Με δηλώσεις σαν κι αυτές ο Μόντι έγινε «ΠΑΣΟΚ»

resler-480x01-458x315Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τις μεταρρυθμίσεις για την Ιταλία, δηλώνει ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας Φίλιπ Ρέσλερ.

Οι υποστηρικτές του Μόντι που τον έπεισαν να κατέβει στις εκλογές, ευελπιστώντας και σε μια συνεργασία με τον Μπερσάνι για το σχηματισμό κυβέρνησης έπεσαν έξω, με τέτοιου τύπου δηλώσεις που δεν ..έχαψαν οι Ιταλοί.

Ο Ρέσλερ που έκανε εμπρηστικές δηλώσεις και κοντά στις ελληνικές εκλογές, είπε πως θα μπορούσε να είχε φανταστεί ένα καλύτερο εκλογικό αποτέλεσμα για τα κόμματα που τάσσονται υπέρ των μεταρρυθμίσεων.

«Δεν υπάρχει εναλλακτική στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που έχουν ξεκινήσει και οι οποίες περιλαμβάνουν τη συρρίκνωση του προϋπολογισμού και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας» αναφέρει ο κ. Ρέσλερ σε ανακοίνωσή του προσθέτοντας ότι η χώρα πρέπει να σταθεροποιήσει το υπερχρεωμένο της δημόσιο τομέα.

5 σκέψεις σχετικά με το “Με δηλώσεις σαν κι αυτές ο Μόντι έγινε «ΠΑΣΟΚ»

 1. αυτος ο τσογλανος που αναθεμα την ωρα που υιοθετηθηκε την εχει δει «ο αρχων του κοσμου» νομιζα οτι ο χειροτερος συνδιαμος ειναι αυτος του γερμανοεβραιου τωρα βρεθηκε κ νεο ειδος του γερμανοβιετναμεζου! αγορι δεν πας να γαμ….λιγο μπας κ ανακαλυψεις τη χαρα της ζωης? αντε γιατι η αγαμ……..σε κανει το ειδος που εισαι του παπαρα παπαρα.

  Μου αρέσει!

  1. Ρε Σοφάκι μήπως να πάψουμε να αυτομαστιγωνόμαστε? Στην τελική για δεκαετίες και συστηματικά δημιούργησαν μια εικονική πραγματικότητα , μέσα στην οποία γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε. Πόσο φταίμε για το γεγονός ότι μας παραπλανούσαν και μας παγίδευαν τόσο έντεχνα και συστηματικά?? Και αν φταίμε πόσο είναι πραγματικά επί της % το δικό μας κομμάτι. Και πόσο φταίμε που δεν είμαστε πρόθυμοι για αλλαγές , όταν αυτές οι αλλαγές είναι τόσο τρομακτικές.
   Δεν βγάζω την ουρά μας απέξω (ειδικά όταν μπαίνεις σε Δημόσια Υπηρεσία και τα πάντα μοιάζουν ανέγγιχτα από αυτό που συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο. Η αναισθησία μέχρι τελικής πτώσης το σύνθημά τους) αλλά δουλέψανε πολύ πάνω στο να μας φέρουν σε αυτό το σημείο.
   Διάβαζα κάπου ένα άρθρο τελευταία που έλεγε ότι με τον τρόπο που φερόμαστε στους ανθρώπους , το πιο πιθανό είναι και έτσι να αντιδράσουν. Νομίζω ότι αρκετά με την αρνητική αυτοκριτική και καλύτερα να πιάσουμε να επιβραβεύουμε κινήσεις σαν αυτές στις Σκουριές. Αν αρχίσουμε να μας μιλάμε και να μας φερόμαστε σαν τους ενδεχομένως επόμενους κάτοικους που θα αντιδράσουν ετσι μπορεί να καταφέρουμε περισσότερα πράγματα όλοι μαζί.
   Λέω τώρα κι εγώ.

   Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.