Στη Λούκα το φλουρί της πίτας της… «Αυγής»!

louka_katseliΛέτε; Να είναι σημαδιακό; Να σημαίνει κάτι για το –κοντινό- μέλλον;

Πάντως στη σημερινή κοπή της πίτας της προσκείμενης στο ΣΥΡΙΖΑ εφημερίδας «Αυγή» το φλουρί έπεσε στη Λ. Κατσέλη!

Η πρώην υπουργός ήταν προσκεκλημένη (ούτε αυτό φυσικά είναι τυχαίο…) και φάνηκε και η… τυχερή της τελετής!

Αυτό το επεσήμαναν όλοι οι παρευρισκόμενοι, οι οποίοι έκαναν και ευχές για… καλή της (πολιτική) πορεία!

Εμείς να υπενθυμίσουμε, ότι ο Αλ. Τσίπρας στην πρόσφατη συνέντευξη στη ΝΕΤ έκανε ένα ακόμα «άνοιγμα κυβερνησιμότητας» μιλώντας για δυνατότητα συγκυβέρνησης ακόμα και με δυνάμεις και προσωπικότητες του πατριωτικού κέντρου και της πατριωτικής και λαϊκής δεξιάς. Πόσο μάλλον σε προσωπικότητες εκ του κεντροαριστερού ή σοσιαλδημοκρατικού χώρου…

(εκτός εάν ήταν μαϊμουδιά όπως τα φλουριά

5 σκέψεις σχετικά με το “Στη Λούκα το φλουρί της πίτας της… «Αυγής»!

 1. αν χρειάστηκαν είκοσι χρόνια διακυβέρνησης για να ξεγυμνωθεί το πασοκ , με μόλις μερικούς μήνες αξ, αντιπολίτευσης ξεγυμνώθηκε ο συριζα.
  ας ψάξουμε οι αριστεροι για κατι ποιο καθαρό και αντιπροσωπευτικό.

  Μου αρέσει!

 2. Αντιπαθητικη και δηθεν επαναστατρια…Ειπε το λεφτα υπαρχουν και οτι δεν ειχαμε αλλη λυση απο το ΔΝΤ…Με αυτες τις επιλογες βλεπω συντομα το Συριζα στο 8 με 10 τις εκατο

  Μου αρέσει!

 3. Συνέχεια Νέας δίκης για την ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ, πακέτο με άλλες υποθέσεις – 24η συνεδρίαση, Τετάρτη 30.1.13
  Η συνεδρίαση ξεκίνησε γύρω στις 11πμ, για να μη χάσουν οι κατηγορούμενοι το επισκεπτήριο της Τετάρτης, ενώ ο συνήγορος πολιτικής αγωγής Π. Μαντούβαλος και οι συνεργάτες του δεν τόλμησαν να εμφανιστούν, μετά το στραπάτσο που έπαθε στην απόπειρά του να προβοκάρει τους κατηγορούμενους. Εξετάστηκαν εφτά μάρτυρες του κατηγορητηρίου, τρεις από την υπόθεση των βομβοδεμάτων (βούλευμα 208) και τέσσερις από την υπόθεση του Βόλου (βούλευμα 207), ενώ στην επόμενη συνεδρίαση θα συνεχιστεί η εξέταση των μαρτύρων του βουλεύματος 207.

  Από την εξέταση των μαρτύρων για την υπόθεση των βομβοδεμάτων, σε σύγκριση με τις προανακριτικές τους καταθέσεις στο άντρο της Αντιτρομοκρατικής, προέκυψε αυτό που φωνάζουν οι συνήγοροι υπεράσπισης σ’ όλες τις τρομοδίκες. Οτι οι μηχανισμοί καταστολής επιδιώκουν συστηματικά να κατασκευάσουν ψευδομάρτυρες, προκειμένου να ενισχύσουν τα σαθρά κατηγορητήριά τους. Για παράδειγμα, μάρτυρας παραδέχτηκε, μετά από ερώτηση συνηγόρου υπεράσπισης, ότι παρέμεινε στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής τέσσερις ολόκληρες ώρες, για να δώσει μια κατάθεση που κράτησε μερικά δεκάλεπτα! Οι λόγοι είναι προφανείς. Ηθελαν να προετοιμάσουν τη μάρτυρα, πριν την εισάγουν στο «χειρουργείο».

  Στην υπόθεση του Βόλου, από τους τέσσερις μάρτυρες που εξετάστηκαν οι τρεις ήταν για το σπίτι της οδού Σαπφούς στην Καλλιθέα και ένας ασφαλίτης της Αντιτρομοκτρατικής, που έπαθε… καθολική αμνησία. Κατά την εξέτασή του από τους συνηγόρους υπεράσπισης και τον Χρ. Τσάκαλο δε θυμόταν τίποτα και παρέπεμπε συνεχώς στον προϊστάμενο του τμήματος Χαρδαλιά.

  Από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος της Καλλιθέας αποκαλύφτηκε, ότι κλήθηκε τρεις φορές στην Αντιτρομοκρατική, έδωσε τρεις καταθέσεις, ενώ και τις τρεις φορές του επεδείκνυαν τις ίδιες φωτογραφίες,προκειμένου να του αποσπάσουν αναγνώριση!

  Το στέλεχος της Αντιτρομοκρατικής ισχυρίστηκε ότι κλιμάκιο της υπηρεσίας του πήγε στο Βόλο δύο φορές (στις 9 και στις 11 Μάρτη του 2011), προκειμένου να παρακολουθήσει ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και την είσοδο μιας πολυκατοικίας, αλλά το μόνο που έκανε και τις δύο φορές ήταν να μαζέψει τρεις σακούλες σκουπιδιών και να επιστρέψει στην Αθήνα, όπου τις παρέδωσε στην υπηρεσία! Προφανώς, μάζευαν τα σκουπίδια, μήπως βρουν αποτυπώματα και γενετικό υλικό για έρευνα DNA. Μετά από τρεις μέρες, στις 14 Μάρτη του 2011, μπήκαν στα διαμερίσματα και έκαναν συλλήψεις. Θυμίζουμε ότι οι μηχανισμοί καταστολής εφάρμοσαν την ίδια πρακτική που είχαν εφαρμόσει και στο σπίτι του Χαλανδρίου, που το χαρακτήρισαν γιάφκα της ΣΠΦ.

  Ο συνήγορος υπεράσπισης Φρ. Ραγκούσης υπέβαλε συγκεκριμένα αιτήματα, που αφορούν την κλήση αξιωματικών της Αντιτρομοκρατικής ως μαρτύρων, την προσκόμιση πειστηρίων και την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση μαρτύρων. Συμπληρωματικά, δήλωσε ότι θα υποβάλει τα τελευταία αιτήματα μετά την κατάθεση του τμηματάρχη της Αντιτρομοκρατικής Χαρδαλιά.

  ΥΓ: Κατά τη διάρκεια της εξέτασης μαρτύρων πήρε το λόγο το μέλος της ΣΠΦ Μιχάλης Νικολόπουλος και κατήγγειλε, ότι εκείνη την στιγμή η γραμματέας του τρομοδικείου δεν κρατάει πρακτικά, γεγονός που επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την ανάγκη για επίσημη μαγνητοφώνηση και απομαγνητοφώνηση των πρακτικών της δίκης. Η πρόεδρος αιφνιδιάστηκε από την αποκάλυψη, αλλά αρνήθηκε να δώσει εντολή στη γραμματέα να διαβάσει τι κατέγραψε από την εξέταση των μαρτύρων, γεγονός που θα επιβεβαίωνε τη βασιμότητα της καταγγελίας.

  Η δίκη θα συνεχιστεί τη Δευτέρα 4 Φλεβάρη.

  Εφημεριδα ΚΟΝΤΡΑ – Κυκλοφορεί κάθε Σάββατο

  Μου αρέσει!

  1. Αν εσεις ειστε αναρχικοι,τοτε εμεις τι ειμαστε;
   Ειστε η ντροπη της ιδεολογιας.

   Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.