Η ομερτά των ΜΜ»Ε» για την Ludwig SA και την Γερμανός.

Ο lobbystas.gr υποστηρίζει ότι πυκνώνουν οι επισκέψεις του Π. Γερμανού στον ανακριτή. Δεν ξέρουμε για τον ίδιο, πάντως μεγαλοστελέχη σίγουρα πέρασαν το κατώφλι.

Προφανώς είναι πολλά τα ερωτήματα του ανακριτή για το 1.470.000 προερχόμενου από την εταιρεία LUDWIG SA, συμφερόντων του επιχειρηματία Πάνου Γερμανού, το οποίο κατέληξε σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας S.D.G. S.r.I, συμφερόντων του Γιώργου Σαχπατζίδη, που είναι προφυλακισμένος για την υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Την υπόθεση την έχει αναδείξει μόνο το Ολυμπία και είναι σοβαρότατη αλλά και ενδεικτική του πως θάβονται οι ειδήσεις στα ΜΜ»Ε» μέσω των σχέσεων στοργής που έχουν αναπτυχθεί, από την περίοδο του εκσυγχρονισμού.

Γράψαμε συγκεκριμένα εδώ και μήνες:

ferrostaalΆρθρα ανεβοκατεβαίνουν σε σάιτς αποκαλυπτικών Δημοσιογράφων. Μισόλογα ακούγονται, ημιθανή ρεπορτάζ που αντί να καταγράψουν έστω την είδηση βγάζουν …αθωωτική απόφαση για τον Germanos!

Αυτή είναι η κατάντια της Ελλάδας. Όπως αποσιωπήθηκε το μέγα σκάνδαλο της απορρόφησης του “συντροφικού” δικτύου, έτσι ακριβώς γίνεται και με την εμπλοκή της Ιεράς Συντροφικής Εταιρείας στο σκάνδαλο με τις μίζες των υποβρυχίων.

Τι συνέβει; Εταιρεία συμφερόντων της “Γερμανός”, η LUDWIG SA, έστειλε έμβασμα 1,5 εκ. Ευρώ στην εταιρεία της μίζας, την S.D.G.S.r.I.

Είναι η εταιρεία του ήδη προφυλακισμένου Σαχπατζίδη, που οι αρχές έχουν καταλήξει ότι ξέπλενε τις μίζες του Άκη.

Τι θέλουν να μας πουν; Ο “γενικός διευθυντής” της Γερμανός, κατέθεσε ότι “Όχι βρε παιδιά, δεν ήταν μίζα, ήταν …επιστροφή χρημάτων που είχε πάρει μπροστάντζα η εταιρεία για μια δουλειά και επέστρεψε μερος”. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ, ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ “ΑΝΑΦΟΡΑ” ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!!

Δηλαδή κύριε διευθυντά, την δουλειά και την προκαταβολή στην είχε δώσει η εταιρεία S.D.G.S.r.I., του Σαχπατζίδη ώστε να επιστρέψεις εκεί το 1,5 αρκούδι;

ΟΧΙ!!

ferrostaalΕ, τότε πως βρε φανταστικέ σύντροφε διευθυντή, επιστρέφεις λεφτά σε άσχετη εταιρεία και δεν τα επιστρέφεις απ’ ευθείας στον εντολέα και πελάτη που σε προπλήρωσε;

– Εεεε, μα εκεί μου υπέδειξε ο πελάτης να τα επιστρέψω… Σε αυτή, την άγνωστη εταιρεία…

Δηλαδή βρε τιτάνα σύντροφε, έστειλες έμβασμα σε μία εταιρεία που δεν ξέρεις, που δεν έχεις συνεργαστεί, που δεν έχεις συμφωνητικό συνεργασίας, που δεν έχεις την ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ, επειδή σου είπε ο πελάτης σου;;; Χωρίς μάλιστα όπως κατέθεσες να γνωρίζεις ΠΟΙΟΣ είναι δικαιούχος στον λογαριασμό που τα βάζεις;; ΚΑΙ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ;

Σε μία εταιρεία μάλιστα που δύο φορές έχει στείλει εμβάσματα ακόμα και η πρώην γυναίκα του Άκη; Τέτοια σατανική σύμπτωση;

Μα πες ότι τα τρώμε όλα αυτά βρε σύντροφε… Αυτό που κατέθεσαν οι Γερμανοί μιζαδόροι και έγραψε η Καθημερινή, πως ακριβώς τρώγεται;

“Στελέχη της Ferrostaal κατέθεσαν ότι χρησιμοποίησαν αυτές τις εταιρείες επειδή μια ελληνική εταιρεία κατασκευής μπαταριών για τα υποβρύχια (Γερμανός) δεν παρέδιδε παραστατικά επικαλούμενη το στρατιωτικό απόρρητο (!!!!!!). Αλλά η δικαιολογία αυτή δεν έγινε πιστευτή ούτε από τις γερμανικές αρχές ούτε από εκείνους που διενήργησαν τον πρόσφατο εσωτερικό έλεγχο της εταιρείας.” (Πρώτη φωτό)

Δηλαδή, όλως τυχαίως, η “Γερμανός”, είχε και συνεργασία με την Ferrostaal, που μοίραζε τις αντισταθμιστικές μίζες για τα υποβρύχια! Και εσύ έτυχε να βάλεις το 1,5 χαρτί στην εταιρεία που ξέπλενε αυτές τις μίζες. Και όλο το δημοσιογραφικό σύστημα κάθεται στοχαστικά και αναμεταδίδει αυτή την “πιθανότητα”. Όπως ακριβώς αναμετέδιδε το σκάνδαλο με την Cosmote.

Το ξέρουμε βρε σύντροφε, ότι όποιος ασχολήθηκε με την υπόθεση των υποβρυχίων, χόρτασε μολύβι στις 4 γωνιές του πλανήτη. Αλλά τι να κάνουμε, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτή την έρμη την πατρίδα που την έχετε ρημάξει. Καλύτερα Λέλα Καραγιάννη, παρά Πήλιος Γούσης σύντροφοι…

(Η δεύτερη φωτό είναι αναδημοσίευση από το αρχείο της Google. Το Ολυμπία την παραθέτει ενημερωτικά χωρίς να υιοθετεί το περιεχόμενο της).

5 σκέψεις σχετικά με το “Η ομερτά των ΜΜ»Ε» για την Ludwig SA και την Γερμανός.

 1. Πἀνος Γερμανός « αυτοδημιούργητος» επιχειρηματίας;

  Έφθασε στην Αθἠνα προερχόμενος από χωριό του Πηλίου το 1982. Είναι μέλος μιας οικογενείας με δέκα παιδιά.

  Άρχισε σχεδόν αμέσως να αναπτύσει την γνωστή αλυσίδα συσσωρευτών, η οποία, συν τω χρόνω, απέκτησε ειδικότητα στην κινητἠ τηλεφωνία.
  Μερικοί των θεωρούν ως ένα από τους πολλούς κομμουνιστές επιχειρηματίες, άλλοι απλώς ένα απο τους αχυρανθρώπους του ΚΚΕ, που « διευθύνουν» τις επιχειρήσεις του.

  Ο Σαχμπατζιδης αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα ισραηλινά συμφέροντα, όπλα κλπ. Μέτοχος με 20 % στα MULTIRAMA του Γερμανού είναι ο γνωστός Ισραηλίτης επιχειρηματίας Βίκτωρ Ρέστης.
  Ο Γερμανός με τα χρήματα που απεκόμισε απο την εξαγορά του από τον ΟΤΕ, επένδυσε στην νέα επιχείρηση του PUBLIC, με γενικό διευθυντή τον Εβραίο Ράμπυ Μπουρλά. Στην Θεσσαλονίκη το PUBLIC στεγάζεται σε ακίνητο της ισρηλιτικής κοινότητος Θεσσαλονίκης.

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.