Πριν 5 μέρες… Αναστασιάδης : ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ!!!

20130316-181221.jpg


Όταν εκλέγεις πρωθυπουργούς τους συνεργάτες του Παπανδρέου για το σχέδιο Ανάν όπου έρεε άφθονο το μαύρο χρήμα…
Όταν υπουργοί οικονομικών υπάρχουν σε βίντεο gay οργίων στα κατεχόμενα και εσύ τους στέλνεις να διαπραγματευθούν…
Στέλνεις σκουλήκια και λαδωμένους να διαπραγματευθούν για την πατρίδα σου…

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, κατέστησε για άλλη μια φορά σαφές ότι δεν τίθεται ζήτημα ….

κουρέματος καταθέσεων.
Τόνισε επίσης ότι στόχος είναι η υπογραφή το συντομότερο δυνατό μιας δανειακής σύμβασης με την πολιτική δέσμευση για πιστή εφαρμογή της, ώστε η Κύπρος να μην βρεθεί ενώπιον ενός δεύτερου Μνημονίου.
Σε συνέντευξη στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ενόψει της επίσκεψής του στην Αθήνα, και ερωτηθείς πώς θα αναχαιτισθεί η κατάσταση που δημιουργήθηκε με την εκροή καταθέσεων από τις κυπριακές τράπεζες, ο πρόεδρος Αναστασιάδης τόνισε ότι ένας από τους λόγους για τους οποίους επείγει η υπογραφή του Μνημονίου το συντομότερο δυνατό, είναι ο τερματισμός του καθεστώτος αβεβαιότητας.

ΣΥΝ: Μαρία Λουκαίδου

Από το http://www.cybc.com.cy

205 σκέψεις σχετικά με το “Πριν 5 μέρες… Αναστασιάδης : ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ!!!

  1. Αγαπητοί, όλοι αγωνιούμε για το γίνεται, αλλά, προσωπικά θα περιμένω να ακούσω και το διάγγελμα του προέδρου. Εδώ χρειαζόμαστε μεγάλη ψυχραιμία. Προς το παρόν ακούμε κομματικούς ηγέτες στην Κύπρο οι οποίοι προτού καν ενημερωθούν από τον πρόεδρο, ο οποίος δεν γνωρίζω αν έχει επιστρέψει ήδη στην Κύπρο, να βγαίνουν και να λένε και να λένε κάτι που το βρίσκω μέγα λάθος. Οφείλουν να περιμένουν να κάνει το έκτακτο υπουργικό συμβούλιο και να τους ενημερώσει όπως ανακοινώθηκε, να ενημερώσει ΚΑΙ τους ίδιους, αρχηγούς κομμάτων και στη συνέχεια να ακούσουμε και το διάγγελμα του. Και τότε ας βγουν να πουν ότι νομίζουν.

    Και να μην ξεχνούμε ότι ΟΛΑ (και οι ιδιωτικοποιήσεις) είχαν συζητηθεί, συμφωνηθεί και διευθετηθεί από την προηγούμενη τρισάθλια διακυβέρνηση Χριστόφια. Ο οποίος ΔΕΝ υπέγραψε μόνο και μόνο για να τα φορτώσει σε άλλο και ΟΛΟΙ το γνωρίζουμε αυτό. Θα πρέπει να περιμένουμε να μας πουν τι ακριβώς συνέβη στη συνεδρία του Γιούρογκρουπ. Οι σημερινές εφημερίδες δεν πρόλαβαν να γράψουν τίποτα επομένως αύριο θα καλύψουν τα γεγονότα.

    Επίσης μόλις πριν 7 ημέρες και ο Γ. Λιλλήκας δήλωνε μετά από συνάντηση με τον πρόεδρο ότι « Τα πάει καλά ο Αναστασιάδης»….
    Παραθέτω την κάλυψη του Πλούμσπεργ για προβληματισμό και περιμένω να ακούσω και τι έχει να πει προς το λαό και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

    http://www.bloomberg.com/news/2013-03-16/euro-area-takes-aim-at-depositors-in-cyprus-bailout.html

    http://www.sigmalive.com/simerini/politics/reportaz/555814

    ΛΙΛΛΗΚΑΣ: Τα πάει καλά ο Αναστασιάδης…

    09/03/2013 | Του Μιχάλη Παπαδόπουλου

    Ικανοποίηση Λιλλήκα για στάση Προέδρου απέναντι στην Τρόικα – Οι κινήσεις του Προέδρου είναι προς την ορθή κατεύθυνση, επισήμανε ο Γ. Λιλλήκας, έπειτα από συνάντηση που είχε χθες με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη στο Προεδρικό Μέγαρο

    Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΕΞ ανέφερε ότι θα υπάρχει τακτική επικοινωνία και όσον αφορά το εθνικό πρόβλημα

    Τη στήριξή του, αλλά και την ικανοποίησή του από τη στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη έναντι της Τρόικας εξέφρασε ο υποψήφιος για την Προεδρία, Γιώργος Λιλλήκας, έπειτα από συνάντηση που είχαν στο Προεδρικό. Ήταν η πρώτη συνάντηση των δύο αντρών έπειτα από τις προεδρικές εκλογές, η οποία έγινε στο πλαίσιο της ενημέρωσης της πολιτικής ηγεσίας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις πολιτικές εξελίξεις.

    Πέρα από το θέμα της Τρόικας και του μνημονίου, συζήτηση έγινε και για το Κυπριακό, επί του οποίου συμφωνήθηκε να υπάρξει συνεχής επικοινωνία, με τακτικές συναντήσεις και ανταλλαγή απόψεων. «Θέλω να ευχαριστήσω κατ’ αρχήν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την ενημέρωση που μου έχει κάνει αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα και το γεγονός ότι μοιράστηκε μαζί μου τον προβληματισμό του για τα επόμενα βήματα», τόνισε ο κ. Λιλλήκας, για να προσθέσει ότι, «από πλευράς δικής μου, του εξέφρασα τη στήριξή μου όσον αφορά τις μέχρι τώρα κινήσεις του και το γεγονός ότι απέρριψε κάποιες εκβιαστικές και καταστροφικές προτάσεις -πιέσεις θα έλεγα- από πλευράς της Τρόικας, και του επανέλαβα αυτό που είχα πει και δημόσια· ότι, σε όσα ζητήματα θα συμπίπτουν οι απόψεις μας ή κρίνουμε ότι είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, θα έχει τη στήριξή μας».

    Ενισχυτικές προτάσεις

    Ο κ. Λιλλήκας ανέφερε επιπρόσθετα ότι υπέβαλε στον Πρόεδρο Αναστασιάδη σειρά προτάσεων, τις οποίες θα υποβάλει και γραπτώς, προς ενίσχυση της διαπραγματευτικής θέσης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

    «Ταυτόχρονα, του υπέβαλα κάποιες προτάσεις δικές μας, τις οποίες στη συνέχεια θα υποβάλω και γραπτώς, για το πώς θα μπορούσε η κυπριακή Κυβέρνηση να ενισχύσει τη διαπραγματευτική της θέση απέναντι στην Τρόικα, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα που έχουμε στη διάθεσή μας, που είναι το φυσικό αέριο, η ενεργειακή υποδομή, αλλά και ανοίγοντας πόρτες και εναλλακτικές επιλογές από άλλες κατευθύνσεις, που μπορούν να στηρίξουν την Κυπριακή Δημοκρατία και την κυπριακή οικονομία σήμερα», τόνισε, προσθέτοντας ότι υπέβαλε, επίσης, προτάσεις «για διπλωματικές κινήσεις που πρέπει να κάνει η Κυβέρνησή μας για να βρει στήριξη και εντός της ΕΕ από ομάδα χωρών, τουλάχιστον σε επιμέρους ζητήματα, όπως είναι ο εταιρικός φόρος, αλλά και προτάσεις και πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρει η Κυπριακή Δημοκρατία, για στήριξη των χωρών του Νότου της ΕΕ, έτσι ώστε και η διαπραγματευτική μας θέση να ενισχυθεί, αλλά και να δημιουργηθούν ταυτόχρονα και οι προϋποθέσεις, από νομισματικής απόψεως, για την ανάπτυξη του οικονομικού Νότου».

    Ανταλλαγή απόψεων για Κυπριακό

    Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αντηλλάγησαν και «κάποιες απόψεις αναφορικά με τις σκέψεις του Προέδρου για το Κυπριακό», σημείωσε περαιτέρω ο κ. Λιλλήκας, προσθέτοντας ότι συμφωνήθηκε «να κρατήσουμε αυτή την επικοινωνία με συναντήσεις», ενώ αποκάλυψε ότι έδωσε τη δέσμευση για υποβολή συγκεκριμένων προτάσεων στα επιμέρους ζητήματα, «με στόχο να πετύχει η Κυβέρνηση, γιατί στόχος είναι να πετύχει ο τόπος». Δεν πρέπει, υπέδειξε, «να εύχεται κανείς να αποτυγχάνει μια Κυβέρνηση, η αποτυχία είναι αποτυχία του τόπου», υποσχόμενος ότι, σε όσα θέματα έχει προτάσεις, θα τις καταθέτει.

    Ερωτηθείς κατά πόσο φεύγει από τη συνάντηση πιο ήσυχος ή ανήσυχος για την κυπριακή οικονομία, ο κ. Λιλλήκας είπε ότι «είμαι ανήσυχος όσον αφορά τις πιέσεις από πλευράς της Τρόικας και την όλη στάση της». Πρέπει να πω, υπογράμμισε, «ότι είμαι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι ο Πρόεδρος και οι κινήσεις του, η στάση του απέναντι στην Τρόικα, είναι προς τη σωστή κατεύθυνση». «Πιστεύω ότι υπάρχουν διέξοδοι, υπάρχουν τρόποι να ενισχύσουμε τη διαπραγματευτική μας θέση», επισήμανε, προσθέτοντας ότι «υπάρχει σύγκλιση απόψεων με τον Πρόεδρο σε κάποια ζητήματα, σε συγκεκριμένες προτάσεις που του έχω υποβάλει».

    Μου αρέσει!

    1. (..) προσωπικά θα περιμένω να ακούσω και το διάγγελμα του προέδρου.(..)

      Εγώ θα σου έλεγα να περιμένεις να τους φάνε και τα λεφτά και μετά βλέπετε τι θα κάνετε .. Έτσι είναι το σωστό .. Να κοιτάς πρώτα τα λεφτά σου που θα κάνουν φτερά και όταν πετάξουν πια , βλέπεις και τι θα κάνεις …

      Μου αρέσει!

    2. @Φανούλα Αργυρού
      «υπάρχει σύγκλιση απόψεων με τον Πρόεδρο σε κάποια ζητήματα, σε συγκεκριμένες προτάσεις που του έχω υποβάλει».

      ……………………….σε κάποια ζητήματα…………………..σε συγκεκριμένες προτάσεις………………………

      Μήν γενικεύεις,αυτοι αποφασίζουν άλλα αφού προηγουμένως ξεγελούν τους ευκολόπιστους για να τους ψηφίσουν.Δεν θα σταματήσουν στην αφαίμαξη των καταθέσεων, θα σας κάνουν να «τσιτσιρήξετε», όπως κάνουν σε εμάς και δεν κουνιέται φύλλο.
      Καλώς ήλθατε στην κόλαση της τρόϊκας+ΕΚΤ+ΔΝΤ.

      Μου αρέσει!

  2. Αναστασιάδη όταν μπαίνεις στην θάλασσα να μπαίνεις μέχρι μια πιθαμή πάνω από το γόνατο, για να μην βρέξεις την δέσμευση με την υπογραφή σου.

    Μου αρέσει!

  3. Εδώ μπορούμε να πούμε ότι στην πολιτική δεν υπάρχουν αδιέξοδα .
    Θα μπορούσε από πλευράς του ο κ.Αναστασιάδης να απειλήσει και με παραίτηση
    ακόμα, για να μην έφτανε εδώ που έφτασε η κατάσταση και ας ήταν 15 ήμερες
    μόνο στην εξουσία .Θα ήταν πιο τίμιο από μέρους του αλλά… φαίνεται
    ότι όλοι αυτοί που τελικά με δόλο ανεβαίνουν στην εξουσία παίζουν το παιχνίδι
    των πακγοσμοποιητών όσο καλύτερα μπορούν για να πάρουν ίσως κάποιον έπαινο από τους Rothschild
    Ντροπή και ονειδος για όλους αυτούς! Αλλά που θα πάει ,θα έρθει και η ώρα τους …

    Μου αρέσει!

    1. Το κολπάκι είναι ΠΑΝΤΑ το ίδιο.

      Και με τον Σημίτη τα ίδια έκαναν στα Ιμια μόλις βγήκε πρωθυπουργός…… Τεστάρουν αντιδράσεις….

      Αλλιώς πως θα καταλάβουν ΠΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ;;; Μόνο επειδή τους το λέει;;;

      Μου αρέσει!

  4. Που ειναι ο αεροψεκασμενος καμμενος και το ασκερι του να λαβουν θεση ?
    Ο πουτιν δεν τους εσωσε τελικα
    Και το δυστυχημα ειναι οτι υπαρχουν ζωα που τους πιστευουν ακομα …

    Μου αρέσει!

    1. Εσυ εκει με τον Καμμενο. Μωρε παθος. Ρε πας καλα? Σε ολα αυτα που εγιναν και θα γινοται στην Κυπρο εσυ για τον Καμμενο θα λες? Εχεις καταλαβει οτι εισαι γελοιος η θες να στο πω εγω!!!

      Μου αρέσει!

  5. Και όταν τη Τρίτη οι Κύπριοι θα φυγαδεύουν τις καταθέσεις τους προς πάσα κατεύθυνση η τραπεζικη κατάρευση θα είναι αναπόφευκτη.
    Τότε να δούμε τα μούτρα της μαφίας του Ευρώ

    Μου αρέσει!

    1. Το περιμένουν,ποιός ξέρει ποιό είναι το σχέδιο τους;
      Όλα τα έχουν μελετήσει αφού οι πολίτες επιμένουν στο ευρώ+Ε.Ε. Ίσως ποντάρουν και στην τουρκιά…………………………
      Όμως οι Ιταλοί δεν έχουν δίπλα τους τουρκιά!

      Μου αρέσει!

      1. ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑ…….
        ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΜΙΛΗΣΑ!
        ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ……ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ….

        Μου αρέσει!

  6. Ένα έχω να δηλώσω για τους Κύπριους αδερφούς.

    Καλά να πάθουν. Αφού ψήφισαν τον μνημονιακό και υποστηρικτή του σχεδίου Ανάν Αναστασιάδη (τον πνευματικό αδερφό του Τζέφρυ), χωρίς να δουν τα χάλια της πατρίδας μας, σαν αποτέλεσμα του μεγαλείου της ανοησίας του νεοέλληνα, τους εύχομαι καλά γαμ@@σια, γιατί τελικά φαίνεται ότι μόνο έτσι βάζουν μυαλό τα ζωάκια (όπως άλλωστε ζωάκια είμαστε και εμείς).

    Υ.Γ. Σκεφτείτε ότι την ίδια ώρα που κάποιοι ξεπουλούσαν τη Κύπρο, κάποιοι άλλοι στη Πάφο χόρευαν σε Latin ρυθμούς. Νεοέλληνες, Νεοκύπριοι στα τέσσερα λοιπόν. Έτσι κάνουν οι ένδοξοι λαοί…

    Μου αρέσει!

  7. γκαυοφατσα το κερατα αυτος ο υποικ τη κυπρου.
    γρια παλιοαδερφη του ελεους.
    στρατιωτικη δικτατορια για καθαρση των πολιτικων και του πολιτικου συστηματος η μονη λυση. να γεμισουν ξανα τα ξερονησια.
    δεν βλεπω τιποτα αλλο στον οριζοντα.

    Μου αρέσει!

  8. Μαγκες ….εσεις που κανετε τους εξυπνους στους Κυπριους ,και τους λοιδωρειτε πως την πατησαν με οτι ψηφισαν
    ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ (δεν ηξεραν δεν ρωταγαν;)

    ΠΡΟΣΟΧΗ

    Σαν να σας βλεπω σε λιγο καιρο με καμμια ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ στο σβερκο ΓΙΑ «ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΙΑ» κι «ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΙΑ» να κλαιτε με μαυρο δακρυ
    ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΟΤΕ : κι οταν εκανε αβαβα το χαρισμα της ΑΤΕ στον Σαλα ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ;;;

    αλλα τι λεω;;; μαθημενοι απο κοψιμο χεριων ειστε τα τελευταια ειδικα χρονια ,απο ψευτη ,σε λαμογιο ,κι απο θεομπαιχτη σε απατεωνα πατε …..

    Μου αρέσει!

    1. Λεωνίδα,υπήρξε και υπάρχει η προπαγάνδα του κακού δημοσίου υπαλλήλου.Έκανε «καλή» δουλειά» ο πάγκαλος με τους «κοπρίτες» και ο κόσμος αντί να πεί κοπρίτες τους 300 είπε κοπρίτες τους εργαζόμενους τσουβαλιάζοντας τους όλους μαζί και κακούς και καλούς.

      Μου αρέσει!

  9. καλα να πΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΣ ΚΥΠΡΙΟΙ ΑΦΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ. ΟΙ ΧΟΥΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΕΛΟΣ.
    Υ.Γ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΥΠΡΙΟΣ ΑΦΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΕΝΤΣΙ ΣΤΙΣ ΛΗΣΤΟΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΡΟΙΔΟ. ΒΟΥΛΙΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ,ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

    Μου αρέσει!

  10. Mιλάμε για εθνικό διασυρμό στα όρια της εθνικής προδοσίας. Ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου ο οποίος συνυπέγραψε την ληστεία των καταθέσων των Κυπρίων είχε συλληφθεί στα Κατεχόμενα σε gay όργια και μάλιστα με ανήλικους-συμμετείχε και 15χρονος.

    Πως είναι δυνατόν αυτός ο υπουργός που έχει διαπομπευθεί από την τουρκική αστυνομία και την τουρκική ΜΙΤ –οι οποίες είναι πολύ πιθανό να έχουν στην κατοχή τους ακόμη και video από τις σεξουαλικό όργιο-να υπογράφει ένα από τα πιο φασιστικά μέτρα που έχουν υπάρξει σε καιρό ειρήνης σε δημοκρατική χώρα;

    Με τι πρόσωπο να διαπραγματευθεί ο Σαρρής με τους Ευρωπαίους ομολόγους του; Πως θα σταθεί απέναντι στους Ρώσους; Στους Γερμανούς; Στους Τούρκους; Διαθέτει αυτός ο άνθρωπος την προσωπικότητα να αγωνισθεί για την διάσωση της κυπριακής Οικονομίας η οποία είναι αλυσσοδεμένη με την ελληνική;

    Το μόνο που πρέπει να κάνει ο κ. Σαρρής είναι να παραιτηθεί εδώ και τώρα.

    Υπάρχουν πολλοί gay υπουργοί σε ολόκληρο τον πλανήτη και αυτό είναι κάτι φυσιολογικό. Το να έχεις όμως συμμετάσχει σε όργια με τουρκοκύπριους στα Κατεχόμενα, να σε έχει διαπομπεύσει η τουρκική αστυνομία και να σε «κρατάνε» οι μυστικές υπηρεσίες των συνομιλητών σου, εξαιτίας ενός τέτοιου σκανδάλου, ξεπερνάει κάθε λογική και αγγίζει τα όρια των θεωριών συνομωσίας που έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται και θέλουν ισχυρούς Ευρωπαίους τραπεζίτες με τα ίδια πάθη να έχουν επιβάλλει την τοποθέτηση του Σαρρή στο υπ. Οικονομικών.

    Το σκάνδαλο του Σαρρή συναγωνίζονται αυτό του άσχετου περί τα οικονομικά Παπακωνσταντίνου, ο οποίος μας έβαλε στο Μνημόνιο και εμφανίζεται να κατάπιε κοτζάμ λίστα Λαγκάρντ για να προφυλάξει τις εξαδέλφες του.

    Η Ιστορία καταγράφει το παρασκήνιο της εξαθλίωσης των λαών και της επιβολής των Μνημονίων με τα προσωπικά πάθη των πρωταγωνιστών της βίαιης φτωχοποίησης να έχουν καθοριστικό ρόλο.

    Ιδού τα σχετικά ρεπορτάζ-ντοκουμέντα από την διαπόμπευση του Σαρρή από τις τουρκικές αρχές.

    MIXΑΛΗΣ ΣΑΡΡΗΣ>ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΣΕ GAY ΠΑΡΤΥ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ!

    Ελεύθερος με εγγύηση αφέθηκε στα κατεχόμενα ο πρώην υπουργός Οικονομικών του Τάσσου Παπαδόπουλου και σύμβουλος του προέδρου Χριστόφια στις συνομιλίες για το Κυπριακό, Μιχάλης Σαρρής.
    Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η εγγύηση ορίστηκε στις 120.000 τουρκικές λίρες, περίπου 46.000 ευρώ.
    Ο κ. Σαρρής θα πρέπει να παρουσιαστεί και πάλι ενώπιον του λεγόμενου επαρχιακού δικαστηρίου στις 16 Νοεμβρίου.

    Η «αστυνομία» είχε ζητήσει την 8ήμερη «κράτηση» του κ. Σαρρή και των συγκατηγορουμένων του, ώστε να λάβει επιπρόσθετες καταθέσεις, το «δικαστήριο» όμως αποφάσισε την Τρίτη τη διήμερη παράταση της παράνομης κράτησης, η οποία έληξε σήμερα.

    Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής διατύπωσε καταγγελία για αλλότρια κίνητρα πίσω από τη σύλληψη του από τις κατοχικές αρχές και τις προσπάθειες ενοχοποίησης του.
    Σε γραπτή δήλωσή του, ο κ. Σαρρής, που αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 46.000 ευρώ, αναφέρεται επίσης σε προβολή «κακόβουλων κατηγοριών».
    Προσθέτει ότι η σύλληψη και κράτησή του ύστερα από μια ατεκμηρίωτη καταγγελία, ήταν μια σκληρή δοκιμασία για τον ίδιο, την οικογένεια του, τους φίλους και τους συνεργάτες του.
    «Η πλήρης έλλειψη στοιχείων, οι ιατρικές εξετάσεις, αλλά και όλο το μαρτυρικό υλικό καταδεικνύουν ότι δεν υπήρξε απολύτως κανένα έγκλημα ή παρανομία» ανέφερε ο κ. Σαρρής.
    Επίσης, εξέφρασε θερμές ευχαριστίες σε όσους του συμπαραστάθηκαν και διατήρησαν την εμπιστοσύνη τους στο άτομο του, αλλά και θλίψη «για τις περίεργες συνθήκες σύλληψης του, για τις επίμονες προσπάθειες ενοχοποίησης του και την προβολή κακόβουλων κατηγοριών αβασάνιστα και με υπερβάλλοντα ζήλο».
    Τέλος εκφράζει κατανόηση για ό,τι αυθόρμητα λέχθηκε ή γράφτηκε κάτω από το βάρος των πράγματι σοβαρών αλλά αβάσιμων κατηγοριών εναντίον του.

    ME ANHΛΙΚΟΥΣ!

    Μου αρέσει!

    1. οι Κυπριοι ξεσηκώθηκαν από ότι φαίνεται στην πρώτη πουστιά που τους έκανε ο ΓΑΠΟΣΑΜΑΡΑΣ που ψήφισαν…..εδώ 4 χρόνια μας πηδάνε χωρίς σάλιο και κοιμόμαστε όρθιοι…..τελικά μας ψεκάζουν…….

      Μου αρέσει!

  11. Αλλά και ο δικός σας που ερχετε με φόρα!!να δείτε γλέντια που έχει να γίνουν..

    ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ….ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΥΝΟ…….

    ΓΚΕ ΓΚΕ!!

    Μου αρέσει!

  12. Αναβλήθηκε για την Καθαρά Δευτέρα η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση της Ολομέλειας της κυπριακής Βουλής για έγκριση της συμφωνίας με το Eurogroup.
    Νωρίτερα, η προγραμματισμένη για τις 11.00 ενημέρωση των βουλευτών από τον πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη αναβλήθηκε επίσης για την Καθαρά Δευτέρα και αυτό μάλλον σημαίνει ότι παίρνει παράταση η συζήτηση και η ψήφιση του νομοσχεδίου για τη δήμευση των καταθέσεων.

    Είχε προηγηθεί, νωρίς το πρωί της Κυριακής, η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, η οποία διεξήχθη σε πολύ βαρύ κλίμα. Ακολούθως, ο Κύπριος πρόεδρος συναντήθηκε με την Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής στο προεδρικό μέγαρο. Το περιεχόμενο των δύο συναντήσεων αφορούσε το νομοσχέδιο για την εφαρμογή των προνοιών του προγράμματος.

    Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, στο υπουργικό εξετάστηκαν εναλλακτικές λύσεις. Καθώς φαίνεται, η καθυστέρηση στις διαδικασίες οφείλεται στην επεξεργασία ενός «plan B», για την περίπτωση που το νομοσχέδιο επικύρωσης της συμφωνίας με το Eurogroup δεν «περάσει» από τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    ==============================

    Τα έχουν κάνει πάνω τους ….

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.