Συνεχίζει το σφυροκόπημα ο εισαγγελέας Πεπόνης! Τους γύρισε πίσω τον κατάλογο των τραπεζών για τους λογαριασμούς των συγγενών του Γ. Παπακωνσταντίνου

1ae4e44d092e155848ae4a643cd1bc82_XLΜΕ το χαρακτηρισμό ως «απαράδεκτο και μη αξιοποιήσιμο»!

Καταθέτει, από το πρωί στην Προανακριτική Επιτροπή, ο προϊστάμενος Περιφερειακών Επενδύσεων του ΣΔΟΕ, Παναγιώτης Μαντούβαλος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μαντούβαλος, κατέθεσε στην Επιτροπή έναν κατάλογο από απαντήσεις ελληνικών και ξένων τραπεζών για λογαριασμούς των τεσσάρων στενών συγγενών του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο κατάλογος είναι ασαφής, χωρίς στοιχεία και μη αξιοποιήσιμος. Δεν υπάρχουν ούτε το ύψος των λογαριασμών, ούτε οι κινήσεις και οι διαδρομές τους, αλλά ούτε και χρονολογίες.

Μη αξιοποιήσιμο φέρεται να τον χαρακτήρισε και ο κ. Μαντούβαλος, σημειώνοντας ότι και το ΣΔΟΕ έχει ζητήσει συμπληρωματικά στοιχεία από τις τράπεζες, που είχαν προχωρήσει στο άνοιγμα των λογαριασμών των συγγενών του κ. Παπακωνσταντίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΣΔΟΕ έστειλε τον κατάλογο και στον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη, ο οποίος τους τον επέστρεψε ως «απαράδεκτο και μη αξιοποιήσιμο», ζητώντας περαιτέρω στοιχεία.

8 σκέψεις σχετικά με το “Συνεχίζει το σφυροκόπημα ο εισαγγελέας Πεπόνης! Τους γύρισε πίσω τον κατάλογο των τραπεζών για τους λογαριασμούς των συγγενών του Γ. Παπακωνσταντίνου

 1. Κύριοι Εισαγγελείς, δεν το καταλαβαίνω. Με τις αρμοδιότητες που έχετε, εκδώστε ένταλμα σύλληψης για τους τραπεζίτες που σας εμπαίζουν.
  Για ποιο λόγο γίνεται ανεκτή η ειρωνεία αυτών στο πρόσωπο της Δικαιοσύνης ;
  Σύλληψη και αυτόφωρο.

  Μου αρέσει!

 2. ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ…. ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ…. μέσα στο γενικό ξεχαρβάλωμα, ηθικών κοινωνικών αξιών και όχι μόνο….την εποχή που στερείτε προσωπικοτήτων, την εποχή που κάθε έννοια «θεσμών ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ δημοκρατικού πολιτεύματος» σωριάζονται, ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ … ελπίζουμε… ελπίζουμε,
  δεν είναι όλα διαλυμένα, δεν είναι ΟΛΟΙ στοιχισμένοι στην γραμμή ….
  ΕΎΓΕ ΣΤΟ ΣΏΜΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΏΝ !!!!
  ΔΕΊΧΝΟΥΝ ΌΤΙ …ο ΕΝΑΣ απο τους πυλώνες ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ….Η ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ, ΑΚΌΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ !!!

  Μου αρέσει!

 3. εδώ μπαίνει η ΤτΕ που έχει και ξέρει όλες τις κινήσεις των λογαριασμών.
  αλλά οι άχρηστοι τα λαμόγια του ΣΔΟΕ προτίμησαν να πάνε δια της τεθλασμένης μπας
  και θολώσουν τη κατάσταση – όπως έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν με τις offshore
  που δήθεν ακόμα δεν γνωρίζουν τους beneficiaries οι κόπανοι

  Μου αρέσει!

 4. Ας καλεσουν τον προβοπουλο να δωσει εξηγησεις:Μας δουλευουν ολοι τους με πρωτους και καλυτερους τους δικαστικους,ροκανιζουν χρονο!

  Μου αρέσει!

 5. Μέχρι στιγμής κάτι έχουν καταφέρει οι Ελληνες Εισαγγελείς.
  Ας προσέξουν τις λακούβες μη γίνουν σαν τον διώτη και τους άλλους συνταξιούχους που σκούζουν στα καφενεία και στα τηλεπαράθυρα.
  Είναι οι μόνοι εν ενεργεία λειτουργοί που κτυπάνε στο ψαχνό και θα τους γράψει η Ιστορία αλλά έχουν να κάνουν με ολόκληρη τη σάπια κοινωνία μας των χαχόλων.
  Οσοι μπορείτε βοηθείστε να βγούμε από τη σαπίλα μας. Το χρωστάμε στα παιδιά μας…

  Μου αρέσει!

 6. Στην Τράπεζα της «Ελλάδος» υπάρχουν όλες οι εκροές και εισροές δραχμών, ευρώ και συναλλάγματος, με λεπτομερέστατα στοιχεία και ακρίβεια δεκάρας/λεπτού.

  Απαιτούμε έλεγχο για όλους τους βουλευτές και στελέχη κομμάτων της μεταπολίτευσης και για όλο το χρονικό διάστημα από το 1974. Επίσης για όλους τους αξιωματούχους της δημόσιας διοίκησης, τους κρατικοδίαιτους μεγαλοεπιχειρηματίες/μεγαλοεκδότες, τους μεγαλοδημοσιογράφους, μεγαλοδικηγόρους, μεγαλοιατρούς κλπ. Και για να είμαστε κατά το δυνατόν δίκαιοι, έλεγχο όλων των πολιτών που έβγαλαν από δρχ. 100 εκατομύρια ή ευρώ 300 χιλιάδες και πάνω, για το προαναφερόμενο διάστημα.

  Η όγκος δουλειάς είναι τεράστιος. Μην απολύσετε ούτε έναν δημόσιο υπάλληλο. Βάλτε τους όλους, όσους περισσεύουν (είναι αρκετοί) στον έλεγχο (και όσους εθελοντικά θέλουν από τον ιδιωτικό τομέα (προσωπικά θα δεχόμουν και χωρίς το μπόνους που περιγράφεται)) και δώστε τους μπόνους το 1% για τα χρήματα που θα βρουν και δε θα μπορούν να δικαιολογηθούν από τους κατόχους τους.

  Και επειδή αυτό δεν πρόκειται να γίνει από τους παρόντες εξουσιάζοντες (ο καθείς μπορεί να καταλάβει τους λόγους), ελπίζω να το δει κάποιος από τη Χρυσή Αυγή, ώστε να το έχουν υπόψιν τους όταν έρθει η ώρα της πραγματικής δικαιοσύνης.

  Προς το παρών στηρίζουμε Πεπόνη (με όποιες επιφυλάξεις και συνεχή αξιολόγηση του έργου του (ο καιρός θα δείξει)).

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.