Η ομιλία του Πάνου Καμμένου στο Περιστέρι και η συνεργασία με το κόμμα του Πούτιν.

20130309-173903.jpg
Στο Περιστέρι πραγματοποιήθηκε το προσυνέδριο περιφέρειας Αττικής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με θεματολογία «Δικαιοσύνη – Διαφάνεια – Συνταγματική Αναθεώρηση – Εργασιακά – Κοινωνική Πολιτική – Γυναίκα και Οικογένεια».

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος.

Εισηγητές ήταν η ΣΤ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, η Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χρυσούλα-Μαρία Γιαταγάνα, ο
Τομεάρχης Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Καπερνάρος, ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Παύλος Χαϊκάλης και ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Γεωπολιτικών Μελετών «Εθνική Αναδημιουργία» Φίλιππος Τσαλίδης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν και μίλησαν ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Παναγιώτης Μελάς, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, η Τομεάρχης Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας Γιώργος Νταβρής και ο Τομεάρχης Μακεδονίας-Θράκης Μαρίνος Ουζουνίδης.

Η ομιλία του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου έχει ως εξής:

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Και είμαστε όλοι εδώ.

20130309-174042.jpgΗ πορεία προς το Συνέδριο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σε όλη την Ελλάδα συνεχίζεται.

Σήμερα εδώ από το προσυνέδριό μας, το προσυνέδριο της Αττικής, στέλνουμε ένα μήνυμα: Όσο και αν μας πολεμάτε όσο και αν προσπαθείτε να μας εξαφανίσετε, γινόμαστε ακόμη πιο πολλοί, ακόμη πιο ενωμένοι, ακόμη πιο δυνατοί και έτοιμοι να ανατρέψουμε το μαύρο μέτωπο των μνημονίων.

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που συναντηθήκαμε. Πέρασε ένας χρόνος και μέσα σε αυτή την πορεία πολεμηθήκαμε ως Κίνημα όσο κανείς άλλος. Ξεκίνησαν με τον αποκλεισμό μας από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τους απαντήσαμε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, από το διαδίκτυο, από τα πεζοδρόμια, από τα χωράφια, από τα λιμάνια, από τα νησιά και δείξαμε ότι μπορούμε να αντισταθούμε.

Μας πολέμησαν με οικονομικό αποκλεισμό και τους απαντήσαμε με τη δύναμη της ψυχής μας. Δεν έχουμε ανάγκη τα χρήματά τους, είμαστε εδώ αποφασισμένοι να ξεσηκώσουμε το σύνολο του ελληνικού λαού.

Στον βρώμικο πόλεμο που αποφάσισαν να μας κάνουν, τους απαντήσαμε παίρνοντας μαζί μας όλους εκείνους που εξαπάτησε το μαύρο μέτωπο των μνημονίων. Δεν είναι μαζί μας μόνο όσοι πίστεψαν από την πρώτη στιγμή στον αγώνα κατά της νέας τάξης πραγμάτων, κατά της συγκυβέρνησης που παίρνει εντολές από τη Μέρκελ, τους δανειστές και τους τραπεζίτες.

Μαζί μας είναι τώρα πια, οι συνταξιούχοι που απειλήθηκαν τον Μάιο και τον Ιούνιο, όταν τους είπαν ότι αν δεν ψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, θα τους κόψουν τις συντάξεις, γιατί δεν θα πάρουμε τη δόση. Και η δόση δεν ήρθε τον Ιούλιο, δεν ήρθε ούτε τον Αύγουστο, ούτε τον Σεπτέμβριο, ούτε τον Οκτώβριο και οι συντάξεις και οι μισθοί πληρώθηκαν γιατί πληρώνονται από το αίμα του ελληνικού λαού και από τη φορολογία των Ελλήνων και όχι από τα δανεικά.

Μαζί μας είναι οι εργαζόμενοι που τους είπαν ότι θα διατηρήσουν τους μισθούς τους, ενώ και στον ιδιωτικό τομέα, αλλά και στον δημόσιο, οι Έλληνες εργαζόμενοι είδαν να μειώνονται οι μισθοί τους μέχρι και 60%.

Μαζί μας είναι οι άνεργοι που τους υποσχέθηκαν νέες θέσεις εργασίας, ενώ κάθε μέρα επτακόσιοι νέοι χάνουν τη δουλειά τους, μέχρι τώρα 1.850.000 άνεργοι.

Μαζί μας είναι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι επαγγελματίες, που αντί για ανάπτυξη βλέπουν κάθε μέρα τα λουκέτα, που μπαίνουν σε όλη την αγορά.

Μαζί μας είναι οι αγρότες, που ενώ τους έδωσαν τα φωτοβολταϊκά, δήθεν για να μπορέσουν να αντικαταστήσουν την πρωτογενή παραγωγή, εν συνεχεία τους επέβαλαν χαράτσι 30% επί του τζίρου.

Μαζί μας είναι ακόμη και εκείνοι που δεν μας είχαν πιστέψει μέχρι χθες, που βλέπουν πλέον ότι αυτή η πολιτική, η πολιτική των μνημονίων είναι η πολιτική παράδοσης της πατρίδας μας.

Δεν έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση η οποία έχει κάνει μια πολιτική επιλογή που ήταν λάθος. Έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση που λειτουργεί ως υπάλληλος της τρόικας, ως υπάλληλος της Μέρκελ, υπάλληλος των δανειστών. Έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση που παραδίδει την εθνική κυριαρχία της χώρας.

Πριν από λίγο βγήκε μια είδηση στο διαδίκτυο ότι ο πρωθυπουργός, επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας που αποχωρεί και του είπε ότι συμφωνεί με την κατάργηση του αγωγού Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολη, εκτελώντας την εντολή των δανειστών.

Βλέπουμε ότι η κρίση αυτή, η οποία ξεκίνησε από οικονομική, έχει μετατραπεί σε ανθρωπιστική και φοβάμαι πολύ ότι σύντομα τείνει να μετατραπεί σε εθνική κρίση. Όταν ο Έλληνας πρωθυπουργός επισκέπτεται την Κωνσταντινούπολη και ακούει τον Τούρκο ομόλογό του να του μιλά για το Αιγαίο και να του λέει «Καζάν- Καζάν» δηλαδή «win-win», κερδισμένοι. Κερδισμένοι πού; Στο σπίτι μας; Στο ελληνικό Αιγαίο; Στο ελληνικό υπέδαφος;

Μη τολμήσετε να πειράξετε ούτε σπιθαμή ελληνικής γης. Μη τολμήσετε να αμφισβητήσετε ούτε ένα κύμα από το ελληνικό Αιγαίο. Μη τολμήσετε να παραδώσετε το ελληνικό υπέδαφος, τον ορυκτό πλούτο της χώρας.

Μη τολμήσετε να παραδώσετε την εθνική κυριαρχία της Ελλάδος. Θα σας τσακίσουμε, θα αντισταθούμε όλοι οι Έλληνες μαζί, θα ενωθούμε όλοι και θα σας ανατρέψουμε μέσα σε μια νύχτα. Κάνετε λάθος αν νομίζετε ότι θα μας τρομάξετε, κάνετε μεγάλο λάθος.

Από εδώ, από το Περιστέρι, από το σημερινό προσυνέδριο που θα μιλήσετε όλοι, τους στέλνουμε ένα ακόμη μήνυμα. Γράφουν ότι ήρθαν τα ξένα funds να αγοράσουν τα ληγμένα δάνεια των Ελλήνων από τις τράπεζες, αυτό που τους είπαμε πριν από ένα χρόνο. Εάν έχουν την εντύπωση ότι με τις εισπρακτικές εταιρίες θα πάρουν τα σπίτια και τα χωράφια των Ελλήνων, τους λέμε ότι και εκεί κάνουν λάθος, κάθε σπίτι που θα απειλείται από εισπρακτική εταιρία είναι το δικό μας σπίτι, θα είμαστε όλοι εκεί, θα είμαστε όλοι μπροστά.

Ήδη, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δημιουργήσαμε ένα δίκτυο νομικών που θα δίνει νομικές συμβουλές σε κάθε Έλληνα που απειλείται. Θα βρίσκεται μπροστά στις κατασχέσεις, μπροστά στα δικαστήρια, μπροστά στους κλητήρες και μαζί θα είναι και το σύνολο του ελληνικού λαού.

Επειδή τώρα τελευταία απείλησαν και με προσαγωγές τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, τους λέμε «αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος σας», τους λέμε ότι τώρα βγαίνουμε στους δρόμους. Τώρα καλούμε τον ελληνικό λαό σε ξεσηκωμό, τώρα ενωνόμαστε με όλα τα Κινήματα της Πλατείας, τώρα ενωνόμαστε με όλους τους δημοκρατικούς Έλληνες πολίτες, τώρα ξεκινά το νέο εθνικό απελευθερωτικό μέτωπο μέχρι να φύγει και ο τελευταίος επίτροπος, μέχρι να φύγει και ο τελευταίος προσκυνημένος, μέχρι να φύγει και ο τελευταίος δοσίλογος από την πατρίδα μας.

Την Τετάρτη στέλνουμε ένα μήνυμα: Θα είμαστε όλοι στις Σκουριές και την Ιερισσό. Θα είμαστε εκεί όπου, καταλύοντας τους δημοκρατικούς θεσμούς και το Σύνταγμα, οι πραιτοριανοί του Δένδια έστειλαν το νήπιο των δέκα μηνών με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο. Είναι το δικό μας παιδί. Θα είμαστε εκεί που χτύπησαν με χημικά τα δεκαπεντάχρονα μέσα στο σχολείο για να τα φοβίσουν. Θα είμαστε εκεί που έδωσαν στους εργολάβους σπόνσορές τους το ελληνικό υπέδαφος για 11 εκατ. ευρώ και αμέσως εισέπραξαν τα δις από τους ξένους συνεταίρους τους.

Εμείς δεν είμαστε κατά των επενδύσεων είμαστε υπέρ των επενδύσεων και της ελεύθερης αγοράς, αλλά αυτό δεν είναι επένδυση είναι καταστροφή της πατρίδας, είναι καταστροφή του περιβάλλοντος, είναι καταστροφή ενός αγιασμένου τόπου.

Εμείς δεν ζητάμε να μετατραπεί η χώρα σε ένα πεδίο μάχης, εμείς ζητάμε να ενωθούμε οι Έλληνες. Θα κάνουμε τα πάντα για να αποφύγουμε τον εθνικό διχασμό, θα κάνουμε τα πάντα για να μην εκτελεστεί το σχέδιό τους και αυτό ενώνοντας τους συμπατριώτες μας.

Εάν έχουν σκοπό να χρησιμοποιήσουν τα νεοναζιστικά μορφώματα που οι ίδιοι δημιούργησαν, νομιμοποιώντας τα βάζοντας υπουργούς στην κυβέρνηση Παπαδήμου τους καθοδηγητές της Χρυσής Αυγής, γιατί έτσι τους νομιμοποίησαν και σπονσονάρωντάς τους με την προβολή τους στα ιδιωτικά και δημόσια μέσα ενημέρωσης. Αν πιστεύουν ότι θα βάλουμε από τη μια μεριά τους νεοναζιστές και από την άλλη τους λογικούς των μνημονίων κάνουν λάθος. Είμαστε εμείς στη μέση, είμαστε εμείς το Πατριωτικό Κέντρο είμαστε εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, είμαστε εμείς το μεγάλο Δημοκρατικό Πατριωτικό Τόξο.

Επειδή τώρα τελευταία είναι της μόδας τα μνημόσυνα, βλέποντας ότι ο κύκλος πλέον κλείνει, ότι εξευτελίζονται οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας χειροκροτώντας τον Βενιζέλο και καλύπτοντας τον Παπανδρέου και τον Παπακωνσταντίνου, που θα έπρεπε ήδη να έχουν προφυλακιστεί, όταν εξευτελίζονται οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ χειροκροτώντας τον Βορίδη και τον «μπουμπούκο» τους λέμε λοιπόν, αφού θέλετε μνημόσυνα θα τα έχετε.

Υπήρχε ποτέ περίπτωση ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, που ίδρυσε τη Νέα Δημοκρατία να δεχτεί την υποταγή της Ευρώπης στην Γερμανία; Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έβαλε την Ευρώπη σε μια ένωση εθνών-κρατών, διαφυλάσσοντας την εθνική κυριαρχία και την ισοτιμία των χωρών, καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τον Βαλερί Ζισκάρ Ντ’ Εστέν και τους ξένους ηγέτες και η χώρα ήταν ισότιμη στην Ευρώπη. Αυτή την Ευρώπη την πιστεύουμε. Δεν πιστεύουμε την Ευρώπη της Μέρκελ που γονατίζει ο κ. Σαμαράς εκλιπαρώντας την. ΄

Αφού θέλετε λοιπόν μνημόσυνα, θα δεχόταν ποτέ ο Ανδρέας Παπανδρέου να στηρίζει μια κυβέρνηση του «Καζάν Καζάν»; «Βυθίσατε το Χόρα» είπε όταν ήρθε η ώρα.

Θα δέχονταν ποτέ οι ηγέτες του δημοκρατικού Κέντρου να καταλύεται το Σύνταγμα; Εδώ πλέον γυρίζουμε στην εποχή του 1-1-4, το σημερινό άρθρο 120 του Συντάγματος, το οποίο καλεί τους πολίτες να υπερασπιστούν το Σύνταγμα που σήμερα καταλύει κατά εντολή της τρόικας η κυβέρνηση των δοσίλογων.

Το Σύνταγμα δεν προβλέπει ρυθμίσεις νομοθετικού περιεχομένου από το υπουργικό συμβούλιο, αλλά συζήτηση στη Βουλή νόμων που θα ψηφίζουν οι πλειοψηφίες και θα απορρίπτουν οι μειοψηφίες. Το Σύνταγμα προβλέπει κοινοβουλευτικό έλεγχο, όπου η εκλεγμένη κυβέρνηση απαντά στην αντιπολίτευση, πράγμα το οποίο δεν γίνεται σήμερα. Το Σύνταγμα προβλέπει σεβασμό στην εθνική κυριαρχία της χώρας, την οποία παραδίδουν με τα μνημόνια, που ούτε αυτά ακολουθούν διότι δεν υπάρχουν. Εμείς δεν είμαστε απλώς μια φωνή αντίστασης του Ελληνικού λαού όσο και αν προσπαθήσουν να μας τοποθετήσουν αριστερά ή δεξιά, εμείς είμαστε ακριβώς στη μέση.

Εμείς κάνουμε πρόταση διακυβέρνησης. Η Εθνική Αντιπρόταση που προτείναμε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι κυβερνητικό πρόγραμμα, είναι πρόταση για έξοδο από την κρίση. Αυτό το κυβερνητικό πρόγραμμα στο τέλος του Συνεδρίου θα το έχουν στα χέρια τους όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες, γιατί μαζί θα το διαμορφώσουμε. Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο λέει πως από τις πρώτες 100 μέρες θα αναλάβουμε τη διακυβέρνηση του τόπου και θα μπορέσουμε να βγάλουμε την πατρίδα μας από αυτή τη μέγγενη.

Τους λέμε πράγματα, τα οποία είναι απλά και εφαρμόσιμα, τους λέμε σταματήστε να κλείνετε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τα μαγαζιά, βάζοντας χαράτσια και φόρους, ρυθμίστε σε 100, 200, 300 δόσεις τις οφειλές προς το δημόσιο και βγάλτε από τον «Τειρεσία» τις επιχειρήσεις, δώστε τους φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, «κουρέψτε» τα δάνεια των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των πολιτών, όπως «κουρεύετε» τα δάνεια των αφεντικών σας τραπεζιτών.

Γιατί δεν δέχονται οι τροϊκανοί να ρυθμίσουμε τους φόρους μας; Για έναν απλό λόγο, γιατί θέλουν να κατασχέσουν τα σπίτια, να μετατρέψουν τους πολίτες σε υπαλλήλους των 200 ευρώ, να οδηγήσουν στην ανεργία την πλειοψηφία του ελληνικού λαού και να κάνουν τον ελληνικό λαό υπόδουλο. Κάνουν λάθος. Είμαστε εδώ έτοιμοι να αντισταθούμε.

Κάθε μέρα η πολιτική τους ανατρέπεται. Τους είπαμε για το πετρέλαιο θέρμανσης και το πετρέλαιο κίνησης να το πάνε στο 1 ευρώ, για να μπορέσουν να ζήσουν οι Έλληνες της ορεινής Ελλάδας που ζουν σε θερμοκρασίες γύρω στο μηδέν και κάτω από το μηδέν, να ζεσταθούν τα παιδιά και να μη βάζουν μαγκάλια μέσα στα σπίτια, έχοντας νεκρούς στη Λάρισα, να μην πηγαίνουν με παλτά στο σχολείο στα Γιάννενα, στην Ήπειρο, στη Μακεδονία, στη Θράκη, να μπορέσουν να δουλέψουν οι μεταφορικές εταιρίες και να μειωθεί το κόστος μεταφοράς των αγροτικών προϊόντων, έτσι και το κράτος θα κέρδιζε παραπάνω. Όμως επέλεξαν να επιβάλουν βαριά φορολογία στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης για να εξυπηρετήσουν τους χρηματοδότες τους, τους λαθρεμπόρους πετρελαίου, αυτή είναι η αλήθεια.

Πόσο θα κόστιζε στο κράτος εάν έδιναν στους αγρότες αφορολόγητο πετρέλαιο για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν την επίθεση που δέχονται στα χωράφια τους. Τίποτα δεν θα τους κόστιζε. Δεν θέλουν να βρουν λύσεις.

Μιλούν τώρα για την μείωση του ΦΠΑ εστίασης που είχε υποσχεθεί προεκλογικά ο Σαμαράς στα 18 σημεία. Αυτό είναι το θέμα; Πρώτα από όλα δεν θα τον μειώσουν, γιατί έχουν επενδύσει στα παράλια της Τουρκίας και θέλουν να πάρουν τα ξενοδοχεία για ένα κομμάτι ψωμί. Όπως στο παραλιακό μέτωπο, 240 εκατομμύρια, λέει, δίνουν τον «Αστέρα» στους κολλητούς και στους φίλους. Θέλουν να κάνουν την Ελλάδα μια χώρα all inclusive όπου θα κυκλοφορούν όλοι με ένα βραχιολάκι και δεν θα καταναλώνει ποτέ κανένας τουρίστας τίποτα.

Θέλουν τουρισμό; Τους προτείνουμε μείωση του φόρου σε πλαφόν 8% σε όλη την Ελλάδα, σε όλες τις δραστηριότητες. Και όποιος δεν πληρώνει, δήμευση της περιουσίας του. Αυτό θα πει ανταγωνισμός και μια σειρά από προτάσεις που θα τις δείτε και θα τις αναδιαμορφώσουμε μαζί.

Θα δώσω τώρα το λόγο στους εισηγητές μας και σε όλους εσάς, λέγοντάς σας ότι το δικό μας Συνέδριο είναι ένα Συνέδριο ιδρυτικό. Μαζί γράφουμε ιστορία. Είμαστε όλοι στρατιώτες και όσοι είμαστε σήμερα σε αυτό το Κίνημα, με πρώτο εμένα, δεν θέλουμε ούτε οφίτσια, ούτε καρέκλες, ούτε να είμαστε τα «σημαντικά» στελέχη. Σημαντικά στελέχη είναι ο ελληνικός λαός. Σημαντικά στελέχη είναι οι πολίτες.

Σε όποιον δεν αρέσει και θέλει να γυρίσει στο χθες, καλό ταξίδι. Ας πάνε ικετεύοντας να ζητούν τη μεγαλοσύνη και την μεγαλοψυχία αυτού που πρόδωσε την Ελλάδα. Ας πάνε γονυπετείς. Εμείς είμαστε οι πολλοί . Εμείς είμαστε οι Έλληνες. Εμείς είμαστε αυτοί που θα αλλάξουν τον τόπο.

Είμαστε αυτοί που θα οδηγήσουμε εκείνους που λήστεψαν την χώρα στα ελληνικά δικαστήρια και θα δημεύσουμε τις περιουσίες τους. Είμαστε αυτοί που θα δώσουμε ελπίδα. Είμαστε όλοι αυτοί που θέλουν να τους κάνουν να σκοτώνονται στους δρόμους, αλλά ενωθήκαμε και προχωράμε ενωμένοι με μόνη σημαία την Ελληνική σημαία, με διεθνείς συμμαχίες που χτίζουμε κάθε μέρα, με τους Άγγλους συντηρητικούς και αντιφεντεραλιστές, που δεν πιστεύουν στην Ευρώπη της Μέρκελ, αλλά στην Ευρώπη των κρατών-εθνών.

Και την άλλη εβδομάδα, στις 19 του μηνός οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα είμαστε στην Μόσχα, όπου κλείνουμε συμφωνία με το κόμμα του Βλαντμίρ Πούτιν, για την μεγάλη Ορθόδοξη συμμαχία, δίνοντας μια νέα προοπτική στην πατρίδα μας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ,

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ,

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε.»

Η πρόσκληση απο το κυβερνόν κόμμα της Ρωσίας όπως την δημοσίευσε το «Κουρδιστο Πορτοκάλι»

20130309-174410.jpg

94 σκέψεις σχετικά με το “Η ομιλία του Πάνου Καμμένου στο Περιστέρι και η συνεργασία με το κόμμα του Πούτιν.

    1. Υδατάνδρακες = Σάκχαρα , Υδρογονάνθρακες =Πετρέλαια και τα συναφή. (Υπάρχουν και μερικοί , που τα μπερδεύουν)
      Αν το Αιγαίο ήταν από μπεσαμπέλ , με την υπάρχουσα τεχνολογία θα φτιάχναμε τεχνητά καύσιμα , θα χόρτενε ο κόσμος μπεσαμπέλ.και θα κάναμε και εξαγωγή μπεσαμπελ και θα ξεχρεονόμαστε!!!!!!
      Τελικά οι πολιτικοί ζουν στο κόσμο τους . Οταν είναι αντιπολίτευση , τάζουν λαγούς με πετραχήλια και αν αναλάβουν ποτέ κυβέρνηση , παθαίνουν αμνησία.

      Μου αρέσει!

      1. 1) ΟΙ ΑΝΕΛ ειναι δυστυχως οπως αποδεικνυεται ΣΚΕΤΗ ΑΠΑΤΗ, κομμα αναχωμα οπως το ΛΑΟΣ ( Καρατζαφερης και Καμμενος ειναι παιδια του Μητσοτακη. Μαλιστα ο Καμμενος ειπε ξεκαθαρα αφοτου παραβρεθηκε πρωτος πρωτος στην παρουσιαση του Μητσοτακη, οτι—– «αν δεν ειχε πεσει η κυνερνηση Μητσοτακη, τωρα δε θα χρειαζονταν μνημονια» .——–
        Ε βεβαια θα τα ειχε ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΛΑ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ!! Μαλιστα ο Καμμενος ηταν και σε ηγετικο ποστο για το τοτε ξεπουλημα. ΑΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑ τωρα ΞΑΦΝΙΚΑ ειναι «κατα του ξεπουληματος»…..)

        2) Ο Καμμενος θελει συνεργασια με το συριζα (ο Τσιπρας στηριζεται απο Αμερικανους) , ΑΛΛΛΑΑΑΑ αυτος
        τωρα παει στους Ρωσους….!!!!?????? Αρα πως θα συνεργαστουν???? Καποιος κοροιδευει τον κοσμακη…!!
        Ειδε το κομμα του οτι δεν μπαινει στη βουλη και κανει οτι μπορει ΜΠΑΣ και πιασει κανενα κοροιδο.
        Ποιος τον πιστευει μετα απο τοσες κωλοτουμπες….???????
        Μην ξεχναμε πως ο Καμμενος ειχε ταχθει ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ σαν εναλακτικη λυση……ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!! Ψαξτε το!!

        3) Προσπαθουν να κανουν συγκυβερνηση μεταξυ Συριζα και Καραμανλικης (ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ) Νδουλας, και οι ΑΝΕΛ σαν γεφυρα μεταξυ τους. Αυτα ΑΝ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΑ Ελληνες ψηφοφοροι και τους δωσουν και τους 3 κυβερνησιμο ποσοστο…!!
        Που ΔΕΝ το βλεπω μιας και ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ και μονο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ανεβαινει ραγδαια. Γι αυτο και ριχνουν τοση λασπη, ΔΙΕΘΝΩΣ ,που μαλιστα βγαζει και ματι……!!

        ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΔΙΕΘΝΩΣ οι νεοταξιτες , και γι αυτο ΤΑ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ δηθεν…

        «ναζιστικα» η «φασιστικα». ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ!!!!

        Δειτε την περιπτωση της Μαριν Λεπεν στη Γαλλια που μιλαει ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ και ζητησε και Δημοψηφισμα ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ!!!!!!

        Ψαξτε να δειτε.

        Μου αρέσει!

      2. ΑΣΕ KD. Η εισαγωγη δεν ηταν απαραιτητη. Μπορουσες να περασεις κατευθειαν στον εκθειασμο της ΧΑ’ς. Ολα τα αλλα εκτος απο μπαρουφες ηταν και περιττα. Εγω εχω ομως μια απορεια αφου η ΧΑ ειναι η μονη που ανεβαινει τωρα λογικα εχει φτασει στο 20%. Ρωταω λοιπον πως ενα κομμα με τετοιο ποσοστο ειναι κελεισμενο στο καβουκι του. ΕΙναι αφαντο αυτο το κομμα. Δεν προτεινει τιποτε και οτι προτεινει ειναι αναμασημενο απο ΑΝ.ΕΛΛ με λιγο περισσοτερο θρασος. Εχω παντως εχω μεγαλη απορια!!! Αυτο το κομμα με την τεραστια ανοδο στην Ελληνικη κοινωνια πως δεν συμμετει πουθενα για το καλο του Ελληνικου Λαου. Τιποτε.

        Μου αρέσει!

      3. Ακομα ΚD πες οτι ο Καμμενος δεν ξαναμπαινει στην Βουλη. Λυθηκε το προβλημα της Ελλαδας. Μα τετοια ρηχοτητα. Ειναι απιστευτο αυτο!!!

        Μου αρέσει!

      4. Ειναι στο χέρι μας , να μην έχουν θέση πλέον , οι κάθε είδους πολιτικάντηδες . Από ιδεολογίες έχουμε χορτάσει , από τα έργα των πολιτικών μας καταστραφήκαμε .

        Μου αρέσει!

    2. απάντηση στον ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΑ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ

      μην ανησυχείς φίλε ο τρομπαντώνης θα πουλήσει τους υδρογονάνθρακες και αμέσως μετά και τους υδατάνθρακες

      δεν θ’ αφήσει τίποτα

      ετοιμάσου εσύ να παραδώσεις ότι έχουν φτιάξει οι γονείς σου

      και μην προσπαθείς να μηδενίσεις όσους αξίζουν

      βλέπεις δεν έχουμε σκύψει όλοι στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

      αντιστεκόμαστε

      Μου αρέσει!

  1. Να τους λες και να μην κρατάνε Ελληνικές σημαίες όταν διαδηλώνουν , γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να τους συλλάβουν , αφού η Ελληνική σημαία είναι υπό διωγμό από το Σαμαρικό κράτος του Βενιζέλου και του Κουβέλη …

    Μου αρέσει!

    1. Διονύση,

      μάλλον ξεχνάς ότι η Ελληνική σημαία είναι υπό διωγμό όχι μόνο τώρα, αλλά εδώ και τρεις δεκαετίες και δαχτυλοδεικτούμενος ως φασίστας και εθνικιστής όποιος την κρατούσε ή την έβγαζε στο μπαλκόνι του. Ήταν τόσο μεγάλη η ξεφτίλα μας, που έπρεπε να πάρουμε το Euro 2004 και να τη φορέσει ο Ρουβάς σε μπλουζάκι για να ξεθαρέψει πάλι ο κόσμος και να του φύγουν οι ενοχές ….

      Ντροπή τους, γιατί έχει χυθεί πολύ αίμα γι’ αυτό το τιμημένο πανί!

      Μου αρέσει!

      1. (..) δεκαετίες και δαχτυλοδεικτούμενος ως φασίστας και εθνικιστής όποιος την κρατούσε ή την έβγαζε στο μπαλκόνι του(..)

        Εδώ χρειάστηκε να δημιουργήσουν από το πουθενά ολόκληρο κόμμα με φασιστικά χαρακτηριστικά για να συκοφαντήσουν την Ελληνική σημαία και να την ταυτίσουν με τον φασισμό .. Φαντάσου ότι ούτε τον εθνικό ύμνο δεν γνωρίζουν οι τύποι αυτοί .. Δεν είδες που σακατέψανε στο ξύλο εκείνον τον φουκαρά επειδή κρατούσε την Ελληνική σημαία και υπόθεσαν πως ήταν φασίστας … ?? Το μέγκα και ο ΑΝΤ1 ανέφεραν το γεγονός ότι κρατούσε την σημαία , σαν να δικαιολογούσαν την πράξη των δραστών και ότι μόνο πως δεν πήγαινε γυρεύοντας το θύμα δεν μας είπαν για να τρομάξουν τον κόσμο και να μην κρατά στο μέλλον Ελληνικές σημαίες …

        Υπάρχει οργανωμένη και συστηματική επίθεση κατά των συμβόλων μας η οποία κορυφώνεται στις μέρες μας .. Δεν θα τους βγει όμως όπως νομίζουν και θα τους γυρίσει μπούμερανγκ , είδη τους γυρίζει , γιατί η αντίσταση πλέον παίρνει εθνικοαπελευθερωτικό χαρακτήρα .. Και εκεί οι κουτοπονηριές του συστήματος δεν μετράνε , ούτε οι τεχνητοί διαχωρισμοί που προσπαθεί να επιβάλει με τα παπαγαλάκια του ..

        Εγώ πάντως την σημαία την έχω μόνιμα στην ταράτσα μου , αν και νομίζω πως πολύ σύντομα δεν θα είναι η επίσημη σημαία του κράτους μας , γιατί η επίσημη σημαία με την βοήθεια Του Μεγαλοδύναμου Θεού , θα είναι αυτή :

        Μου αρέσει!

  2. To κόμμα των βλαμμένων…
    Η Τουρκία διεκδικεί τμήμα της Ελληνικής ΑΟΖ νοτίως του Καστελόριζου.
    Εκεί δεν είναι Αιγαίο πέλαγος, αλλά αυτά είναι ψηλά γράμματα για τον «υδατάνθρακες».
    Στο μεταξύ προτείνει Καραμανλή για ΠτΔ. Μα καλά όσοι ψηφίζουν δανειακές συμβάσεις δεν είναι προδότες; Κάποιοι είναι και κάποιοι όχι; Δεν είναι για «γουδί κρεμάλες» όσοι ψήφισαν τη Δανειακή και το κούρεμα; Αλλά άμα είσαι θεομπαίχτης λαικιστής όλα επιτρέπονται…

    «Αφού θέλετε λοιπόν μνημόσυνα, θα δεχόταν ποτέ ο Ανδρέας Παπανδρέου να στηρίζει μια κυβέρνηση του «Καζάν Καζάν»; «Βυθίσατε το Χόρα» είπε όταν ήρθε η ώρα.»!!!
    Και με τον Ανδρέα ο μουρλός; Που δεν πήγε στην εκδήλωση για τον Καραμανλή, αλλά χειροκρόταγε τον Μητσοτάκη που υμνούσε την πολιτική του μνημονίου…Ε αφού έχετε αφηνιάσει, σου λέει κάτσε να τους πουλήσω φουλ πατριδοκαπηλεία να με ξαναβγάλουν.
    Θύματα…

    Μου αρέσει!

    1. ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ λέει πολλά σωστά

      ίσως είναι και ο μοναδικός που διαφέρει μέσα στο κλουβί με τους τρελούς

      ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ διακατέχεται από αυθορμητισμό

      όμως όταν σε κυνηγάει η Νέα Τάξη Πραγμάτων
      τρέχεις να αγωνιστείς παρορμητικά και εκεί θέλει λίγη προσοχή

      ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Η ΡΩΣΙΑ

      ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

      ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΟΙ

      Μου αρέσει!

      1. Λυπάμαι , αλλά δεν υπάρχει η συνομοσία της Νεας Τάξης Πραγμάτων. Είναι κρίμα να χαλαλίζετε το μυαλό και τη ζωή σας με σάχλες.

        Μου αρέσει!

      1. Bλάκα Νίκο,
        δεν είμαι μέλος κόμματος. ΝΔ έχω ψηφίσει 3 φορές.
        Σιχαίνομαι ΟΛΑ τα κομματόσκυλα. ΟΛΑ όμως. Και της ΝΔ και των πάντων.
        Δηλαδή και εσένα ηλίθιε που στο nickname σου έχεις το όνομα του (φαιδρού) κόμματος.
        Και μην ξεχάσεις να ψηφίσεις τον Καραμανλή για ΠτΔ…***!

        Μου αρέσει!

    2. Γιαυτό δώστε κάργα στήριξη στη ΝΔ. Το είπε ο Σαμαράς. Μόνο αυτός μπορεί να μας βγάλει από την κρίση. ΝΔ Το κόμμα των νΔΟΥΛΩΝ – ραγιάδων

      Μου αρέσει!

    1. Παντως και ο Πουτιν μη νομιζετε οτι ειναι καθαρος……κι αυτος ενταχθηκε στον Παγκοσμιο Οργανισμο Εμποριου….!!
      Κι αυτος μεσα στο κολπο…..!!

      Μου αρέσει!

      1. Ε τι να κανουμε ειναι η ΧΑ καθαρη. Και εσυ μαλλον. Ολοι οι αλλοι ειναι βρωμικοι. Δανεισεμας το αφρολουτρο σου λοιπον!!!

        Μου αρέσει!

      2. άσε μας ρε Αλέξατρο να πούμε.. που θα μας κάνεις και καθοδήγηση..

        Το θέμα είναι πως με τη Ρωσία έχουμε 1000 λόγους να τα’χουμε καλά
        και να συνάπτουμε και συμφωνίες.. Ξυπνάτε !

        Μου αρέσει!

      3. Ανεξάρτητος_ΕΛΛΗΝ είπε
        Μαρτίου 9, 2013 στις 9:20 μμ

        Τα ίδια λέμε με διαφορετικά λόγια. Ασφαλώς και είναι συμφέρον μας και πρέπει να έχουμε συνεργασία και καλές σχέσεις με τη Ρωσία.

        Μου αρέσει!

      4. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Καντε γρηγορα τις κολλεγιες μαγκες με Ρωσια τωρα που ειναι καπιταλες ,μηπως γινει καμμια Οκτωβριανη παλι μεθαυριο και σας βγουνε τιποτα Μπολσεβικοι παλι ……κι οχι τιποτα αλλο δλδ …ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

        Μου αρέσει!

    1. απάντηση στον Εθνικιστή

      τον ΚΑΜΜΕΝΟ εμπιστεύεται ο Πούτιν πώς να το κάνουμε

      ίσως έχει δει φωτο του Μιχαλολιάκου και έχει τρομάξει μέχρι και ο Πούτιν

      Μου αρέσει!

  3. Ο κ. Καπερνάρος έδωσε τό παρόν,στή μεγαλειώδη συγκέντρωση τών στρατιωτικών,στή πλατεία Κλαυθμώνος καί πλατεία Συντάγματος……

    Μου αρέσει!

    1. κακό είναι;;;;;

      οι στρατιωτικοί είναι χουντικοί;;;;;;;

      γιατί τρόμαξες φίλε ΣΠΥΡΟΣ Ο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ;;;;

      να συμπράξουν οι στρατιωτικοί με τον ΚΑΜΜΕΝΟ να σώσουμε την Ελλάδα από τους μνημονιακούς

      να τελειώνουμε από τον σημερινό που θα μείνει στην ιστορία ως ο «τρομπαντώνης»

      Μου αρέσει!

      1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΚΟ..τιμώ τόν κ.Καπερνάρο,πού στέκεται δίπλα σέ όσους αγωνίζονται,νά διώξουν αυτή τήν
        τρικομματική προδοτική κυβέρνηση…

        Μου αρέσει!

  4. καλησπερα.ο πανος εκανε μια λεξη λαθος και τον στησατε στον τοιχο.εφαγε τοση ειρωνια που μου φαινεται αστειο οταν ολοι μας παθαινουμε σαρδαμ.και καποιοι κυνηγουν το λεξικο του και δε βλεπουν οτι το σπιτι μας καιγεται..μας πουλησαν σαν τα αρνια οι προδοτες και εμεις κοροιδευουμε τον πανο..μην ανησυχειτε ομως.ουτε υδατανθρακες θα εχουμε σε λιγο ουτε και υδρογοανθρακες.ουτε φαι ουτε πετρελαιο.οποτε θα κοροιδευεται με την ορεξη σας οταν το στομαχι μενει αδειο..ειναι απιστευτο απο ανθρωπους που ζω κατω απο τον ιδιο ηλιο,πανω στην ιδια γη,απλα σε διαφορετικη ισως πολη,να διαβαζω να χλευαζουν καποιον ενω βροντοφωναζει για τα εθνικα μας δικαιωματα-τα πρωην πλεον-.δε τον ψηφισα οποτε δεν τον υπερασπιζομαι για αυτο αλλα πεντε πραγματα που υποστηριζει τα υποστηριζει δικαιολογημενα.

    Μου αρέσει!

  5. Ο Καμμενος είναι το μεγαλυτερο νουμερο που έχει περάσει απο την πολιτική

    αγραμματος , κακός και συνωμοσιολόγος

    απορω με τους ψεκασμενους που τον πιστευουν ακομα

    Μου αρέσει!

    1. Βασικα να απορεις με τον εαυτο σου αναφορικα με το ποιους πιστευεις εσυ. Ασε τους αλλους. Δεν θα δεχθω τον ορο που λες το μεγαλυτερο νουμερο… γιατι υπαρχουν απειρα χειροτερα νουμερα … Δενδιας χατζηδακης Σταικουρας Μηταρακης Αδωνις Ντινοπουλος Χρησοχοιηδης κλπ κλπ κλπ.Ειδικα ολοι αυτοι που ανεφερα ειναι πολυ εγγραματοι και καλοι. Αστο λοιπον. Σεβασου τον εαυτο σου. Ξεφυλιζεσαι και ειναι κριμα!!!

      Μου αρέσει!

      1. +1000000000000000000000000000

        ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ δεν θα προδώσει γιατί στην οικογένειά του δεν υπήρχε κανένας δωσίλογος για να τον έχει δισάξει

        όπως γερομπενάκης παπούς του τρομπαντώνη

        Μου αρέσει!

      2. Αgainst New World Order

        Πολυ καλο επιχειρημα… μας κουφανες…

        Αρα μπορουμε να στηριχθουμε στον Καμμενο επειδη δεν εχει στην οικογενεια του προδοτες…
        Δεν ξερει το πως δηλαδη…
        Χρειαζεται γνωση και προδοτικο γονιδιο…

        Θα τρελαθουμε.

        Μου αρέσει!

    2. Ευτυχώς είσαι τόσο βλαμμένος που το διαλαλείς και μας απαλλάσσεις από το να εξηγούμε τι είσαι και γιατί.

      Αν το αντωνάκι και όλα τα σαβούρια της συγκυβέρνησης, ιδίως της ΝΔούλας της τσουλάρας, έτσι την κατάντησε το αντωνάκι σας, ποντάρουν σε σας τότε πάμε μια χαρά και αλίμονό τους – σας.

      Μου αρέσει!

      1. σου συνιστώ να διαβάσεις τον προεκλογικό λόγο του ΚΑΜΜΕΝΟΥ για να μάθεις ότι αυτά που έλεγε και προ πάντων τα πίστευε ήταν όλα τεκμηριωμένα

        κάτι πρέπει να αλλάξει για να τελειώνουμε και με τους τοκογλύφους μια για πάντα

        θα το πει όταν έρθει η ώρα

        γιατί προς το παρόν έχει γεμίσει το κεφάλι του Έλληνα με πολύ προπαγάνδα και δεν το καταλαβαίνει

        Μου αρέσει!

      2. Against New World Order

        Δεν φοβάμαι ούτε ντρέπομαι να πω και να γράψω ότι τον Πάνο Καμμένο τον παρακολουθώ πολύ καιρό, και την ομιλία αυτήν την έχω παρακολουθήσει, τον εκτιμώ όσο κανέναν άλλον τωρινό πολιτικό, επίσης πρέπει να πω ότι είμαι ο ελάχιστα δεδομένος και πάντα έτσι ήμουν.
        Έχω φίλο που τον είχε γείτονα από παιδί για πολλά χρόνια και με έχει πει για τον Πάνο Καμμένο και για την οικογένεια του. Ο φίλος αυτός ποτέ δεν ψήφισε δεξιά μα ποτέ και θέλω να με πιστέψετε, αλλά τον εκτιμάει κυρίως για την ευθύτητα του και σταθερότητα του χωρίς κολλήματα και για την έλλειψη πονηριάς του…λόγια του φίλου.
        Και μένα με θύμωσε με την παρουσία του στην παρουσίαση του Μητσοτάκα, αλλά δεν είμαι πολιτικός και ειλικρινά είμαι υπερήφανος ως ελάχιστα δεδομένος για πολιτικό, Έλληνας.

        Μου αρέσει!

    3. Κανεις λαθος.
      Εσυ που οπως αυτοαποκαλεισαι εισαι ψεκασμενος δεν τον πιστευεις.
      Αρα, μαλλον μπορει να ισχυουν τα αντιθετα απο αυτα που γραφεις.

      Μου αρέσει!

    4. ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ήταν ο μοναδικός βουλευτής που κατέβαινε στην πλατεία και μιλούσε το 2011 με τους εξοργισμένους

      όλοι οι άλλοι ήταν χεσμένοι από το φόβο τους

      δεν μπορούσαν ούτε από την πόρτα της βουλή να βγουν μόνοι τους

      γύριζαν με αίματα

      θυμήσου τον Χατζηδάκη που έκανε ένα μήνα μετά να εμφανιστεί στην βουλή

      Μου αρέσει!

    5. χαχαχαχαχαχαχα οταν εισασταν αντιμνημονιακιες …….τον ειχατε θεο τον Πανο

      ολο ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΝΟ και ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΓΑΠ Ο ΠΑΝΟΣ …εισασταν εδω μεσα

      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ …..ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΙ

      Μου αρέσει!

  6. Ε! «ανεξάρτητε» ???? κουκου!!

    Ο Καμμένος προτείνει τον Κώστα Καραμανλή για Πρόεδρο της Δημοκρατίας… ξέρετε τον «ΝΑΙ σε όλα»

    Με συνέντευξη την οποία παραχωρεί στη “Real News”, ο Πάνος Καμμένος προτείνει Αναθεώρηση του Συντάγματος προκειμένου μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να εκλέγεται απευθείας από τον λαό, και να έχει έτσι αυξημένες αρμοδιότητες, προκειμένου να εξισορροπεί την εξουσία του εκάστοτε πρωθυπουργού, σε ένα πολιτικό σύστημα αμιγώς πρωθυπουργοκεντρικό, μετά την Αναθεώρηση του Συντάγματος του 1985.

    Στην ίδια συνέντευξη μάλιστα, χωρίς καμία λογική αφού ο Πρόεδρος προτείνει να εκλέγεται από το λαό και όχι από τους βουλευτές προχωρεί ένα βήμα παραπέρα, και προτείνει να είναι ο Κώστας Καραμανλής υποψήφιος για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, από τη στιγμή που θα αλλάξουν οι αρμοδιότητες και ο ανώτατος πολιτειακός άρχων θα έχει ουσιαστικές δυνατότητες. Μιλάει για τον ίδιο Καραμανλή που ψηφίζει ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

    Μου αρέσει!

      1. Για να ανοίξει κάποιος διάλογο με Ψεκασμένο πρέπει να έχεις περάσει πρώτα από το δρομοκαίκειο. Άσε που διατρέχεις σοβαρό κίνδυνο εκφυλισμού της Ελληνικής γλώσσα.

        Μου αρέσει!

    1. Καλα εσυ cackie Jhan ΝΔ δεν εισαι? Τον Καραμανλη προτεινει που ειναι ΝΔκρατης. Εγω διαφωνω με τον Καραμανλη αλλα μην το δενεις οτι αυτη θα ειναι και η τελικη προσταση.
      … Δηλ εσυ ποιον θες τον Σιμητη? Εσας σας εχω ικανους μεχρι και τον Σιμητη να υποστηρηξετε για ΠτΔ.

      Μου αρέσει!

      1. Αυτό πρόσεξες εσύ, ε? «…Μιλάει για τον ίδιο Καραμανλή που ψηφίζει ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.»

        Καμμένος : «Ούτε νεκρός συνεργασία με αυτούς που ψήφισαν τα μνημόνια ….»
        Και τώρα, για Π.Τ.Δ. προτείνει αυτόν που τα ψήφισε

        Κ. Καραμανλή: “ΝΑΙ, ΣΕ ΟΛΑ”
        Π. Καμμένος: “ΟΧΙ ,ΣΕ ΟΛΑ”

        Βουλευτές (Ναι, σε όλα) : ΠΡΟΔΟΤΕΣ
        Βουλευτές (Όχι, σε όλα ) : ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

        Βουλευτής , Κ. Καραμανλής (ΝΑΙ ,ΣΕ ΟΛΑ) : Πατριώτης
        Βουλευτής , Π. Καμμένος (ΟΧΙ ,ΣΕ ΟΛΑ) : Και αυτός πατριώτης

        Δρομοκαίκειο

        Μου αρέσει!

      2. Επιτέλους αμόρφωτε Jackie, Δρομοκαϊτειο λέγεται απο τον ιδρυτή του Δρομοκαΐτη και δεν έχει σχέση με δρόμους και καΐκια! το επαναλαμβάνεις κιόλας λές και το κατέχεις το πράμα.

        Μου αρέσει!

      3. και ομως ο δοσιλογαρας κινεζος εχει δικιο.
        οι μακακιες πανε συννεφο.
        αφου ρε καμμενε ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΣ
        ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΣΤΗΣ
        ΑΦΟΥ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ
        ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟ
        ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΚΑΟΣ?ΠΩς ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ
        ΘΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕτΕ?
        Αυτα ειναι μασκαριλικια των αποτυχημενων καραμανλικων
        για να ελεγχουν το κομμα απο τον σαμαρα και σιγουρα
        δεν εχουν καμμια σχεση με την κριση ,καμμια σχεση
        με αυτα που μας ελεγες στην αρχη Πανο.Ασε που το κομμα σου το
        ελεγχουν 100% τα ξαδερφακια των Ροτσιλντ που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ
        ΟΤΙ ΑΝΤΙΜΑΧΕΣΑΙ.
        ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΠΑΝΟ
        ευτυχως που εκδηλωθηκες γρηγορα.

        Μου αρέσει!

    2. Αφού θα τον ψηφίζει ο λαός και όχι οι 300 της βουλής , γιατί να μην είναι …?? Ο λαός θα τον εκλέξει αν τον εκλέξει .. Άμα δεν σου αρέσει εσένα πάντως κατέβα εσύ τότε για πρόεδρος και μπορεί να σε ψηφίσουμε , ποιος ξέρει ..??

      Το γαρ πολύ της θλίψεως .. Συμπεριφέρεστε σαν τον πνιγμένο που προσπαθεί να πιαστεί από ότι να ‘ναι για να σωθείτε .. Στο τέλος θα βουτήξετε τα μαλλιά σας και θα πάτε άπατοι ….

      Μου αρέσει!

      1. «προτείνοντας για τη θέση αυτή τον Κώστα Καραμανλή.»

        Τι δεν καταλαβαίνεις από την λέξει » προτείνοντας » ???
        Θέλει η π@υτάνα να κρυφτεί ….

        BTW
        Και αυτή η κυβέρνηση εκλέχτηκε από τον λαό αλλά τα Τανκ ονειρεύεστε
        Τώρα θα μας το παίξετε και δημοκράτες , ψεκασμένα ??

        Μου αρέσει!

        1. Αν πάει για πρόεδρος ο ΚΚ , ( ανεξάρτητα με το αν εκλεγεί ή όχι ) δεν βγαίνει από το πολιτικό κομματικό παιχνίδι οριστικά ..??

          Μου αρέσει!

      2. πού είναι ο Μιχαήλ να μάθει τα νέα? άντε βρε Μιχαλάκη για σένα δουλεύει ο Καμμένος…τον αγαπημένο σου μπούλη θέλει για πρόεδρα!!!

        Μου αρέσει!

    3. jackie και άλλη φορά σε ρώτησα …. οπότε θα επανέλθω …. είσαι φαλακρός ;;;;;;; έχεις δηλαδή γυμνό κεφάλι ;;;; είσαι γλόμπος ;;;;;;;; βάζω στοίχημα ότι είσαι ……….

      Μου αρέσει!

  7. τασο,το αναζητησα και εγω.6 μερες τουλαχιστον απων.σημερα ομως το πληκτρολογησα και εχει αρθρο απο τις 4-03-13 (?)με πρωτο θεμα τον δενδια τιτλο το παραμορμωμενο προσωπο της εξουσιας.οποτε δες το.

    Μου αρέσει!

  8. Σε οσους με περισση επιπολαιοτητα κρινουν το Καμμενο απο ενα σαρδαμ που το παραδεχτηκε εξαλλου δημοσια εχω να πω τα εξης………Ποτε και ποιος πολιτικος μιλησε ετσι ??? Εχουμε μαθει ομως σε οσους μας ταίζουν ψεματα να τους χειροκροταμε με παθος κατω απο τα μπαλκονια και στο τελος τρωμε τα σκατα τους. Αν αποδειχτει και τουτος πολιτικολαμογιο τοτε στου διαολου τη μανα. Οποιος διαφωνει μπορει να κανει τη κριτικη του,αλλα με σοβαροτητα και στοιχεια. Το ζητουμενο ειναι να βρουμε λυσεις και διεξοδο στο αδιεξοδο μας. Εγω τουλαχιστον ακουσα θεσεις σωστες.Τωρα αν καποιοι διαφωνουν -και φυσικα δικαιωμα τους- απλα δεν ψηφιζουν ανεξαρτητους ακι πανε στους εξαρτημενους…..!!!!!!! ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    Μου αρέσει!

  9. Ο Αντωνάκης θα μας σώσει βρε χαζούλια.

    Έχει μεγάλα σχέδια το παληκάρι.

    Έχει τα προσόντα και την κατάλληλη εκπαίδευση.

    Μου αρέσει!

  10. Την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας απευθείας από τον λαό ζητεί ο Πάνος Καμμένος, προτείνοντας μάλιστα για το αξίωμα αυτό τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

    Σε συνέντευξή του στη Real News, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δηλώνει μάλιστα πως ο ανώτατος πολιτειακός άρχοντας θα πρέπει να έχει αυξημένες αρμοδιότητες.

    Χαρακτηρίζοντας «ανυπόληπτο» τον Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Καμμένος δηλώνει πως αρνείται κάθε επαφή με την τρόικα και καλεί την κυβέρνηση να διακόψει κάθε διαπραγμάτευση μαζί με τους «κατακτητές», όπως χαρακτηρίζει τους εκπροσώπους των δανειστων.

    Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει θέμα συνεργασίας του κόμματός του τη Χρυσή Αυγή, τα στελέχη της οποίας χαρακτηρίζει ως «νεοναζιστές», ενώ αφήνει ανοιχτό το παράθυρο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η απελευθέρωση της χώρας προϋποθέτει άρση των κόκκινων γραμμών, ιδιαίτερα στα εθνικά θέματα».

    Μου αρέσει!

    1. ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει θέμα συνεργασίας του κόμματός του τη Χρυσή Αυγή, τα στελέχη της οποίας χαρακτηρίζει ως «νεοναζιστές»

      ΑΥΤΟ ΠΟΝΕΣΕ Ε;;;

      Μου αρέσει!

  11. «Μη τολμήσετε να παραδώσετε την εθνική κυριαρχία της Ελλάδος. Θα σας τσακίσουμε, θα αντισταθούμε »

    Γιατι πανουλη δεν εδιωξες απο το κομμα σου τους τεσσερις απο τους εννεα βουλευτες που ψηφισαν το ξεπουλημα Ελληνικης Γης ?

    Μου αρέσει!

  12. ααααααα………. νάτα μας ……… Παναγιώτη έκανες στροφή προς Μόσχα ;;;;;; ή εγώ δεν διάβασα ορθά ;;;; όταν εγώ σου έγραφα απο πέρυσι να κάνεις άνοιγμα κάποιοι απο το κίνημα με έλεγαν κομουνιστή ….. για να δούμε τι ψάρι θα πιάσουμε ………….

    Μου αρέσει!

  13. πανο ειμαστε πανω απο 10% μπραβο συνεχισε ετσι!και ενα μεγαλο μπραβο για το κομμα του πουτιν και την συνεργασια!ενας αληθινος πατριωτης ηγετης!

    Μου αρέσει!

  14. Μην κουράζεστε, αγαπητοί φίλοι. Η φιλοσοφία των ΑΕ και ειδικά των προσωπολατρών του Π. Καμμένου ακολουθεί τους εξής κανόνες:
    * Όταν ένα κόμμα τάσσεται υπέρ της ΕΕ, του Ευρώ και, γενικότερα, της Δύσης, είναι ανθελληνικό, εκτός εάν προτείνει… δολλάριο αντί για Ευρώ.
    * Όταν ένας βουλευτής ψηφίζει αυτά που προτείνει η κυβέρνηση είναι προδότης… εκτός εάν ανήκει στους ΑΕ.
    * Όταν κάποιος υποστηρίζει ΝΔ ή Μνημόνιο είναι προδότης, εκτός εάν τον εγκρίνουν οι ΑΕ (π.χ. τον Κ. Καραμανλή).
    * Όταν ένα κόμμα συμμετέχει στη συγκυβέρνηση, είναι πουλημένο, εκτός αν ο αρχηγός του ζητήσει το… Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
    * Όταν κάποιος είναι επισκέπτης της Αμερικανικής Πρεσβείας είναι ύποπτος. Εκτός αν το όνομά του αρχίζει από… Πάνος.
    * Όταν κάποιος επαινεί τον Μητσοτάκη είναι πουλημένος. Εκτός εάν είναι… Καμμένος!

    Με άλλα λόγια: «ό,τι και να κάνει ο δικός μας δικαιολογείται».

    Η επιτομή της… ανεξαρτησίας!

    Μου αρέσει!

    1. ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
      “Μικρή η αύξηση στις αυτοκτονίες”

      Μία “ενδιαφέρουσα” προσέγγιση σε ό, τι αφορά την αύξηση των αυτοκτονιών στην Ελλάδα από τότε που ξεκίνησε η οικονομική κρίση, έχει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σε συνομιλία του με πολίτη στο twitter, χαρακτήρισε την αύξηση των αυτοκτονιών “μικρή”.

      Συγκεκριμένα, ο εν λόγω χρήστης του twitter, έστειλε στον κ. Γεωργιάδη το link του ευρωπαϊκού ιστότοπου h**p://www.euro.who.int, στον οποίο παρουσιάζονται οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης στον τομέα της υγείας σε χώρες της ευρωπαϊκής επικράτειας.

      Σύμφωνα με τα στοιχεία του euro.who.int, οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα έχουν αυξηθεί κατά 17%, ποσοστό που κατά την άποψη του βουλευτή της ΝΔ, αποτελεί “μικρή αύξηση”, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά.

      h**p://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%AE-%CE%B7-%CE%B1%CF%8D%CE%BE%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%82

      ——————

      Αφού λοιπόν κατά την γνώμη αυτής της εωσφορικής κάστας οι αυτοκτονίες είναι λίγες , σηκώνει να γίνουν και άλλες πολλές περισσότερες , αυτοί να είναι μόνο καλά και να πέφτουν τα φράγκα και στα @ρχίδια τους το πόσοι θα πεθάνουν από τις αποφάσεις τους …

      Oι δολοφόνοι θεωρούν τους φόνους που έκαναν ΛΙΓΟΥΣ …. Να τους χαίρεσαι «φιλόσοφε» που ήρθες να μας πουλήσεις και εξυπνάδα για την φιλοσοφία των άλλων …

      Μου αρέσει!

    2. Εάν θέλεις πολιτική συζήτηση επί πτωμάτων, ψάξε αλλού για συνομιλητή. Επειδή, όμως, τυγχάνεις Χριστιανός Ορθόδοξος (όπως γράφεις), ξανασυμβουλέψου λίγο την άποψη της Ορθοδοξίας για τις αυτοκτονίες και άσε τη σπέκουλα.

      Λες και βγήκε κάποιος να πανηγυρίσει που αυτοκτονεί ο οποιοσδήποτε για οποιονδήποτε λόγο, ή το μονοπώλιο του ανθρωπισμού αποδόθηκε στους… αντιμνημονιακούς!

      Επί της ουσίας των όσων έγραψα έχεις να πεις τίποτα; Είναι ανακρίβειες μήπως;

      Αλλά είπαμε: «ό,τι και να κάνει ο δικός μας δικαιολογείται».

      Μου αρέσει!

      1. Πανηγυρίζει ο εκπρόσωπος της ΝΔ για τις αυτοκτονίες στα ηλεκτρονικά του μηνύματα … Η ουσία είναι αυτή , αυτά που λες όχι μόνο δεν είναι ουσία , αλλά είναι και μπούρδες , εξυπνάδες , φτηνή προπαγάνδα ..

        Συμμερίζεσαι την άποψη του μπουμπούκου και εκπρόσωπου της ΝΔ για τις αυτοκτονίες , ναι ή όχι ..??

        Μου αρέσει!

      2. Τα πτώματα τα δημιουργήσατε εσείς … Εσείς τους δολοφονήσατε όλους αυτούς , με τα ίδια σας τα χέρια .. Κάθε γραμμή που γράφετε , κάθε κουβέντα που λέτε είναι και ένα καρφί στον φέρετρο αυτών των φουκαράδων … Και επειδή είστε και θρασείς και αμετανόητοι , θα το πληρώσετε πολύ ακριβά αυτό το αίμα και τις ζωές που έχετε καταστρέψει και τους έχετε πάρει στον λαιμό σας , φονιάδες ..

        Μου αρέσει!

      3. Η αλήθεια δεν είναι «φθηνή προπαγάνδα». Είναι, απλώς, η αλήθεια. Μπορείς να διαψεύσεις κάτι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ από αυτά που ανέφερα; Διάψευσέ το! Αλλά τι να διαψεύσεις, τα γεγονότα;

        Δεν ξέρω τι ακριβώς ειπώθηκε στη συζήτηση που αναφέρεις περί αυτοκτονιών, οπότε θα αποφύγω να σχολιάσω, διότι με τον φανατισμό που υπάρχει ορισμένοι άλλα διαβάζετε και άλλα καταλαβαίνετε (ενώ άλλοι τα διαστρέφετε σκοπίμως).

        Ανεξαρτήτως αυτού, όμως, ακόμα και 1 αυτοκτονία να συνέβαινε, έστω και για τελείως άσχετο λόγο με την οικονομική κατάσταση, είναι θλιβερή και τραγική. Δεν μου αρέσει να επιχειρηματολογώ με τη δυστυχία των ανθρώπων.

        Επαναλαμβάνω, όμως, ότι ουδείς απένειμε το μονοπώλιο του ανθρωπισμού στο αντιμνημονιακό μπλοκ.

        Το δεύτερο σχόλιό σου είναι απλώς εμετικό και δεν αξίζει καν να ασχοληθεί κανείς. Λυπάμαι.

        @Sxoliastes Η ελευθερία του λόγου που (επαινετέως) χαρακτηρίζει το ιστολόγιό σας, καλό είναι να αυτοπροστατεύεται. Ανεξαρτήτως της τρικυμίας εν κρανίω που μπορεί να επικαλεστεί κάποιος, δεν μπορεί να επιτρέπετε προσωπικές απειλές τέτοιου είδους εδώ μέσα.

        Παρακαλώ για τα δέοντα.

        Μου αρέσει!

        1. Η δική σου η «αλήθεια» είναι ψέμα και θάνατος .. Θάνατος ήδη για 3.500 ανθρώπους που τους θεωρείτε και λίγους ..

          Θωρείτε την ανθρώπινη ζωή στατιστική παράμετρο και τους άλλους ανθρώπους ενόχληση στον δρόμο σας προς τον πλουτισμό και την «επιτυχία» ..

          Πατάτε πάνω σε πτώματα και ενοχλείστε όταν σας το κτυπούν κατάμουτρα .. Αμ δεν σας κυνηγώ εγώ , αλλά οι «λίγοι» 3.500 αυτόχειρες ..Αυτοί οι «λίγοι» , με τα «ψυχολογικά προβλήματα» , όπως αρέσκεστε να λέτε , όταν έφευγαν από την ζωή , με κατάρες εναντίων σας έφευγαν .. Τι νομίζεις , ότι έδωσαν τέρμα στην ζωή τους και σας συγχώρησαν ..?? Όλο τους το αίμα εσείς το κουβαλάτε πάνω σας …

          Γυναίκα με ειδικές ανάγκες , κωφάλαλη , απειλεί αυτήν την στιγμή να αυτοκτονήσει στην Ομόνοια γιατί της έχουν κόψει το πενιχρό επίδομα που έπαιρνε για να ζήσει και τα λαμόγια , οι ηλίθιοι προπαγανδιστές της ΝΕΤ , την χλευάζανε πως το κάνει συνέχεια και πως έχει ψυχολογικά προβλήματα .. Για αυτούς το θέμα δεν είναι η ανθρώπινη ζωή , άλλωστε άνθρωποι για αυτούς είναι μόνο οι ίδιοι , όλοι οι άλλοι είναι ζώα προς κατανάλωση , αλλά το μέγα θέμα και το μεγάλο τους ζήτημα είναι το ψευτοσυνέδριο του Σαμαρά και αν θα τα καταφέρει να κοροϊδέψει τον κόσμο πάλι με τις ψευτομαγκιές του και τις μπούρδες που λέει και επαναλαμβάνει κάθε φορά που μιλάει …

          Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.