Απάντηση στην παγίδα με φυγή προς τα μπρος.

Γράφει ο Μαγια

Επιτέλους! Ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανεπίτρεπτη καθυστέρηση, είναι αλήθεια, αντελήφθη την παγίδα της «ανομίας» στην οποία είχε εγκλωβισθεί από τις επικοινωνιακές μεθοδεύσεις και πρακτικές της συγκυβέρνησης και αντιδρώντας διαμήνυσε προς κάθε κατεύθυνση την πρόθεσή του για φυγή προς τα μπρος!

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι
χαρακτηριστική:«Το δρόμο της αντιπαράθεσης με πλαστογραφίες, λάσπες και ψεύδη η ΝΔ και η κυβέρνηση θα τον περπατήσουν μόνοι τους. Επιλέγουμε την αντιπαράθεση στο πεδίο των κοινωνικών αγώνων μαζί με τους εργαζόμενους στα ΜΜΜ, στα ναυπηγεία Ελευσίνας, μαζί με όλους αυτούς που αγωνίζονται για τη δημοκρατική ανατροπή και αντιπροσωπεύουν την ελπίδα και το αύριο αυτού του τόπου».

Δε συνηθίζουμε να «ευλογάμε τα γένια μας», αλλά δεν μπορούμε να μην εκφράσουμε την ικανοποίησή μας γιαυτή την εξέλιξη, που ακολούθησε αμέσως μετά την προηγούμενη ανάρτησής μας, με τίτλο, «το σύστημα της διαφθοράς και της διαπλοκής παίζει το τελευταίο χαρτί του!..». Γράφαμε επί λέξει:

«Συνεπώς, ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να αντιληφθεί την καλοστημένη παγίδα και να απεκδυθεί το ρόλο του απολογούμενου. Να αναλάβει πρωτοβουλίες και να σύρει τη συγκυβέρνηση της υποτέλειας στο δικό του προνομιακό γήπεδο, το γήπεδο της βαρυγκωμούσας κοινωνίας, προβάλλοντας, παράλληλα, τη δική του εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης της χώρας. Ετσι, θα αποτραπεί και ο κίνδυνος, οι «σωτήρες» να εξελιχθούν σε ολετήρες!».

Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για τον ΣΥΡΙΖΑ. Να συνδυάσει την «επιστροφή στον ρεαλισμό» με τη συγκρότηση πειστικής εναλλακτικής πρότασης διεξόδου από τη δραματική κρίση, η οποία εκθεμελιώνει δικαιώματα, εισοδήματα, ζωές, αξίες, τρόπο ζωής και βάζει τη χώρα σε τροχιά οικονομικής, κοινωνικής και, ίσως, εθνικής διάλυσης.

Στο σχέδιο εξόδου από την κρίση θα παιχτούν τα πάντα. Το αίτημα της «ανατροπής», το οποίο προβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κυρίως, το μέλλον του λαού και της χώρας!

13 σκέψεις σχετικά με το “Απάντηση στην παγίδα με φυγή προς τα μπρος.

 1. Μας δουλεύεις ρε μάστορα με το ΣΥΡΙΖΑ σου πρωι πρωι,Μάλλον απευθυνασαι σε ζωντοβολα αλλιώς δεν εξηγητε το λιβανησμα στον ΣΥΡΙΖΑ

  Μου αρέσει!

  1. Απαντώντας σε ερωτήματα δημοσιογράφων, ο κ. Τσίπρας θέλησε να «κλείσει» την συζήτηση γύρω από την έξοδο της χώρας μας από το ευρώ. «Για να τελειώνουμε μια και καλή με αυτή την ανόητη και επικίνδυνη συζήτηση, εθνικό μας νόμισμα είναι το ευρώ. Είτε θέλουμε, είτε δεν θέλουμε. Μπορεί να γίνει κριτική στο πώς μπήκαμε στο ευρώ, τώρα είμαστε όμως στο 2013 και εθνικό μας νόμισμα είναι το ευρώ. Και η λύση είναι να αλλάξει στρατηγική η Ευρώπη για να γίνει βιώσιμο το ευρώ. Και δεν μπορεί να γίνει με πολιτικές που διαλύουν την κοινωνική συνοχή», είπε. Υποστήριξε άλλωστε ότι «το κόστος διάσωσης του λαού και της χώρας είναι πολύ μικρότερο από το κόστος της διάλυσης του ευρώ ή εξόδου μιας χώρας από την ευρωζώνη, που θα είναι ανυπολόγιστο», συνδέοντας για άλλη μια φορά την μοίρα της χώρας μας με αυτή της παγκόσμιας κοινότητας που θα επηρεαζόταν από μία αρνητική εξέλιξη.

   Μου αρέσει!

  2. Μπορεί να ακουστεί κακία, αλλά ο Μάγια μου θυμίζει με τον τρόπο που γράφει τον προεκλογικο Χασάπη με την νέα δημοκρατία.
   Ακριβώς το ίδιο «επιτέλους» «οφείλει» συμβουλές νουθεσίες….
   Τις δηλώσεις περί συνέχισης του ολέθριου δανεισμού δεν τις έχει ακούσει. «ευτυχώς που δεν ευλογάμε τη γένια μας» έτσι δεν το ευλογούσε κι ο Χασάπης και τώρα τα τραβάμε να τα ξεριζώσουμε.
   Τους νεολαίους του που λαθροσκοπιανορουφιανεύουν δεν τους έχει προσέξει, είναι σε φάση «Αλέξη εσυ σούπερ στάρ».
   Εντάξει βρε Μάγια, φάση είναι θα περάσει, κουράγιο.

   Μου αρέσει!

  1. Είναι ένα αυτοβιογραφικό, αντιπολεμικό βιβλίο που έχει γράψει ο Σκαρίμπας.
   Η υπόθεση είναι η εξής:
   Πρώτος Παγκόσμιος. Είναι μέσα στά χαρακώματα και αρχίζουν να πέφτουν μπόμπες.Αν μείνουν μέσα θα σκοτωθούν. Αν οπισθοχωρήσουν θα τους σκοτώσουν οι αξιωματικοί η τα στρατοδικεία.Οπότε…
   Πάντως σέ αυτήν τήν κατάσταση βρισκώμαστε και εμείς σήμερα.
   Πίσω γρεμός καί μπροστά η κυβέρνηση που πετάει μπόμπες.
   Οπότε ο μόνος τρόπος να γλυτώσουμε είναι να περάσουμε πάνω απο τήν κυβέρνηση.
   Τώρα άν κάποιος νομίζει ότι ο Τσίπρας είναι φίλος μας…Τί να πω
   Πάντως οι αρχές του συ.ριζ.α είναι απόλυτα συμβατές μέ τό μοντέλο
   τής παγκόσμιας διακυβέρνησης και δέν έχουν καμία διαφορά με τίς
   αρχές του Γιωργάκη.

   Μου αρέσει!

  2. Είναι ένα αυτοβιογραφικό, αντιπολεμικό βιβλίο που έχει γράψει ο Σκαρίμπας.
   Η υπόθεση είναι η εξής:
   Πρώτος Παγκόσμιος. Είναι μέσα στά χαρακώματα και αρχίζουν να πέφτουν μπόμπες.Αν μείνουν μέσα θα σκοτωθούν. Αν οπισθοχωρήσουν θα τους σκοτώσουν οι αξιωματικοί η τα στρατοδικεία.Οπότε…
   Πάντως σέ αυτήν τήν κατάσταση βρισκώμαστε και εμείς σήμερα.
   Πίσω γρεμός καί μπροστά η κυβέρνηση που πετάει μπόμπες.
   Οπότε ο μόνος τρόπος να γλυτώσουμε είναι να περάσουμε πάνω απο τήν κυβέρνηση.
   Τώρα άν κάποιος νομίζει ότι ο Τσίπρας είναι φίλος μας…Τί να πω
   Πάντως οι αρχές του συ.ριζ.α είναι απόλυτα συμβατές μέ τό μοντέλο
   τής παγκόσμιας διακυβέρνησης και δέν έχουν καμία διαφορά με τίς
   αρχές του Γιωργάκη.
   Α ρε Σοφάκι μου θύμισες τόν μπαρμπα Γιάννη.
   Τό συγκεκριμένο βιβλίο μάλλον δέν κυκλοφορεί πλέον.Αν θές νά πάρεις μιά
   ιδέα http://www.scribd.com/doc/43510388/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%A3%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%82-%CE%A4%CE%BF-1821-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1

   Μου αρέσει!

 2. .. Είναι απορίαs ΑΞΙΟ ..

  .ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΥΡΟ ..
  ..ΜΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΝ ΝΑ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΤΡΙΑ !

  .. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΟΝ ΄΄ΚΑΡΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ;;
  .. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΛΥΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ;;
  .. ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΩΜΙΚΗ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ;;
  ..

  Μου αρέσει!

 3. Οποίος περιμένει να δει ανάπτυξη στην ελλαδα εντός ευρω δεν θα την δει τον αιώνα τον απαντά!!ας μην τρεφουμε αυταπάτες και ελπίδες δίχως περιεχόμενο..οποίος εχει την ειλικρινή διάθεση να δει την πραγματικότητα με απόλυτο ρεαλισμό γνωρίζει η θα έπρεπε να γνωρίζει οτι η χώρα μας εντός ευρω δεν εχει καμία προοπτική για οποιασδήποτε μορφής ανάπτυξη…όλα τ αλά ειναι λόγια για λαϊκή κατανάλωση ελπίζοντας οτι καποια στιγμή κατι θα αλλάξει!!!

  Μου αρέσει!

 4. ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΗΦΟΡΑ

  Ας υποθέσουμε φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και των ΑΝΕΛ ότι, σχεδιάζεις την κατασκευή ενός “οχήματος” με σκοπό να
  μεταφέρεις με ασφάλεια την “οικογένειά” σου στον όποιον προορισμό. Τελικώς φτιάχνεις ένα όχημα ικανής χωρητικότητας για να μπορείς να μεταφέρεις την αρχικά 5μελή σου οικογένεια.
  Αίφνης όμως η οικογένειά σου από 5 μελής γίνεται 100μελής…και αυτό δεν σε «χαλάει» καθόλου , αντιθέτως ήταν και παραμένει επιδίωξή σου αφού χαίρεσαι να βλέπεις την “οικογένεια” να μεγεθύνεται.
  Είναι όμως γεγονός ότι, δεν περίμενες κάτι τέτοιο τόσο γρήγορα.
  Τα περισσότερα υποσυστήματα του οχήματος μεταφοράς που κατασκεύασες δεν μπορούν να παραμείνουν τα ίδια !
  Ο κινητήρας , η ανάρτηση και άλλα μέρη πρέπει να αντικατασταθούν ή να τροποποιηθούν το γρηγορότερο δυνατό, διαφορετικά ,το όχημα θα “μείνει” στο δρόμο υπό το βάρος του απροσδόκητα μεγάλου “φορτίου”.
  Κι επειδή πρέπει να συνδυάσουμε τα «οχήματα» με τα πολιτικά δρώμενα, θα έλεγα ότι, η διαδρομή και τα επι μέρους δρομολόγια από την αφετηρία στον προορισμό ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να τροποποιούνται σε μεγάλο βαθμό και τούτο βέβαια συνεπάγεται μεταφορικά τη σταθερότητα στην ιδεολογία ενός κόμματος.
  Άλλο πράγμα όμως η σταθερότητα κι άλλο η εμμονή !
  Διότι, πάνω από όλα πρέπει να τίθενται οι ανάγκες και η ασφάλεια των ΕΠΙΒΑΤΩΝ και όχι του “οδηγού” των “συμβούλων” του και πολλών άλλων συνιστωσών εντός και εκτός του ….οχήματος.
  Είναι άλλο πράγμα όμως να έχεις 10 επιβάτες κι άλλο 1000 !!
  Κι αν η επιλεγείσα διαδρομή είναι σκόπιμα ανηφορική αλλά ωραία (έτσι τουλάχιστον μας λένε) τότε, είναι ακόμη περισσότερες οι αναγκαίες τροποποιήσεις των υποσυστημάτων του «οχήματος».
  Ας μην περιμένουν κάποιοι τους επιβάτες να κατέβουν να σπρώξουν….. Είναι αρκετά ταλαιπωρημένοι….
  Κάποια πολιτικά κόμματα λοιπόν που συστάθηκαν ή διογκώθηκαν αιφνιδίως και αποζητούν λογικά την περαιτέρω διόγκωσή τους, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι …..έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους, αν θέλουν πράγματι να φθάσουν στον προορισμό τους διατηρώντας αλλά και αυξάνοντας τον αριθμό των επιβατών τους.
  Κάποια άλλα οχήματα φίλοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ πολυδιαφημισμένα για τις δυνατότητές τους, τα οποία ήταν στο παρελθόν “παραφορτωμένα” απεδείχθησαν ελαττωματικά. Ένεκα τούτου, αφ’ ενός μεν ανέπτυξαν μια καινοτόμο θεωρία για ….. κακής ποιότητας επιβάτες, οι οποίοι θα έπρεπε είτε να “αδυνατίσουν” σε βαθμό ανορεξικού μοντέλου, είτε να “αυτοκτονήσουν” (δικαιολογημένο αφού ζούμε σε δύσκολους καιρούς…..είπε κάποιος) και αφ’ ετέρου δε, αντί να βελτιώσουν τεχνικά τα οχήματά τους, τροποποίησαν δραματικά τα δρομολόγια κινήσεως επιλέγοντας τις πιο επικίνδυνες ΚΑΤΗΦΟΡΕΣ, απλά για να φαίνεται ότι ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ…..
  Το παράξενο είναι ότι, οι «οδηγοί» αυτοί, δεν επιθυμούσαν ούτε και επιθυμούν να κατέβει επιτέλους όποιος θέλει από το όχημά τους και να επιβιβασθεί σε ένα άλλο ρε αδερφέ….. Κυκλοφορούσε σταθερά η ατάκα ότι, αν κατέβεις έρχεται το τέλος…..
  Το μεγαλύτερό τους πρόβλημα κατά την προσωπική και πάντα «τεχνική» μου άποψη είναι ότι, απέκτησαν μεγάλη ταχύτητα ενώ δεν έχουν τα κατάλληλα ΦΡΕΝΑ και τούτο πολύ φοβούμαι ότι θα φανεί όσο πλησιάζουν στην …τελευταία κατηφόρα….
  Κανονίστε λοιπόν τι θα κάνετε οι «οδηγοί και «τεχνικοί» είτε στο “όχημα” του ΣΥΡΙΖΑ είτε στα άλλα “οχήματα”.

  Μου αρέσει!

 5. Ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι ηδη τελειωμενος.

  Ομολογησε το τσιπρακι :
  συνεχιση της σημερινης καταστασης ειναι η »φυγη προς τα εμπρος».

  ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!!!!

  ΤΟΥΦΕΚΙΣΜΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!!!

  Μου αρέσει!

 6. ως αντιπολιτευση ασκει αψογα τα καθηκοντα μεχρι στιγμης χωρις λαικισμους κ ακροτητες πραγμα σπανιο για τα ελληνικα δεδομενα….. ουσιαστικα ομως ειναι ενα καινουργιο κομμα το οποιο καλειται μεσα σε συντομο χρονικο διαστημα να αναλαβει μεγαλες ευθυνες κ λογικο ειναι καποιες φορες να πεφτει στις παγιδες που στηνουν οι επαγγελματιες απατεωνες, τα λαμογια του σαπιου πολιτικοοικονομικου κατεστημενου που νιωθουν την καρεκλα τους να τριζει. η γνωμη μου ειναι οτι στον πολεμο λασπης κ καταστροφολογιας ο τσιπρας πρεπει να απαντα με θετικες ενεργειες που τον διαφοροποιουν απο το συστημα των ξεπουλημενων κ ξεπουληματιων δωσιλογων.. τετοιες ενεργειες ειναι η προωθηση μιας εθνικα υπερηφανης πολιτικης….
  δεν ειναι πολλοι απο τους σημερινους πολιτικους που εχουν το αναστημα να μιλησουν στον σοιμπλε για καταργηση του μνημονιου κ επαναδιαπραγματευση της δανειακης ή για τις γερμανικες αποζημιωσεις ή για την καταθεση χριστοφορακου
  δεν ειναι πολλοι οι σημερινοι πολιτικοι επισης που μπορουν να μιλησουν για φυρομ στην αμερικη η για λατση στην ελλαδα.
  αυτο το πλεονεκτημα πρεπει να εκμεταλευτει ο τσιπρας.. οτι ειναι καθαρος κ δεν εκβιαζεται απο κανεναν… μονο αυτο μπορει να του δωσει τη νικη συγκεντρωνοντας πλαι του ολο κ περισσοτερους εντιμους πολιτες που ζητουν καθαρση… η κατασταση μας σημερα απαιτει εντιμους ανθρωπους κ οχι αριστεροδεξιους κολλημενους κ κομματοσκυλα που ψαχνουν ευκαιρια για βολεμα.. περιμενω απο τον τσιπρα να σεβαστει τη λαικη βουληση κ να παρουσιασει ενα ρεαλιστικο οικονομικο προγραμμα..
  οχι να κλεψει τους επαγγελματιες ψηφοφορους της πασοκονεοδημοκρατιας αλλα να δημιουργησει τις συνθηκες εκεινες ωστε να μην χρειαζεται ο ελληνας ψηφοφορος να εξαργυρωνει την ψηφο του. να εκπροσωπησει τον απλο λαο, τον χαμηλομισθο, τον χαμηλοσυνταξιουχο, τον ανεργο κ οχι τις βολεμενες συντεχνιες του δημοσιου… κ σε αυτο τον τομεα οφειλω να ομολογησω οτι δεν ειμαι κ πολυ αισιοδοξος, αν κ ειναι νωρις ακομα.

  Μου αρέσει!

 7. AHTUNG-AHTUNG ΕΔΩ ΓΚΕΣΤΑΠΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ Η ΠΟΛΥΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΑΝΤΑ ΑΦΟΣΙΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ (Αποδειχτηκε πια η συνομωσια τους- ητε το ενα ητε το αλλο κομμα τα ιδια αφεντικα που εχουν μας κυβερνανε- δες τις πολυκομματικές κυβερνησεις με δηθεν αντιθετες θεωριες)
  AHTUNG-AHTUNG ΠΡΟΣΟΧΗ στα μπλοκα οι ΓΚΕΣΤΑΠΟ-ΖΗΤΑΔΕΣ πιανουν με αυτοφωρο τους δηθεν φοροφυγαδες που δημιουργει η Κυβερνηση λήσταρχοι χαρατσομπίχτες δηθεν νόμος.
  Υποθηκευουν και το σωμα μας τωρα συλλαμανοντα μας (ενω οι ξενοι αφορολογητοι και ελευθεροι) με την στερηση της ελευθεριας μας για χρέη που οι ιδιοι μας δημιουργήσανε. Το επόμενο βημα να μας πουλανε στην συνέχεια και για σκλαβους ή να μας βασανίζουν στα κρατητηρια να ομολογησουμε και αλλους φοροφυγαδες. Συνενοχος η αστυνομια μας-ελληνόπουλα δοσίλογοι (αντι να μας προστευει απο τα κοινά εγκληματα) δηλ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ την αρχαία προ ΣΟΛΟΝΩΣ βαρβαρική εποχή. Το 1821 για πια ελευθερια πολεμησαν πέθαναν??? Στο τελος εκτος απο τα σπιτια μισθους εργασια ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΙΚΑ ΧΑΡΙΣΜΕΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΗ (την προστατευει το συνταγμα- και την καταπατουν σαν ΝΑΖΙ-ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ).
  Ποιος τους εκανε πάνω απο τον Θεο δεν ξερω. Αν δεν εχουμε δικαίωμα στην εργασία που με τεχνιτες κρίσεις μας επιβάλουν ωστε να ειμαστε ανεργοι απο που θα μπορεσουμε να πληρωσουμε φορολογία, και ηδη το ξερουν αυτό. Αποδεικνύεται οτι μας δημιουργησαν τεχνιτη κρίση ακριβώς για να μην μπορουμε να πληρωσουμε απο την δουλεια μας και με δικαιόλογια να μας παρουν τωρα οτι εχουμε δηλ. σπιτα χωραφια των παπούδων μας που ειναι και ο συνομωτικος δαιμονικός σκοπος τους. Αποδεδειγμένα θελουν την καταστροφη στους αυτοαπασχολουμενους και τελικα σκλαβια ητε στα κελια της φυλακης ειτε στις δουλειες (βλέπε ανασφαλιστη εργασία με μισθους βουλγαριας ή Κίνας και εργασια με αλλοδαπους). ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ (ΒΛΕΠΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ δηλ κατω απο Κρατικη εξάρτηση )
  Αυτη ειναι η σημερινη κυβερνηση δήθεν οι αντιπροσωποι του λαού. Τελικα τι νομιζεται ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ Η ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ. Δες τους Μισθους τα σχολεία την υγεία τους συνατξουχους τις δημοσιες υοηρεσίες και ευκολα καταλαβαίνεις οτι ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΜΕ ΕΝΩ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ-ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΝΕ. Ασε τι λενε τα ελληνικα Ναζοκάναλα . Και ολα αυτα με μια απλή υπογραφουλα των πρωθυπουργων. ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΚΛΑΒΩΝΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ . ΚΑΙ ΕΣΥ ΧΑΖΟΕΛΛΗΝΑ ΔΟΥΛΕΙΣ ΤΙΜΙΑ τιμολόγιο-τιμολόγιο φορολογια-φορολογια ΝΑ ΦΑΣ ΨΩΜΙ και κυνηγιέσαι απο φόρους ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΊΖΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .
  ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΣΚΙΖΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ -ΑΝΤΕ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΠΑΛΙ ΜΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟ-ΠΑΠΑΔΗΜΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΣΑΜΑΡΟ-ΚΟΥΒΕΛΟ-ΤΣΙΠΡΑ τωρα. ΟΛΟΙ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ . Τώρα σκεφτήτε ειστε με αυτο το ΚΡΑΤΟΣ Η ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ . Καταργηση ΜΑΦΙΌΖΩΝ μεσαζόντων-ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ. Αυτοι να γίνουν απλοί εισηγητες καμιά αλλη εξουσια. Ο λαός θα ψηφίζει για καθε νομο και θα τον καταΡγει αμέσως οποτε δεν τον βολευει βάση πλειοψηφίας. Σε ολα να υποχρεώνονται να ενημερώνουν ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟΝ λΑΟ και να συμμετέχει. ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΑΜΜΕΣΩΣ πλειοψηφικα ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ Πρωθυπουργο, Υπουργό, Αρχιεισαγγελείς κτλ. πριν την 4ετία που θα καταργηθει. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ (ασχετως 4ετίας) πάνω σε κάθε λεπτομερεια του κράτους ΑΜΕΣΩΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ. Τοσα συγχρονα μεσα υπαρχουν για να γίνουν ολα αυτα ευκολα. Λυσεις που βρεθηκαν με ΚΕΠ, Γραφεια Φορλογουμενων, Ιντερνετ , και τωρα διακυβέρνηση (για νας ελεγχουν βεβαια και οχι για να ελέγχονται) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΜΕΣΩΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να βρεθουν λύσεις??? ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ (που αποδεδειγμένα θελουν το κακο μας για εργάζονται για αυτο και το καλό τους) ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΕΝΩΘΕΊΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ. Η ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-κρατικοδίαιτοι Η ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ-τον Ελληνα πολίτη. ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ. ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΠΛΕΟΝ Ο ΑΓΩΝ. ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ καλλιτερα μιας ωρας ελευθερη ζωη παρα 40 χρονια σκλαβια και ΦΥΛΑΚΗ.

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.