Ρακιντζής: Το φακελάκι στην Ελλάδα έγινε πιο φθηνό!

rakintzis (3)«Η διαφθορά μειώθηκε κατά ποιότητα, δηλαδή έγινε πιο φτηνό το φακελάκι» είπε ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής, όταν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για να τον ενημερώσει για την ετήσια έκθεσή του, ο κ. Παπούλιας τον ρώτησε τι νέα υπάρχουν από το μέτωπο της διαφθοράς.

«Τα πάντα εξαρτώνται από την οικονομική κατάσταση. Ευτυχώς οι ελεγκτικοί μηχανισμοί δουλεύουν καλά» πρόσθεσε ο κ. Ρακιντζής, για να ακούσει το σχόλιο του Προέδρου ότι «και αυτό είναι καλό νέο».

«Πρέπει να λειτουργήσει η Δικαιοσύνη, γιατί στον πόλεμο της διαφθοράς τελικός κριτής είναι η Δικαιοσύνη. Χωρίς καλή λειτουργία της Δικαιοσύνης δεν πρόκειται να έχουμε καλά αποτελέσματα» συμπλήρωσε ο κ. Ρακιντζής, απευθύνοντας παράλληλα έκκληση στους δικαστές να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά η Δικαιοσύνη, καθώς έχει συσσωρευτεί πολύς όγκος εκκρεμών υποθέσεων για να αντιμετωπισθεί η διαφθορά.

6 σκέψεις σχετικά με το “Ρακιντζής: Το φακελάκι στην Ελλάδα έγινε πιο φθηνό!

  1. Τι να σου πω ήταν τόσο πορνόφατσα που δεν τον έβλεπα ποτέ. Τυχαία τον είχα δει δεν παρακολουθούσα την εκπομπή. Μου γύρναγαν τ’ άντερα κι αυτός που δεν καταλάβαινα γιατί υπάρχει κι η Πέπη που το έπαιζε τηλεπουτ@να κι ήταν embaracing να την βλέπεις…
   Ο Ρακιτζής μοιάζει δίδυμος αδελφός του, καλέ!

   Μου αρέσει!

 1. Ακουω καλα λογια για τον Ρακιντζη..

  Σοβαροι φιλοι μου πατριωτες…

  λενε να ειχαμε αλλους..πεντε…

  Θα κοιταζω την ταινια….πιο προσεκτικα….

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.