ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Αναστασιάδης ανακοίνωσε ότι η βουλή θα καταψηφίσει το σχέδιο κουρέματος!

…αντίθετα, προανήγγειλε ότι θα έλθει νομοσχέδιο στην βουλή που θα διασφαλίζει τις καταθέσεις των πολιτών!

«Δεν μπορούμε να το δεχθούμε, γιατί παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κύπρου»!! Σε πλήρη αντεπίθεση πέρασε ο πρόεδρος της Κύπρου, σε συνέντευξη του πριν από 20′ στην Σουηδική τηλεόραση.

Άλλο ένα χαστούκι στο Ελλαδίτικο πολιτικό σύστημα. Ακόμα και από τον Αναστασιάδη! Παρά το διάγγελμα υποταγής που έκανε προχθές, λόγω της πίεσης των βουλευτών αλλάζει πλεύση παίζοντας τα όλα για όλα.

Εάν επιτύχει, πρέπει να ξηλωθεί όλο το ντόπιο πολιτικό σύστημα των μνημονίων.

44 σκέψεις σχετικά με το “ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Αναστασιάδης ανακοίνωσε ότι η βουλή θα καταψηφίσει το σχέδιο κουρέματος!

  1. Ρε παιδια,η Ελλαδα τι σταση κραταει;Τι ησυχεια ειναι αυτη απο την κυβερνηση;Ρε Σαμαροβλακα,εσυ δεν εισαι ο πατριωτης;;;;ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΦΥΤΡΑ ΣΟΥ ΑΛΗΤΗ ΠΡΟΔΟΤΑΡΑ!!!!!!!!!!Ο ΓΑΠ ΑΛΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΣΠΑΣΕ ΡΕΚΟΡ!!!!!!!!!!!!

    Μου αρέσει!

        1. ΙΩΑΝΝΗ μετά καλέ θα πιούμε να μεθύσουμε επι του παρόντος έχουμε να επιτελέσουμε έργον
          Ασθενήν έχομεν εις τον γύψον τον βάλαμεν 😛 😛 😛

          Αλλά τα μπουκάλια τα άδεια να τα κρατήσουμε εεεε »ανακύκλωση» ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει απο την μια μέρα στην άλλη

          Μου αρέσει!

        1. Οχι ΙΩΑΝΝΗ δε γίνεται εδώ ολόκληρος ΓΑΠ και ΣΑΜ και ΜΠΕΝ και ΚΟΥΒ είχαν πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδος δεν πρέπει και εμείς να ξέρουμε ;
          Εδώ ολόκληρος Αναστασιάδης γρύλισε ή όχι ίσως δεν ξέρουμε θα δούμε και εμείς δεν θα κάνουμε προγραμματικές δηλώσεις δεν γίνεται

          Μου αρέσει!

        1. Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω σε θέση με τον ΓΑΠ, ήξερε απλά είχε πλάτες και ήταν καλά »ενημερωμένος» και στο χώρο και στο χρόνο και στο αποτέλεσμα …
          Οσο για τον Αναστασιάδη δεν έχει ανάγκη παρατηρώ ότι μαθαίνει πολύ γρήγορα

          Μου αρέσει!

    1. υπαρχουν πολλων κατηγοριων προδοτες
      οι ολιγον
      οι λιγωτερο ολιγον
      οι πιο ολιγον
      οι σχεδον
      οι ολιγον σχεδον
      …………………………
      οι μπουμπουκοι

      Μου αρέσει!

    2. Φίλε μου τι θες να γίνει στην Ελλάδα?? Στην Κύπρο ξεθηκώθηκαν οι πολίτες, βουλευτές, περικύκλωσαν το μέγαρο …
      Εδω? Περάσαμε ενα ευχάριστο τριήμερο!!! Περίμενες κάτι καλύτερο ? ?

      Πριν βρίσεις τον σαμαρά και τον κάθε ένα απο αυτούς θυμήσου…. ο Λεωνίδας έχασε από τον εφιάλτη…. οχι απο τους πέρσες!!!
      Μήπως λοιπόν να πάρουμε αμπάριζα πρώτα όλα αυτα τα κομματόσκυλα και τους προδότες αναμεσα μας και μετά να δεις που θα καταλήξει ο κάθε σαμαρας..!!!

      Έδω δεν βλέπεις εδω μέσα τι γίνεται κάθε μέρα??? Βριζόμαστε μεταξύ μας αντι να απαξιώσουμε όλους αυτούς τους εγκάθετους που το μόνο σκοπό που έχουν είναι να αποπροσανατολίζουν !! Δεν βλέπεις πως τσατίζονται αν τους βρίζεις το κόμμα τους??

      Μετά τι περιμένεις????? Να κάνουμε κάτι διαφορετικό???

      Μου αρέσει!

    3. Άρχισαν τα όργανα #Cyprus Κολλητός σε ρώσικη εταιρεία μόλις απολύθηκε μαζί μ’αρκετούς ακόμα,αναφέροντάς τους πως κλείνει&επιστρέφει Ρωσία..

      ΠΑΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΟΒΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ!!!!ΝΤΟΥ ΡΕΕΕΕ Γ*ΜΩ ΤΗΝ ΦΥΤΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΗ 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Μου αρέσει!

      1. εγω επαναστατω και οχι σημερα και οχι απο εδω!αρα δεν ειμαι ΡΑΓΙΑΣ!!!!!!!!!!!Γ*ΜΩ ΤΟΝ Π*ΣΤΗ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ Γ*ΜΩ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΎΝΗ ΤΟΥ!Γ*ΜΩ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Γ*ΜΩ ΤΗΝ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Μου αρέσει!

      2. πολλές φορές οι υποτακτικοί είναι χειρότεροι από αυτόν που υπηρετούν

        ..Αρα μήπως εκτός σαμ να δούμε και τους γύρω από αυτόν και τους κάτω απο αυτόν και ειδικότερα τους πίσω από αυτόν.
        Στο θέμα δε επανάσταση θα έλεγα ότι επανάσταση ανατροπή και αλλαγή χωρίς αίμα δεν έγινε ποτέ στην ιστορία… Όσο επαναστατούμε με αυτό το τρόπο αυτά θα εισπράττουμε.
        Οπως ότι κερδίσαμε όλα αυτά τα χρόνια με αίμα και αγώνα το κάναμε το ίδιο θα πρέπει να κάνουμε και τώρα που τα χαρίσαμε .
        Και σαφώς ανεξάρτητα και μακράν από τα κόμματα που καθαρίζουν με μπλε και πράσινους, κόκκινους, κίτρινους, ροζ και παντός είδους χρώματος κόκκους γιατί μέχρι τώρα όλα τα κόμματα καθάρισαν τον λαό ….

        Μου αρέσει!

  2. κ@ριοληδες θα σς στειλω τον μπουμπουκο να σας σπασει τα νευρα 1 διμηνο και μετα να δειτε ..
    ολα θα τα ψηφησετε….
    για τελευταια φορα εννοειται………

    Μου αρέσει!

      1. μην τον πολυ μελεταμε και εμφανιστει παλι εδω μεσα.
        σαν τον εξω απο δω ειναι .
        το θεμα ειναι πιος ειναι καλλυτερος αυτος η΄ο ντινοπουλος
        εσυ ποιον ψηφιζεις?
        να κανουμε διαγωνισμο παμε στοιχημα!!

        Μου αρέσει!

  3. Αφού ακόμη και ο ανανιστής Αναστασιάδης κάνει τούμπα, προκειμένου να μην τον ξαποστείλουν οι Κύπριοι -έστω και ολίγων ημερών Πρόεδρό τους- στα αζήτητα, τί μπορεί να μας πούνε οι διάφοροι υποτελείς στα καθ’ ημάς, που εξυπνακίζουν από τηλοψίας;

    Μου αρέσει!

  4. Το νομοσχέδιο της ΚΛΟΠΗΣ των καταθέσεων των πολιτών από την δωσίλογη κυβέρνηση προς όφελος της τρόικας θα καταψηφίσει η κυπριακή βουλή.

    Αν το έκαναν στην Ελλάδα οι τρικομματικές ‘αντι’ρατσιστικές πόρνες των δανειακών και όλων τους των μνημονίων μια χαρά θα το υπερψήφιζαν!
    Και θα έκανε θρασύτατες δηλώσεις κι ο σούπερ μνημονιακός μπουμπούκος!!!!

    Μην ξεχνάτε το είχε προτείνει και το αστέρι ο Γλέζος…

    Μου αρέσει!

    1. αφού δε του το βουλώνει κανείς όλο π@π@ριές θα λέει!

      τον ενοχλεί λέει ο Μέγας Αλέξανδρος και δεν θέλει να τοποθετηθεί άγαλμα του στην Πάρο , γιατί ο Αλέξανδρος ήταν φασίστας!

      ο γέρος με την άνοια,… τι πίνουν ρε γμτ ; έλεος

      Μου αρέσει!

  5. Για να κάνει τέτοια δήλωση ο Αναστασιάδης το πιθανότερο είναι να έχει κάνει συμφωνία με τους Ρώσους. Αλλιώς θα βρεθεί σέντερ μπακ σε σουμπούτεο….

    Μου αρέσει!

  6. Ο αναστασιαδης ειναι γνωστος α(υ)νανιστης – δεν εχει τσιπα. Απλως βλεπει οτι δεν του βγαινουν τα κουκια και ποιει την αναγκη φιλοτιμία! Κατι τετοια εκανε και ο εγχώριος α(υ)νανιστης ΓΑΠ οταν στριμώχτηκε και ανήγγειλε δημοψηφίσματα περι παραμονης στην ευρωζώνη αλλα το αποτελεσμα ηταν να του ριξουν τετοιο σουτ Μερκελ – Σαρκοζί που βρεθηκε στην κερκιδα. Και τον α(υ)νανα αναστασιαδη τελευταια τον βλεπω λίγο χλωμό…… Οχι τίποτ’ άλλο αλλο… αλλα ο αμθρωπος ακόμα δεν πρόλαβε να τρουπώσει που θά ‘λεγε κι ο Βουτσας. Ντροπή δεν τον λυπαται κανειςμολις εγινε πρόεδρος : ολοι εχουν δικαιωμα στη μ………..α!

    Μου αρέσει!

    1. (..) ο εγχώριος α(υ)νανιστης ΓΑΠ οταν στριμώχτηκε και ανήγγειλε δημοψηφίσματα περι παραμονης στην ευρωζώνη αλλα το αποτελεσμα ηταν να του ριξουν τετοιο σουτ Μερκελ – Σαρκοζί που βρεθηκε στην κερκιδα.(..)

      Αλήθεια; μιας και το ανάφερες , εκείνη την εποχή οι καιροσκόποι δημοσκόποι μας έλεγαν πως το 75% ήταν υπέρ της παραμονής μας στο ευρώ και την ΕΕ , γιατί τότε φοβήθηκαν το δημοψήφισμα και έκαναν σαν παλαβοί μόλις ακούστηκε η λέξη δημοψήφισμα ..??

      Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.