Λουκέτο και η Ντέλικα στην Πάτρα – 63 εργαζόμενοι στον δρόμο

Η αντίστροφη μέτρηση είχε ξεκινήσει τις τελευταίες εβδομάδες για το εργοστάσιο της SCA Hellas (πρώην Georgia Pacific), στη ΒΙΠΕ της Πάτρας. Ξεκίνησε με απολύσεις…

συμβασιούχων -όπως έγραψε η «Π»- συνεχίστηκε με διαπραγματεύσεις για τη μείωση των αμοιβών και κορυφώθηκε χθες, οπότε η εταιρεία ανακοίνωσε το κλείσιμο του εργοστασίου της Πάτρας.

Πακέτο εθελούσιας αποχώρησης προτείνει η SCA Hellas (πρώην Georgia Pacific), στο προσωπικό της, το οποίο κάλεσε να απαντήσει μέχρι τις 20 Μαρτίου, αν αποδέχεται την πρόταση, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει ποιες άλλες επιλογές υπάρχουν αν δεν δεχτούν.

Στο εργοστάσιο της ΒΙΠΕ Πατρών, που παράγει τα χαρτικά με το σήμα της Delica, απασχολούνταν σήμερα 63 άτομα, καθώς επτά συμβασιούχοι είχαν αποχωρήσει κατά το προηγούμενο διάστημα. Συνολικά, η SCA, στην Ελλάδα, έχει 90 άτομα προσωπικό, συμπεριλαμβανομένων όσων εργάζονται στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στη Νέα Ιωνία.

pelop.gr

11 σκέψεις σχετικά με το “Λουκέτο και η Ντέλικα στην Πάτρα – 63 εργαζόμενοι στον δρόμο

  1. Οχι…οχι…ήρθε…εμείς οι κακόπιστοι και »ανθελληνες» δεν το βλέπουμε… δεν βλέπουμε τον αγώνα δρόμου που κάνουν τα μπουμπούκια μας με τον μεγάλο σαμαρίκο μας … ΑΛΗΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ…???

   Μου αρέσει!

   1. μέχρι να γίνουν τα κολλητάρια τους λίιιιιιιγο πιο πλούσιοι φίλε μου, τα ίδια έγιναν και επί κατοχής και 3ου Ράιχ.

    Μου αρέσει!

 1. Τί νά τήν κάνετε, ρέ Πατριωτέλληνες τήν Delica ?

  Γιά νά τήν …χρειαστή κανείς, πρέπει νά’χει φάει – ΦΑΕΙ , (φαγητό λέμε), πρώτα.
  Στήν Ελλάδα τών ψωμοζητουλιάρηδων περηφανόΓυφτων εξυπνάκηδων,
  τό Φαϊ θά γίνη είδος υπερπολυτελείας, όπου νάναι.
  Καί στά συσσίτια, θά μοιράζουνε καί φύλλα από … μολόχες, αντί γιά Delica !

  Μου αρέσει!

 2. μου αρέσει που ο Μπένι ανακοίνωσε 700.000 θέσεις εργασίας σε … εκπαιδευτικά προγράμματα και επαγγέλματα με επιδοτήσεις του ΕΣΠΑ. Βρε Μπένι χάθηκε ο κόσμος να βρεις προγράμματα να ΜΗΝ κλείνουν οι υπάρχουσες βιομηχανίες;

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.