Πανελλαδικό συλλαλητήριο των αγροτών στην Αθήνα

Πανελλαδικό συλλαλητήριο των αγροτών στην Αθήνα

Χωρίς τα τρακτέρ τους κατέβηκαν στην Αθήνα αγρότες από όλη την Ελλάδα για να συμμετάσχουν στο πανελλαδικό συλλαλητήριο που οργανώνεται σήμερα το μεσημέρι, έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, στην πλατεία Βάθη.

 

Ήδη στο σημείο έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται αγρότες από Θεσσαλία, Σέρρες, Φθιώτιδα, Πελοπόννησο και Βοιωτία. Οι συγκεντρωμένοι θα ζητήσουν συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθανάσιο Τσαυτάρη, και από και πέρα θα κριθεί το μέλλον των κινητοποιήσεών τους. Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία προς τη Βουλή.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγωνιστικών Αγροτικών Μπλόκων, έχει καλέσει τους εργαζόμενους της πρωτεύουσας «να συμπαραταχθούν με την αγροτιά στη μάχη που δίνει για την επιβίωσή της».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το ζητούμενο είναι μια διαφορετική αγροτική ανάπτυξη με γνώμονα «την εξυπηρέτηση των λαϊκών αναγκών».
Νωρίς το πρωί έφτασαν στον Πειραιά αγρότες από όλη την Κρήτη, οι οποίοι αναχώρησαν το βράδυ της Δευτέρας από το λιμάνι του Ηρακλείου, προκειμένου να συμμετάσχουν στη σημερινή συγκέντρωση.

Αυτή την ώρα κλειστή είναι η Αχαρνών.

Πηγή: newsbomb.gr

4 σκέψεις σχετικά με το “Πανελλαδικό συλλαλητήριο των αγροτών στην Αθήνα

 1. ε σιγά μην κάνουν κάτι και αυτοί…μια μέρα υπομονή η κυβέρνηση και μετά στα σπιτια τους…φρόντισαν οι αγροτοσυνδικαλιστές να κάμψουν αναίμακτα την αντίστασή τους προς όφελος της Τριτοκομματικής κυβέρνησης….βέβαια αυτοί χαμένοι δεν θα βγουν…οι συνδικαλιστές βέβαια…

  Μου αρέσει!

 2. …Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το ζητούμενο είναι μια διαφορετική αγροτική ανάπτυξη με γνώμονα «την εξυπηρέτηση των λαϊκών αναγκών».

  Καί οἱ…Ἐθνικές ΑΑΑνάγκες, κύριε;
  Καλά αὐτές μποροῦν νά περιμένουν…

  1400 θέσεις στίς Σκουριές…
  κἄνα πεντάρι χιλιάδες, προσεχῶς, συνολικά στή Θράκη…
  ΑΑΑγροτική…ΑΑΑνάπτυξη γιά τίς…»λαϊκές» ἀνάγκες…
  …ΑΑΑντε…τούρλα καί στά τέσσερα.

  Μου αρέσει!

 3. Συλλαλητήριο και τρακτέρια δεν πάει… ρε παιδιά. Ελάτε με τα φεράρι, τα μαζεράτι, τα κορβέτ, τα καγιέν και τα μερσεντικά και τα μπεεμβέ να γουστάρουμε. Τόσες επιδότες… παίρνατε μαύρα… από τη Ν.Δ και το ΠΑ.ΣΟ.Κ.. Ξεχνιέται… ο βλαχοχωριάτης ο χατζηγάκης από τα τρίκαλα με τα 500.000.000 ευρω που μοίρασε σε πελατάκια..;

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.