Διασύρει την χώρα διεθνώς! Οργισμένο άρθρο του Fox News για τον καταστροφέα.

Papa don’t preach!! Ελληνική Τραγωδία, καθώς καλείται ο ΓΑΠ να διδάξει πως να διαχειριστείς μια κρίση! Είναι ο τίτλος. «Μπορεί να θέλει να τους διδάξει πώς να διευθύνουν μια οικονομία στην καταστροφή.»

papandreou.jpg

To Αμερικάνικο συντηρητικό ειδησεογραφικό δίκτυο Fox News, ανέρτησε στην ιστοσελίδα του ενα άκρως επιθετικό άρθρο για την επιλογή του School of International and Public Affairs, του Πανεπιστημίου του Κολούμπια να φέρει τον Γιώργο Παπανδρέου, να διδάξει σχετικά με την οικονομική κρίση.

Το δημοσίευμα κάνει τον γύρο του διαδικτύου στις ΗΠΑ με τίτλο που παραφράζει την Μαντόνα, συγκεκριμένα «PAPA DON’T PREACH: Πρώην Έλληνας Πρωθυπουργός θα

διδάξει τάξη για την Οικονομική Κρίση«, ενώ στο άρθρο ο τίτλος αναφέρεται σε Ελληνική Τραγωδία, καθώς καλείται ο ΓΑΠ να διδάξει πως να διαχειριστείς μια κρίση.

Σε ανακοίνωση του το SIPA αναφέρει την Ελλάδα ως «ενα «ζωντανό εργαστήριο» για τις βασικές προκλήσεις της παγκόσμιας δημόσιας πολιτικής» και ο Πρύτανης της Σχολής δηλώνει…ανυπόμονος να μάθει απο τον Παπανδρέου σχετικά με τη «λήψη αποφάσεων, στο υψηλότερο επίπεδο».

Στις 14 Ιανουαρίου, το LEFTeria-news είχε επίσης δημοσιεύσει το επίσημο πρόγραμμα του World Affairs Council, που ο λαοφιλής πρώην πρωθυπουργός θα ανοίγε τον κύκλο διαλέξεων με το ίδιο θέμα, που θα έκλεινε με διάλεξη του ο Δαλάι Λάμα.

O δημοσιογράφος του FOX όμως διερωτάται, πώς κάλεσαν να διδάξει τον άνθρωπο που κυβερνούσε την χώρα οταν αυτή τσακίστηκε στα βράχια και πως απο όλα τα πράγματα, τον επέλεξαν να διδάξει για διαχείριση κρίσης!

Πιο επιθετικοί εμφανίζονται δυο ειδικοί απο το Competitive Enterprise Institute με τον έναν να δηλώνει οτι το κόμμα του ΓΑΠ αλλα και ο ίδιος «συμμετείχε άμεσα στην δημιουργία όλων των προβλήματων που έχει η Ελλάδα σήμερα», ενώ ο δεύτερος επισημαίνει οτι δεν εχει ιδέα για το τι πρόκειται να διδάξει ο Παπανδρέου, «αλλά ένα πράγμα που δενθα πρέπει να διδάξει, είναι το πώς να διευθύνεις μια οικονομία».

Προς υπεράσπιση του ΓΑΠ, προστρέχει ένας σύμβουλος του πρωην Έλληνα Πρωθυπουργού απο την Αθήνα, ο οποίος δηλώνει οτι και ο Σαμαράς τώρα την ίδια πολιτική με τον Παπανδρέου ασκεί.

Να θυμίσουμε εδώ, οτι τον Ιανουάριο δημοσιεύθηκε στην ηλεκτρονική LIFO συνέντευξη του ΓΑΠ σε Αμερικάνικη εφημερίδα, που δήλωνε επίσης οτι ο Σαμαράς αποδέχθηκε ουσιαστικά το πρόγραμμα που είχε αυτός ακολουθήσει.

Ακολουθεί το δημοσίευμα του FOX News

O Γιώργος Παπανδρέου, ο πρώην σοσιαλιστής πρωθυπουργός που ήταν στο τιμόνι της Ελλάδας όταν τσακίστηκε πάνω στα βράχια της δημοσιονομικής καταστροφής, βρήκε μια δουλειά, να διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Columbia, από όλα τα πράγματα, το πώς να διαχειρίζεσαι μια οικονομική κρίση.

Το Ivy League School το ανακοίνωσε με τυμπανοκρουσίες τον περασμένο μήνα, λέγοντας ότι η Ελλάδα είναι ένα «ζωντανό εργαστήριο» για τις βασικές προκλήσεις της παγκόσμιας δημόσιας πολιτικής. Ο Παπανδρέου, ο οποίος ηγήθηκε της Ελλάδας από τον Οκτώβριο 2009 έως το Νοέμβριο του 2011, διδάσκει ένα μάθημα σχετικά με την ευρωπαϊκή χρηματοπιστωτική κρίση και θα δώσει μια διάλεξη την Τετάρτη με θέμα » Bailouts and Ballots: Οι Νέες Προκλήσεις για τη Δημοκρατία και την υπόθεση της Ευρώπης»

Φέρνοντας στον άνθρωπο που κυβερνούσε την Ελλάδα, όταν η οικονομία της συνετρίβει – και στη συνέχεια πήγε ικετεύοντας για διασώσεις – ορισμένοι άρχισαν να επικρίνουν εκ των υστέρων το σχολείο του Μανχάταν.

Πολύ πριν από την ανάληψη των καθηκόντων του, ο κ. Παπανδρέου, του οποίου ο πατέρας και ο παππούς ήταν επίσης πρωθυπουργοί, υπήρξε επίσης κορυφαίος ηγέτης του Σοσιαλιστικού Κόμματος του οποίου οι πολιτικές οδήγησαν σε μετάσταση τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας.

«Είναι θετικό το γεγονός ότι οι φοιτητές θα λάβουν γνώση από πρώτο χέρι, από κάποιον που ήταν μέσα στην κατάσταση», δήλωσε ο Matthew Melchiorre, ειδικός σε θέματα ευρωπαϊκών οικονομικών υποθέσεων στο Competitive Enterprise Institute. «Αλλά πρέπει επίσης να λάβουν υπόψιν τους το γεγονός ότι το κόμμα του, είναι υπεύθυνο για την ανάπτυξη ενός υπερβολικού κράτους , κάτι που έγινε πρόβλημα από το 1981. Οι μη βιώσιμες υποσχέσεις του κόμματός του προς τον ελληνικό λαο, έχουν τώρα επιπτώσεις. Και αυτός συμμετείχε άμεσα στην δημιουργία όλων των προβλήματων που έχει η Ελλάδα σήμερα».

Για το Κολούμπια, ο κ. Παπανδρέου είναι περισσότερο ένα τρόπαιο παρά ένας καθηγητής, σύμφωνα με τον Desmond Lachman από το American Enterprise Institute. Στην πραγματικότητα, είπε ο Lachman, θα έχει μάλλον περισσότερα προσόντα για να διδάξει τι δεν πρέπει να κάνουν.

«Δεν έχω καμία ιδέα για το τι πρόκειται να διδάξει ο Παπανδρέου», δήλωσε ο Lachman. «Αλλά ένα πράγμα που δεν θα πρέπει να διδάξει, είναι το πώς να διευθύνεις μια οικονομία. Μπορεί να θέλει να τους διδάξει πώς να διευθύνουν μια οικονομία στην καταστροφή. »

Το μεγαλύτερο λάθος του Παπανδρέου, είπε ο Lachman, ήταν ότι απέτυχε να αναγνωρίσει ότι το χρέος- μαμούθ της Ελλάδας, δεν ήταν βιώσιμο.

Αντί να εξέλθει από την Ευρωπαϊκή Ένωση και να βάλει τα δημοσιονομικά του έθνους του σε τάξη, ο κ. Παπανδρέου συνέχισε τις ίδιες πολιτικές μέχρι που η βόμβα του χρέους της Ελλάδας, έγινε πρόβλημα ολόκληρης της ΕΕ. Σε εκείνο το σημείο, ο κ. Παπανδρέου ενέδωσε στον απαιτήσεις της ΕΕ για τα μέτρα λιτότητας που τώρα τον κάθιστούν εξαιρετικά αντιδημοφιλή.

Οι υπερασπιστές του Παπανδρέου λένε ότι έχει όλα τα προσόντα για να συζητήσει για τις δημοσιονομικές και πολιτικές προκλήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Βασίλης Παπαδημητρίου, ένας σύμβουλος του Παπανδρέου, στο γραφείο του στην Αθήνα, δήλωσε στο FoxNews.com, ότι ο Παπανδρέου εισήγαγε πολλές μεταρρυθμίσεις κατά τη διάρκεια της διετούς θητείας του, συμπεριλαμβανομένης της καταπολέμησης των πελατειακών σχέσεων (patronage) και την έλλειψη διαφάνειας στις χρηματοπιστωτικές υποθέσεις στην Ελλάδα.

«Όσον αφορά την κριτική στην Ελλάδα, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι όταν ο κ. Παπανδρέου έγινε πρωθυπουργός το 2010, ανακάλυψε ότι η Ελλάδα είχε το πραγματικό έλλειμμα στο 15,4% του ΑΕΠ και όχι στο 6,4% , όπως η προηγούμενη κυβέρνηση είχε δηλώσει,» ισχυρίστηκε ο Παπαδημητρίου. «Είναι αλήθεια ότι τα μέτρα λιτότητας που ο Παπανδρέου αναγκάστηκε να εισαγάγει για να μειωθεί το έλλειμμα δεν τον έκαναν δημοφιλή. Κόβοντας μισθούς και συντάξεις ένας πολιτικός, δεν θα γίνει ποτέ δημοφιλής.

Σήμερα η κυβέρνηση συνασπισμού στην Ελλάδα, με επικεφαλής τον κ. Σαμαρά, ακολουθεί ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα, με εκείνο που εισήγαγε ο Παπανδρέου. »

Ο Παπανδρέου συμμετέχει σε ένα ρόστερ διεθνών ηγετών, οι οποίοι έχουν λάβει διορισμούς εκπαιδευτικών στο SIPA, συμπεριλαμβανομένων της πρώην πρόεδρου της Ιρλανδίας Mary Robinson, του πρώην πρωθυπουργού της Ουγγαρίας Gordon Bajnai και του πρώην γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Kofi Annan.

«Είναι ένα μεγάλο προνόμιο να καλωσορίσουμε τον Γιώργο Παπανδρέου στην κοινότητά μας» είπε σε σχετική δήλωση ο Πρύτανης του School of International and Public Affairs, Robert Lieberman .

“Η Ελλάδα σήμερα είναι ένα ζωντανό εργαστήριο για μερικές από τις βασικές προκλήσεις των παγκόσμιων δημόσιων πολιτικών προκλήσεων της εποχής μας – συμπεριλαμβανομένης της οικονομικής πολιτικής, της κοινωνικής πολιτικής, και περισσότερων ακόμη και ξέρω ότι οι φοιτητές και το διδακτικό προσωπικό μας, ανυπομονούν να μάθουν σχετικά με τη λήψη αποφάσεων, στο υψηλότερο επίπεδο”.

Μετάφραση: LEFTeria-news

57 σκέψεις σχετικά με το “Διασύρει την χώρα διεθνώς! Οργισμένο άρθρο του Fox News για τον καταστροφέα.

   1. Πέτρο Μ. Αν το ξέρουμε αυτό που λες ξέρουμε ότι θα έρθει ένα νούμερο 3 για να συνεχίσει ό,τι έκαναν τα άλλα δύο νούμερα.
    Και στο μυαλό μου έχω ένα συγκεκριμένο που προαλείφεται για συνεχιστής μετά το προσκύνημά του στα ιερατεία της διεθνούς χούντας στο Μπρούκινγκς και αλλού…

    Μου αρέσει!

  1. μπορει σε εκεινους τους αρχαιους χρονους αλλα εδω μιλαμε για ενα συμπλεγματικο ατομο απο μαννα κ πατερα το οποιο ηταν επαγγελματιας εφιαλτης με το αζημιωτο. ειναι απολυτως βεβαιο πια πως αφου εκανε τη βρωμικη δουλεια που του ανεθεσαν τωρα του παρεχουν κ προστασια οποτε φιλε σπυρε εμεις θα αφανιστουμε απο τη δειλια μας αλλα αυτος θα φαει τα κλεμενα.

   Μου αρέσει!

 1. Μη παραξενευεται ΚΑΝΕΝΑΣ.Αυτα ειναι τα ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ! Ο Μακκιαβελη αποθεωμενος μεσω κουρελο-υπαρξεων της συμφορας και του αμοραλισμου.Απο τους λαους εξαρταται και απο την ωριμοτητα τους να ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.Ο «τροπος»? Θα βρεθει στην διαδρομη.Προς το παρον συνεχες ξεβρακωμα και την συνεχεια θα την δουμε….

  Μου αρέσει!

 2. απο το 45 που πρωτο εμφανιστηκε,η επιδημια,της ελληνικης ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ,που λεγεται δυναστια Παπανδρεου,στην Ελλαδα,η χωρα χανει την ζωτικοτητα της,την παραδοση της,τα ονειρα της,τις αξιες της,την προοδο,την δημιουργικοτητα,την επιχειρηματικοτητα,την τεχνη,τον πολιτισμο,την πολιτικη, ολα απο τοτε βρισκονται σε παρακμη,εε και ο τελευταιος της δυναστιας που δεν εχει και ιχνος ελληνικοτητας στο συνολο του εφαμιλλος του χαροντα με το δρεπανι μας τσακισε,ηταν στραβο το κλιμα…

  Μου αρέσει!

  1. Σε ολοκληρο τον Κοσμο αυτο γινεται,η Ελλαδα δεν ειναι η εξαιρεση.ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ,μη πεφτωμε απο τα συννεφα.Απο τους λαους εξαρταται να ελεγχουν ποσο «φαγητο» θα δινουν στις υαινες.Οφθαλμο αντι οφθαλμου και γυριστε τις πλατες στην χριστιανικη παπαρια των εκμεταλευτων οπου στην σφαλιαρα απο το ενα μαγουλο πρεπει να γυρνας και το αλλο και θα σε….ανταμειψει ο ….θεος!!!!!!Παντου σε ολοκληρο το Συμπαν υπαρχει σε καθε δραση και η κολλητη της αντιδραση,ετσι δουλευει το Συμπαν και οχι οπως περνανε σε μηνυμα οι «συνεργατες» παντος ειδους των επικυριαρχων φανερων και μη.

   Μου αρέσει!

   1. «χριστιανικη παπαρια»…

    Κάνε ἐσύ ὅ,τι κρίνεις σωστό καί ἄσε τόν καθένα ἀπό μᾶς…τούς ἄλλους, νά ἐπιλέγουμε μόνοι μας οἱ…ἀφώτιστοι τό μονοπάτι πού μᾶς ταιριάζει.
    …Ἐξηγήθηκα.

    Σέβας.

    Μου αρέσει!

   2. «Παντου σε ολοκληρο το Συμπαν υπαρχει σε καθε δραση και η κολλητη της αντιδραση,ετσι δουλευει το Συμπαν «.Παλι δεν καταλαβες το….βαθυ νοημα της αναφορας μου στην μεγαλη μου αγαπη που ητανε και ειναι η Φυσικη.Θα μου πεις οτι αυτη η μεγαλη σου αγαπη σε εφαγε και αντι να πας….μισθοφορος εγινες «φιλησυχος πολιτης».Ειναι και αυτη μια δοκιμασια το να γινεις «φιλησυχος πολιτης» κοντρα σε τεστοστερονες και αλλα κουραφεξαλα.Ολα μια μεγαλη πλακα ειναι και αν το καταλαβωμε τοτε και μονο τοτε θα κερδιζωμε τις μαχες , ετσι απλα απλουστατα ,για να συμμετεχωμε και εμεις σε αυτο το καθε τρεχον σεναριο και μαλιστα σε ρολους και οχι ανωνυμα σαν κομπαρσοι.

    Μου αρέσει!

   3. Αν η θυσία για τον συνάνθρωπο και η αγάπη αλλήλων είναι παπαριές, τότε δεν διαφέρεις και πολύ από τον κάθε Τζέφρυ που λατρεύει μόνο το Εγώ του και την εικόνα που του φτιάχνουν τα media . Ο Τζέφρυ και ο κάθε Tony, Benny , Alexis , κ.ο.κ. δεν είναι παρά τα κεφάλια μιας λερναίας ύδρας που στη θέση τους όταν τα κόβεις ξεπετάγονται άλλα επτά. Το τέρας της αρχομανίας και του εγώ δεν σκοτώνεται έτσι . Μας το έδειξε ο Χριστός πώς σκοτώνεται : μπαίνοντας μέσα στη κοιλιά του άδη στην υπέρτατη θυσία που δεν μπορεί να το εννοήσει ανθρώπινος νους .
    Όπως ο πολυμήχανος Οδυσσέας σκαρφίστηκε την ιδέα του Δούρειου Ίππου για να ξετινάξει τον εχθρό από μέσα, όπως ο Βλαδίμηρος μέσα από τα γρανάζια των μυστικών υπηρεσιών ξετίναξε την εβραιομασωνία από μέσα, έτσι και εμείς πρέπει να ξετινάξουμε τον εχθρό από μέσα, και πρώτα από όλα από μέσα μας.

    Μιχαήλ, σέβας !

    Μου αρέσει!

   4. Και αυτα και αλλα παρομοια …διδακτικα ( «Το τέρας της αρχομανίας και του εγώ δεν σκοτώνεται έτσι » ) γραψτα σε ενα κομματι χαρτι και κολλησα τα στη τουαλεττα σου να τα βλεπεις ολη μερα.Εμενα δεν με αφορουνε εδω και πολλα χρονια.Για σενα εγραψα συμπαθη μου….κουτεντε

    Μου αρέσει!

   5. Αν θες βοήθεια Στέργιε εδώ είμαι 🙂 χαχαχαχααααααα……….

    Λοιπόν, ο Χριστός ήταν ένας υγιής επαναστάτης, οι ακόλουθοί του όμως, δυστυχώς ήταν ανέτοιμοι να κατανοήσουν τη σημασία των λόγων του, με αποτέλεσμα, παρανοήσεις, εξουσίες, προβατοποίηση κ.α. γνωστά.

    Μου αρέσει!

   6. ευχαριστω αλλα για αλλον εγραψα αλλα αυτος κοιμοτανε (Διονυση) αλλος εδωσε παρων (Μιχαηλ) και καποιος δεν καταλαβε (παρατηρητης)
    ΥΓ
    Μονο απο τον τιλο καταλαβαινεις ποσο πανω απο εμας και τα γεγονοτα ειναι ο χριστιανος αυτος,μας κοιταει απο ψηλα.προς στιγμη νομισα οτι ειναι ο αλλος που …πηγε και ηρθε!!!!

    Μου αρέσει!

   7. Ε μα μη τους τσιγκλάς και συ τα κάτω τσάκρα, τα ανισόρροπα ακόμα σεφιρώθ για να μην τους ερεθίζεις.

    Δεν λέμε χριστιανικές παπαριές, λέμε ο Χριστός είναι αυτός που μπήκε στο ναό και τους έβαλε χέρι γιατί αντί να ασχολούνται με την αγάπη προς τον πλησίον και να λατρευόυν το Θεό, μαζεύαν χρυσάφι τοκογλυφικά.

    Λίγο διπλωματία χρειάζεται 🙂

    Μου αρέσει!

   8. Χα.καλα τα λες.Τωρα να δεις ….τσιγκλισμα των «τσακρα υλικης επικοινωνιας»,με στοιχεια ομως.Λενε οτι το κυνηγι κλπ του Ιησου (το «Χριστος» αστο γιατι ειναι ιδιοτητα και οχι ονομα,ιδιοτητα που μπορει να παρουν πολλοι σε καθε κοινωνια) ,λοιπον,το κυνηγι του Ιησου προηλθε σαν τιμωρια ,απο το τοτε Ιερατειο, σε εναν μυστη υψηλου επιπεδου που παρεβει τους κανονες και «εβγαλε τα διαμαντια τοις κυσι».Εδω πρεπει να σκυψεις και εσυ διοτι τελευταια πολλα λες και θα εχεις ασχημη πορεια και αυτο δεν ειναι….απειλη.Εστω και αν επικαλεστεις την αναγκη για την…πατριδα!

    Μου αρέσει!

   9. Για τον Ιησού, αυτόν που έχει χριστεί κι όχι κάποιον από τους πολλούς Ιησούδες που κυκλοφορούσαν τότε, δεν νομίζω ότι ξέρει κάποιος πολλά και με βεβαιότητα. Εκδοχές υπάρχουν πολλές. Όσον αφορά την πορεία μου και αν λέω πολλά, αν εννοείς σε σχέση με τη μύηση, είμαι αυτομυούμενος, οπότε δεν δίνω λογ. σε εξωτερικά ιερατεία. Με τα εσωτερικά απλώς ακολουθώ οδηγίες. Η πορεία η δική μου είναι ήδη τελειωμένη, είμαι ήδη νεκρός για τα εγκόσμια. Αν εννοείς κάτι από τα λεγόμενά μου τα πολιτικά, πες τι και πού λέω πράματα που δεν κάνει για κάποιους να λέω.

    Μου αρέσει!

   10. μιλας με γενικοτητες,αοριστιες,και μισερες αληθειες,και προσβαλεις και τη Χριστιανικη πιστη,δεν συμφωνω καθολου.Το θεμα ειναι οτι με το δραση αντιδραση εισαι χαμενος απο χερι,εκτος αν εισαι προετοιμασμενος,να αντιδρασεις.Αυτο μας χρειαζεται «προετοιμασια»για την σωστη και ευστοχη αντιδραση…θα προλαβουμε??

    Μου αρέσει!

   11. Για τη μύηση το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι «υπάρχουν πολλοί δρόμοι που οδηγούν στη Ρώμη». Αν και τα bits είναι 32/64 🙂 χαχαχαααααααα..

    Μου αρέσει!

   12. εν μερει εχεις δικαιο.αυτο που δεν καταλαβα για να σου απαντησω ειναι αυτο » μισερες αληθειες».Τι ενοεις «μισερες» η «μισες» .ανελυσε αν θελεις.Και αυτο για γενικοτητες κλπ σε προλαβα λιγο παραπανω σε ενα σημειο του Φεβρουαρίου 21, 2013 στις 12:54 μμ,βρες το μονος σου ποιο.

    Μου αρέσει!

   13. Matrix.Το λαθος σε εναν που ερευνα η και δι-αισθανεται ειναι οτι οσο αυτος προχωρα στο μονοπατι του τοσο πιο πολυ νομιζει οτι τα προηγουμενα σκαλοπατια ειναι πλεον ασημαντα με αποτελεσμα να τα βγαζει στην….αγορα για αγοραια αναγνωση η ακροαση απο αλλους που ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΣΕ ΜΙΣΗΣΟΥΝ κοιτωντας εσενα και λεγοντας «που το ξερεις και δεν το ξερω εγω» και αγνοωντας ,διοτι δεν καταλαβαν,αυτα που ειπες για να ξε-στραβωθουνε..Πιστευω οτι αυτη ητανε η θυσια του Μυστη Ιησου που εβγαλε εξω Γνωση και Δυνατοτητες σε ενα κοινο αναμεικτο απο θυματα και θυτες ,προβατα αναμεικτα με υαινες.Αυτη η ιστορια συνεχιζεται στους αιωνες αλλα προηγηθηκε της εποχης των Ιχθυων.Αυτο εννοουσα περι μυησης εστω και χωρις ….εξωτερικα «Ιερατεια».Αφορα ομως και μη πνευματικα θεματα αλλα μονο πληροφορηση και γνωση.

    Μου αρέσει!

   14. Εγώ πάλι είμαι της γνώμης, ότι αν δε σε καταλάβουν το πολύ πολύ να σε πουν τρελό ή να προβληματιστούν και να ψάξουν, ή το πιο πιθανό να αγνοήσουν ό,τι είπες εντελώς, σαν να μην το άκουσαν καν. Να σε μισήσουν δεν υπάρχει λόγος, δεν μισείς κάτι που αγνοείς, εκτός κι αν τους προκαλέσεις. Εδώ στο διάλογο, με σένα τα βάλαν γιατί τους είπες χύμα κάτι που γι αυτούς είναι ιερό. Ποιός από τους δύο μας φανερώνει χαρούμενος το σκαλοπάτι που μόλις ανέβηκε και προκάλεσε τις αντιδράσεις, εσύ ή εγώ;

    Μου αρέσει!

   15. Εγω! ΣΙΓΟΥΡΑ.Αυτο το «χαρουμενος»δεν μου λεει τιποτα.Το να προκαλεσεις ομως για να παρεις (αρχικα τουλαχιστον) το γαυγισμα σημαινει οτι τον πονεσες και αυτο ειναι η αρχη του μονοπατιου αυτου του τυπου.Το «χαρουμενος» σημαινει αραλικι μεσω της νιρβανα του βλακα και η προκαλουμενη «ευτυχια» ειναι γηινα αυτοεπιβεβαιωτικη και παγιδα για αυτον.Πιστευω να τα εχεις βιωσει αυτα,ειναι του….Δημοτικου.

    Μου αρέσει!

   16. Και τώρα που τελείωσα με τη θεσπέσια ομελέτα μου ας επανέρθουμε 🙂

    Λοιπόν, ξέρεις κάτι Στέργιο, δεν υπάρχουν σκαλοπατάκια, ίσως ήταν μια έκφραση που ταίριαζε μέχρι τώρα, αλλά εμείς πλέον μπορούμε να μιλάμε για αλλαγές του κέντρου συνείδησης με αποτέλεσμα την αλλαγή του τόνου της δόνησης της συχνότητάς μας, το οποίο με τη σειρά του επιφέρει ως αποτέλεσμα τη βίωση άλλων διαστάσεων. Το χαρούμενος ήταν αποστροφή του λόγου, δε σήμαινε κάτι παραπάνω. Όσον αφορά εμένα είχα τις μεγαλύτερες εμπειρίες σχετιά με αυτό το Δρόμο στην ηλικία των 15 ετών μέσω οραμάτων και για τα οποία έφαγα την μέχρι τώρα ζωή μου για να τα καταλάβω και να τα εξηγήσω. Κανένας δεν θα καταλάβει τίποτα αν δεν το βιώσει ο ίδιος, όσο και να του το λέει κάποιος άλλος με πλήρη επιχειρήματα, οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος να πέσει η γνώση σε λαθος χέρια. Αυτά τα λέγαν αυτοί που θέλαν να την κρατήσουν για πάρτη τους και να τα αποτελέσματα: οι πεφωτισμένοι και οι αδιάβαστοι, οι πτωχοί τω πνεύματι. Όταν ο Πανούσης τραγούδαγε «θα ρίξω lsd στη λίμνη του μαραθώνα μπας και τη βρούνε επιτέλους οι ξενέρωτοι προλετάριοι» ήξερε τι έλεγε 🙂

    Μου αρέσει!

   17. Τωρα που ξυπνησα μετα μιση ωρα με τα ρουχα στο καναπε εσυ ηδη εχεις χωνεψει την ομελεττα σου και ειμαστε σε αλλο μηκος κυματος παρ ολα αυτα θα προσπαθησω να μπω στο δικο σου.Και ομως φιλε υπαρχουν σκαλοπατακια και εν πληρει συνειδησει και ελεγχομενα και με ελεγχομενα απο εσε πισωγυρισματα.Διαφορετικα σε εφαγε η…μαρμαγκα.Θα μεινεις στην ….ξενιτεια. Και εδω στην φυλη των αγριων θα σε μαζευει ο μπογιας προς τερψη του καθε διονυση που θα παιρνει την ορθολογιστικη ρεβανς του.Αυτα εχω ακουσει και αυτα σου μεταφερω διοτι για μενα δεν εχει σημανει ακομα το υποκειμενικο ασυνειδο μου ,ξερεις εκει γυρω στο στελεχος του εγκεφαλου,στον αρχαιγκεφαλο,εκει που ητε σε εκτιναζει ητε σε στελνει αγυριστο.

    Μου αρέσει!

   18. Παρεξηγείς Στέργιο τα λεγόμενά μου, ίσως φταίω κι εγώ που άφησα μερικές υπόνοιες για κάποιες εμπειρίες μου…
    Πάντως δεν παίρνω ναρκωτικά, αν αυτό υπονοείς με τους μπόγιες κι όλα αυτά 🙂 Όχι ότι δεν έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα, απλώς δεν παίρνω τώρα γιατί δεν τα χρειάζομαι. Και ποτέ δεν έπαιρνα ναρκωτικά που γίνονται συνήθεια.
    Τα οράματά μου των 15 ετών ήταν «καθαρά» όπως και όλες οι προσπάθειές μου στο Δρόμο.
    Όπως γράφω και στο κείμενο που κάναμε την πρώτη γνωριμία μας, η συσσωρευμένη προσπάθεια/εμπειρία/έρευνα καταλήγει κάποτε σε κάποια συμπεράσματα, τα οποία συμπεράσματα δίνουν μια βεβαιότητα και μια γαλήνη, που είναι ανεξάρτητη από την εκάστοτε ψυχολογική κατάσταση που βιώνει ο μέσος άνθρωπος. Είναι η αποστασιοποίηση που χρειάζεται ο παρατηρητής για να παρατηρεί αντικειμενικά.

    Μου αρέσει!

   19. Matrix Δεν μιλησα για ναρκωτικα αλλα για βεβιασμενη και ασυνειδη ψευδαισθηση πριν καν ωριμασεις και προπονηθεις με δασκαλο σωστο και εντιμο.Απο εκει και περα καθε βεβιασμενη και προωρη εμπειρια εχει βαρυ κοστος και το χειροτερο εκει που θα «ταξιδεψεις» οπου και κυριαρχει το υποκειμενικα ευπλαστο και ρευστο οπου τα παντα προβαλλονται απο τον ανωρημο ακομα εγκεφαλο και μυητικη σου προσωπικοτητα να χασεις μονωπατι και να επιστρεψεις ερειπιο για τον μπογια (ψυχιατρο εννοω).δεν θα επανελθω απλα αδελφικα κρατησε αυτα που σου γραφω.

    Μου αρέσει!

 3. προφανώς η «δήλωση» του (φοιτητή) Melchiorre στηρίζεται στο ότι έφαγε πόρτα από το Columbia και κατέληξε στο John Hopkins… όσα δε φθάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια.

  Μου αρέσει!

 4. Ακούστε το video μετά το 4΄ λεπτό. Η Ελλάδα δανειζόταν με επιτόκιο 0,35%!
  Παπανδρέου και οι επόμενοι σαμαροβενιζελοκουβέληδες το αίμα των συνανθρώπων μας που αυτοκτόνησαν να πέσει στο κεφάλι σας και να πάθετε ότι χειρότερο.Ο πρώτος ξεκίνησε την καταστροφή που συνεχίζουν οι άλλοι 3.

  Μου αρέσει!

 5. ειναι τόσο απελπιστικά ηλίθιος σε βαθμό που γίνετε δολοφόνος ενός κράτους,ξεχνώντας ότι η ταχύτητα και η ποσότητα γνώσης που παίρνουμε μέσω ιντερνετ σήμερα,αλλάζει τα δεδομένα επιβολής των όποιων σχεδίων της δεκαετίας του ’45.

  Μου αρέσει!

 6. Τι ακριβώς «δίδαξε» ο Παπανδρέου στο Χάρβαρντ ;
  Την διαχείριση κρίσεων, την ανάλυση της οικονομικής κρίσης ή μήπως κάτι άλλο …. ;

  Το όνομα του Χάρβαρντ είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο, αλλά η ευρεία εξαπάτηση σε ένα πανεπιστήμιο της εν λόγω φήμης πρέπει να ….
  Χα, χα, χα …

  Σύμφωνα όμως με ανακοίνωση του πανεπιστημίου …. μετά τα τελευταία μαθήματα από τον « λεφτά υπάρχουν » …. 60 φοιτητές θα πρέπει να αποβληθούν από τα μαθήματα του σχολείου λόγω εξαπάτησης !!!!!!!
  Η ανακοίνωση αυτή ήταν το αποκορύφωμα των ερευνών των τελευταίων μηνών επάνω στα αρχεία των εξετάσεων μετά την παρατηρητικότητα ενός
  εκπαιδευτή που είχε αντιληφτεί κάποια σημάδια εξαπάτησης στις εξετάσεις.

  Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα 279 εκ των εγγεγραμμένων φοιτητών, ένας από τους επίκουρους καθηγητές παρατήρησε ομοιότητες σε ορισμένες από τις απαντήσεις.
  Έτσι ξεκίνησε η διαδικασία του ελέγχου των εξετάσεων για τον προσδιορισμό της εξαπάτησης.
  Από τους 279 μαθητές συμμετείχαν στην τάξη, οι 125 βρέθηκαν να εμπλέκονται σε κάποιο βαθμό.

  Μπλα, μπλα, μπλα ….

  Και όμως φίλοι μου … όλα τα παραπάνω είναι αλήθεια !
  Χα, χα, χα …

  From HEIL GAP (or mind the GAP) και προπάντων … mind the GAP

  Υ.Γ.
  Ο GAP μάλλον θα φρόντισε να αμβλύνει την διάνοια της επόμενης γενιάς.
  Χα, χα, χα …

  Μου αρέσει!

 7. Νίκος Νικολόπουλος για την μήνυση του Αρτέμη Σώρρα στους 300 βουλευτές
  ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ
  «ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ… ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΘΕΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ».
  Σηκώνει το θέμα και ζητά να υπάρξει επίσημη ενημέρωση της Βουλής σχετικά με την υπόθεση Σώρρα.

  Το απόλυτο ξεκαθάρισμα από τις ελληνικές αρχές και το αρμόδιο Υπουργείο Οικονομικών, της υπόθεσης των 600 δις δολαρίων ΗΠΑ, που κατά τον Αρτέμη Σώρρα είναι υπαρκτά και στην διάθεση της ελληνικής κυβέρνησης για να εξαγοραστεί το εξωτερικό χρέος της χώρας, επιζητεί ο ανεξάρτητος Βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος με ερώτησή του προς τον υπουργό Οικονομικών, ζητάει να πληροφορηθεί εάν «έχουν πραγματοποιηθεί έλεγχοι για τους ισχυρισμούς του κ. Σώρρα και τι έχει προκύψει από αυτούς».

  Όπως αναφέρει ο συντονιστής του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος στην ερώτησή του, έχουν περάσει τρεις μήνες από την τελευταία έγγραφη απάντησή του κ. Στουρνάρα ότι το αίτημά του κ. Αρτ. Σώρρα έχει διαβιβαστεί προς τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γεώργιο Προβόπουλο, τον Αν. Γεν. Διευθυντή του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) κ. Βασίλη Μαστρόκαλο και την 23η Διεύθυνση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (ΓΛΚ) προκειμένου να προβούν στις νόμιμες ενέργειες.

  ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

  Σε αυτό το διάστημα δεν υπήρξε καμία επίσημη ενημέρωση για τα αποτελέσματα των ελέγχων φερεγγυότητας της πρότασης του κ. Σώρρα, με αποτέλεσμα να εξακολουθεί να υφίσταται επίσημη άγνοια σχετικά με την αξιοπιστία ή μη, της προτάσεως και να επιτρέπει στον κ. Αρτέμη Σώρρα να καταφέρεται κατά του πολιτικού κόσμου ακόμα και να καταμηνύει και τους 300 βουλευτές συνολικά για εσχάτη προδοσία.
  Ο κ. Νικολόπουλος λοιπόν, ζητάει για ακόμη μία φορά την επίσημη ενημέρωση της Βουλής για το συγκεκριμένο ζήτημα, ενώ πληροφορούμενος και την υποβολή μήνυσης του κ. Σώρρα κατά του συνόλου των Βουλευτών, με άλλη επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Ε. Μεϊμαράκη, σημειώνει ότι ο ίδιος «δέχεται την άρση της βουλευτικής του ασυλίας, εφόσον με αυτό τον τρόπο διευκολυνθεί το ξεκαθάρισμα και η αποσαφήνιση της συγκεκριμένης υπόθεσης».

  ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΜΟΥ.

  «Ανεξάρτητα με το τι μπορεί να πιστεύει καθένας προσωπικά, η συγκεκριμένη υπόθεση επί μήνες απασχολεί τη κοινή γνώμη και έχει δει, με διάφορους τρόπους, το φως της δημοσιότητας, δίχως κανένα επίσημο όργανο του Ελληνικού κράτους να έχει δώσει σαφείς και ξεκάθαρες απαντήσεις στον λαό και τη Βουλή για την ορθότητα και την φερεγγυότητα της πρότασης.
  Και το ερώτημα είναι: Υπάρχουν αρμόδιες αρχές σε αυτό το κράτος; Και τι πράττουν;
  Γιατί η ελληνική πολιτεία μοιάζει να κοιμάται και να μην ασχολείται, επιτρέποντας την καλλιέργεια πολλών και διαφόρων σεναρίων, υπέρ της μίας ή της άλλης άποψης;
  Δεδομένων των κρισίμων εποχών για την χώρα, η επί μακρόν ύπαρξη γκρίζων ζωνών, είναι πολλαπλώς επιζήμια» σημειώνει ο κ. Νικολόπουλος.

  Μου αρέσει!

 8. Ολα καλα αλλα αυτοι εκει κατω στην Πελοποννησο που εβαλαν τον πληρωμενο Προδοτη , γιατι βλακας δεν ειναι , ξανα στην Βουλη στις τελευταιες εκλογες τι ειναι εκτος απο ΡΑΓΙΑΔΕΣ ;;;;;

  Απλα πειτε μου…..

  Μου αρέσει!

  1. Λίστα τον έβγαλε,μη μπερδεύεσαι,τον φύτεψαν στην έδρα.
   Προστατεύεται επαρκώς,ξέρει το σύστημα να ανταμοίβει τους υπηρέτες του…

   Μου αρέσει!

 9. > ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ

  >

  1. ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΝΙΩΝ: ΑΒΜ: Α13/163

  2. ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ: οι αιτήσεις έχουν ήδη χρεωθεί σε Εισαγγελέα –

  3. ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ: ΑΒΜ: Α13 /370

  Ναι! Ο αγώνας μας άρχισε να βρίσκει ανταπόκριση και στήριξη από τους αρμόδιους Εισαγγελείς. Μετά την κατάθεση του ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ στις 14.01.2013 ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, έχουν ήδη ανοίξει ποινικές δικογραφίες κατά των 166 βουλευτών που ξεπούλησαν την ΕΛΛΑΔΑ.

  Όλοι όσοι καταθέσατε την αίτηση εφαρμογής της υπ΄αριθμ. 4/2012 Εγκυκλίου Εισ.ΑΠ, να ενδιαφερθείτε στους τόπους κατάθεσης, μέσω των Εισαγγελιών, για την εξέλιξη των αιτήσεων. Όλοι μαζί, επιμένουμε και οι Εισαγγελείς θα το στηρίξουν.

  Οι δυσκολίες που συναντάμε, είναι η εγγύηση ότι θα τα καταφέρουμε.

  Παρ’ολο που ο Εισαγγελέας Χανίων, κ.Γιάννης Πενταγιώτης, περνάει πειθαρχικό για τις δηλώσεις που έκανε.
  Παρ’ολο που η Εισαγγελέας Κεφαλληνίας, κα Βικτωρία Μαρσιώνη, επίσης περνάει πειθαρχικό για τη στήριξή της προς τον κ. Πενταγιώτη.
  Παρ’ολο που ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συνεχίζει να αγνοεί τη λαϊκή βούληση, βαφτίζοντας το ξεπούλημα της χώρας στο οποίο επιμένει με την πολιτική του ‘πρόγραμμα ιδιωτικοποίηση’, γνωρίζοντας ότι δεν έχει τηρήσει καμία από τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και υπηρετώντας τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων,
  Παρ’ολο που ο κ.Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, τον οποίο συναντήσαμε στο γραφείο του στον Άρειο Πάγο στις 13 Φεβρουαρίου, μας είπε ότι οι βουλευτές δεν διώκονται για την ψήφο ή γνώμη που έδωσαν κατά την άσκηση των βουλευτικών τους καθηκόντων, ενώ η ερώτηση της Ντόρας Κρητικοπούλου : “είναι στα καθήκοντά τους το ξεπούλημα της χώρας μας”; έμεινε αναπάντητη.
  Παρ’ολο που το βλέμμα του Ολάν είναι στραμμένο στα Ελληνικά ενεργειακά κοιτάσματα και όλες οι μεγάλες δυνάμεις διεκδικούν προνομιακή συνεργασία με την Ελλάδα, τη στιγμή που η κυβέρνηση Σαμαρά – διάδοχη κατάσταση και σε πλήρη σύμπλευση με την κυβέρνηση Παπανδρέου στην οποία προ εκλογών διαμήνυε προς τον Ελληνικό Λαό ότι ήταν αντίθετος- προσπαθεί να πείσει ότι η Ελλάδα είναι φτωχή χώρα,
  Και παρ’ολο που κάποιοι που αυτοχαρακτηρίζονται ‘πατριώτες’ έκαναν ό,τι πέρναγε από το χέρι τους για να υποσκάψουν, να μειώσουν και να σαμποτάρουν ουσιαστικές / καίριες ενέργειες για την απελευθέρωση της Ελλάδας, όπως το κάλεσμα της 13 Φεβρουαρίου στον Άρειο Πάγο (πχ: Δημήτρης Αντωνίου, που δημοσίευε στο ίντερνετ, πέντε μέρες πριν τη συγκέντρωση, πρόστυχες ανακοινώσεις σε βάρος της Ντόρας Κρητικοπούλου, ελπίζοντας – ανεπιτυχώς βεβαίως – να μειώσει την αποτελεσματικότητα του καλέσματος, κρυμμένος για να αποφύγει την αυτόφωρη σύλληψή του μετά τη μήνυση που του άσκησε η Ντ.Κρητικοπούλου. Τον έψαχνε η αστυνομία και η ομάδα ΔΙΑΣ επί δύο μέρες- τελικά θα απολογηθεί σε τακτική δικάσιμο.

  Παρ’όλα αυτά τα εμπόδια, ο λαός μας θα νικήσει τον πόλεμο, όπως το έχει κάνει πολλές φορές ως τώρα.

  Ολοι όσοι καταθέσατε αιτήσεις εφαρμογής της εγκυκλίου 4/2012, να ενδιαφερθείτε για τις εξελίξεις από τις Εισαγγελίες όπου καταθέσατε.

  > http://letmefree.gr/?p=958

  Μου αρέσει!

 10. Ένας διανοητικά καθυστερημένος ανθέλληνας άν έβγαινε ο Αντώνης Σαμαράς αυτοδύναμος θα τον είχε στείλει στην κρεμάλα μαζί με τον Βενιζέλο και τον Παπακωνσταντίνου αλλά τώρα είναι υποχρεωμένος να το αναβάλει για την σωτηρία της χώρας και την παραμονή στο ευρώ. Στο μνημόνιο μας έβαλε ηθελημένα με σχέδιο και υπόγειες συνεννοήσεις πολύ πρίν γίνει πρωθυπουργός, με σαμποτάζ και με απειλές οτι δέν θα ψηφίσει πρόεδρο δημοκρατίας για να γίνουν εκλογές επειδή λεφτά υπάρχουν και πρέπει να τα δώσουμε ανέτρεψε εκλεγμένη κυβέρνηση την ίδια στιγμή που οποιοσδήποτε άλλος στην θέση του θα έβαζε πλάτη στην Νέα Δημοκρατία τότε για την αποφυγή της χρεωκοπίας. Κατέβαζε άσκοπα τον κόσμο στους δρόμους με ψέματα για να τους δώσει δήθεν λεφτά που δέν υπήρχαν, έβαλε τους εγκάθετους του να κάψουν την Αθήνα, την δουλειά την είχε ξεκινήσει πολύ νωρίς απο το καλοκαίρι του 2007 έβαλε τους εγκάθετους του με την βοήθεια των Αμερικάνων να κάψουν την χώρα επειδή οι πατριώτες του είχαν δυσαρεστηθεί με τις υπογραφές για τον αγωγό.

  Μου αρέσει!

 11. ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΪΑΣ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ…

  ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!…ΒΟΜΒΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ!ΖΗΤΑ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΣΩΡΡΑ!!

  ΑΠΟΨΕ 21/2/13 ΚΑΙ ΩΡΑ 10ΜΜ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ EXTRA

  Μου αρέσει!

 12. …Eγώ εκείνο που κατάλαβα από το άρθρο είναι το ότι μας τον»φύτεψαν» εδώ γιά να δουν τι ΔΕΝ πρέπει να κάνουν στην χώρα τους!…Βέβαια επειδή είναι Λαός πρακτικός σίγουρα πέραν των «πνευματικών»οφελημάτων που είχαν από αυτήν την υπόθεση ,κέρδισαν και το υλικό κάτι τις τους!

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.