Καρτέρι στον Βενιζέλο έξω από το στούντιο του Mega έστησαν οι μικροομολογιούχοι!

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΡΤΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…φυγαδεύτηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις!

Η δεύτερη επίθεση μετά το «μπλοκάρισμα» στην ΤτΕ!

Σκηνές ροκ εξελίχθηκαν έξω από το στούντιο του Mega  όπου προσκεκλημένος ήταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλος, απο τους κατεστραμμένους μικρομολογιούχους που η συμμορία Παπανδρέου – Παπαδήμου τους έκλεψε τις αποταμιεύσεις.

Αυτοί οι τίμιοι επενδυτές που «ψήφισαν» Ελλάδα, έχασαν τα πάντα από την μία στιγμή στην άλλη, όπως και τα ασφαλιστικά ταμεία, τα νοσοκομεία, τα πανεπιστήμια, τα ΝΠΔΔ. Την ίδια στιγμή τα Vulture Funds του ΔΝΤ που μεθόδευσε την χρεοκοπία, θησαύριζαν από τον κρατικό κορβανά.

«Ναι, ήταν άδικο…» παραδέχθηκε στην εκπομπή ο Βενιζέλος σε σχετικό ερώτημα. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να καλμάρει τους οργισμένους πολίτες που σύμφωνα με την Δημοκρατία, χρειάστηκε μεγάλη αστυνομική δύναμη για να μην τον «αγκαλιάσουν».

Ο φυσικός αυτουργός του εγκλήματος, Προβόπουλος, ήδη αντιμετωπίζει τον εισαγγελέα Πεπόνη με εφαλτήριο την ληστεία του ΕΔΟΕΑΠ, ενώ ανάλογες προσφυγές υπάρχουν από επιμελητήρια και άλλους φορείς που είδαν τις περιουσίες τους να γίνονται βορά των παγκόσμιων τοκογλύφων.

Είναι δεδομένο ότι όταν η χώρα απαλλαγεί από τους στουρνάρες που μαεστρικά οδηγούν την κάθε κυβέρνηση σε φονικές επιλογές, όλοι αυτοί οι ανεκδιήγητοι που τέλεσαν το PSI, θα βρεθούν με διαδικασίες εξπρές παρέα με τον Άκη.

9 σκέψεις σχετικά με το “Καρτέρι στον Βενιζέλο έξω από το στούντιο του Mega έστησαν οι μικροομολογιούχοι!

 1. Ολοι επενδύσαμε στήν Ελλάδα,δουλέψαμε γιά τήν Ελλάδα,κάναμε σπίτι στήν Ελλάδα,κάναμε τά παιδιά μας στήν Ελλάδα καί
  κάτι τύποι σάν τόν βενιζέλο,παπαντρέου,καραμανλή,σημίτη,σαμαρά, ….ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΣΑΝ………

  Νά εύχεστε,προδότες,νά δικαστείτε από κανονικό δικαστήριο,πρίν δικαστείτε από λαικό δικαστήριο….

  Μου αρέσει!

  1. Νά εύχεστε,προδότες,νά δικαστείτε από κανονικό δικαστήριο,πρίν δικαστείτε από λαικό δικαστήριο….

   Μην λες τέτοια τα είπε ο Παναγούλης και πέσαν πάνω του τα κοράκια να τον φάνε.
   Λες και θα σπαταλήσουμε χρόνο για λαϊκά δικαστήρια…

   Μου αρέσει!

 2. Στο επόμενο καρτέρι χοντρούλη δεν θα προλάβεις. Όλο και κάποιος θα είναι πιο γρήγορος.
  Εερχόοομαστεεε!!

  Μου αρέσει!

 3. μακαρι βρε παιδια αμποτε ναρθει αυτη η ωρα ,γιατι αργει ,αργει την συγκεντρωση των αποστρατων και εν ενεργεια στις 9 μαρτη να την στηριξουμε και να μας στηριξουν και αυτοι ολοι μαζι ,να το φυσανε και να μην κρυωνει αλλα ας γινει και θεσσαλονικη,ντου απο παντου

  Μου αρέσει!

 4. Και ποιός θα χασομεράει εκείνη την ώρα για λαϊκά δικαστήρια ; Επειδή τώρα τα πολιτικά πράγματα πηγαίνουν αργά – αργά το ίδιο νομίζεις ότι θα γίνεται και την ώρα που θα μιλήσει ο λαός ;

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.