μόνος σου;

  • «Μετά την ολοκλήρωση της επισκόπησης τοποθέτησα σε φάκελο το ένα USB, ζήτησα πάλι από τη συνεργάτιδά μου πως γίνεται η παντελής διαγραφή του περιεχομένου του άλλου USB γιατί δεν ήθελα, πριν αποφασίσει ο υπουργός πως έπρεπε να χειριστώ το ζήτημα, να υπάρχει αντίγραφο στην κατοχή οποιουδήποτε».

  ΤΟΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΑ
  γιατί το αντέγραψες;
  έτσι και αλλιώς ένα ΣΤΙΚΑΚΙ θα είχες πάντα και η ψευτιά αυταπόδεικτη από τα λόγια σου ρε πανίβλακα

  «Επειδή οι γνώσεις μου σχετικά με ΗΥ δεν είναι ιδιαιτέρως καλές δεν ήθελα να διακινδυνεύσω κάποια ζημιά από τυχόν κακό χειρισμό μου κατά την επισκόπηση του περιεχομένου του εν λόγω usb.

  ΕΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ αντιγραμμένο αυτό δεν θα ήταν το ίδιο ως ζημιά;
  έτσι και αλλιώς ΕΝΑ ΣΤΙΚΑΚΙ ΘΑ ΕΙΧΕΣ πάντα
  σαν τον ΤΟΤΟ το έκανε ο βάκας

  τελικά
  ή μας έχουν για πρόβατα ή παίρνουν πάρα πολλά ληγμένα
  δεν εξηγείται διαφορετικά

  Μου αρέσει!

 3. ΕΣΤΕΙΛΕ ΥΠΟΜΝΗΜΑ Ο ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ,ΓΙΑΤΙ??…ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ???

  ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΕΦΥΓΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΗ….

  Μου αρέσει!

 4.  Πήρε στα χέρια του παράνομο υλικό ( ενώ δεν ήταν παράνομο ) το αντέγραψε και το κατάστρεψε , παράδωσε στον Βενιζέλο αυτό το παράνομο αντιγραμμένο υλικό , ο οποίος το πήρε στα χέρια του και το έκρυψε στο σπίτι του , μέχρι που του το «θύμισε» αυτός που του το έδωσε – ο Διώτης – και του είπε να το παραδώσει στο γραφείο του Πρωθυπουργού ..

  Όλα αυτά έγιναν μετά την συνάντηση που είχαν ο Διώτης με τον Βενιζέλο και τον Παπανδρέου στο γραφείο του τελευταίου με θέμα την λίστα Λαγκάρτ , αφού το θέμα τους ήταν η φοροδιαφυγή – σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της ημέρας εκείνης – σε σχέση με την ΕΕ , στις 8-7-2011 ..

  Επίσης ο Διώτης επιχειρεί να μας πείσει ότι έχει άγνοια από υπολογιστές , όταν είναι γνωστό πως ήταν επικεφαλής της ασφάλειας των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 και που φυσικά εξάρθρωσε και την 17 Νοέμβρη .. Δηλαδή ήταν εκπαιδευμένος και σε σύγχρονες ηλεκτρονικές μεθόδους τρομοκρατίας κάτι που αποκλείει το γεγονός να μην γνωρίζει πολύ καλά την λειτουργία και την χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών λόγο προηγούμενης εμπειρίας φυσικά ..

  Συμπέρασμα : Και οι τρεις έπραξαν με σχέδιο και με σκοπό να καλύψουν πρόσωπα από την λίστα , ισχυριζόμενοι ψευδώς πως η λίστα ήταν παράνομο εύρημα , ενώ δεν ήταν … Το σχέδιο αυτό πιθανώς εκπονήθηκε και εκτελέστηκε και από τους τρεις τους την μέρα που δημιουργήθηκε το πλαστό στικάκι , δηλαδή στις 8-7-2011 , που ήταν και ημέρα που συναντήθηκαν ΚΑΙ οι τρεις τους με επικεφαλή τον πολιτικό τους προϊστάμενο Γιώργο Α. Παπανδρέου .. Ο οποίoς και τους καθοδηγούσε σαν προϊστάμενος … Και φυσικά ισχυρίστηκαν ότι το υλικό ήταν παράνομο , για να δικαιολογήσουν την διακίνηση του χωρίς πρωτόκολλα και κάτω από το τραπέζι , στα κρυφά …

  Μου αρέσει!

  1. ΧΑ ΧΑ ΚΑΤΑΠΙΑΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑ ΚΑΙ ΑΡΛΟΥΜΠΟΛΟΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΖΩΗΤΣΙΔΕΣ ( ΕΚ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ)… ΜΑ ΑΦΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΕΛΗ ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ… ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΤΕ 8/7; ΜΑ ΤΟΝ ΔΙΩΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΦΕΡΕ ΝΑ ΠΕΙ 8/7… ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΙΑ; ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΞΕΦΤΥΛΑ…

   Μου αρέσει!

   1. Χάχα , δεν μας ενδιαφέρει τι λέει αυτός που έχει συμφέρον και ειδικούς λόγους που μόνο αυτός γνωρίζει για να πει ψέματα , μας ενδιαφέρουν τι λένε τα ευρήματα και τα ευρήματα λένε πως το στικ δημιουργήθηκε την μέρα που συναντήθηκαν και οι τρεις τους .. Αυτά που λέει όταν έρχονται σε αντίθεση με τα ευρήματα , τότε καίνε τον ίδιο και φυσικά μαζί με αυτόν καίνε και αυτούς που θέλει για τους δικούς του λόγους να καλύψει …

    Το ότι λέει πως το κατέστρεψε το γνήσιο στικ δεν ενοχοποιεί τον Παπακωνσταντίνου , αλλά τον ίδιο , αφού το έπραξε αμέσως μετά την συνάντηση που είχε με τον Βενιζέλο και τον Παπανδρέου και προφανώς κατέστρεψε το στικ , για να μην φανεί ότι μέσα σε αυτό υπήρχαν τα ονόματα των Παπακωνσταντίνων και έτσι θολώνοντας τα νερά να ρίξουν όλες τις ευθύνες πάνω του και αυτοί να την βγάλουν καθαρή …

    Εντάξει χάχα … ??

    Ποιανού το παιδί πήγε να αυτοκτονήσει στο υπουργείο εργασίας , όταν έγινε γνωστό πως ήταν νομικός σύμβουλος του υπουργού χωρίς να έχει πτυχίο ..??

    Μου αρέσει!

   2. Και όταν γράφω πως δεν μας ενδιαφέρει , δεν εννοώ ότι δεν τον ακούμε , φυσικά και τον ακούμε , αλλά δεν λαμβάνουν υπόψη μας όσα λέει ως πραγματικά και αληθινά συμβάντα …

    Μου αρέσει!

   3. Βλέπεις εσύ να έχουμε «΄καταπιεί» την γλώσσα μας ..??

    Μάλλον εσείς είστε σε πανικό και δεν ξέρετε ούτε πως να χειριστείτε την κατάσταση , ούτε το τι να πείτε και λέτε ότι να ‘ναι χωρίς κανέναν ειρμό και συνάφεια …

    (..) ΜΑ ΑΦΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΕΛΗ ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ(..)

    Και επειδή το λέει , σημαίνει πως είναι και έτσι ..?? Τα ευρήματα όμως για κακή τους τύχη , λένε άλλα ….

    Μου αρέσει!

  2. ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ… ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΑΣ Η/Υ… ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΕΣΥ (ΚΑΙ Η ΖΩΗΤΣΑ) ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΙΚ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 8/7… ΚΑΙ Ο ΔΙΩΤΗΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ… ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ; ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΡΥΟ ΝΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ…

   Μου αρέσει!

  3. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ… ΣΤΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ (ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΔΙΩΤΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΡΤΑΙ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ) ΗΤΑΝ Ο ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ…

   Μου αρέσει!

  4. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΩΤΗΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΙΣΤΑ ΣΥΡΙΖΑ (ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΕΒΑΛΕ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ) ΚΑΙ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΗΜΙΑ ΣΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ…

   Μου αρέσει!

   1. Και μόνο από την αντίδρασή σου , όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι χτύιπησα φλέβα …

    Σε έχει λούσει κρύος ιδρώτας ..

    βρίσε λίγο ακόμα μήπως και σου ξεϊδρώσεις …

    Α και μην ξεχάσεις να στείλεις τα χαιρετίσματα στον κυβερνητικό τους συνέταιρο τον Σαμαρά , που τώρα τρέχει για να τους σώσει ..

    Μου αρέσει!

 5. θελει να μας πεισει οτι δεν ξερει να κανει δεξι κλικ αντιγραφη,δεξι κλικ επικολληση.
  Πιο πριν βέβαια,μας λέει οτι δεν ήθελε να προξενήσει ζημιά στο αυθεντικό στικακι,γιαυτό αντέγραψε τα αρχεια αλλα μετα το κατέστρεψε για να μην υπάρχει αντίγραφο!!

  Αλήθεια,που τα πουλάνε αυτά; Για ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ μας έχουν;

  Μου αρέσει!

 6. Μη τζιζ κακό πέταξέ το κατάστρεψέ το αλλλά βγάλε κι ένα αντίγραφο.
  Τι είμαι γώ κάνας βλάκας;
  Μπα καλέ το βλακόμετρο σε συσκευασία αντιγράφου.
  Τέλος
  Και οι ρέγγες ,πλέον, βαρέθηκαν να σας κλαίνε.

  Μου αρέσει!

 7. Πεπόνη παρε μια κόλλα χαρτι και «τύλιξε» αυτά τα κοπρόσκυλα και βάλτους να κοιτάνε την κοινωνία που πρόδοσαν μέσα απ’ τα κάγκελα για το υπόλοιπο της ζωής τους.

  Μου αρέσει!

 8. κάλεσα τη δικηγόρο κυρία Γαλάτεια Μανέ η οποία μόλις τότε είχε διοριστεί ως ειδική συνεργάτις μου, να με βοηθήσει στην μετεγγραφή του περιεχομένου του usb σε ένα άλλο, ώστε να επισκοπήσω το περιεχόμενό του σε στικάκι-αντίγραφο. Για το λόγο αυτό την παρακάλεσα να πάει η ίδια και να αγοράσει ένα, στη συνέχεια δε να αντιγράψει το πρώτο στικάκι στο καινούριο που είχα αγοράσει όπως και έπραξε.

  Έχω μια απορία!! Γιατί δεν την έστειλε την λίστα με email?

  Δηλαδή ότι έγγραφα στέλνονται έξω τα βάζουνε σε στικάκι?

  Μου αρέσει!

 9. Καλά αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν σκληρούς δίσκους στους υπολογιστές τους; Από stick σε stick αντιγράφουν; Τι απλούστερο από το να το αντιγράψει στο σκληρό να το δεί και μετά να το σβήσει από το σκληρό! Και το ακόμα πιο τρελό. Φοβήθηκε την επισκόπηση και δεν φοβήθηκε την αντιγραφή; Και γιατί δεν το αντέγραψε σε CD αφού φοβόταν την επισκόπηση και το αντέγραψε πάλι σε stick; Και τι σύμπτωση είναι αυτή όλοι να χάνουν το αρχικό μέσο;

  Μου αρέσει!

 10. O πρωην εισαγγελέας ΔΕΝ γνωριζει πως πρεπει να παραλαμβανει νομιμα καποιο αποδεικτικο στοιχείο- απο την πολλη νομικη κατάρτηση.
  O πρωην εισαγγελέας ΥΠΟΘΕΤΕΙ οτι το φλασακι ειναι προιον δρασης μυστικων υπηρεσιων – αυτο θα του έμεινε απο τοτε που έβλεπε πολλες ταινιες James Bond για να ανταποκριθει στα καθηκοντα του ως εισαγγελεας σε θεματα τρομοκρατιας
  Ο πρωην επικεφαλης της διωξης της φοροδιαφυγης ΑΓΝΟΕΙ στοιχειωδη χειρισμο Η/Υ – και τι να τον κανει? για να καταπολεμηθει η φοροδιαφυγη αρκει να στειλει κατι ξεγυρισμενες εγκυκλίους στις ΔΟΥ (γραμμενες στο χερι – να μην ξεχνιόμαστε)
  Ο πρωην επικεφαλης της διωξης της φοροδιαφυγης καλει μια ΔΙΚΗΓΟΡΟ για να του πει τι πρεπει να κανει με τον ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ – εδω η επιστημη της λογικης σηκωνει τα χερια ψηλά…. Α! ειναι και ειδικη συνεργατης δική μας βεβαιως ,βεβαίως)
  Το ελληνικο τσίρκο της Δημοσιας διοικησης σε όλο του το μεγαλείο….. Τυχαιο τσίρκο ? Δεν το νομίζω….. Η εγχώρια οικονομικη άρχουσα τάξη χρειάζεται τετοιου επιπεδου δημόσιους λειτουργους γενικά, αλλα και σε θεσεις κλειδια, και τέτοιους πολιτικους για να κανει ανενοχλητη τις δουλειές της!

  Μου αρέσει!

  1. Επιπλεον γνωριζει ο κος Διωτης οτι σε ενα σβησμενο σε περιβαλλον windows φλασακι μπορει με τη χρηση καταλληλου προγραμματος να ανακτηθουν τα στοιχεια ? Η ερωτηση ρητορική….

   Μου αρέσει!

 11. ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ: ΑΦΟΥ Ο ΔΙΩΤΗΣ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΥΛΙΚΟ 1. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΩΣ ΠΡΟΙΟΝ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ; 2. ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΤΙΚ ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ (ΑΡΑ ΩΘΗΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ) ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ 3. ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ;

  Μου αρέσει!

 12. Δέστε τον στο δέντρο του Συντάγματος, εκεί όπου αυτοκτόνησε ένας Έλληνας ακόμα, και αφήστε τον κόσμο να τον ανακρίνει…σε 10 λεπτά θα ξέρουμε τα πάντα…..αλλά εσείς μην μασάτε, την επόμενη φορά που θα έχουμε εκλογές, ξέρετε…Αποχούλα ή μια από τα ίδια ..καθίκια να μας φτύνουν σε καιρούς ανομβρίας…έχει απέραντο δίκιο να μας συμπεριφέρεται έτσι ο λουκουμάς (σε Ζαχόπουλο δεν φέρνει;;)…ούτε ένα μποϋκοτάζ δεν είμαστε ικανοί να κάνουμε, έτσι για τον συντονισμό βρε αδελφέ, ούτε μια Γαλανόλευκη να κυματίζει στο μπαλκόνι μας, αφήστε τα λόγια…..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

  Θέλει πολύ ανάλυση για να καταλάβουμε τις προθέσεις τους;;
  Πότε θα δείξουμε τα δόντια μας όσοι έχουν ;;;

  Μου αρέσει!

 13. «Μετά την ολοκλήρωση της επισκόπησης τοποθέτησα σε φάκελο το ένα USB, ζήτησα πάλι από τη συνεργάτιδά μου πως γίνεται η παντελής διαγραφή του περιεχομένου του άλλου USB…»
  Ποιό usb διέγραψε; Το αρχικό ή αυτό που αντέγραψε;

  Μου αρέσει!

 14. Κυριε Διωτη,οταν ξεπερασετε το προβλημα υγειας σας,που εντελως συμπτωματικα ,προεκυψε σημερα και πριν πατε κοντα στον Κουφοντινα,καντε μας τη χαρη να μας επιστρεψετε με τοκο,ολα τα δεδουλευμενα σας,απο εποχη Εισαγγελεα εως και ΣΔΟΕ,γιατι αποδεχεστε την πληρη ανεπαρκεια σας και στις δυο δουλειες.
  Οπως οι »πολιτικοι σας προισταμενοι»τ΄αρπαζουν αναδρομικα απο τους συνταξιουχους,φερτε ο,τι αρπαξατε και σεις πισω.
  Σε κανενα αλλο κρατος ,κανενας νομικος,σε αναλογες υποθεσεις, δεν αντεδρασε οπως εσεις,ουτε φανταζονται,ουτε υποθετουν,ουτε υπεξαιρουν ,ουτε αλλοιωνουν.
  Και οταν τους τσακωσουν στα πρασα να ψευδονται,βγαζουν για λιγο το σκασμο και ξερνανε την αληθεια μετα.
  Οσο αργειτε,την θεση σας επιβαρυνετε

  Μου αρέσει!

 15. Μου κάνει τρομερή εντύπωση -και χέστηκα να τον υπερασπιστώ- αλλά είναι εντυπωσιακό, πως τα ΜΜΕ βρήκαν μια τόσο ωραία Ιφιγένεια να θυσιάσουν και να απαλλάξουν ΚΑΙ το Χοντρό και τον Παπακωνσταντίνου ΚΑΙ να μας αποπροσανατολίσουν ΕΝΤΕΛΩΣ από τα σοβαρά ζητήματα.
  Δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι τα πράγματα είναι έτσι όπως μας παρουσιάζονται και ότι τα έκανε @@ εντελώς στο θέμα αυτό ξαφνικά.

  Μου αρέσει!

 16. Εισαι πολυ μαλακας…

  που τολμας να μας λες οτι ειμαστε μαλακες….

  Κοιτα ποιοι κυβερνουσαν……ποσο γελοιοι…ποσο δειλοι!

  Και τολμουν να μας βριζουν καταμουτρα!

  Μου αρέσει!

 17. Θέλω να πιστεύω ότι όλα αυτά που φέρεται να κατέθεσε ο Διώτης δια υπομνήματος είναι όλα αρλούμπες των δημοσιοΚΑΦΡΩΝ, γιατί σε διαφορετική περίπτωση οι οικονομικοί εισαγγελείς έπρεπε να είχαν διατάξει την άμεση σύλληψη του Διώτη, εκτός εάν και αυτοί είναι στο κόλπο και καλύπτουν τον πρώην συνάδελφό τους, κάτι που δεν θέλω να πιστέψω..

  Μου αρέσει!

 18. Την λίστα Λαγκάρτ , το ΔΝΤ την έστειλε στην Ελλάδα , όπως την έστειλε και σε άλλες χώρες ..

  Μόλις ο τότε υπουργός που προσχηματικά έκανε τον πρόθυμο να δεχθεί την λίστα , είδε ποιά πρόσωπα ήταν μέσα ενημέρωσε τον πολιτικό του προϊστάμενο που έτσι και αλλιώς γνώριζε , αφού το υλικό ήρθε νόμιμα μέσω πρεσβείας και αποφάσισαν να ισχυριστούν πως το υλικό είναι δήθεν παράνομο και να το καταχωνιάσουν ..

  Ο Παπακωντσαντίνουν δείνει 10-20 ονόματα στον Κεπελιέρη για ξεκάρφωμα και κρατά την λίστα επί 9 μήνες στο συρτάρι του .. Παραλαμβάνοντας ο Βενιζέλος από τον Παπακωνσταντίνου το υπουργείο , παραλαμβάνει και την λίστα …

  Στις 8-7-2011 γίνεται συνάντηση μεταξύ του Παπανδρέου , του Βενιζέλου και του Διώτη στο γραφείο του Παπανδρέου στην Βουλή με θέμα σχετικό της λίστας :
  ——————————
  (..) Οι οικονομικές εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη συζητήθηκαν στην σύσκεψη που είχε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος με τον πρωθυπουργό.

  Σημειώνεται, τέλος, ότι στην αρχή της σύσκεψης αυτής ήταν παρών, ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννης Διώτης.(..)

  h**p://www.protothema.gr/politics/article/?aid=133132
  —————————————

  Μετά την σύσκεψη και την ίδια ημέρα , ο Διώτης καταστρέφει το προηγούμενο στικάκι και δημιουργεί ένα νέο ΧΩΡΙΣ τα ονόματα των Παπακωνσταντίνων για να βγάζει μάτι , ότι δήθεν αυτοί δεν γνωρίζουν τίποτα και ότι έγινε , έγινε από τον Παπακωνσταντίνου ..

  Την 1η Οκτωβρίου , του 12 , ο Στουρνάρας δηλώνει δημόσια άγνοια για την λίστα και πως θα την ζητήσει εκ νέου από την Λαγκάρτ .. Την επόμενη μέρα εμφανίζεται ο Βενιζέλος με το στικάκι αναχείρας , παριστάνοντας τον αφελή λέγοντας ότι απλά το κατείχε , αλλά ποτέ δεν το εξέτασε γιατί το υλικό ήταν παράνομο , φυσικά ποτέ δε εξήγησε το γιατί δέχθηκε να είναι αποδέχτης ενός «παράνομου» υλικού και να το κρύβει μάλιστα τόσους μήνες στο σπίτι του ..

  Φυσικά έχουν υπολογίσει ότι η νέα λίστα θα περιλαμβάνει τα ονόματα που οι ίδιοι έσβησαν και έτσι θα μπορούσαν να τα φορτώσουν όλα στον Παπακωνσταντίνου , για να εκτονωθεί το λαϊκό συναίσθημα και η λαϊκή οργή εναντίων τους , πιστεύοντας οι ίδιοι πως το έγκλημα του Παπακωνσταντίνου είναι παραγραμμένο και έτσι όλες οι κατηγορίες θα έμεναν στο πλαίσιο των πολιτικών εντυπώσεων , κάτι που φυσικά δεν ενδιέφερε τον πρώην υπουργό , αφού είχε πλέον αποσυρθεί από την πολιτική ζωή του τόπου ..

  Κάποια στιγμή αντιλαμβάνονται την γκάφα που έχουν κάνει .. Το ότι δηλαδή η ημερομηνία δημιουργίας του στικ , ήταν στις 8-7-2011 , εποχή που υπουργός ήταν ο Βενιζέλος και όχι ο Παπακωνσταντίνου και πως αυτό θα ,μπορούσε να φανεί με μια απλή εξέταση .. Έτσι αποφασίζουν να δημιουργήσουν ένα νέο πειραγμένο στικάκι με πλαστή ημερομηνία και διαφορετικά ονόματα και να το δώσουν μέσω κάποιων δικών τους οδών στον Βαξεβάνη για να το δημοσίευση , έτσι ώστε όταν γίνει κουβέντα για ημερομηνίες να αρχίσει ένας δαιδαλώδες και φαύλος κύκλος συζητήσεων με άσχετες και αόριστες υποθέσεις για να περάσει η πρώτη γκάφα που έκαναν στο ντούκου .. Όπως και έγινε ..

  Έμμισθα παπαγαλάκια που παριστάνουν τους δημοσιογράφους ( δημοσιοκάφροι ) , επί μέρες βάλθηκαν μέσω των καναλιών να μας «διαφωτίσουν» για το πως αλλάζει η ημερομηνία στα στικ και άλλες πολλές λεπτομέριες και να παίζουν τον παπά με τα στικάκια .. Εδώ στικάκι , εκεί στικάκι , που είναι το στικάκι … ???

  Μόνο που όλοι αυτοί ξεχνάνε πως την ημέρα που ο Διώτης δημιούργησε το στικάκι , καταστρέφοντας το παλιό , συναντήθηκαν οι τρεις ύποπτοι , αυτού του εγκλήματος .. Οι οποίοι ύποπτοι διέδιδαν ψευδώς ότι το υλικό ήταν παράνομο αφού η λίστα έφτασε στα χέρια τους με νόμιμο τρόπο , δικαιολογώντας έτσι την μυστική και παράνομα μεταξύ τους ( χωρίς πρωτόκολλα ) διακίνηση του υλικού …

  Τώρα η συντεχνία αυτή επιχειρεί να θολώσει τα νερά εκ νέου και να αθωωθεί … Έχουν επιβάλει σιωπή επί των ουσιώδη ζητημάτων , δε αναφέρεται κανείς στην περίεργη «σύμπτωση» της συνάντησης των τριών και της καταστροφής του στικ , επιμένοντας οι δημοσιοκάφροι με στόμφο να αναμασούν τα ψεύδη που ισχυρίζονται στις καταθέσεις τους οι ύποπτοι τέλεσης ποινικών αδικημάτων .. Οι έμμισθοι δημοσιοκάφροι παριστάνουν τον ρόλο της υπεράσπισης , δικαιολογώντας τους κατηγορούμενους σε κάθε ευκαιρία , αποκρύπτοντας ουσιαστικά ερωτήματα και συμπεράσματα ..

  Η συντεχνία ετοιμάζετε τώρα να πάει στην βουλή για να ολοκληρώσει το όργιο συγκάλυψης και ανομίας μέσα σε μια παρωδία στημένης ψηφοφορίας , αθωώνοντας τους κύριους ένοχους των εγκλημάτων αυτών , λαμβάνοντας όλοι τους μέρος σε αυτήν την απάτη ..

  Η σήψη αγγίζει όλα τα πατώματα και όλη την κεντρική εξουσία .. Ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι και αυτός ύποπτος , αφού η κατάθεση των τριών προτάσεων γίνεται ουσιαστικά το εργαλείο που αθωώνει τον Βενιζέλο , διασπώντας τους ψήφους της αντιπολίτευσης και κανείς τους δεν μπορεί να μας πείσει ότι αυτό δεν ήταν προσχεδιασμένο , γιατί υπάρχει το προηγούμενο της ΧΑ που καταψήφισε «καταλάθος» όπως ισχυρίστηκαν οι ίδιοι , την πρόταση του σύριζα για παραπομπή του Παπανδρέου λόγο του μνημονίου … Τα λόγια τους δεν έχουν καμία αξία , αυτό που έχει αξία είναι το αποτέλεσμα … και αυτοί συμπεριφέρονται σαν μία συγκυβέρνηση 7 κομμάτων , που τα τρία παριστάνουν την κυβέρνηση και τα άλλα 7 την αντιπολίτευση ..

  Ο μόνος τρόπος για να μας πείσει η αντιπολίτευση ότι δεν είναι μέρος του θιάσου αυτού , είναι να παραιτήσει τους βουλευτές τους αυτήν την στιγμή και να προκαλέσουν εκλογές για να ξεβρομίσει ο τόπος από την λέρα που κυβερνά και παραχωρεί τον εθνικό πλούτο και την εθνική ανεξαρτησία σε αλλότρια συμφέροντα , αλλιώς είναι όλοι τους προδότες και συμμερίζονται όλοι τους το ίδιο μερίδιο ευθύνης ..

  Υ.Γ. τα έμμισθα παπαγαλάκια προσπαθούν να μας πείσουν πως η κατάθεση Διώτη αθωώνει τον Βενιζέλο .. Η κατάθεση του Διώτη δεν αθωώνει κανέναν , ούτε φυσικά ενοχοποιεί κανέναν .. Η κατάθεση Διώτη αφορά μόνον τον ίδιο , αφού ομολογεί το έγκλημά του και φυσικά τα δικαστικά όργανα θα πρέπει να ερευνήσουν όλα τα ευρήματα και να τα συσχετίσουν με τα όσα καταθέτουν οι ύποπτοι που εμπλέκονται στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρτ …

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.