Η κυβέρνηση καλύπτει την σύζυγο του κ. Λοβέρδου…γιατί άραγε ;;;

Ερώτηση προς τους υπουργούς Διοικητικής Μεταρρύθμισης
και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης,Εργασίας και Κοινωνικής
Ασφάλισης και Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, με θέμα : « ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΗΜΕΤΕΡΩΝ
ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ»,
είχε υποβάλλει στις 26/11/2012 η βουλευτής Κοζάνης των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή.
Αφορμή για την ερώτηση ήταν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία, οι εργαζόμενοι στο Υπουργείο καταγγέλλουν ότι ενώ η κ. Πηνελόπη Παπαϊωάννου,

η σύζυγος του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην Υπουργού κ . Λοβέρδου Ανδρέα, ήταν στην αρχική λίστα των υπαλλήλων για διαθεσιμότητα, εξαιρέθηκε. Η συγκεκριμένη υπάλληλος μεταφέρθηκε σύμφωνα με το ΦΕΚ 1782/12-11-2010 Τεύχος Β στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, με σχέση
εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου σε συνιστώμενη προσωποπαγή θέση εκπαιδευτικής βαθμίδας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) και Ειδικότητας Διοικητικού, με κοινή Υπουργική Απόφαση σύμφωνα με
τον Ν. 3717/2008 περί μεταφοράς των υπαλλήλων της Ολυμπιακής Αεροπορίας στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα. 

Το ζητούμενα στην ερώτηση ….που αφορούσαν στην κ. Πηνελόπη Παπαϊωάννου, σύζυγο του κ. Λοβέρδου, ήταν : 
 • Τα δικαιολογητικά που οι υπάλληλοι κατέθεσαν και με τα οποία κατέστη δυνατή η μη υπαγωγή τους στο καθεστώς της
  διαθεσιμότητας, στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Η.Δ.
 • Αν εξαιρέθηκε (σύμφωνα με τα δημοσιεύματα) και γιατί από τη διαθεσιμότητα η κ. Πηνελόπη Παπαϊωάννου, υπάλληλος του συγκεκριμένου Υπουργείου, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία του σχετικού ΦΕΚ της μεταφοράς της στο υπουργείο από την Ο.Α. , εμπίπτει στην κατηγορία των υπαλλήλων για διαθεσιμότητα;
 • Εάν η υπάλληλος Πηνελόπη Παπαϊωάννου (όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα) έλαβε με μόλις 16 χρόνια υπηρεσίας, ως εφάπαξ το ποσό των 50.000 ευρώ, κατά την αποχώρησή της από την Ολυμπιακή Αεροπορία.
Στην ερώτηση της κ. Μακρή το υπουργείο Εργασίας δήλωσε αναρμόδιο, το Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων απάντησε σε μια ερώτηση….
ενώ ο καθ ύλην αρμόδιος υπουργός κ. Μανιτάκης κάνει την πάπια….και δεν απάντησε στα τεθέντα ερωτήματα που αφορούν στην σύζυγο του κ. Λοβέρδου….
Απαξιεί ο κ. Μανιτάκης να απαντήσει…δεν ξέρει την απάντηση…ή μήπως πρέπει να ρωτήσει τον κ. Σαμαρά..πρώτα ;;;
Η κυβέρνηση καλύπτει την σύζυγο του κ. Λοβέρδου…γιατί άραγε ;;;

6 σκέψεις σχετικά με το “Η κυβέρνηση καλύπτει την σύζυγο του κ. Λοβέρδου…γιατί άραγε ;;;

 1. Γιατί μεταξύ τους είναι μαφία.
  Οι σύζυγοι των κηφήνων δεν είναι αντιπαραγωγικοί δημόσιοι υπάλληλοι, οι χαρακτηρισμοί του λοβέρδου για τους άχρηστους δημοσίους υπαλλήλους ήταν για να μπουν σε διαθεσιμότητα οι άλλοι όχι η γυναίκα του.

  Τον Μανιτάκη σας το ξανάπα, θα τον βρείτε κατα τις 15:00 στο μαγαζί Μαρμίτα στην οδό Σούτσου πάνω από την πλατεία Μαβίλη (έχει και όχημα με οπλισμένο συνοδό που τον περιμένει απ’ όξω όσο τρώει) πηγαίνετε και θέστε του το θέμα σας.

  Μου αρέσει!

 2. ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.. ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ.

  ΠΡΙΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΜΠΑΤΙΡΗ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ΕΒΑΖΕ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ……..ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ….ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ……ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.