Πως ο Τόλης γλίτωσε τα πρόστιμα της εφορίας

Ακύρωσαν πρόστιμα που είχαν επιβληθεί στον Τόλη Βοσκόπουλο για φοροδιαφυγή και ο δημοφιλής τραγουδιστής μπαίνει σε νέο κύκλο δικαστικών αγώνων. Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κάνει δεκτές – εν μέρει – πέντε από τις επτά αναιρέσεις που κατέθεσε γυρνάει την υπόθεση πίσω, ωστόσο δεν ξεκαθαρίζει το ποσό που θα «κουρευτεί» από τα 5,5 εκατ. ευρώ που χρωστάει ο γνωστός τραγουδιστής στη ΔΟΥ από φόρους, πρόστιμα και προσαυξήσεις.

Σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός του, μετά την αναίρεση των αποφάσεων η διαδικασία που ακολουθείται σε αυτές τις περιπτώσεις έχει ως εξής: η υπόθεσή του επιστρέφει στο εφετείο προκειμένου να εκδικαστεί εκ νέου… Με απλά λόγια, ξεκινά ένας νέος δικαστικός λαβύρινθος για τον λαϊκό καλλιτέχνη, που όμως το πιθανότερο είναι να οδηγήσει σε σημαντική μείωση του πόσού – μαμούθ που χρωστά στο Ελληνικό Δημόσιο. Μάλιστα, οι καταθέσεις της μεγάλης ακίνητης περιουσίας που διέθετε ο Βοσκόπουλος, η αξία της οποίας ξεπερνά τις 800.000 ευρώ, αποτελούν έναν σημαντικό άσο στο μανίκι του συνηγόρου του, προκειμένου να σβήσει μέρος από το χρέος του.

«Χωρίς επαρκή αιτιολογία»

Πού στηρίχθηκε όμως η απόφαση των δικαστών να ακυρώσουν τα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί στον τραγουδιστή; Σύμφωνα με τον δικηγόρο του κ. Γρηγόρη Μέντη, «εκ των επτά υποθέσεων που εκκρεμούσαν στο ΣτΕ, ύστερα από άσκηση αναιρέσεως από τον κ. Βοσκόπουλο, οι πέντε εξ αυτών έχουν εν μέρει αναιρεθεί για λόγους που αφορούν πλημμελή αιτιολογία των εφετειακών αποφάσεων και αναπέμπονται προς νέα κρίση στο εφετείο. Οι λοιπές υποθέσεις που σχετίζονται με την κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων του κ. Βοσκόπουλου παραμένουν δικαστικώς εκκρεμείς».

euro2day.gr

6 σκέψεις σχετικά με το “Πως ο Τόλης γλίτωσε τα πρόστιμα της εφορίας

 1. ετσι στουρναρα τους κολλητους και τα ματια σου…..εσεις κερκυραιοι ξαναψηφιστε την αντζελα κι ειναι τα σπιτια σας ……ψυγεια

  Μου αρέσει!

 2. Και σενα ρε «arc» (αρθρογραφε) τι σε νοιαζει….? Απο την τσεπη σου τα πηρε??? Αντε γραψε κανενα αρθρο για τους πολιτικους που καλυπτεις τοσα χρονια και παρατα μας….

  Μπορεις να γραψεις κατι για τον αγιο ΓΑΠ και την φαμιλια του ή θα γραφεις παντα κατι για τον κοσμακη και να μας βαζεις να βγαζουμε ο ενας το ματι του αλλου ?????

  ΑΑΑΑΑ που σαι γραψε και κατι για τον πατηρ Παισιο ρε συ… Καιρο εχει ? Μαλα@@@33 κα

  Μου αρέσει!

 3. απο τηντσεπη μας δεν τα πηρε αλλα μαζι του θα τα πληρωσουμε.και εμεις χρωσταμε αλλα δε μας αναιρεσε κανεις το ποσο ουτε μπορουμε να παρουμε φορολογικες ενημερωτητες ο τολης τοσα χρονια δε χρειαστηκε να παρει ρωτω ωραια ισονομια στηνδημοκρατια που μας πιπιλιζουν οτι εχουμε

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.